MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Tuki võistlus | |
| | Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Tuki võistlus 16/8/2008, 14:28 | |
| Tuki:1. Harry Potter ja surma vägised 2. French ja Koulu 3. Võluwitz ja "Tulus tonditeatmik" 4. Viimane manner 5. Rehepapp 6. Õuduste käsiraamat 7. Kuninganna ja mina 8. Dracula 9. Mis sinuga juhtus, Ann 10. Tillud vabamehed 11. Kolme raamat 12. Must pada 13. Mees, kes teadis ussisõnu 14. Kärbeste Jumal 15. Harry Potter ja tarkade kivi 16. Unustatud sõda 17. Morrigani rist 18. Jumalate tants 19. Vaikuse org 20. Johnny ja pomm 21. French ja Koulu Tarbatus 22. Varase isand 23. Jutud 24. Nõutud palverännak 25. Harry Potter ja tulepeeker 26. Ringi lõpp 27. Harry Potter ja Fööniksi Ordu 28. Emahundi klann 29. Vaaraode aarded 30. Hiina astroloogia saladused 31. Ruunid- mis need on 32. Kööbik 33. Haldjasõjad 34. Uue põlkonna suur loitsuraamat 35. Võlurite Gild 36. Viljandi linn 37. Alkeemik 38. Õpilane 39. Nõiad võõrsil 40. Harry Potteri võlumaailmad 41. Kuldne kompass 42. Intervjuu vampiiriga 43. Barry Totter ja häbematu paroodia 44. Orikavana 45. Inglite torn 3834+5122+4591+852=14399 46. Cirque du Freak 47. Vaigust kiiker 48. Jäine kõrb 49. Kuidas ennustada tulevikku 50. Vaibarahvas 51. Ajavaras 52. The Vampire's assistant 53. Tunnels of blood 54. Vampire Mountin 55. Trials of Death 56. Vampire prince 57. Hunters Of The Dusk 58. Allies of The Night 59. Killers of The Dawn 60. Samarkandi amulett 61. Golemi silm 62. Peegelduste Labürint 63. Morrigani rist 64. Jumalate tants 65. Vaikuse org | |
| | | Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 22/10/2008, 21:28 | |
| 66.
Pealkiri: Ümera jõel
Autor: Mait Metsanurk
Sisututvustus: Raamat kujutab eestlaste võitu raudrüütlite ja nende kannupoiste üle Ümera jõel. Sissejuhatuseks räägitakse romaanis lätlaste röövretke Ugandisse paar aastat varem, eestlaste poolenisti ebaõnnestunud sõjakäiku Beverina vastu ja lätlaste teistkordset retke Sakalasse, millele järgneb eestlaste ebaõnnestunud Võnnu ründamine, mis aga lõpeb tagaajajate veresaunaga Ümera jõel.
Lehekülgede arv: 331
Kuupäev kui lugesin: 27.-30. sept 2008
Minu arvamus: Mkm... see raamt kohe üldse ei lähe... kohustuslik oli :d
Viimati muutis seda Tuki (22/10/2008, 22:12). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 22/10/2008, 21:56 | |
| 67.
Pealkiri: Ptolemaiose värav
Autor: Jonathan Stroud
Sisututvustus: Bartemaeus pole enam nii võimas nagu vanasti ja peab taluma Nathanieli halba suhtumist, kes ei lase teda kuidagi teispoolsusesse pukama. Samal ajal uurib Kitty deemoneid, olles ühel vanal võluril abiliseks. Ta üritab lõpetada džinnide ja inimeste vahelise igavese vastuseisu. Need kaks kohtuvad raamatu lõpuks, kui deemonid võlurite kehas olles linna vallutavad. Kitty järgneb Bartemaeusele teise ilma, et too läheks Nathanieli kehase ja aitaks asjale lõpu teha. Õnnestubki, aga Nathaniel saab lõpus surma, lastes Bartemaeuse enne vabaks
Lehekülgede arv: 530
Kuupäev kui lugesin: Kuskil augustis :d
Minu arvamus: laik it :d suht kiiresti lugesin läbi.. aga esimene osa oli ikka parem ^^ Suht karm ja omapärane lõpplahendus oli asjal.
