| James Cameroni film "Avatar" | |
|
+18Everleigh Viinamari Tuki Tricia Emma Pizza Maiu Laaneoja Lord Esai black kcissy padjanägu, [h] Karolin Audrey Tärru. Taylor nasicc Pingu Prince Kirameki 22 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 17:59 | |
| Eepilises seiklusfilmis "Avatar" viib "Titanicu" lavastaja James Cameron meid teekonnale vapustavasse uude maailma, millesarnast keegi seni näinud ei ole. Kaugel taevakehal nimega Pandora asub trotslik kangelane teekonnale lunastuse leidmiseks, juhtides kangelaslikku võitlust terve tsivilisatsiooni päästmiseks. Kes on näinud? Millised on teie arvamused? Ma käisin seda eile vaatamas ja leian, et see oli nii sisuliselt kui ka visuaalselt ääretult võimas ja seda isegi ilma 3D-efektideta. Jagage minuga oma muljeid | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 18:08 | |
| Oh, ma tahan seda 3D's vaatama minna. Treiler juba oli piisavalt huvitav, kui seda Reporteris näidati... Iseenesest pole mul praegu muljeid jagada, aga andke mulle paar-kolm tundi ja ma saan juba tänase päeva jooksul filmist rääkida (online streaming and cam versions, that is. ^^) |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 18:35 | |
| minu esimene 3d vilm Kindlasti kohe üks parimaid filme mida iial näinud olen :) Need sinised (na'vid?) olid kaa tohutult ilusad | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 22:15 | |
| Oh juudas. Ma olin täiesti astonished. Ma läksin vaatama nii, et üldse pold aimu, millest see on. Isa tahtis vaadata, läksime. Pani piiiiika puuga teistele 3Dfilmidele ära. nagu poleks enne 3Dd näinudki... Võimas film. Muud kirjeldust pole. Tükk aega pärast lõppu olin täiesti tumm. Seedisin. See oli nagu ikka täiega hea film. Aint kiidusõnu. | |
|
| |
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 22:18 | |
| Mina jagan kiidusõnu homme. Tükk aega juba plaan klassiõega seda vaatama minna. Niiet. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 29/12/2009, 22:41 | |
| See. On. Liiga. Hea. Ausalt. Ma nagu.. läksin seda üksinda täiesti suvalt vaatama, jõudsin täpselt 3D seansi alguseks kogemata kinno ja ostsin pileti ära. Esimese saali viimase rea nurgakoht. AGA SEE OLI NII HEA! Ma olin nagu totaalses vaimustuses ja ma ei saanud sellest tükk aega üle! Lihtsalt see loodus.. Ohh-ohh-ohhhh! See oli nii ilus, kui see pimeduses helendama hakkas ja see suur-suur puu, mille mingidasjad helendasid ja KÕIK! Nagu totaalne respekt sellele tüübile, kes kõik selle välja mõtles! Müts maha! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 30/12/2009, 15:04 | |
| Pole näinud aga tundub, et peaks ka vaatama :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 4/1/2010, 21:33 | |
| Käisin Cinamonis vaatamas. Lihtsalt suprer, fantastiline, ülihea...pole lihtsaalt nii haid sõnu. Pilt ja sisu ja 3D olid kõik väga head. Ja see oli ka väga hea, et ei olnud traditsiooniline happy end vaid enamus põhi-häid-tegelasi sai otsa, enne kui happily ever after tuli. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 00:14 | |
| Niisiis. Ma tegin selle väikese vea, et käisin seda ilma 3Dta vaatamas (vähemalt ma arvan, et viga oli selles, sest et vastupidisel juhul on see niisama üks räige läbikukkumine) ((no pilet tehti välja, mis ma teha sain?)). Ja, noh.. mis ma siis öelda oskan? Üks sitemaid filme mida ma näind olen. Vähe puudus, et ma magama oleks jäänd. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| |
| |
Tärru. Nobenäpp
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 01:18 | |
| Tärru, I join you! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 01:23 | |
| Tegelikult ma absoluutselt ei saa aru, kuidas see teile üldse MEELDIDA sai? Okei, paar sädelevat olendit ja puha aga.. see oli täiesti totaalselt absoluutselt IGAV ju. Ma olin NIIII pettunud! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 02:13 | |
| Ines, sa tekitad pingviinis mõrvaplaane Nii ei saa. Ilmselt andis 3D sellele siis lõpuvõimsakõvahoobi | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 03:52 | |
| but the trees is the movie | |
|
| |
| |
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 10:18 | |
| Pole 3D-na veel näinud aga niisama küll ja kuradi hästi tehtud film... Mõne asja üle oleks võinud viriseda aga ei hakka teistele filmi rikkuma... 3D filmi näen siis, kui saan uue teleka... 200Hz 1080p 40" Arvuti>HDMI>Telekas Kodus 3D filmi vaadata on võimas... | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 11:32 | |
| mulle meeldis väga, just selle pärast, et on toodud kõigile silme ette see inimeste uhkus ja lollus, näidati ära täpselt, kuidas me praegugi ju oma enda planeeti hävitame. goosh, see oli nii hästi tehtud, et kuna inimene saab midagi tappa, siis ta ka võib seda teha. niiiiiii tüüpiline. ja sellepärast see mulle meeldibki, äkki tõstab nende teiste usakate teadvustaset ka ehk veidikenegi. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 12:29 | |
| maiu, you wish Nad on ju kõige rohelisemad. Selliseid tüüpe nagu seal filmis ei eksisteeri. näkää Ameeriklased tegelevad ju praegugi üliaktiivselt planeedi päästmisega.. missiis, et nad liigselt tarbivad ja vett raiskavad. Rääkimata oma igalrojulomakahekorruselinemaja poliitikast Minumeelest olid need elukad üliilusad ja haruldaselt head :) Filmides võid sa kohata kas ülipahasid metslasi, või uduse pilguga, hulle wannabe looduse sõpru. Aga nemad lihtsalt olidki sellised targad ja head. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 12:41 | |
| loodangi aga julmalt hea maailma oli cameron küll loonud selline fantaasia, et kadedaks teeb | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 13:06 | |
| Sa pole ainuke kes teda kadestab... ←Äkki see tüüp kaa... | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" 5/1/2010, 13:46 | |
| Sisul ei olnud midagi viga. Sisu oli ka täiega hea. See mõte ja üleüldse. Sa oled lihtsalt imelik inimene. Agh, tegelt jah, mul pole midagi rohkemat öelda. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: James Cameroni film "Avatar" | |
| |
|
| |
| James Cameroni film "Avatar" | |