MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kahetuhandekümnes. | |
| | |
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 15/4/2010, 16:36 | |
| 17.
Pealkiri: Every Boy's Got One Autor: Meg Cabot Lk'de arv: 328 Sisu: Jane Harris is asked by her best friend Holly to accompany her on a trip to the Italian Riviera where she is eloping with her long term boyfriend, Mark. This ironically is an open secret where only their parents, who strongly objected to their marriage due to different religious background, are ignorant of. Jane, finally having an opportunity to go overseas, jumped at the chance: she gets to be the maid of honour and to see Europe. What Jane does not bargain for is Mark’s choice of best man, Cal Langdon who is also his best friend. Its hate at first sight for Jane and Cal, and neither is too happy at the prospect of sharing a house with one another for a week at the Italian countryside.
Lugesin: 14.04 - 15.04
Oma arvamus: Meg Cabot pole just mu eriline lemmik, aga see oli täitsa hea. :)
Hinnang: 7/10 4524 + 328 = 4852
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:25). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 30/4/2010, 15:02 | |
| 18.
Pealkiri: Faking it Autor: Jenny Crusie Lk'de arv: 490 Sisu: Mural artist Tilda Goodnight is struggling to pay off the mortgage on the family business and keep the Goodnight secrets safely hidden. Juggling her life gets even more complicated when she hides in Clea Lewis's closet and collides with sexy Davy Dempsey.
Tilda is in Clea's bedroom to steal back a forged painting; Davy's there to steal Clea's account codes and retrieve the $3 million the larcenous blonde stole from him. Somehow, Tilda finds herself exchanging a mind-blowing kiss with her fellow burglar, and when Davy follows her home and rents a room from her mother, she's forced to deal with the charming con man.
Everyone in Tilda's world is pretending to be someone else, including her daydreaming mother, her split-personality sister, and her cross-dressing ex-brother-in-law. All of them, including Tilda and Davy, are Faking It.
What will happen when all the secrets are out and everyone knows the truth about everyone else? Will Davy recover his 3 million? Will Tilda recover all the forged paintings and find her true artistic calling? Will Tilda's mother run off to Aruba with a hit man named Ford? And exactly what is the difference between a man labeled a "doughnut" and one who deserves the title "muffin"?Lugesin: 20.04 - 28.04
Oma arvamus: Noh, kui välja arvata, et see oli aaaaaall about sex , siis oli see tegelikult täitsa hea. Sündmustik oli omapärane. Alguses ma arvasin, et see on mingi mõttetu lillulällu ja halvasti kirjutatud kaa raudselt veel, aga see oli ikka täiega hea! Tegevustik oli.. no seda ikka annab välja mõelda. Ja lõpp muidugi.. Kolmekesi ühes kapis, super. Lõpp oli üle prahi!
Hinnang: 9/10 4852 + 490 = 5342
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:27). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 2/5/2010, 15:03 | |
| 19.Pealkiri: Rehepapp Autor: Andrus Kivirähk Lk'de arv: 200 Sisu: Eesti talurahva elu sellel ajal, kui saksid valitsesid. Juheei. Lugesin: Siis kui see post tehtud on.