Viimati muutis seda Tuki (22/10/2008, 22:12). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 22/10/2008, 22:09 | |
| 68
Pealkiri: Maagilised pruulised
Autor: Gerina Dunwich
Sisututvustus: Käsitleb taimesest valmistavate jookide, teede, tõmmiste, armurohtude ja õlide valmistamist. Ära on toodud ka ajaloolisi fakte ja vanu retsepte, mis arvati kunagi nõiajookide tegemiseks.
Lehekülgede arv: 188
Kuupäev kui lugesin: Üsna hiljuti, 20. sept. paiku
Minu arvamus: Ostsin. Tegelikult suht asjalik isegi. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 22/10/2008, 22:20 | |
| 69.
Pealkiri: The Lake of Souls
Autor: Darren Shan
Sisututvustus: Harkat Mulds ja Darren asuvad teekonnale, mis peaks paljastama, kes Harkat tõeliselt on. Harkat on Little Person, vaim, kellele on elu andnud mr. Tiny. Nad satuvad eriskummalisse maailma, kus pole pm ühtegi inimest, lohed, hiigelkärnkonnad ja igasugused elukad. Nad peavad mitmeid jõuproove tegema. Ühegi relvata tapma pantri, saama hiigelkärnkonna ümbert mingid tulukesed kätte, põgenema draakonite käest... kui nad jõuavad Hingede Järveni, saabki Harkat teada, et ta oli Kurda Smahlt, vampiiride reetur. Mingi ajas tagasipööramise teema käis. Igatahes jõudsid nad õnnelikult koju tagasi.. ja said teada, et see koht on tulevik, kui vampiirid peaksid The War of Scars (armide sõda) kaotama.
Lehekülgede arv: 112
Kuupäev kui lugesin: Juulis alustasin, 15. oktoober lõpetasin.
Minu arvamus: Vahepeal tuli väääga pikk vahe sisse, suvel ma seda üldse ei lugenud. Aga teget.. minu meelest seekordne osa oli suht igav, asi hakkab ära vajuma.
*Ebook. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 22/10/2008, 22:33 | |
| 70.
Pealkiri: Lord of the Shadows
Autor: Darren Shan
Sisututvustus: Cirque du Freak jõuab tagasi Darreni kodulinna. Darren on küllaltki muserdatud, nähes kohti, mis on nii tuttavad, aga samas võõrad. Tema õel Anniel on nüüd nt poeg. Enne etendust tutvustab ta Evraga koos ühele poisile, Derekile, tsirkust. Tüüp saab aru küll, et Darren on vampiir, sp nad ongi Harkatiga suuht kahtlustavad. Etendusel endal aga pole poissi kusagil, on hoopis Darreni vana sõber Tommy. Darren rääkis end kuidagi välja, ta kutsutakse jalgpallimatšile, sest Tommy on nüüd kuulus väravavaht. Tommy tapetakse vampanezede poolt. Darren läheb kätte maksma, saab haavata, komberdab tänaval, satub põrandaalusesse organni, kus on vampanezede vastu võitlevad inimesed, eesotsas Debbie ja Alice. Need ravivad ta terveks, lähevad kolmekesi tsirkusesse tagasi. Räägivad mr. Talliga juttu, kisa, Evra poeg võetakse Steve, R.V ja mingi tüübi poolt veel kinni. Aa, millalgi tuli Vancha March ka :d. Igatahes Mr. Tall saab surma. Steve röövib Evra poja Shancuse, Darrenil on aga Steve poeg Derek, seesama kellele tsirkust tutvustati. Darren oleks äärepealt lapse tapnud, aga Debbie takistas. Nad juhatakse vanasse teatrisse, kust see lugu kunagi ammu alguse sai. Steve ja Darren seal arutavad asju, lõpuks proovivad vahetada lapsi. Aga siis murrab Steve oma sõna ja krõksti murrab Shancusel kaela pooleks, ärgitades Darrenit samaga vastama. Sel hetkel, kui Darren on valmis seda tegema Derekiga (okei, kahtlane lause :d), paljastub tõde et Derek ja Darren on nõod- Derek on Annie ja Steve poeg. Lehekülgede arv: 99
Kuupäev kui lugesin: 16.-17. okt.
Minu arvamus: Juba parem.. aga siiski etteaimatav... et Steve on Annie nn mees ja Dereki isa. Karrm värk :d
*Ebook. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 7/11/2008, 14:47 | |
| 71.
