MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kahetuhandekümnes.

Go down 
+2
Tärru.
padjanägu, [h]
6 posters
Mine lehele : 1, 2, 3  Next
AutorTeade
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime7/1/2010, 21:35

1.

Pealkiri: 2 grammi hämaruseni
Autor: Diana Leesalu
Originaal: 2 grammi hämaruseni
Lk'de arv: 168

Kahetuhandekümnes. 2grammi

Sisu:
"Lugu sellest, millisena näeb 21. sajandi väikelinna teismeline tüdruk oma elu, peresuhteid ja maailma, on kindlasti huvitav lugemine paljudele teismelistele."

"See on huvitav noortelugu, millel on olemas oma üheselt mõistetav moraal. Tore on ka omanäoline salingerlik keelekasutus."

"Happy endi puudumine mõjub hästi, kui eesmärgiks polegi noorte armastuslugu, vaid pigem ohujutustus sellest, kuidas kõik puruneb kildudeks, kui me ei saa kätte neid, keda tegelikult armastame."

Lugesin: 7.01 - 7.01

Oma arvamus:
Täiesti SUPER raamat! Keelekasutus oli kaa hea. Mulle hullult meeldis selle peategelase keelekasutus ja mõtted ja kõik see värk. See tema veidi selline kõik-on-jobud suhtumine ja see, et talle paljud asjad ei meeldind ja puha. Ja muidugi sisu.. Sisu oli absoluutselt fantastiline. Lõpp oli absoluutselt katastroofiline ja kokku oligi lihtsalt megasuperhüpergigafantastilinejaigatmuudmoodibriljantne raamat.
See oli lihtsalt vaimustav! Ausalt. Ma olen absoluutselt kindel, et ma loen seda selle aasta sees veel uuesti.

Hinnang: 10/10

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (25/2/2010, 16:56). Kokku muudetud 4 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 17:34

2.

Pealkiri: Kaitseingel
Autor: Nicholas Sparks
Originaal: The guardian
Lk'de arv: 602

Kahetuhandekümnes. Kaitseingel

Sisu:
Julie Barensoni noor abikaasa jättis talle enne surma kaks ootamatut kingitust: kutsika Singer ja lubaduse, et jääb alati tema üle valvama. Nüüd, neli aastat hiljem, on kahekümne üheksa aastane Julie veel liiga noor, et armastusest loobuda. Ta on valmis uuesti riskima, valmis armastama. Aga keda? Kas see võiks olla Richard Franklin, haritud ja hea välimusega insener, kes kohtleb teda kui kuningannat? Või hoopia Mike Harris, kahe jalaga maa peal seisev kena mees, kes oli Julie abikaasa parim sõber? Neist ühe kasuks otsustamine peaks tooma naisele jälle õnne, millest ta aastaid on olnud ilma jäetud. selle asemel tuleb Juliel võidelda oma elu eest luupainajalikus õuduses, põhjuseks judinaid tekitav pettus ja nii mürgitatud armukadedus, et sellest on saanud tappev iha..

Lugesin: 26.01 - 04.02

Hinnang: 1/10

Leheküljed: 168 + 602 = 770

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (23/11/2013, 22:52). Kokku muudetud 10 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 17:46

3.

Pealkiri: Bitten
Autor: Kelley Armstrong
Lk'de arv: 460
Kahetuhandekümnes. Bitten

Sisu:
"Elena Michaels is your regular twenty-first century girl -- self-assured, smart and fighting fit. She also just happens to be the only female werewolf in the world...

It has some good points. When she walks down a dark alleyway, she's the scary one. But now her Pack - the one she abandoned so that she could live a normallife - are in trouble, and they need her help. Is she willing to risk her life to help the ex-lover who betrayed her by turning her into a werewolf in first place? And, more to the point, does she have a choice?"

