MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+14
black
Lammas
Espada
Pingu
swessu
GossipGirl
Lord Esai
Emma
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
Audrey
White Wolf
Keiti
Pizza
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime3/10/2009, 23:50

miks sa nutad siis? Midagi juhtus ?
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime3/10/2009, 23:54

ahha, oskaks ma sellele vaid vastata.
mulle on vist isegi viimasel ajal nutmine harjumuseks saanud.
polegi midagi juhtunud, aga ma vist.. ma ei teagi.
ma olen h2stih2stih2sti negatiivne inimene tegelikult.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime3/10/2009, 23:58

ahaa..

ei oska kommenteerida.

aga tegelt ma tahtsin küsida sult Very Happy, et kas sa valid neid raamatuid mis sa loed ise, või sulle soovitatakse või.. ? Very Happy sest nii mõnedki nendest on ikka suht head (minumeelest Very Happy)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:02

noh ma olen ennast korralikult raamatukogu t2dikese kylje alla poetanud, niiet ta annab mulle alati esimesena k6ik uued raamatud v6i siis soovitab mulle paremaid raamatuid.
Aga yldiselt ma valin need ise. Razz
eks enamus nendest raamatutest mis ma loen on ka minumeelest p2ris head, aga on ka selliseid et praegu vaatan, kuidas ma seda yldse lugeda sain.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:08

jeah, mul suht sama asi Very Happy
aga ma olen neid seeaasta nii palju lugend, et kui kunagi sai sada tki korraga koju tuua, siis nüüd peab sada aastat seal otsima, et midagi head leida, ja ma ei ole suutnud aasta jooksul ühegi raamatutädikesega sõbraks saada, nii et peab vist ikka aega varuma ja lihtsalt ise otsima ikkagi igakord Very Happy
mitte, et mul selleks vähe aega on Very Happy

aagaa.. raadiost hakkas Taylor, nii imelik on raadiost teda kuulda Very Happy
ja üldse, mul on ikkaveel iigaaaav Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:16

minul sama lugu. k6ik head raamatud on juba l2bi loetud. igakord, kui raamatukokku l2hen, aga syda 2gedalt p6ksuma. "2kki nyyd on m6ni uus raamat."

Minule meeldib Taylorit kuulata ja vaadata korraga.

Ja naljakas on see, et ma ei tunne viimasel ajal yldse igavust.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:24

hmm.. no, sa loed ka niipalju, et sul ilmselt ei saagi igav olla Very Happy aga ma ei suuda üle tunni aja järjest lugeda, tavaliselt Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:25

tegelikult ma vist loengi natukene liiga palju. Vahepeal lugesin p2evas 3-4 raamatut.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 00:29

tsiiisaaas, see näkku panemine käib närvideelee !

aga jah, noh, 3-4 raamatut päevas, sellega pole ma veel hakkama saanud Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 10:43

Tõesti pole, Black? Very Happy
Minu rekord on... See oli too laupäev, kui ma lihtsalt raamaturiiuli kõrvale istusin ja päev otsa lakkamatult lugesin. Ei arvuti, ei söök-jook, ei WC, ei mitte miski peale raamatute.
Ma lugesin vist vähemalt 20 raamatut läbi, enamus neist olid pea tuhande-leheküljelised, seega umbes Vanema või Fööniksi Ordu paksused.

Yup, I'm crazy, I know. Very Happy Mulle öeldi, et kui teised loevad diagonaalis, siis mina loen risti. Very Happy
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 11:12

Werewolf Took-Appi!Kui ma juba 500 leheküljelise ,,Noorkuu" läbi ühe päevga lugesin,oli see kõigile ¹okk.Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 11:34

Tubli laps oled. Very Happy
Ma olen pesueht maniakk. Kui ma lugesin Ülelordi esimest korda, kulus mul selleks ~poolteist tundi ja see oli mul suht sõna-sõnalt peas. Very Happy
* egotseb rahumeeli natuke, sest kui muidu ei egosteta, ei tee natuke egotsemist liiga *
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 11:40

ma olin vist umbes kolmandas klassis, kui ma k6ige rohkem raamatuid lugesin.
Enam ei j6uagi nii palju.. kahjuks.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 13:34

ma pole üldse eriti kiire lugeja. rekordit pole vaadanud, jälginud, misiganes.

aga võistlused olid toredad Very Happy lihtne ja kiire, voh! Very Happy ja simpsoniiiiiid. nüüd tulevad tuttavad osad, mis suvel laagriski vaadatud sai kuue pealt Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 15:16

M, ma hakkan DLi jälle kirjutama Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 15:21

ma loen, kui aega saan. hetkel on simpsonid kõrval, ei saa keskenduda Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 16:35

OMG, kuidas siin sajab Wink
Mõnusmõnus.

Hommikul poole kuue paiku tuli selline p´adukas, et ma tõsiselt hakkasin kartma Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 16:42

kolme ajal oli ka suht haige tuul ja vihm Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:17

Pärnu lahes vesi tõuseb mõnusalt :) Pärnut pole üldse nähagi hetkel...
Ja siis sajab igasugust sodi maha Wink
Üldkokkuvõttes mõnus ilm.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:23

Ma olen imelik inimene: loen mangasid ja kuigi ma peaksin keskenduma C&B'le, kirjutan ma hoopis KHY't.
See on see ulmejuttude all olev amneesialugu.
Nüüd olen addicted to Death Note ka veel.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:26

Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:29

Mul on niiiiii paha tuju. Või mitte just paha. Aga selline õnnetu ja kergelt masendav, mõtlen, et ma pean õppimaõppimaõppima, aga ma üldsegi ei saa neist teemadest aru, tahaks kuulata mingit muusikat ja lihtsalt rahulikult olla... Ja ma ei saa aru. Ma ei saa mitte millestki aru. Et mis toimub ja... kõik oleks justkui hästi, aga samas on midagi imelik, pealegi sain eile teada, et minu pärast ollakse mures, inimese poolt, kellega ma pole eales väga suhelnud, kuid kes tegelt, tuleb välja, on väga tore....
Ja ma lihtsalt ei oska olla.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:33

Raske juhus...
Sad

Ma tahaks midagi teha aga... pole üldse viitsimist...
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:44

Mul on nagu selline...hästi mõnus uimane tunne.Joon kalja ja passin arvutis.Homseks on kõik õpitud,koolikott koos,raamat lõpetamisel jne.
Aga keda mu tegevused üldse huvitavad.(:
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime4/10/2009, 17:45

See on vabateema Wink
Ja mina olen muide vääääääägggaaaa uudishimulik Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next