Oma arvamus: Ei olnud väga hea. Ses suhtes, et huumor huumoriks aga mingit pointi sellel raamatul küll polnud. Iga peatükk hakkas samamoodi (ilmast räägiti) ja siis seal räägiti millestki. Ma ei ütle, et see h a l b raamat on - muidugi ei ole, Kivirähk on väga hea kirjanik. Lihtsalt mõtet sellel küll väga ei olnud. Sisu kohta ei saa huvitav öelda, aga raamat üleüldiselt oli hea küll. (;
Hinnang: 5/10
5342 + 200 = 5542
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:29). Kokku muudetud 4 korda | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 2/5/2010, 18:13 | |
| HAAA HAAAA! XD
Mingi raamat, raamat... ja üks postitus: "Rehepapp". xD | |
| | | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 20/5/2010, 20:49 | |
| 20.Pealkiri: Harry Potter & saladuste kamber Autor: J.K.Rowling Lk'de arv: 490 Sisu: Dursleyd käitusid sel suvel nii vastikult ja alatult, et Harry Potter ihkas kogu südamest tagasi Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunsti Kooli. Aga just siis, kui Harry oma kohvreid pakkis, sai ta hoiatuse kummaliselt olevuselt, kelle nimi oli Dobby, ja kes ütles, et Harry naasmine Sigatüüka kooli põhjustab hirmsa õnnetuse. Ja õnnetusi on tõesti tulemas. Harry teine õppeaasta Sigatüükas toob kaasa uusi katsumusi ja õudusi, nagu näiteks ülimalt edev mustade kunstide vastase kaitse õpetaja Gilderoy Lockhart, vaim nimega Mäuguv Myrtle, kes kummitab tütarlaste pesuruumis, ja Roni õe Ginny varjamatu jumaldav suhtumine. Kõik need aga jäävad tagaplaanile, kui koolis hakkavad toimuma saladuslikud sündmused ja keegi või miski hakkab õpilasi kiviks muutma. Kas see võib olla Draco Malfoy, Harry vana võistleja? Või on süüdlane hoopis Hagrid, kes kunagi mingi patu pärast koolist välja heideti? Ja kuidas õnnestub Harryl tõestada, et see ei olnud tema ise, nagu paljud õpilased kahtlustavad? Lugesin: 20.04 - 28.04
Oma arvamus: Potter. Mis ma ikka öelda oskan. Super. Kusjuures esimesed osad on paremad kui viimased.. Seda, kuidas nad noored olid/on on kohutaval palju huvitavam lugeda. SuperSuperSuperSuper! (:Lõigud: - Spoiler:
"Ja s i n a?" pöördus onu Vernon tigedalt Harry poole. "Mina olen oma toas, ei tee häält ja teesklen, et mind ei ole olemas," ütles Harry tuimalt. (Lk 7)
"Täiuslik.. Dudley?" "Kuidas oleks: "Me pidime koolis oma kangelastest kirjandi kirjutama, härra Mason, ja mina kirjutasin teist."" See oli nii tädi Petunia kui ka Harry jaoks liig. Tädi Petunia puhkes nutma ja kallistas oma poega, samal ajal kui Harry lipsas laua alla, et nad teda naermas ei näeks.' (Lk 8.)
"Ma tean, mis päev täna on," laulis Dudley tema poole vänderdades. Tohutud silmad pilkusid ja haihtusid. "Mis asja?" küsis Harry, pööramata pilku kohalt, kus silmad olid olnud. "Ma tean, mis päev täna on," kordas Dudley otse tema juurde tulles. "Tubli poiss," vastas Harry. "Sa oled siis lõpuks ometi nädalapäevad selgeks õppinud." (Lk 10)
"Ta töötab ministeeriumis," vastas Ron. "Sa ju t e a d, et me ei tohi väljaspool kooli loitse lausuda..." "Sinu enda kohta päris hästi öeldud," ütles Harry hõljuvat autot silmitsedes. "Oh, see ei loe," ütles Ron. "Me ainult laename seda." (Lk 24)
"Kas sa suudad uskuda, kuidas meil veab?" lausus Ron löödult ja kummardus rott Siblikut üles võtma. "Kõikidest puudest, mille otsa me oleksime võinud sõita, pidime me leidma sellise, mis virutab vastu." (Lk 67)
"Äkki on ta haige!" ütles Ron lootusrikkalt. "Äkki l ä k s t a h o o p i s m i n e m a," ütles Harry, "sest ta jäi j ä l l e mustade jõudude vastase kaitse õpetaja kohast ilma!" "Või a n t i ta l l e k i n g a!" lausus Ron innukalt. "Ma mõtlen, kõik vihkavad teda.." "Või äkki," ütles üks väga jäine hääl otse nende taga, "tahab ta kuulda, miks te kaks rongiga kooli ei saabunud." (Lk 68)