Lõigud:
Nick held up half a pair of white panties and grinned at me.
"Wild dogs or just Clayton?"
[...]
"So this - uh - wasn't done by wild dogs?" one of the searchers said.
Peter grinned and tossed the shirt to the ground. "Nope. Just wild hormones."
(lk 206, 207)

Lugesin: 24.01.2010 - 27.01.2010

Oma arvamus: Täitsa.. hea. I mean, vähemalt ei ole see mingi tüüpiline ulmekas, kõik oli enamvähem reaalne ja.. jah. Mulle meeldis. Ei, okei, ma olen tagasihoidlik praegu, tegelikult oli see SUPER. Kõik need lõigud ja asjad ja naljad ja nähvamised ja.. goosh, ja see KULMINATSIOON! Ma pidin SHOKI saama. See raamat oli.. ÜLIkaasahaarav, ÜLIhea ja veel üliparemini kirjutatud. Väga sjuper oli! :)

Hinnang: 9/10

770 + 460 = 1230

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (12/3/2010, 20:46). Kokku muudetud 10 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 17:54

4.

Pealkiri: Laip raamatukogutoas
Autor: Aagatha Christie
Lk'de arv: 144

Kahetuhandekümnes. 593

Sisu:
"Aga kelle laip see siis on?"
"See on üks blondiin."
"Mis asi?"
"Blondiin. Ilus blondiin - nagu raamatutes. Keegi meist ei ole teda varem näinud. Ta lihtsalt lamab seal raamatukogutoas ja on surnud. Sellepärast pead sa otsekohe siia tulema."
Miss Marple ütles kahtlevalt: "Muidugi, kallis, kui sa arvad, et ma saan sind mingil moel lohutada..."
"Oh, ega mul lohutust vaja ei ole. Aaga sa oskad laipadega nii hästi ümber käia."

Lugesin: 6.02 - 7.02

Oma arvamus: Poleks uskunudki, et mingisugune kriminaalromaan meeldida võiks. Täitsa huvitav oli ja puha. elle raamatu juures, kusjuures, meeldis, et koguaeg ei keerelnud asi miss Marple ümber. Teda oli pmst ainult mingis neljas kuni viies peatükis. Aga siiski.. nii pea vabatahtlikult krimkasid lugema ei hakka. :)

Hinnang: 5/10

1230+144=1374

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:11). Kokku muudetud 6 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:11

5.

Pealkiri: It had to be you
Autor: Sarah Webb
Lk'de arv: 358

Kahetuhandekümnes. 0330412175

Sisu:
A fabulous new novel of love, life and romance from a No 1 bestselling author In the Irish village of Burnaby, life is about to change for three very different women.

Molly Harper is the long-suffering manager of Ireland's only dedicated romance bookshop - 'Happily Ever After'. She can't stand Milo Jones, the super-smooth new owner but he does have a rather attractive son, Sam. Should she stay, or should she walk?

Her best friend, Paige Brady, has problems of her own. She has just launched a general election campaign and is astonished when another woman on the ballot sheet, Annette Higgins, starts to attack her in a very personal way. But Paige is determined to stay in the race.

Kate Bowan, shop assistant in the trendy Burnaby designer shoe shop, 'Baroque' by day, runs the popular dummy dating service 'Dublin Dummy Dates' by night. But one particular client is proving to be more than a handful.

All's fair in love, business and politics as the three friends are about to find out. Enter the world of Burnaby Village, and you'll be glad you stayed because sometimes finding yourself is the start f the adventure.

Lugesin: 13.01.12 - 17.01.2010

Oma arvamus: TÄIEGA hea raamat oli. Natu-natuke vanematele kui mina, vist, aga ega tegelt vahet ei olnud. Nagu.. kolmekordne annus laavstoorit. Very Happy Absoluutselt.. Vägaväga hea oli. Eriti Kate. Suupeer! Kui kuskilt eesti raamatukogust veel mõne ta raamatu leian, siis kindlasti loen (PS. kas keegi teab, kas ta kirjutas '27 dresses'i raamatu? Noh, see mille järgi see film tehtud on?).

Hinnang: 9.9/10

1274 + 358 = 1732

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:12). Kokku muudetud 6 korda
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:17

Ma ei saa su numbrisüsteemist ÜLDSE aru! Very Happy 2, 3, 2, 3 jne??? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:19

6.