Pealkiri: Verelegendid: Vampiir ajaloos ja legendis
Autor: Wayne Batlett ja Flavia Idriceanu
Sisututvustus: Põhjalik ülevaade vampiiridest ajaloos, legendides ja isegi tegelikuses. Vampiirimüüte leidub peaaegu igasmaailmanurgas. Vampiirimüütide alustalaks on siiski ebausk, mida sellistes kohtades nagu Rumeenia või Transilvaania. Ühel sajandis käititus koguni "vampiiripalavik", kus neid nähti igal pool, ümbes nagu nõidade tagakiusamise värk. Isegi mingi riigi valitsega sekkus arutellu. Ja muidugi veel lahkab kirjandust, nagu nt Draculat.
Lehekülgede arv: 238
Kuupäev kui lugesin: 25. okt- 10. november
Minu arvamus: Tegelikult väga huvitav raamat. Sain palju uut teada, nt et isegi Faustist võib välja lugeda sellist vampiirilikku tausta. Kõige huvitavam oli ikkagi ajaloo kohta lugeda. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 9/11/2008, 22:39 | |
| 72.
Pealkiri: Troonide mäng (1. osa)
Autor: George R. R. Martin
Sisututvustus: Kõik tahavad kuningatrooni või siis selle saamist kellelgi takistada. KÕukonnas käivas sellised intriigid et anna olla ja välised sepitsused ka paremad ei ole, mingi tsikk pannakse kellelegi metslasele mehele, et too annaks ta vennale vallutussõjaväe. Starkid koos oma isiklike ürghuntidega kistakse ka mängu ja Ned peab minema Lõunasse appi kuningas Robertile. Nende poeg ja tütar peavad veel ka abielluma. Siis mingi kääbus lavastatakse (vist) süüdi Nedi poja mõrvakatses, kui too haigevoodis lamas ja jutt lõpped sellega, et ta hakkab mingit kahevõitlust oma au nimel pidama.
Lehekülgede arv: 424
Kuupäev kui lugesin: 7. - 9. okt
Minu arvamus: Midaiganes. Nii palju tegelasi, ma ainult aimasin lõpuks, kes on kes :d Vahepeal oli täitsa hea, need ürghundid tundusid päris armsad.. kahju, et üks ära tapeti ja teine ära pidi põgenema.. aga raamatust edast. Asi oli jah, väga segane tegelikult, tegevust oli ja samas ei olnud üldse. Nagu eriti ei meeldinud, aga haigena pole muud teha kui lugeda.. kiiresti sai läbi xd K | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 11/11/2008, 14:09 | |
| 73.
Pealkiri: Troonide mäng (2. osa)
Autor: George R. R. Martin
Sisututvustus: Kääbus tunnistatakse süütuks, aga tema vangivõtmine üldse pani sellise värgi käima, et igalpool on sõjad nüüd. Robert on surma saanud ja tema poeg Jofferi (keegi ei tea, et ta sohipoeg on, peale Nedi) on nüüd troonil ja Ned vangikoobastes. Pärast raiutakse tal pea maha. Tema üks tütar Arya pääses põgenema. Sansa aga on endiselt Jofferi kihlatu. Talitundrus kogub Robb suure sõjaväe, temaga liitub ka tema ega ja siis sõdivadki seal Lannisteridega :d Robbi vasallid kuulutavad ja Põhjakuningaks. Aga see tsikk, kes viidi Drogo juurde, läheb suht kerisiks. Drogo saab ka surma, siis see Dany põletab ta ära, pannes kolm lohemuna keskele. Ta läheb leekide keskele ja tuleb täiesti puuutumatuna välja, kaasas kolm lohepoega.
Lehekülgede arv: 404
Kuupäev kui lugesin: 9.- 11. okt
Minu arvamus: Teine osa oli paljupalju parem. Põnev :d Deem, liiga hea koha pealt lõppes ära, lohed on nii nunnud :p Aga jah... ei tea, milla ma järgmise osa kätte saan -.- | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 25/11/2008, 21:28 | |
| 74.)
