MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+19
kcissy
Taylor
Tricia
Helen
Tuki
TheBoY
Griffu.
Pingu
black
Karolin
Pizza
GossipGirl
Audrey
Keiti
Kärolyn
Tärru.
padjanägu, [h]
swessu
Maiu Laaneoja
23 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 19:54

ma olin suvel õe juures Lasnas ja panin Seitsme täiega põhja, naguuu, nii hea muusika, mingi nostalgia tuli ka sest BSB mingi vanavana lugu tuli ja ohh nii mõnsa oli Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 19:55

retro need lood on ka seal head Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 19:56

Nii et ja, ma täiega mõistan su vaimustust praegu Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 19:58

einoh, seal tulevad need õiged rokiklassikad lihtsalt Very Happy mõnuuuuuuus, vanakool :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 19:59

kuigi ma pean confessima (I'm an semi-english girl:D), et ma olen suht tantsumuusika austaja, kuigi ma kuulan kõikekõike muud ka Very Happy Träna ei meeldi, see ainuke, mida ei kuula Very Happy
No DJ amet vist veidi mõjutab muusikamaitset:D
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:02

mulle pop eriti ei meeldi. tänapäeva pop Very Happy träna ka mitte. dnb ka mitte. metal ka mitte. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:03

Mu tädipoeg on Dj ja mul on siiani meeles kui ma sain üle või üleeelmine (?) aasta oma sünnipäeval ööklubisse tantsu lööma Very Happy
Natsa nagu töö oli, mitte pidupidu :)
Ühe õhtuga päris hästi läks :) (rahalise poole pealt)
Aga see pole samas töö mida ma tahaks teha :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:04

urrr, tahaks ka tööd teha -.-
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:05

Mulle meeldib MJ hullult, siis Chalice, David Guetta, SKA Faktor, Kollane Allveelaev G, Lady Gaga ikka tõsiselt, RHCP... oh mul hakkab oma muusika kirevuse pärast veidi halb Very Happy Nagu tõsiselt kirju ju!Very Happy

Audrey - üks tantsutüdrukutest, kes kuskil puuris väänleb, olid? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:07

Ma tahan SUVE!!!!

Lady Gaga lood tulevad mul lauldes täitsa ägedalt välja :) Eriti the Fame :)

Njah, üks tantsutüdrukutest, puuri just ei pistetud aga letil sai küll tantsu lüüa Very Happy
Kihvt mälestus on Wink
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:07

MJ, SKa ja ülejäänud sakivad minu jaoks seal nimekirjas Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:08

No mu DJ'ndus siin pisikeses kohas väga sisse ei too, aga this is something that I love Very Happy samuti ka tantsimine, nii palju, kui esinemisi on ja raha makstakse, nii palju ka sisse see toob:D samuti olen ma suviti oma talus administraator-koristaja-toitlustaja-ori ja ühes naabertalus koristaja Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:09

Issandomg, sa tahaksid t a n t s i j a tööd ööklubis? Tõsised tuleviku väljavaated sul siis. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:09

kellega sa nüüd räägid, ines? Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:10

Oh ma tean nii väheseid, kes Faktorit kuulavad :) Ma täiega kurbz et ei saanud laup. minna Tartu. Otsus läheb nüüd India tagasi ka, ei tea millal tagasi ja veelvähem millal Hiidu Very Happy Elvisel oli suht hiljuti sünts btw :)

Audrey - ma päris letil pole veel, aga laual küll, hihi Very Happy

Aga ta ei öelnud ju, et ta tahab seda tööd!?Very Happy ta lihtsalt ütles, et see oli äge mälestus... või olen ma valesti aru saanud?Very Happy

aa, ma olin suvel näiteks Koolinoorte MMil konkreetne ori, lihtsalt koristasin asju, mis teistel suust välja olid kukkunud Very Happy TASUTA. seda tööd ei tahaks, aga millegi vastu seda nädalat ei vahetaks ka Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:11

Mkmkk!
See oli ainult üks öö. Test või nii. Ööklubi kogemus :)
Aga nagu ma juba ütlesin, ma ei tahaks seda tööd teha.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:11

segadus missugune Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:12

Sorry, ma lugesin kuskilt välja, et sa tahaksid sellist tööd küll endale. Aga nojah.. ja MINA KUULAN KAA SKA FAKTORIT!! Very Happy Terve klass vaatab imelikult mind sellepärast, aga nad teevad niiiiiii mõnusat muusikat ju. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:12

muidugi. see on ülimalt hea tantsumuusika, nii mõnza Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Daah :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:15

OHH TEEEME KALLIII PLIIIIIS Very Happy

nad on niii ägedad. mingi - "Loore, on teil öösel ka lambad väljas?" (elvis oli see)
Juss - "Ei elvis, öösel muutuvad nad nahklammastest ja imevad Elvistelt verd." sellise 'dsiikuilollsaoled' tooniga Very Happy
ja Juss jälle et - "näh, lammastel seitel ka keset selga, nagu tubil koolipoisil kunagi."
oohh mu elu lemmikum pidu oli see 22. mail toimunud ball, kus nad esinesid, THANKS to me, mingi täiegaaaaa seeepasin teisi korraldajaid ära, et kutsume pliis Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:19

xD oijah. kõikidel on mingid bändid tuttavad. ma olen see erak... :/

xD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:21

Ära mõtle nii -.-
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:23

mismõttes? ma olengi erak Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/12/2009, 20:32

Mh, ma tean neid veidi ainult seetõttu, et mina nad esinema kutsusin ja et nad mu talus ööbisid, ja kui sa nende käest küsid, et Looret tead, siis nad kindlasti raputavad pead ja ei mäleta mind:D nii et ära põe:D

Meil oli eile ÕOV koosolek ühes puhkemajas ja mõtlesime, keda Galaõhtule esinejaks ja õhtujuhiks kutsuda ja igasugused variandid, umbes Anis - Loore says: Ta Anni venna Aini sõber, Anatoli Tafitsuk - Loore says: mu lapsepõlve sõbranna kursakaaslane. Natali Lohk - Loore says: Lapsepõlve sõbranna. Henry Kõrvits - Loore says: Ema kursakaaslase mehe poeg.
Viire Valdma - Loore says: sugulane.
Ma lihtsalt pole normaalne, kõik naersid mu peale, kui ma jälle teadsin kedagi kellegiga seotud olevat Very Happy Aktiivsuse plussid ja miinused Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next