Pealkiri: Fantastilised elukad & kust neid leida
Autor: Newt Scamander
Lk'de arv: 37

Kahetuhandekümnes. 172

Sisu:
Sigatüüka kooli raamatukogus olev raamatukene, millele Harry on omalt poolt kommentaarid juurde kirjutanud. Raamatus kirjutatakse kõigist fantastilistest olevustest, kes võlurite maailmas tegutsevad, ning jutustatakse ka nendega seotud juhtumistest.

Lugesin: 07.02

Oma arvamus: Mmm.. noh. Lühike, huvitav, aga mitte midagi erilist. Märkusi oleks võinud rohkem olla janii. Ainult nende pärast ju inimesed seda loevadki.

Hinnang: 3/10

1732 + 37 = 1769

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:12). Kokku muudetud 4 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:19

*naerab*
Ma ise kaa ei saa. Very Happy
Kopin koguaeg ühtemoodi neid ja unustan koguaeg muuta. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:29

7.

Pealkiri: Hei, Lilli!
Autor: Susanne Fülscher
Lk'de arv: 167

Kahetuhandekümnes. 929

Sisu:
Südamlik lugu 18-aastasest saksa tüdrukust, kes on ammu tahtnud pääseda välja oma väikse kodulinna umbsusest. Tal avaneb võimalus sõita aastaks au-pairiks Prantsusmaale. Kahjuks küll mitte igatsetud Pariisi, vaid hoopis maale, ühe väikelinna lähedusse. Vastuvõtt perekonnas tundub talle üsnagi jahedana ja kaksikutest peretütred panevad Lilli kannatuse mitmelgi puhul rängalt proovile. Selgub, et au- pairi elu pole tegelikkuses hoopiski nii lustlik nagu ta oli lootnud. Kõigele lisaks veavad alt ka sõbrad...

Lugesin: 05.02 - 10.02

Oma arvamus: Masendav. Lihtsalt masendav. Ja kusjuures mitte halvas mõttes. Sest et tegelikult oli see suht s*tt raamat, kui aus olla, aga mulle ta täitsa meeldis. Maseka ajas peale. Aga siiski..
tegelikult oli see halb raamat. :p

Hinnang: 6/10

1769 + 167 = 1936

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:13). Kokku muudetud 5 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:37

8.

Pealkiri: Kivisüda
Autor: Charlie Fletcher
Originaal pealkiri: Stoneheart
Lk'de arv: 301

Kahetuhandekümnes. Index

Sisu:
Kui George murrab juhuslikult väikese kivist draakoni pea, äratab ta ellu muistse väe. Teda hakkab jälitama aastasadu liikumatult seisnud raevukas tiibsisalik. Ja see on alles algus…
Selles eepilises seiklusloos elustuvad Londoni linna kujud ja mälestussambad ja algab ürgne võitlus hea ja kurja vahel. Lugedes tunnustatud inglise kirjaniku kuulsat ja omapärast fantaasiaraamatut, ei tundu Londoni linna tänavad enam kunagi endised.

Lõigud:
"Kas nägite?" hingeldas George ja üritas parajat kogust hapnikku kehasse tõmmata, samal ajal normaalse maailma kahanevatesse riismetesse klammerdudes.
Hulgus kehitas õlgu ja raputas pead.
"Aint' see, et sa paranoiline oled, ei tähenda veel, et nad sul sabas pole, eks," lausus ta ja laskis kuuldavale naerupahvaku, mis kõlas nagu hakkaks ta lämbuma.
(Lk 19)

Laskuv must lind ei pannud kuju ega kive tähelegi. Sellegipoolest lendas ta väravast läbi, sest muidugi polnud ta tavaline lind. Kui täpne olla, siis oli ta kaaren, ja ta leidis, et peab väravakaare alt läbi lendama, kuna erinevalt harilikest kaarnatest, kes on ilma jäetud paljustki, oli tal kõva annus stiilitunnet.
(Lk 110)

"Mitte ainult Jaggerid ja sõdurid ei hoia lastel silma peal, Kahur. Teil on minu sõna."

Kahur silmitses teist hetke ja noogutas siis vastu.
"Teie sõna. Väärt kraam."
(Lk 129)

"Mis sa nüüd teed?" küsis George ja vaatas, kuidas tüdruk kingi jalast kiskus.
"Banaanibeseed," vastas teine ärritatult. "Mismoodi see õige paistab, mis ma teen?"
"Paistab nagu sa võtaksid kingi jalast."
"Bingo! Keegi toogu talle professorimüts."
"Ma ei saa aru, mida sa teed."

(Lk 130)

"Kust sa tead, et praegu mõõnab?"
"Mis asi?"
"Jõgi. Kust sa tead, et tõus pole tulemas?"
"Ei teagi."
"Aa."

(Lk 132)

"See on kõige soojem mälestus, mida ma mäletan igatahes," ütles ta,
[...]
"Ma käisin ka ükskord farmis," ütles Edie. "Kooliekskursiooniga. Kits pissis mulle peale."
(Lk 137)

Sügav katkendlik hääl ei kõlanud ühegi keele moodi, mida George kunagi varem kuulnud oli. See kõlas, nagu üritaks vihane itaallane purjus ¹otlasele midagi temast ülekarjumise teel selgeks teha, endal suu palle täis topitud.
(Lk 203)

"Ära mitte loodagi," urises Füsiljee ja: PAUH. Kaaren muutus sulepilvekeseks, millest oleks saanud väga stiilse tolmuti, kui su maitse juhtus kalduma gooti muusika poole.
(Lk 206)

"Mis on?" küsis ta.
"Edie. Ta kutsus mind Edie'ks." Tüdruk püüdis naeratamist järele jätta ja läks hoopis näost punaseks.
"Noh, see on ju su nimi, või kuidas?"
"Tavaliselt nimetab ta mind ju 'sähvaks' või 'selleks'"
"Noh, inimesed kasvavad üksteisele külge."
George naeris teise piinlikkustunde üle.
"Jah?" tüdruk näis peaaegu meelitatuna.
"Siiski," lausus George. "Niisamuti kasvavad soolatüükad..."
(Lk 250)

Lugesin: 10.01 - 10.01

Oma arvamus: Täitsa haarav, arvestades, et ma ei loe tavaliselt sellist tüüpi raamatuid. Hakkas täitsa huvitama ja puha. Natuke üksluine oli muidugi kaa, ses suhtes, et kogu raamat koosnes sellest, et kõik kujud, millest sa möödud ärkavad ellu jne, aga vähemalt oli sellel mingi eesmärk. Täitsa okei oli. :)

Hinnang: 7/10

1936 + 301 = 2237

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:17). Kokku muudetud 8 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 18:42

9.

Pealkiri: Tuhin tiibades
Autor: Reet Made
Lk'de arv: 143

Kahetuhandekümnes. 515

Sisu:
Raamatu lehekülgedel satub lugeja silmitsi põnevate sündmuste ja olukordadega, kus kohati kaob noorusliku süütu seiklusjanu ja ohtliku, kuritegeliku maailma vaheline piir. Mõnelgi lool on tõsieluline tagapõhi. Peast krabatud suusamüts, salapärane leid pajupõõsast, saatuslik autoõnnetus... Ometi pole tegu ainult kaasakiskuva sündmustikuga. Samavõrd huvipakkuvad on tegelaste vastuoluline sisemaailm, nende unistused, pettumused ja otsingud. Eneseteostus, noorte habras tundemaailm, sõprus ja esimene armastus – need on võtmesõnad.

Lugesin: 8.01 - 9.01, öösel.

Oma arvamus: Täiesti mõttetu. Nagu.. totaalselt. Mingi, seitse erinevat juttu, mille kõikide lõpud veidralt lahtisteks jäävad või siis hästi imelikult lõppevad. Noh, mingi moraal, plapla, pronksiööd natuke, kirjaniku arust väga noortepärane stiil ja puha aga tegelikult täielik ajaraiskamine. Eelviimane lugu oli ainus, mis loetav oli, aga siiski mitte väga reaalne, veitsa ebaloogiline janiedasi. Viimane oleks ehk toreda lihtsa lookese mulje jätnud, kui nad lambist mingil hetkel suudelnud poleks. Mida veel!?

Hinnang: 2/10 (Tänu sellele eelviimasele jutule, muidu oleks null.)

2237 + 143 = 2380

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:18). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 21:34

Sa loed päris kiiresti ma vaatan.. Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 21:46

Ma ka vaatan ja mõtlen, et.. See on See Ines, kes ütles, et ta loeb kolm raamatut ja siis läheb tuhin mööda.. Hmm Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime8/1/2010, 22:07

Inesel on tuhin tiibades Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/1/2010, 01:34

Sinist värvi on need mis loetud on (hetkel üks siis. Very Happy Very Happy Very Happy) ja musta värvi need, mis ma LAENUTANUD olen, nii et ärge lootkegi. Very Happy Ma lihtsalt kirjutasin nad üles, et ma poole aasta pärast, kui ma uuesti raamatukokku sattun, teaksin mis nende autorid ja pealkirjad olid, et ma nad ära lugeda saaks. Very Happy

EDIT: 1 lehekülg: 9 raamatut, 2380 lehte.

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:18). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime25/2/2010, 16:49

10.

Pealkiri: Always the Bridesmade
Autor: Sarah Webb
Lk'de arv: 478 + lisa

Kahetuhandekümnes. Chickaug4

Sisu:
Amy's life is not working out the way she always dreamed it would. She's about to turn the dreaded 3-0, her career is going nowhere fast and her love life is not exactly flourishing. To make matters worse, while things are falling apart for Amy, they seem to be coming together for everyone else in her life...

Visiting her friend, Jodie, Amy finds that she and Jack, the man she once thought she might marry, have spent the night together. Her younger sister Suzi has just arrived home with her 'Golden Delicious' Australian fiance in tow, and announced their May wedding. And now Amy discovers that her best friend Beth is also planning on tying the knot, and Amy is asked to be bridesmaid. With a sinking heart, she remembers that old saying: always the bridesmaid, never the bride...

Surely it can't be true?

Lugesin: 16.02.2010 - 25.02.2010

Oma arvamus: Noooh, favourite autor ikkagi. See, et see super oli ei tule kellelegi üllatusena, ega ju? Razz Noh, igaljuhul. Eile lugesin viimased nelisada lehte läbi, SUPER. Kuigi kui aus olla, siis eesti keeles oleks see ilmselt suht sitt raamat, aaaga.. inglise keelsed raamatud ongi paremad. Very Happy Ma ei saaks öelda, et see ülikaasahaarav jne oleks aga miskipärast suutsin ma ta pmst ühe päevaga läbi lugeda niiet.. midagi peab temas olema. Ma lihtsalt ei tea veel mis. :)

2380 + 478 = 2858

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:19). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime26/2/2010, 18:22

11.

Pealkiri: Väike Prints
Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Lk'de arv: 79

Kahetuhandekümnes. 685

Sisu:
Lugu väikesest printsist, kes lahkus oma imetillukeselt koduplaneedilt, sest läks tülli seal kasvava roosiga. Rännakul läbi mitmete planeetide kohtas ta veidraid inimesi, lahtiseid ja kinniseid boamadusid joonistavat lendurit, kes kinkis talle karbis magava lamba ning rebast, kellest sai tema sõber ja tänu kellele ta mõistis, kui väga ta oma roosi juurde koju igatseb.

Lugesin: 26.02.2010 - 26.02.2010

Oma arvamus: AWWWWWWW! Gosh, ma olin täiesti kindel, et see on mingi nõme ja megamõttetu raamat ja mul on siiamaani kuidagi imelik öelda, et see raamat mida KÕIK üliheaks peavad on ka minu meelest hea.. weird, huh? Igaljuhul - see oli tõesti hea. Mitte küll sellesmõttes nagu kõigile teistele, aga MULLE tundus ta tõesti hea. Ta tundus irooniline.. vähemalt alguses. See oli väga irooniline. Huvitav kaa.. Jah, selle saab kolmeks osaks jagada: irooniline, huvitav ja kurb. Issand, tõesti, mul tuli sela lõpus klomp kurku, tegelt ka. Poleks ma koolis olnd, oleks ma nutma hakanud. Very Happy See oli NIIVÕRD armas ja NIIVÕRD kurb, et.. oeh. Hea raamat! :) Isegi see, et ta selle lõpu natuke lahtiseks jättis ei ärritanud mind eriti.. kuna tegelikult oli see siiski suht mittelahtine kaa ja.. oeh. SUPER! :)

Hinnang: 9.9/10

2858 + 79 = 2937

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:20). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime5/3/2010, 16:46

12.

Pealkiri: Stolen
Autor: Kelley Armstrong
Lk'de arv: 532

Kahetuhandekümnes. Get-image

Sisu:
When a young witch tells Elena that a group of humans are kidnapping supernaturals, Elena ignores the warning. After all, everyone knows there's no such thing as witches. As for the thought of other 'supernaturals', well, she'd just rather not dwell on the possibility. Soon, however, she's confronted with the truth about her world, when she's kidnapped and thrown into a cell-block with witches, sorcerers, half-demons and other werewolves. As Elena soon discovers, dealing with her fellow captives is the least of her worries. In this prison, the real monsters carry the keys.

Lugesin: 4.03.2010 - 8.03.2010

Oma arvamus: I love-love-love-loved it.. nananannaa.. (Heartbreaker kummitab, mis teha. Very Happy) Eniveis.. Väga nummikas rammununnu oli. :) Okeiokei, XAVIEEER! ich liebe dich! Jah, Xavier oli lahe, mulle hullllluuupööööraaa meeldis ta. Aga kui nüüd lõpuks raamatust rääkida siis.. noh, kui aus olla, siis eelmisele/esimesele osale jääb alla tegelikult. Clayd oli vähem. Wink Aga pigem see, et pool raamatut (kui mitte 90%) rääkis sellest kuidas ta seal vangis oli ja siis oli kümme lehte kuidas nad seal siuh-ja-valmis ära käisid ja kõik maha killisid.
Ja arusaamatuks jäi mulle ka see veel, et miks Leah Savannah't endale tahtis.. i mean.. ma sain aru, et ta tahtis ja Katzenil oli mingi viha nõidade vastu jne aga ikkagi, natuke segaseks jäi..
Mis muidugi ei tähendaks, et see SUPER raamat poleks olnd. Very Happy And i still can't believe that Elena is not in the next book.. Sad
Xavier! :)

2937 + 532 = 3469

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:21). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/3/2010, 20:02

13.

Pealkiri: Shopaholic Ties the Knot
Autor: Sophie Kinsella
Lk'de arv: 393

Kahetuhandekümnes. 9780552773485

Sisu:
Rebecca Bloomwood has the dream job. She's a personal shopper, so is able to spend other people's money all day instead of her own. And she gets paid for doing it. The perfect job, the perfect man - gorgeous Luke Brandon - and now... the perfect wedding. Yes, Luke has proposed and wedding bells are in sight. No excuses are needed to start the shopping trip of all time. And Becky's parents are just assuming that the wedding will be at home - a marquee in the garden and Becky in her mum's wedding dress, which she's been saving specially for the occasion. But Luke's mother has very different ideas - a huge affair in New York in a forest glade setting - or perhaps a Venetian Ball, or a fin de siecle extravagance? Now Becky's getting confused. She doesn't want to say 'no' to anyone. The plans are going ahead, and soon it will be too late to turn back - from either wedding..