Pealkiri: Kapten Granti lapsed
Autor: Jules Verne
Sisututvustus: Lugu algab sellega, kuidas jahtlaeva "Duncani" omanik lord Edward Glenarvan koos oma noore naisega leedi Helenaga leiavad pudeli, milles asus abipalvekiri. Kiri oli kirjutatud kolmes eksemplaris: inglise, prantsuse ja saksa keeles. Kõik kirjad olid merevee poolt tugevasti kahjustatud. Kuna Inglise valitsus ei lubanud ekspeditsiooni õnnetute päästmiseks välja saata, siis otsustas Glenarvan minna ise otsima kapten Granti võttes kaasa ka kapten Granti lapsed Mary ja Roberti. Teel ühineb nendega oma hajameelsuse tõttu geograaf Paganel. Kirjast said nad teada seda, et laevaõnnetus toimus 37-ndal paralleelil. Oma retkedel satuvad nad Ameerika ja Austraalia mandritele ning Uus-Meremaa saartele, satuvad sunnitööliste ohvriks, jäävad uputusele jalgu, võetakse Uus-Meremaa pärismaalaste poolt vangi ja neid ähvardab ärasöömine. Kuid kõigist seiklustest pääsevad nad õnnelikult. Seikluste vahele on põimitud Paganel'i pikad jutustused Maa geograafiast, erinevate maade ajaloost, loodusest, zooloogiast ja astronoomiast.
Lehekülgede arv: 536
Kuupäev kui lugesin: 15 okt-25. okt
Minu arvamus: Ma kohe ei seedi seda kohustuslikku kirjandust xd | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 23/12/2008, 15:13 | |
| 75.
Pealkiri: Ülemlord
Autor: Trudi Canavan
Sisututvustus: Õpilased on Sonea suht omaks võtnud, aga Sonea ei suuda ikka unustada, et ta on pm Akkarini vang. Kui ülelord ta aga oma tegemistesse pühendab, avastab Sonea paljugi. Cery on endale Varaste juures mõjuka positsiooni saanud. Sonea ja Akkarini saladus avastatakse ja nad visatakse Gildist välja, otse Sachasse (vms xd). Inchanid (vms (A)) tungivad Kyraliasse ja Gild ei suuda neid kuidagi peatada. Sonea ja Akkarin tulevad tagasi appi. Paljud mõjukad võlurid saavad surma ja viimases võitluses ka Akkarin. Siis tuleb välja, et Sonea on Akkarinist rase, sest nad seal suht kudrutasid Sachasi 'reisi' ajal xD
Lehekülgede arv: 630
Kuupäev kui lugesin: 17. - 22 dets
Minu arvamus: Mahe.... x) Ei no tegelt ka, vägahea raamat oli :d Aga lemmik ikkagi mitte. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 24/12/2008, 14:41 | |
| 76.
Pealkiri: Eric
Autor: Terry Pratchett
Sisututvustus: Kettamaailma ainus demonoloogiahäkker Eric üritab välja kutsuda deemonit. Tal on üksnes kolm tagasihoidlikku soovi: saada surematuks, valitseda maailma ja panna maailma kõige ilusam naine endasse pööraselt armuma. Paraku ei ole ta kuigi osav häkker ning deemoni asemel kutsub ta välja Rincewindi koos Pagasiga. Pole ilmselt vaja kolm korda ära arvata, kas tema soovid hakkavad sujuvalt käituma, või kahetseb ta sügavalt, et oli üldse kunagi demonoloogia peale mõelnud.
Lehekülgede arv: 144
Kuupäev kui lugesin: 23-24 dets
Minu arvamus: Suht mõtetu. | |
| | | Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus 26/12/2008, 13:15 | |
| 77.
Pealkiri: Carpe Jugulum
Autor: Terry Pratchett
Sisututvustus: Kuningas kutsus vampiirid mingile ballile ja nüüd need võtavad seal maal võimust. Nanny Oggile ja Vanaema Weatherwaxile on lisandunud noor Agnes ja eks ole nõid ka kuninganna Magrat, kes peab nüüd nõiakunsti ja lapsekasvatamise ühendama. Weatherwax laseb vahepeal jalga, siis teda hamustab vampiir, siis mingi preester Kaer päästab teda seal vahepeal jne. Agnest ka hammustakse mingil määral ja temasse armus vampiir Vlad ära. Need vampiirid on aga ettevalmistatud, nii et sidrun, küüslauk ja pühapildid neile ei mõju.
Lehekülgede arv: 328
Kuupäev kui lugesin: 24-25 dets
Minu arvamus: Päris... kahtlane.. aga parem kui eelmine raamat :d | |
| | | Tuki Helmut
| | | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tuki võistlus | |
| |
| | | | Tuki võistlus | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |