| Paranormal Activity | |
|
+6White Wolf padjanägu, [h] Audrey Keiti Bee Maiu Laaneoja 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Paranormal Activity 16/1/2010, 02:29 | |
| *ma lihtsalt pidin selle teema siia tegema, sest istun selle filmi pärast praegu üleval ega saa und ^^* Hoiatus! 1) järgnev sisaldab spoilerit! 2) ei soovita nõrganärvilistele, isegi mitte edasilugemist, kuna juba mina, kes ma talun õudukaid suhteliselt hästi, passin südaööl üleval, tuli põleb ja ma ei julge magama jääda. Film keskendub noortele Micah'le ja Katie'le, kes, kolides uude majja, saavad juba mõne aja möödudes tunnistajateks millelegi, mida on keeruline seletada. Tänu Micah' muretsetud kaamerale saavad nad teada, mis toimub nende majas öösel, kui nemad magavad õndsat und. Altkorruselt kostvad sammud, tümpsutamised ja ka karjed, vilkuvad tuled, jalajäljed põrandale puistatud pulbris... Kuidas seletada seda, et ühel hetkel veetakse Katie jalgapidi voodist välja ja koridori, või seda, et toa uksele tekib tume vari, aga varju omanikku pole näha? Samuti on seletamatud videokatkendid, kus Katie seisab kaks tundi keset tuba, nägu voodi poole, ega liigu sammugi, või see, kui Micah avastab Katie õues toolis tukkumas, aga naine ise ei mäleta midagi? Ma ei hakka parem pilte panema, kuna 1) igaüks suudab Google'ist neid ise otsida; 2) ma ei suudaks ilmselt hommikuni isegi toast välja vetsu minna. Mu klassikaaslased olid sellest filmist vaimustuses, tavaliselt see nii ei ole. Tundub, et see on läbimurre filmimaailmas, eriti psühhoterrori osas. Kogu tegevus on üles võetud tavalise käsikaameraga, millel on valgusti ja esileulatuv tuulekattega mikrofon. Kolmjala peal filmib see öösiti toimuvat. Lugesin ka Wikipediast, et filmi re¾issöör oli ise kummituste ja paranormaalsete nähtuste ees surmani hirmunud ega julgenud isegi "Ghostbustersit" vaadata. Lõpetuseks ütlen, et see film võib (ja mul on tõsi taga) jätta eluks ajaks hirmu lahtiste uste ja pimeduse ees, aga see on linateos, mis tuleks kindlasti ära näha. Et kasvõi kiidelda faktiga, et sul on nähtud, kuid teistel mitte - nemad kardavad. *is being very terrified right now* |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 16/1/2010, 08:42 | |
| olgu ,vaatan järele | |
|
| |
Bee Vapper lohetapja
Postituste arv : 146 Age : 31 Asukoht : craztyown
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 16/1/2010, 11:18 | |
| ma millalgil vaatasin seda, tõsiselt hea film mu arust. :) Vahepeal oli ikka pääris kõhe, aga seda parem. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 18/1/2010, 11:15 | |
| hullult tahaks seda vaadata, aga ehk kunagi jõuan. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 18/1/2010, 14:58 | |
| HUVITAV Muide minu und häiris kunagi sellise raamatu nagu "Verevennad" lugemine. (Autor oli vist Nora Roberts) See oli lihtsalt hirmus. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 20/1/2010, 17:09 | |
| Me vaatasime seda koos sõpradega, ja päev hiljem kurtis sõbranna, et ta ei saanud magada. Ma istusin sel ööl kella viieni üleval |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 20/1/2010, 17:19 | |
| mai saanud nüüd nagu aru.. see on dokumentaal orsmt? käsitsi filmitud ja öösel mingi kolmjalapeal jne.. või sain ma valesti aru? | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 20/1/2010, 17:26 | |
| Minu meelest see küll dokumentaal ei ole. Kuskilt igatahes lugesin, et ei ole. ;D | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 20/1/2010, 19:45 | |
| Ma vaatasin traileri läbi ja see tundus ikka väga huvitav ja põnev. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 20/1/2010, 21:15 | |
| ei ole dokumentaal. formaat on lihtsalt selline :d et kriipim oleks on mingi sitt kvaliteet :d *** Just vaatasin ära... KEll on 1:08 It was... creepy. Eriti tore on see, et just peale selle vaatamist tahtsin ma enda voodi juurest väikest tuld põlema panna ja see põles sädemeid pildudes läbi Just seda lähebki peale õudukat vaja :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 22/1/2010, 16:52 | |
| Oh, meil aeti klassis ka mingit iba, et see on dokfilm Aga näeb küll välja, nagu oleks mingi dok. Peale filmi vaatamist, kui "The Orphan" hakkas, siis arutlesin tükk aega selle üle, et kui seal olid näitlejad, siis kuidas saab see dokfilm olla? Eriti mindf*ck. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 22/1/2010, 17:55 | |
| praegu on pool filmi vaadatud. loodan, et teine opol on parem, muidu ma tukun juba vaikselt.