Snape'il oli selline nägu peas, nagu oleks jõulud ära jäetud. (Lk 71)
"seal te oletegi! Kus te olnud olete?" Kõige naeruväärsemad kuulujutud - keegi ütles, et teid visati välja, sest te sõitsite lendava autoga hunnikusse." "Noh, meid ei visatud välja," kinnitas Harry talle. "Te ei taha ometi öelda, et te lendasitegi siia?" küsis Hermione häälel, mis oli peaaegu sama karm nagu professor McGonagallil. (Lk 74)
"Geniaalne!" karjus Lee Jordan. "Inspireeriv! Milline saabumine! Lennata autoga otse Peksja Paju otsa, sellest räägib rahvas veel mitu aastat!" "Hästi tehtud,"ütles viienda klassi õpilane, kellega Harry kunagi rääkinud polnud; keegi patsutas teda seljale, nagu oleks ta just maratoni võitnud. Fred ja George surusid end rahvahulga etteotsa ja ütlesid koos: "Miks te meid tagasi ei võinud kutsuda, ah?" (Lk 74)
Ron naeratas Harryle süüdlaslikult. "Ma tean, et ma poleks tohtinud sellest rõõmu tunda, ega midagi, aga -" Uks paiskus lahti ja sisse tulid teised Gryffindori teise klassi õpilased Seamus Finnigan, Dean Thomas ja Neville Longbottom. "U s k u m a t u!" säras Seamus. "Lahe," ütles Dean. "Hämmastav," ütles Neville aukartusega. Harry ei saanud sinna midagi paratas. Ka tema naeratas. (Lk 75)
Hermione sulges "Voorimise vampiiridega" ja vaatas Roni pealage. "Noh, ma ei tea, mida sa ootasid, Ron, aga sa..." "Ära ütle, et ma olin selle ära teenunud," kähvas Ron. (Lk 78)
"Mis meil täna pärastlõunal on?" küsis Harry kiiresti teemat vahetades. "Kaitse mustade jõudude vastu," vastas Hermione kohe. "M i k s," nõudis Ron tema tunniplaani krahmates, "oled sa kõikide Lockharti tundide ümber südamed joonistanud?" Hermione haaras tunniplaani ägedalt punastades tagasi. (Lk 84)
"Kõik ritta!" möirgas Malfoy teistele õpilastele. "Harry Potter jagab autogrammiga fotosid!" "Ei jaga," ütles Harry vihaselt käsi rusikasse pigistades. "Ole vait, Malfoy." "Sa oled lihtsalt kade," tõstis häält Colin.. (Lk 85)
"Su näol oleks võinud muna ära praadida," ütles Ron. "Sa looda parem, et Creevey Ginnyt ei kohta, nad asutavad siis Harry Potteri fännide klubi." "Ole vait," kähvas Harry. Viimane asi, mida ta vajas oli see, et Lockhart kuuleb sõnu "Harry Potteri fännide klubi". (Lk 87)
"Mina," ütles ta, "Gilderoy Lockhart, Merlini ordu kolmanda klassi orfeni kavaler, mustade jõudude vastase kaitseliiga auliige ja Nõidade Nädalalehe Kõige Võluvama Naeratuse auhinna viiekordne laureaat - aga ma ei räägi sellest. Ma ei saanud Bandoni madrusest lahti talle vastu naeratades!" Ta ootas, et nad naeraksid, mõni õpilane muigas nõrgalt. (Lk 88)
Kui ta oli tunnikontrollilehed laiali jaganud, naasis ta klassi ette ja ütles: "Teil on kolmkümmend minutit aega. Alustage - nüüd kohe!" Harry vaatas oma tööd ja luges: 1. Mis on Gilderoy Lockharti lemmikvärv? 2. Mis on Gilderoy Lockharti salasoov? 3. Milline on teie meelest Gilderoy Lockharti seni suurim saavutus? Ja nii jätkus see kolmel paberilehel kuni: 54. Millal on Gilderoy Lockharti sünnipäev ja milline oleks tema unistuste kingitus? (Lk 88)
Kui Wood oma uue taktika tutvustamist alustas, vajus Fred Weasley pea otse Alicia Spinneti õlale ja poiss hakkas norskama. (Lk 95)
"Kas teil polegi trenn läbi?" küsis Ron uskumatult. "Me pole veel alustanudki," vastas Harry ning vaatas kadedalt röstsaia ja marmelaadi, mille Ron ja Hermione olid suurest saalist kaasa toonud. "Wood õpetas meile uusi käike." (Lk 96)
"Oi, vaadake," ütles Flint. "Väljaku vallutamine." Ron ja Hermione tulid üle muru, et näha, mis sünnib. (Lk 98)
Tuleb juurde!