Lugesin: 1.03.2010 -

Oma arvamus: Shopaholic pole ikka päris minu jaoks. :p

Hinnang: 2/10
3469 + 393 = 3862

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:08). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/3/2010, 20:07

Esta õpetaja luges meile seda Väikest Printsi ette kunagi.
And I like it too. Mõnes mõttes isegi õpelik.
Reostasin, sry Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/3/2010, 20:11

Vedas teil. Aga see oli tõesti niiii armas.. ja noh, õpetlik kaa võibolla, jah. Very Happy Ta tundus veidi irooniline.. ja väike prints tundus vahepeal selline (jaa, ma olen juba see 'täiskasvanu' nagu neid ebaloomingulisi inimesi seal raamatus liigitati) isekas veidi.. aga nojah, pmst küll. Very Happy
Ja pole viga, koguaeg 'reostatakse' Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/3/2010, 20:19

Naiivne tundus ka vist. Ei mäleta enam ...
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime12/3/2010, 20:41

14.

Pealkiri: Tiger Eyes
Autor: Judy Blume
Lk'de arv: 218

Kahetuhandekümnes. 9780330398121

Sisu:
Oh Daddy, please don't be dead. Please. . .
The murder of her father in a raid on his store means Davey's life can never be the same again. Even far away from home in New Mexico she's haunted by the horror of that night. Keeping her anger and grief locked inside, she walks alone in the blazing heat of the desolate landscape. Then one day she meets a mysterious young man called Wolf . . .

Lugesin: 10.03.2010 - 11.03.2010

Oma arvamus: Praegu ei jõua väga midagi kirjutada, aga.. super. Tõesti. Nutsin. See lõpp oli lihtsalt.. Et Wolf ütles talle, et kevadel näeme aga lõpuks nad ei näinudki.. phh! Super(kurb).

Hinnang: 10/10

3862 + 218 = 4080

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:23). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime31/3/2010, 18:12

Ma siin lugesin jälle vahelduseks ühe raamatu läbi. Wink

15.

Pealkiri: Elu algab täna
Autor: Sass Henno
Lk'de arv: 248

Kahetuhandekümnes. I2006-rmt09elu_algab

Sisu:
Ta on tavaline poiss: kõrgharidus lõpetamisel, karjääripotentsiaaliga töökoht kätte võideldud ning ideaalne tüdruksõber liigagi lihtsalt olemas. Kõik läheb plaanipäraselt seni, kui selgub, et mitte miski tema igapäevaelus pole tõeline.

Kool lõpeb eksmatrikuleerimisega, kilemüümine pole tulevik ja selgeks saab ka tõsiasi, et ükski girlfriend ei kesta igavesti. Tuleb välja, et rutiin, mis nii täiuslik tundus, on olnud vaid ootuspärase tulevikuteekonna tühine projektsioon. Sooja valguse vari külmal ning kõledal fassaadil.

"Elu algab täna" kutsub lugeja maailma, kus miski pole selline, nagu esmapilgul paistab. See lugu valgustab elulabürindi pimedaid koridore, milles enamik meist päevast päeva eksleb: selles valguses on tõde ka kõige tugevamate jaoks liiga suur koorem.

Lugesin: 28.03 - 31.03

Oma arvamus: See lõpp..? Kas keegi seletaks? Elina sakib, Andreas.. ei saki, Helena oli imelik aga ei sakkind jaa.. jah. Suht MÖH.

4080 + 248 = 4328

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:24). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime9/4/2010, 22:50

16.

Pealkiri: Melissa
Autor: Rosie Rushton
Lk'de arv: 169

Kahetuhandekümnes. N228923

Sisu:
She's birght, she's bubbly, she's...
MELISSA.
Even though she's been uprooted from a buzzing city to a tiny village, she hasn't wasted any time. She's already with the right crowd and has even got her eye on a fanciable guy. Everything is great.. or is it?

Melissa is about to discover an unbelievable secret, something she simply can't handle on her own. And revealing the truth measn that her family will never be the same again...

Lugesin: 4.04 - 08.04

Oma arvamus: Aga MATT? MisMÕTTES nagu?! ^o)
Kui välja jätta, et see pidi laavikas olema, siis täitsa loetav mudu. :)

4328 + 196 = 4524

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:25). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Kahetuhandekümnes. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kahetuhandekümnes.   Kahetuhandekümnes. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kahetuhandekümnes.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3Mine lehele : 1, 2, 3  Next