MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 16:30

Minu meelest on see väga huvitav. :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 16:36

sulle ei peagi meeldima. ma polegi öelnud, et sa ka pead kohe lihast või piimast või munas loobuma. ei ole. see on minu valik, minu elustiil. mulle ei meeldi mingit laipa süüa.
täh, keiti Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 16:46

Noh, aga sul on kõik signad ja asjad seda täis, videod ja tekstid ja.. enam ei olegi videot, aga ikkagi. Mulle jäi mulje, et sa oled just selline tegelane, kes tahab hullult et kõik sellest osa võtaksid.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 16:48

ma tahan, et inimesed teaksid, mida nad tegelikult söövad. ja video on pildi sisse pandud. Very Happy

signad ongi selliste asjade jaoks. kui ma ei eksi, oli sul enne päris pikalt vahuriga see dialoog, kus ta twilighti mingiks liiklusfilmiks nimetas. ma ei ütleks, et sinu signa vähem ruumi võttis,k ui minu.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 17:00

Ma ei tea, minu meelest on normaalne, et kui Maiu on taimetoitlane ja talle kõik sellega seonduv meeldib, et ta siis teistele tahab näidata, miks see hea on.
Kui inimesele midagi meeldib, siis ta tahab sellest ikka rääkida/kirjutada ja näidata, et see talle meeldib. Very Happy
Täitsa loomulik asi ju.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 17:07

Muide Maiu- mina ei vaadanud videot sellest kohast kus tuli ette kiri "Meat your meat"
edasi. Mul hakkas nendest loomadest NII kahju. Need loomad lihtsalt elavad seal, et surra millalgil.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 18:18

Nii.
Ma olen üle tüki aja tagasi. Vähemalt korraks xD. Täitsa mases...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 19:07

Why?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime19/1/2010, 20:15

yeah. tell me about it. sellepärast ma oma harjumusi muutsingi Very Happy

ja keiti, selles suhtes väga õigesti kirjutatud Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 17:18

Mases talve pärast, oma haiguste ja väsimuse pärast.
Btw, taimetoitlased - te olete au sees, kuna mina ei suudaks ilma lihata elada, ning teie olete need, kes seda suudavad ^^
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 17:30

me suudame, sest me ei ole kinni oma mõtteis,e t seda vaja on, sest seda ei ole vaja. see raskendab seedimist, tekitab haigusi, ei lase organismil loomulikult talitada ja tapab veel loomi ka. sellepärast me suudamegi.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 17:33

Praegu ma olen mitu päeva(või lausa peaaegu nädala!?) olnud korralikku liha söömata xD
Hernesupp rikkus kõik ära. xO
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 17:36

XD täna oli koolis supp. yays. lihaga. Very Happy võtsin teadlikult õuna kodust kaasa Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 19:03

Mm, ma hakkan maha rahunema aeglaselt. See on liiga masendav, mis minuga toimub. .__.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 19:04

mismõttes maha rahunema? quitting vegetarianism??!?!
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 20:45

Eii... (Ütleks, et ma pole täielik taimetoitlane. Söön liha küll, aga harva, ent seda ei saagi taimetoitlaseks nimetada).
See on lihtsalt skisofreeniline ärevus, muud ei midagi. (kaks tundi võttis maharahunemiseks ja pool tundi juurde selleks, et korralikult hingata)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 20:47

skisofreeniline? sul on mälulüngad?

selle nimi on flexitarianism Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 21:34

Maiu, kas sa ikka oled teadlik, et enamik taimset toitu mida vaene eestlane igapäevaseks söögiks ostab, on suhteliselt pask? Very Happy Või elatud ainult mahetoodetest?
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime20/1/2010, 21:39

eem, mismõttes? müügil on need tooded, mis mujalgi maailmas, mida ostetakse. ja no juurvilju-puuvilju ostavad kõik. kuivaineid ostan küll võimalusel mahetooteid ja need sojatooted, nt vegan juust, on ökotooted.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 01:08

no nt õun, ilmselgelt on eesti kõige edukam õun Poola (mürgi)õun Very Happy
I mean... need asjad on ju metsikult töödeldud, see ei ole nüüd küll tervislik. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 16:40

ja liha ei ole? pangem nüüd võrduma liha ja nt soja. öelgem, et nende töödelduse aste on võrdne. soja jääb endiselt peale, kuna ta on muidu tervislikum kui mistahes liha.
puuvlijad tuleb lihtsalt ära koorida, kuna koore all on enamik nitraatidest nkn, mis pole eriti tervislikud. mõelda aga, mis kuradi koguse soola sa väikese tüki lihaga sisse sööd....
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 17:06

Hm, Suvel ei pea ju ploome, õunu, pirne, kirsse jms üldse poest ostma, kui sul on endal on aed või kui sul on tuttavaid, kes saavad sulle anda. Sellesmõttes, et oma aias on ikkagi päris tervislikud puuviljad ju..
Aga liha vist väga ikka niimoodi ei saa...
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 17:14

kui sa just ise metsa ei lähe, maha ei lase, ära ei nüli ja siis seda ei küpseta, siis jätad tõesti töötlemisfaasi vahele. minu käsi seda tegema ei tõuseks.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 17:55

Ja see oleks jäle ka..
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/1/2010, 18:24

haha, ma vaatasin keiti viimast postitust ja ta dp-d Very Happy:D
jäle pshyeah Very Happy

Muidugi suvel sööd enda õuna, aga talvel? Nälgid?
Või koorisid koolis selle õuna ära?
Muidugi ajab kuidagi läbi, aga njmh. Iga õuna taga sebimine on natuke väsitav. Pst, ma õunafänn Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next