Hinnang: 9/10
5542 + 490 = 6032
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:31). Kokku muudetud 3 korda | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 20/5/2010, 21:47 | |
| Pealkiri: Faking it Autor: Jenny Crusie
??? | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 19/7/2010, 19:40 | |
| ups. | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 19/7/2010, 20:00 | |
| 21.
Pealkiri: Lohe tätoveeringuga tüdruk Autor: Stieg Larsson Lk'de arv: 535 Sisu: Ajakirjanik Mikael Blomkvist on idealistlik, oma tööle pühendunud, fanaatiliselt õigust ja õiglust ihkav inimene. Lisbeth Salander on noor naine, kelle minevikus on midagi väga hämarat ja keda peetakse autistlikuks või lausa alaarenenuks. Tegelikult on aga tegemist maailmatasemel häkkeriga, kes lahendab meelelahutuseks keerulisi matemaatikaülesandeid ning kes on treeninud enda igas mõttes ellujääjaks. Mikaeli ja Lisbethi teed ristuvad, kui üks Rootsi legendaarsemaid tööstureid Henrik Vanger teeb Mikaelile ettepaneku välja uurida, mis juhtus 40 aasta eest Harrietiga, Vangeri noore sugulasega. Harriet haihtus jäljetult saarelt, mis oli tütarlapse kadumise päeval muust maailmast ära lõigatud, sest seda mandriga ühendaval sillal oli toimunud liiklusõnnetus. 16-aastase Harrieti surnukeha ei leitudki, kuid Henrik Vanger oli veendunud, et tütarlapse tappis keegi tema lähedastest. Blomkvist võtab pakutud ülesande pooleldi tõrkudes vastu ning saab abiliseks Lisbeth Salanderi. Mida sügavamale Blomkvist ja Salander Vangeri suguvõsa ajalukku süüvivad, seda õudsemaks ja verisemaks kogu lugu nende kohkumuseks muutub… Lugesin: juunis millalgi
Oma arvamus: Oh, see oli nii ammu, kui ma seda osa lugesin.. Aga jah, nii.. mis ma siis öelda oskan. Ma tõepoolest arvaisn alguses, et tegu on mingi fantaasiaraamatu või vähemalt tüüpilise põnevikuga (jah, ma ei taibanud tagakaant läbi lugeda) ja selleks ajaks, kui mulle kohale jõudis, noh.. selleks ajaks oli see raamat minu jaoks juba ülipõnev ja ma ei kavatsenudki seda mitte edasi lugeda. Üks parimaid raamatuid, tõesti.. Ma ei oskagi täpselt öelda, mis mulle selles raamatus siis meeldib.. ausalt öeldes on seal kohait liiga palju kirjeldusi (esimeses osas vähemalt oli, teises.. teisest räägin ma järgmises postituses. ) ja vä'ga palju lauseid hakkasid sõnadega 'ta tegi', aga selle SISU(!) oli lihtsalt niivõrd huvitav ja kaasahaarav. Ma ei loe tavaliselt krimkasid, aga see oli TÕELISELT hea. Ilmselgelt on asi ka tegelaskujudes. See peategelane on lihtsalt liiga huvitav selle jaoks, et mitte lugeda. Muidugi kujutan ma teda ilmselt endale vaimusilmas ette veidi normaalsemana, kui ta tegelikult on, aga.. jah. Väga kõva raamat!Lõigud: pole raamatut käepärast. :s Hinnang: 10/10 6032 + 535 = 6567
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (19/7/2010, 20:32). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 19/7/2010, 20:07 | |
| 22. Pealkiri: Tüdruk, kes mängis tulega Autor: Stieg Larsson Lk'de arv: 606Sisu: Millenniumi-tsükli teine raamat algab rahulikult, Lisbeth Salander ja Mikael Blomkvist ajavad kumbki oma asju, kuid siis pöörduvad Blomkvisti poole kaks inimest, kes on tegelnud prostituutidega äritsemise uurimisega. Neil on valminud sel teemal nii raamat kui ka teadustöö, kusjuures raamatus on mainitud ka mitmete tuntud inimeste ja politseitöötajate seotust selle äriga.
