MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+19
kcissy
Taylor
Tricia
Helen
Tuki
TheBoY
Griffu.
Pingu
black
Karolin
Pizza
GossipGirl
Audrey
Keiti
Kärolyn
Tärru.
padjanägu, [h]
swessu
Maiu Laaneoja
23 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorTeade
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:22

Hmm.. Mida ma oma kasutajakirjeldusest välja peaksin lugema? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:29

Ma pole jälle siin üle pika aja käinud. Head ööd ;D
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:36

See on mingist laulust Ann Very Happy

Head ööd jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:41

Ma juba tean seda, sa juba ütlesid. Very Happy Kuigi, kordamine on tarkuse ema.. Very Happy
Okei, ma lähen joon nüüd vett, kartmine teeb januseks XD
Aga miks realise sõnale punane kriibs alla tuleb? See on ju inglisekeelne sõna ja õigesti kirjutatud?
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:43

proovi z'iga Very Happy kuigi mõlemaga peaks õige olema.. Very Happy
Aga ma lähen nüüd voodisse lugema, arvut ainult segab.
Homme näeme, Ann Very Happy Ma loodan, et ma sisse ei maga Very Happy
Tsau Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 01:47

Realize, oh nii toimibki! Very Happy Aga raamatus on realise Very Happy
Enivei, jap, I hope I'll see you tomorrow. (:
Good night.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 02:18

Yaaaaawn...

Tegelt tundub "Ämbliknaise suudlus" huvitavana, ja, noh, sorri, ma tahan paari oma juttu veidi geistaffi sisse panna, nii et võiks end tallinna vedada küll. Kuigi... I have no time.

Pea valutab juba... Oyasumi. (head ööd) *yawn*
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 02:44

Tärru.. Sina ise ütlesidki selle kirjelduse xd.
Kunagi ammuammu seitsme maa ja mere taga küsis Pingu Tärrult - toonaselt Bränduuult kasutajakirjeldust.. Ja kuna Bränduuu oli just tulnud 7th heavenit vaatamast, ütles tema selle huvitava... t ¹ ja e ühendi Very Happy Keegi olevat seal midagi sellist öelnud või teinud orsmt Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 03:23

feil, anni, feil. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 10:05

yeah Very Happy

seeon david bowie laul, i ought to say Very Happy ja realise ja realize on kaks veidi erineva tähendusega sõna. realize on taipama, aru saama, mõistma jmt, realise on realiseerima Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 12:32

Double feil Very Happy

Argh... Keda ei ajaks närvi see, kui ta äratatakse kell 9 hommikul mingisuguse elektrinäidu kontrollimise pärast. Ma olin nii unine ja siis tuleb mingi jope ukse taha tiristama. >.< Ei, ma ei lasknud teda sisse. Täisjobu.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 13:14

t¹et¹et¹et¹et¹eindzist¹eindzis on minu... copy-paste kusagilt. Very Happy Mul siiamaani kummitab see. :DKeegi kuskil on nii öelnud, a ma ei suuda koju ajada, kes. Very Happy A seitsmenda taevaga seostub küll, see oli aastaid tagasi ju. Very Happy Ja äkki Ruthie seal omaette pani mu-mu-mu-mu-muutused-muutused. XD

KÜMNEST ÜLEVAL??? Peale poole ööni ülevalolemist?
Oh gosh.
No mai saa aru. Very Happy
Ma veel magaks rahulkult kui 14.20 arstiaega poleks. Very Happy (Siinkohal mainin ära, et mul pole tegelikult mitte midagi viga. Aeg sai pandud kahe nädala eest kui mul veel oli midagi viga. Very Happy Ja nüüd ma mõtlen, et äkki on mul ikka veel midagi peale paari nädala taguse asja kurta... a ei tule pähe midagi. :/ )
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 14:24

Mul on mingi värk selle 'hetkel kuulan' teemaga, peaaegu iga teine postitus on minult. Very Happy
Ja teate mis ma avastasin? ma peaks 14 jaanuariks oma kampsuni peaaegu valmis kuduma. Hah.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 14:27

Pingu kirjutas:
Tärru.. Sina ise ütlesidki selle kirjelduse xd.
Kunagi ammuammu seitsme maa ja mere taga küsis Pingu Tärrult - toonaselt Bränduuult kasutajakirjeldust.. Ja kuna Bränduuu oli just tulnud 7th heavenit vaatamast, ütles tema selle huvitava... t ¹ ja e ühendi Very Happy Keegi olevat seal midagi sellist öelnud või teinud orsmt Very Happy

TEGELT KA VÕI? O:
Omg, see on tõesti väga-väga feil. Very Happy Aga ma ei mäleta küll midagi sellest. Very Happy Omg-omg-omg. Täitsa lõpp. *häbeneb nurgas* Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 14:56

Oh teid kudujaid... õde siin koob elueest oma salli... mina ei koo midagi. (h) Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 14:59

Ma kudusin ka kunagi salli, meeldis.. ei, see oli heegeldamine, heegeldada meeldib, kududa ei meeldi. Punkt.
Veab sul. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:00

Ma peaks kampsunit kuduma ja mulle meeldib ka täitsa kududa, aga ma lihtsalt olen leidnud, et ma ei viitsi sel vaheajal midagi teha Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:02

ma võtan kampsuni kaasa ja sis koome koos? Very Happy xd Ei, või veel parem. Ma võtan kampsuni kaasa ja siis sa võid seda edasi kududa, kuna sulle meeldib Very Happy ja mina.. teen midagi muud samalajal Very Happy Näiteks klõpsin su playlisti edasi, nii et sa lõpuks närvi lähed Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:04

Eiii. Very Happy (Mul tuli alguses Wii. XDXD)
Nii ei sobi. Me lähme õue uppuma. Very Happy Ja ehitame suuuuuuure kindluse XD Ja siis upume veel. (:
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:06

xD
*kujutas ette kuidas Ann ja Iris valget värvi meres upuvad*
irv.. xd

Okei. fain. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:14

Ahjaa, vahepeal mängime Wii-d ka. Very Happy Seda ei tohi unustada. Very Happy Ja siis loeme.. (: Very Happy:D
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:14

Täpselt.. täpselt täpselt.. Very Happy
Mulle sobib. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:32

Üle pika aja olen ma taas siin.

Niisiis, head uut aastat neile, kellele ma pole soovinud (ehk mitte kellegile siit) ja üldiselt tänu Inesele ma praegu siin olen. Ta äratas huvi jälle selle foorumi vastu. Või õigemini selle hääletuse vastu, mis siin toimub. MA tahaks teada, kes olid need julged ja hääletasid minu õudusjutu poolt? Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 15:41

Tere ommikust!
Ma va unimüts sain alles nüüd maastlahti, sest ei tahtnud hästi ärgata.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/1/2010, 16:04

Halo Yuri teab, mida vaheajast võtta. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next