olgu, see oli veel igavam kui ma kartsin. ma ei tea, kuigagi feik nägi välja ka st, et nende näitlemisoskus jättis soovida. lõpp oli nagu - wtf? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 22/1/2010, 21:40 | |
| milline lõpp sul oli? Neid tehti päris mitu.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 22/1/2010, 22:20 | |
| aaa xD lõpp oli see, et - Spoiler:
t¹ikk läks alla ja hakkas karjuma, siis läks joostes tüüp järele, kostis mingi kolksatus, tuli t¹ikk üles, mingi nuga vmt asi käes, istus maha, selga voodi vastu toetedes ja jäi seal mingiks pooleteiseks päevaks ette-taha kõikuma. esimesel päeval tuli ta mingi sõbranna, nägi mehe laipa köögis vist ja jooksis minema. järgmine päev läksid pollarid, trepist üles, magamistuppa, kui valgusega t¹ikile näkku näitasid, siis ta nö vabanes transist, tõusis püsti: where's *misiganesselletüübinimioli*?!? läks neile lähemale, politsei ütles, et ta relva langetaks, aga kuna ta nii hüsteeriliselt seal oma mehe järele küsis, siis lasi politsei ta maha nö enesekaitseks. failure!
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 08:47 | |
| panin su teksti spoilerisse See oli mul kaa, kõige populaarsem oli piratebays youtubeis saab teisi kaa vaadata.. See - Spoiler:
viskamise keiss oli palju ägedam Või see, kuidas mutt oma kõri läbi lõikas :D ülirandom
Psst, panin su teksti spoilerisse :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 13:05 | |
| miks sa aseda kaks korda ütlesid? XD aga olgu, chekkan YT'st teisi lõppe ka, kuigi still sounds quite.. boring - Spoiler:
nonii, vaatasin. 3tk on neid kokku? see politseiga, teine, kus ta kõri läbi lõikab ja kolmas, kus ta tüübi keha vastu kaamerat viskab, eksole?
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 14:12 | |
| vistküll Ja ütlesin kaks korda sest, ma ju ometi panin su teksti spoilerisse XD Aga ma arvan, et see on üks osa sellest paranormal stuffist, et inimesed hakkavad rääkima sellest ja siis umph, lõpud on erinevad Creepy | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 14:29 | |
| no it's not creepy sa peaksid tõsiselt viimast supernaturali osa vaatama, siis saaks aru, mis creepy on (seal polnud eelneva juhtunuga ka nii palju seost, et kui on aega, võiksid lihtsalt selle ühe osa ära vaadata ) ma vaatasin mingit backstage intervjuud ka peategelastega ja sinna vahele näidati, kuidas kinos olid inimesed hullult ehmatanud ja karjunud. fail | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 16:10 | |
| ei ma arvan, et see on creepy, kui inimesed paranormal activity päras ttülli lähevad Mis ilmselgelt juhtub, kui kaks kangekaelset on näinud kahte erinevat lõppu. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 16:30 | |
| juhe. ma ei mõista praegu kui kaks kangekaelset on näinud kahte erinevat lõppu?? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 19:08 | |
| no... Kangekaelne nr1: oh my god, mis lõpp. *räägib lõpust* Kangekaelne nr2: EIei, see oli hoopis nii ju *räägib enda lõpust* 1: Ei olnud nii 2: oli küll 1: ei olnud 2: oli 1: ei 2: ja 1: ei 2: ja jaa nii edasi okei, see on rohkem nagu lammas ja mari :D Aga ikkagi Creepy xd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 23/1/2010, 19:26 | |
| XD haaah kumbki ei anna järele, mõlemad arvavad, et temal on õigus ja tegelikult ongi mõlemal õigus. loogiline | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 11/3/2010, 19:27 | |
| Haha, olen mitu korda näinud seda. Damn, alguses rääkiti mulle, et oi dok. film. Aga jah, jee ta ongi. Natuke netis ringi tallamist ja oligi selge, see küll mingi dok. film pole. Ja siis kui essat kord avaatasin, no ei saa dok. film olla. Jee jah. Ma usun, et see dok. filmi jutud lasti liikvele sellepärast, et inimestel huvi tekiks seda vaadata. Maksid vähe selle filmi eest, teenisid palju. | |
|
| |
-ooh Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6 Age : 29 Asukoht : Harjumaakond/ Anija vald
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 13/7/2011, 23:17 | |
| Kas ma olen ainus, kes naeris kõht kõveras selle koha peal, kui plika voodist välja tiriti? Nii naljakas tundus. Ülejäänud aja peitsin pmst näo teki taha peitu. Kõhedust tekitas. K | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity 13/7/2011, 23:30 | |
| Uh, ma ka alles vaatasin seda. Soovitasin isegi sõpsi vennale, kes kiiresti keeldus Ja tegelt ka, isegi mulle jäi alguses mulje, et see ongi nii. Amityville'i õudus juhtus päriselt, mitte see... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Paranormal Activity | |
| |
|
| |
| Paranormal Activity | |
|