Ajakiri Millennium kavatseb raamatu avaldada, kuid siis tapetakse selle autor ja tema elukaaslane. Mõrvarelvalt leitakse Lisbeth Salanderi sõrmejäljed. Järgneb veel üks mõrv, mida on samuti võimalik seostada Lisbethiga. Blomkvist ei usu Lisbethi süüd ja ta üritab temaga ühendust võtta. Tüdruk on aga jäljetult kadunud ning samal ajal, kui politsei teda tõenäolise mõrvarina otsib, alustab ajakirjandus tema ohjeldamatut mustamist. Lisbeth pole siiski inimene, kes end kergesti lüüasaanuks tunnistab, ning algab mitmekihiline ja vastupandamatult põnev jaht. Lugesin: juulis
Oma arvamus: MA TAHAN JÄRGMIST OSA LUGEDA!!!!! (loe: simply the best book ever.. kõvasti parem kui eelmine, kui minu arvamust küsida.)Lõigud ( VÄGA spoilivad!!): - Spoiler:
Need vähesed üksikud mehed, kes olid julgenud talle ettevaatlikult läheneda, olid sõbralikult, kuid kindlalt eemale tõrjutud - ühel juhul ka mitte eriti sõbralikult. Teisest küljest, Chris MacAllen, kes järsult eemale peletati, oli kohalik lontrus ja vajaski tegelikult korralikku keretäit. Ella polnudki seega eriti jahmunud, kui mees pärast terve õhtu kestnud Lisbeth Salanderi tüütamist mingil imelikult kombel komistas ja vette kukkus. (Lk 27)
Erika Bergeril vajus suu lahti. Mikael Blomkvist oli sellist nägu, nagu oleks ta välgust rabatud. (Lk 262)
"Faste, miks uksel on silt 'Salander-Wu'?" küsis ta. "Pole aimugi," vastas Faste. "Okei, ma küsin siis nii - miks on esikupõrandal Miriam Wule adresseeritud post ja miks on vannitoakapis Miriam Wu nimele välja kirjutatud Citodon? Miks on ainult üks hambahari? Ja miks - kui järele mõelda, et Lisbeth Salander on kõigi andmete järgi paras Pöial-Liisi - paistavad need nahkpüksid, mida sa just käes hoiad, sobivat inimesele, kes on vähemalt 175 sentimeetrit pikk?" Korteris tekkis lühike kohmetu vaikus. Curt Svensson katkestas selle. "Raisk." ütles ta. (Lk 264)
"Sa tahad teda tõesti aidata?" Mikael noogutas. Holger Palmgren kallutas end ettepoole. "Kirjelda tema elutoa diivanit." (Lk 522)
"Lisbeth? Kuidas ta selle mehe olemasolust üleüldse midagi teadis?" "Ta on Lisbeth Salanderi isa." Mikaelil oli algul raskusi arusaamisega, mida Holger Palmgren õieti öelnud oli. Siis jõudsid sõnad kohale. "Mis kurat sa räägid?" (Lk 522)
Ta sirutas käe välja ja võttis tüdruku käest ettevaatlikult püstoli. Äkki pigistas tüdruk sõrmed uuesti kinni. Ta avas silmad, millest oli järel vaid kaks kitsast triipu, ja põrnitses meest mõne hetke. Pilk oli hägune. Siis kuulis mees nii vaikset pominat, et sõnu oli raske eristada. Kuradi Kalle Blomkvist. (Lk 606)
Hinnang: 10/10 6567 + 606 = 7173
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (20/7/2010, 15:25). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 20/7/2010, 15:01 | |
| 23. Pealkiri: Imekummaline Autor: Lesley Livingston Leheküljed: 267 Sisu: Talks about seventeen year old girl named Kelley and an elf-boy called Sonny. Oma arvamus: Väga, VÄGA, v ä g a hea raamat! Ma ei saa aru, kuidas viimasel ajal iga nädalaga uus lemmikraamat kuskilt välja jälle hüppab, aga see oli TÕELISELT hea. Lõpp muidugi.. mnjah, eksole, , aga MA TAHAN JÄRGEEE! (Kas keegi teab, kas sellel on järg väljas juba?) Lugesin: täna (st 20.07.2010) Lõigud: - Spoiler:
"Mina.. olen samuti surelik, mu isand," sõnas Sonny vaikselt. "Sina oled Janus. Mina tegin su. Sinul pole surelikkusega midagi pistmist." Auberon heitis pea kuklasse ja neelas ülejäänud veini ühekorraga alla. "Kui sa just, loomulikult, ära ei sure." (Lk 25)
Alec naaldus tema kõrvale vastu seina. "Tahad natuke harjutada? Ma heameelega katsuks sind... sinuga... Noh, katsuks stseeni läbi teha." Kelley heitis pea kuklasse ja naeris. (Lk 102)
"Miks sa mind vihkad?" Kelley hääl kõlas vaikses õhus väga tasa. "Ma isegi ei tunne sind!" Ja seal see oligi. See pilk. Pilk tema unenäost, seesama, mis murdis ta südame. Sonny nägu avanes, haavatuna, ja tema ilmest kiirgas segu igatsusest ja kummalisest ahastusest. (Lk 109)
Ta ajas õlad sirgu, otsekui oodates vastuvaidlemist. Kelley vaidles - natuke -, kuid vaid murest noormehe enda pärast. "Kas sa ei peaks puhkama? Ma mõtlen, sa üritad seda kogu oma küll-ma-olen-kõva-kutt käitumisega varjata, aga ma nägin sidemeid. Sa said tõsiselt viga. Kas pole nii?" "See pole nii hull." "Vau. Sa oled kohutavalt halb valetaja." (Lk 168)
"...Ta ei saa oma päritolust kõrgemale tõusta, ja kui sa jääd selleks, kes sa oled, hakkab ta sind vihkama. See on vältimatu. Kui sa hoiad kinni oma sünniõigusest, mu kallis tüdruk, jääd sa temast ilma. Ehk mitte kohe ja ühekorraga, kuid siiski. Aga ma võin teha nii, et sa ei näe külmust kunagi tema pilku ilmumas." "Kasi välja." "Mõtle mu sõnadele." Auberon pöördus lahkuma, kuid kõhkles. "Sul on su ema silmad, kas tead..." "Kasi välja," surus Kelley uuesti kokkusurutud hammaste vahelt ja sulges eemale pöördudes silmad. Kui ta need taas avas, oli ta riietusruumis üksi - üleni värisev. (Lk 183-184)
"Kelley?" Sonny ilmus tema riietusruumi uksele. "On kõik korras? Ta ei... teinud sulle haiget, ega?" Sonny... Ta oli märganud, kuidas noormees kõrvaltänaval reageeris. Sel lühikesel hetkel, kui ta tundis end... veidralt. Kelley mäletas pilku tema silmis ega suutnud seda isegi kujutluses pöörata selliseks, mis väljendaks armastust. Mis siis, kui Auberonil oli õigus? "Kelley?" (Lk 184)
"Kas ta ütles, kes..." "Ei. Ja ma ei küsinud." (Lk 185)
Sonny pöördus nende poole ja ta silmad läksid pärani. Ilme ta näol kõneles rohkem kui tuhat sõna. Kui see polnud kohting enne, siis sellest hetkest kohe kindlasti oli. (Lk 205)
"Mis viga?" Sonny vaatas tema hääletooni peale alla. "Midagi. Lihtsalt mõtlesin... Pole oluline. Ma kujutan ette, et printsessil peab ihukaitsja olema, mis?" "Midagi sellist," ütles nooruk. "Kogu Janus-Vahtkond nõustus sellega. Sind tuleb kaitsta." "Või nii. Kogu vahtkond nõustus, kas tõesti?" Kelley tõmbus Sonnyst eemale ja võttis endal kätega kõvasti ümbert kinni. "Kas ma ütlesin midagi valesti?" Sonny kortsutas murelikult kulmu. "Ei." Tüdruk ohkas. (Lk 210)
Hinnang: 10/10 7173 + 267 = 7440
24.
