MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+19
kcissy
Taylor
Tricia
Helen
Tuki
TheBoY
Griffu.
Pingu
black
Karolin
Pizza
GossipGirl
Audrey
Keiti
Kärolyn
Tärru.
padjanägu, [h]
swessu
Maiu Laaneoja
23 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorTeade
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:33

Keiti? Very Happy Haha. Very Happy
Eiagajah, päris lõbus on füüsika klassis käia uknoooows. Very Happy
Ma ei tea, võibolla ma salliks programmerimist veits rohkem, aga see õpetaja käib ajudele täiega. Very Happy
Kuidas sul olümpiaadil läks üldse? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:37

Keit**** Sry. Very Happy
Pole veel old. Very Happy Nii loodan, et õpetaja mõtles ümber ja leidis b klassist kellegi, kes tõesti asja jagab, mitte ehku peale keskmist hinnet viit saanud Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:51

Meile kord klassijuhataj (kes füssat annab) ütles, et kui see tema teha oleks ta õpetaks meile iga päev, iga tund FÜÜSiKAT x)

Mul on nii kahju, et see võimalik pole. Ma ju lausa jumaldan füüsikat :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:55

Oh neid reaalainete mõistjaid.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:57

XD
meil tahab ka klassijuss pidevalt eestikeelt ja kirjandust juurde panna Very Happy

informaatika on tore. pascalid eelmine aasta ei olnud toredad Very Happy aga see aasta on. veebidisain... :) ja issand, ma vaatasin ka niisama neid olümpiaade ja informaatika oma ka. mõtlesin enne lähemat uurimist, et võinuks ka minna, ja siis nägin - pascalid. naiss! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 20:58

Ta armastab füüsikat ja matemaatikat Very Happy

Edit: Maiu! Kuidas Ämbliknaise Suudlus oli ka?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:01

kuule pedelik xD suht koomiline tihti Very Happy aga nägi isegi Koit Toomet Lauri Liivi suudlemas Very Happy ilma keeleta, õnneks. muidu oleks päris jälk mulle kui vaatajale olnud Very Happy
aga mulle räigelt meeldis see muusika seal. eriti just see orkestri töö, mitte isegi need laulud. taustamuusika Very Happy niiiiiiiiii mõnus!
aga muidu, lõpp jäi veidi poolikuks kuidagi. üks peategelane suri ära, aga mis teisega juhtus, ei saanudki teada Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:07

Üheksas neh.

Meil on 5 inglise keelt nädalas ja veel klassa annab seda ka, yays!
Kässi puhul on ainus hea see, et meil oli pood väikeste majale lähemal kui suurte omale ja seal jõudis ära käia. Ma jõin alati mingit karmi energiajooki või sõin kummikomme, kui pidi kuduma Very Happy

Rawr, ja ma tahtsin seda vaatama minna. PG-13 Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:11

Mul on inkat neli korda nädalas...
Matat kaks korda (kaks tundi korraga)

*mõtleb, kes oli see inimene kes koolist rääkima hakkas (ei viitsi vaatama minna)*
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:12

meil inkat 3. goosh, ma ei saa, mul on niiiiii hull deprekas oümpiaadi pärast.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:14

Maiu Laaneoja kirjutas:
kuule pedelik xD suht koomiline tihti Very Happy aga nägi isegi Koit Toomet Lauri Liivi suudlemas Very Happy ilma keeleta, õnneks. muidu oleks päris jälk mulle kui vaatajale olnud Very Happy
aga mulle räigelt meeldis see muusika seal. eriti just see orkestri töö, mitte isegi need laulud. taustamuusika Very Happy niiiiiiiiii mõnus!
aga muidu, lõpp jäi veidi poolikuks kuidagi. üks peategelane suri ära, aga mis teisega juhtus, ei saanudki teada Very Happy

Okei. Jube
(peab silmas 1. rida) XD
*väristab õlgu*
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:18

kuule jah xD mõni muidugi nautinuks vaatepilti Very Happy aga nii naljakas oli vaadata, kuidas ta seal nö murdus, alguses oli absull teine inimene, lõpuks hakkaski pedeks.
Valentin (koit) pani Molinale käe kõhule. Molina: mida sa teed? Valentin: kas sõber ei tohi sind enam puutuda ka. Siis natuke jamasid seal. Molina: sa võid minuga teha, mida tahad. Ja siis läksid koos lava tahapoole koos nö magama Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:23

Hea oli, et ma seal sinu kõrval ei istunud, kui oleks ka käinud vaatamas:)
(Aga who the crud on see ämbliknaine???? Very Happy)
Arvatavasti oleksin piiksunud: "Oh ei," ja abitult lavale vaadanud x)
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:28

wtf. see kõlab nagui mingi.. maiteamisasi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:39

ämbliknaine on Aurora, Molina lemmiknäitleja pm. ja üks ta see roll oli ämbliknaisena, et keegi ei pääse ta suudluse eest. ja kui ta kedagi suudleb, siis too sureb kohe Very Happy ja siis neid seal vanglas piinatakse ja molina sööb valentini toidu ära, mis mürgitatud oli ja sattus haiglasse, siis seal puikles ta suudluse eest Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:46

aa Wink
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:47

jep. aga mulle meeldis. riägelt Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:56

uhh. igav hakkab :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 21:57

kelle (eestikeele õpetaja koolis, ei anna mulle) helistas evelinile ja tahtis minuga ka räkida. küsis, mis ma homme teen. ütlesin, et piljardit lähen sõbrannaga mängima. ta ütles, et see on ju meeste mäng. nagu, tänks! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 22:02

-.-
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 22:14

te peate neid vaatama:
https://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA&feature=SeriesPlayList&p=D81F5B7E80B4E853
esimene osa. kui meeldib, vaadake edasi. liiiiiiiiga head XD
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 23:01

see oli hea Very Happy *kutsub sugulase alt korruselt ning näitab talle ka* :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 23:02

XD liiga irv lihtsalt Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 23:06

ja peaks mainima, et natukene julm - nuga või nii Very Happy aga see apelsin on küll hea tegelane - lööks maha sellise Razz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/1/2010, 23:14

hey apple, hey apple, hey apple, hey apple. Very Happy
blender! xD
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next