| Tarkade kivi otsinguil | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:17 | |
| vaevalt, et kellelgi aega lugeda on, aga ikkagi. äkki on kellelgi tahtmist ja ma ei vastuta, kui faktivigu võib esineda, täiesti kõike ei viitsi ka järele checkata. päevikuvormis siis. Sir Abraham de Beauvais’ päevik, alustatud 13.08.1302, Prantsusmaal, Oise’i Clermontis.
Olen tüdinud sellest kohutavalt rusuvast keldrist siin Oise Clermontis. Muidugi mõista on enamik sellest minu süü. Eilegi suutsin ma kogemata väikese plahvatuse tekitada, misjärel kogu elamises väävlihaisu tunda oli. Magamine muutus raskemaks, õhku ei olnud, ust ka lahti teha ei saanud. Tahan väga uut elamist soetada, liikuda teistele alkeemikutele lähemale, et oma avastusi jagada või neilt soovitusi saada. Ma tahan Pariisi minna!
Sir Abraham de Beauvais, 13.08.1302, Clermont.
Kas tõepoolest on seal ülevalpool keegi, kes kuulab heatahtlike inimeste soove ja seab nende tee nõnda, et palved täidetud saaks? Kas tõepoolest oli Ta nõus tegema midagi minu heaks, kuigi ma Temasse ei uskunud? Oled see Sina, Saturn? Või hoopistükkiski Sina, Ares? Kas Apollon mind abistab? Või Hermes? Ei tea ma sellele vastust, ent miski seal siiski on, olen veendunud. Kuidas muidu osutunuks võimalikuks asjaolu, et mulle täna kiri saabus teatega, et mu kallis isa ära suri ja mina kui tema ainus poeg pärin kahekorruselise maja Pariisis? Ei oska ma midagi muud seepeale lausuda, kui… väike hirmusurin läbib mu keha sellele mõeldes, et keegi teine ehk mu elu juhib. Kes mina sel juhul olen? Kellegi käpiknukk? Kellele ma elan? Kas inimkond ongi ehk kellegi näputöö, nagu need usklikud väidavad? Mille jaoks ma elan? Ent viimasele oskan isegi vastata. Ma elan selleks, et selgitada välja, kuidas me elada saame. Olen juba ammu seadnud oma elu eesmärgiks teada saada, kas elueliksiir ning tarkade kivi ka päriselt eksisteerivad ning mis valemiga need töötavad. Sellepärast kolin pikema viivituseta Pariisi. Pakin veel oma viimased ained, hilbud ja raamatud kokku ning asun teele.
Sir Abraham de Beauvais, 15.08.1302, Clermont.
Viimati muutis seda Maiu Laaneoja (1/11/2009, 19:35). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:19 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:23 | |
| kas seda teksti on näha ka muidu? siin on ainult 2 seda suuremat kirjasuurust, nii vastik aga see font on ilus | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:24 | |
| eeeeem... päris okei oli minul vähemalt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:26 | |
| väga hää *läheb juurde produtseerima* | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 16:29 | |
| | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:15 | |
| Liiga suur on... Aga tekst on väga hea... ning sa just said endale ühe lugeja | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:17 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:29 | |
| pane kuhugi oma fondi link kaa... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:35 | |
| | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:36 | |
| Mulle meeldib. :)
Väga. :) | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:43 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:44 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:48 | |
| just, sealt olen ma ka enamus alla laadinud.