Pealkiri: Cirque du Freak: Kesköine tsirkus Autor: Darren Shan? Leheküljed: 190
7440 + 190 = 7630
25.
Pealkiri: Purustatud Õhuloss Autor: STIEG LARSSON Leheküljed: 680
Sisu: Milleniumi triloogia kolmas raamat! Nagu see ei seletaks juba kõike!
Oma arvamus: TÜHJA SEE DARREN KESIGANES, MA SAIN STIEG LARSSONI! (meaning: going to be busy with reading during the whoooole night)
Lugesin: 23.07 - ?
Hinnang: 10/10 (ja seda saan ma öelda juba esimese 85 lehe põhjal.. amazing.)
7630 + 680 = 8310
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:09). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 27/8/2010, 00:49 | |
| 26.
Pealkiri: Printsessi päevikud Autor: Meg Cabot Lk'de arv: 352 Sisu: Mial on käes viimane kooliaasta ja kõik näib suurepärane. Lõpuprojekt läks hästi, ta võeti vastu oma unistuste ülikoolidesse ning tulemas on suur ja uhke sünnipäevapidu, rääkimata lõpuballist, kooli lõpetamisest ja Genovia ajaloos esmakordselt toimuvatest valimistest. Kõik oleks just nagu hästi, kuid... Kaalukausil on nii Genovia kui Mia enese tulevik. Mial seisab ees mitu otsustavat valikut: milline ülikool? Kumb poiss? Kuidas küll valida, kui sellest sõltub mitte ainult neli järgmist aastat, vaid kogu elu? Lugesin: 25.aug Oma arvamus: Pole eriline PPde fänn. Hinnang: 5/10 8310 + 352 = 8662
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:14). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 4/9/2010, 01:32 | |
| 27.
Pealkiri: Neetud Autor: Kristel Kriisa Lk'de arv: 227 Sisu: Pärast isa surma ja põhikooli lõpetamist kolib Mirt koos ema ja vanema vennaga Lõuna-Eestist Tallinna ning hakkab käima ühe eliitkooli kümnendas klassis. Õige pea tekib tal lähedane suhe oma klassivenna, kooli direktori poja Ronaniga, kes on seni elanud ja õppinud Ameerikas. Ent Mirt ei saa uut suhet kaua nautida – varsti hakkab noorte idülli segama Ronani keerukas minevik, mis keerab pea peale nii mõnedki plaanid ja külvab segadust rohkem kui ühe inimese ellu. Hinnang: 7/10 8662 + 227 = 8889
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:18). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 21/9/2010, 22:29 | |
| 28. "Tüdruk, 16, lühikesed jalad" Sue Limb, 19 sept. | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 1/10/2010, 18:51 | |
| 28.
Pealkiri: Tüdruk, 16, lühikesed jalad Autor: Sue Limb Lk'de arv: 203
Sisu: Jessi ema andis lõpuks alla ja organiseeris reisi Jessi isa juurde. Paraku on ajastus Jessi jaoks hirmus halb, sest Fred on muretsenud väga romantiliselt neile mõlemale piletid kuumale muusikafestivalile.
Selle asemel peab ta nüüd minema reisile koos ema ja vanaemaga ning vanaisa tuhka täis urniga. Ta vahetab Frediga tekstisõnumeid, kuid mõne aja pärast poiss enam ei vasta ja Jessi haaravad kahtlused. Kui ta aga isa juurde jõuab, ootavad sealgi ees üllatused…
Lugesin: 19 sept. Hinnang: 6/10 8889 + 203 = 9092
29.
Pealkiri: Ly Autor: Christea Vendelin Lk'de arv: Lugesin: 30 sept. 9092 + 85 = 9177
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:23). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 1/10/2010, 22:52 | |
| 30.
Pealkiri: "Igavesti" Autor: Alyson Noel Lugesin: 1 okt. Lk'de arv: 320 Oma arvamus: - Spoiler:
*kell on 05:25 ja ma täiesti ametlikult vihkan seda raamatut. miks see tüdruk ni tropp on?! (Loe: APPI KUI HEA RAAMAT!!!!!) *kell on 05:43 ja see tüdruk hakkab mulle vaikselt vääääääga närvidele käima, nagu.. väga, v ä g a.. nagu, GAAAASSHHH, mis tal VIGA on? *kell on 5:50 ja.. no ma TÕESTI ei tea! Vaju haavunult kössi või TEEEE midagi aga mida ***** sa jamad? MIS SUL VIGA ON?! *Ja kell o n kümne minuti pärast kaheksa ja ines s a i selle raamatu läbi ja.. no.. eh.. noh, emotsioonid on üleval^^
Hinnang: 4/10 9177 + 320 = 9497
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:26). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 6/10/2010, 20:10 | |
| 31. Pealkiri: Libahunt Autor: A.Kitzberg Lk'de arv: 60 Lugesin: 7 okt.
Hinnang: 1/109497 + 60 = 9557 32. Pealkiri: Blue Moon Autor: Alyson Noel Lk'de arv: 284 Lugesin: 7 okt9557 + 284 = 9841
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:34). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| | | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 13/10/2010, 01:16 | |
| 33. Pealkiri: Must Vares Autor: Reet Reinaus Loetud: 12 okt. Lk'de arv: 224 Arvamus: ei meeldinud 9841 + 224 = 10 065
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:38). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 8/11/2010, 19:21 | |
| 34. Pealkiri: Ohtlik Armas Autor: Melissa Marr Lk'de arv: 309 Lugesin: novembris Arvamus: MEELDIS! 10 065 + 309 = 10 374
35. Minevikuta mälestused Pealkiri: Minevikuta mälestused Autor: Ene Sepp Lk'de arv: 132 Lugesin: novembris Arvamus: Mitte väga minu maitse, aga parem kui eelmine raamat. 10 374 + 132 = 10 506
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:41). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 12/11/2010, 15:24 | |
| 36. "Salajane," Becca Fitzpatrick | |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 12/11/2010, 17:22 | |
| Lõigud: - Spoiler:
"Kuidas koolis läks?" päris Dorothea kerge saksapärase aktsendiga. Ta seisis kraanikausi ääres ja küüris küpsetusvormi küljest kõrbema läinud lasanjet. "Mul on bioloogias uus paariline." "Kas see on hea või halb?" "Vee oli minu vana paariline." "Hmm." Dorothea hakkas veeldi jõulisemalt küürima. "Halb siis." (Lk 22)
Patch vastas pärast kolmandat kutsumissignaali. "Mis toimub?" Ütlesin väga konkreetsel toonil: "Helistan selleks, et küsida, kas saaksime täna kohtuda. Tean, et ütlesid, et sul on kiire, aga..." "Nora." Patch ütles mu nime nagu see oleks mõne nalja puänt. "Ma arvasin, et sa ei helista. Mitte kunagi." (Lk 23)
Hoidsin kodutööd peos ja kaks rida olid juba täis kirjutatud. "Paar kiiret küsimust ja olen siit läinud." "Tõbras?" luges Patch kõva häälega ja toetus kiile. "Kopsuvähk? Kas see peaks olema prohvetlik?" Lehvitasin kodutööga läbi õhu. "Kujutan ette, et aitad siinsele atmosfäärile kaasa. Mitu sigarit ühe õhtu jooksul? Üks? Kaks?" "Ma ei suitseta." See kõlas siiralt, kuid ma ei jäänud uskuma. "Mhmh," ütlesin ja asetasin paberi kaheksanda ja lilla palli vahele, kui kolmandale reale KINDLASTI SIGARID kirjutasin. (Lk 28)
| |
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. 18/11/2010, 00:00 | |
| 36. Pealkiri: Salajane Autor: Becca Fitzpatrick Lk'de arv: 342 Lugesin: 12nov Arvamus: Meeldis! 10 506 + 342 = 10 848
37. Pealkiri: Nullpunkt Autor: Margus Karu Lk'de arv: 365 Lugesin: 18 nov Arvamus: Üldse ei meeldinud, ootused olid palju-palju kõrgemad. Mida sellega nüüd siis tõestada üritati? 10 848 + 365 = 11 213
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (8/1/2011, 00:45). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kahetuhandekümnes. | |
| |
| | | | Kahetuhandekümnes. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|