too on tasuline seal ju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:51 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:53 | |
| kui leht respondima hakkab, tõmban ja chekin lähemalt. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 17:56 | |
| Mulle ka meeldib. :) Loodan, et sa saad k6ik korralikult valmis. (Kuigi kindlasti saad) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 18:03 | |
| ma loodan ka, et mingi asja taha stoppama ei jää. kui jään, küsin õpetajalt abi lolz XD seda tahaks küll näha, lähen puksi juurde: õpetaja, vaadake mul on selline probleem oma romaani kirujtamisega, et... X'D | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 18:10 | |
| ohissand, see oleks eriti naljakas. Mul kohe tekkis kujutlus, kuidas ma l2hen oma klassijuhataja juurde. "Vabandage, kas te m2letate seda korda, kus ma tahtsin aknast alla hypata. Mul oleks vaja see kirja panna, aga t2ielikut ei meenu." Aga, ma arvan et sa saad valmis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 18:20 | |
| XD vb vale koht naermiseks, aga ma teen seda ikkagi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 18:53 | |
| Möödunud on mitu ööd unetult, hoian pidevalt ammoniaakhüdraati enese lähedal, et magama ei jääks. Märkus enesele: mitte enam korki lahti jätta! Olgugi, et siin päriselt aknadki olemas on, ei tähenda, et see pidevalt väikestes kogustes kolmekümneaastasele organismile laastavalt ei või mõjuda. Tänapäeval pole küll midagi suudetud tõestada, aga loogiliselt võttes ei saa nuuskpiirituse aurud ju tervislikud olla, muidu oleks neid juba algupäraselt organismis, või nõnda vähemalt arvan mina. Reis siia möödus võrdlemisi kiiresti, teel ei tulnud väga palju peatusi teha, ent hobuste jaoks tegime neid siiski parasjagu. Üks väike õnnetus meid siiski kimbutas. Väävelhappeanum hakkas läbi laskma, kork ei olnud õigesti peale läinud ja nõnda söövitas ta mu portfelli sisse ning istmelegi augu. Jumal tänatud, see ei sattunud mingi muu ainega kokku, sel juhul olnuksid kahjud kujuteldamatud. Mõelda juba, kui see kaaliumiga kokku oleks puutunud… ma ei taha seda ettegi kujutada. Rääkimata ainete raiskuminekust. Hapet läks oma kahekümne millimeetri jagu tühja, kuid selle elan üle, on siiski veel seda mitmekümneid kordi sama palju alles. Naljakas juhtum, kuidas ma seda märkasin üleüldse. Märkus enesele: kui tahketest ainetest hakkavad aurud eralduma, on kindlasti midagi valesti. Ehk vaikselt hakkas mu kotist tõusma veeauru, kui see puusöest läbi imendus. Hetkel mul raha ei ole, kuid kui Pariisis olen töö leidnud ja ka mingi tasu saanud, pean uue portfelli ostma. Erinevatest ainetest on ka puudus, viimase plahvatuse ajal Clermontis läksid enamikud kaotsi. Kuid maja siin on õnneks sisustatud. Ruute võib kokku olla oma sada viiskümmend. Tube viis tükki ning maa-alune kelder. Olen väga rahul, ruum on tõsiselt suur. Leidsin siit isegi paar lihakäntsakat ja jahu, kuivaineid, toitu peaks veel mõningaseks ajaks jätkuma. Riiulid tegin korda, tööriistu isal jagus. Sättisin kõik oma allesolevad ained ilusti käe-jala ulatusse, ent puudus tuleb esimesena katseklaasidest. Loodan, et siin majas loomi ei ela, muidu võib nende elu kehvasti lõppeda, kui nad just ei suuda fluori või teisi aineid maha ajada ja meie kõigi elud nõnda ära lõpetada.
Sir Abraham de Beauvais, 23.08.1302, Pariis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 19:42 | |
| jaa... juba parem... ühe võrra veel fonti suuremaks siis peaks olema normaalne lugeda
Jutt oli naljakas(kohati) Pole raha portfelli ostmiseks aga maja ostis...
Mõelda juba, kui see kaaliumiga kokku oleks puutunud… ma ei taha seda ettegi kujutada. xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil 1/11/2009, 19:43 | |
| maja sai pärandusega ju. teine sissekanne päevikus, ma ju mainisin, onju? ei mõelnud ainult??? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tarkade kivi otsinguil | |
| |
|
| |
| Tarkade kivi otsinguil | |
|