MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorTeade
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime28/1/2010, 20:00

Mina arvan, et raamatud, mida loed näitavad mingil määral sinu iseloomu.
Sellesmõttes, et on inimesi, kes loevad ainult armastusjutte, nemad on järelikult romantilisemad jne..
Raamatud peegeldavad inimese olemust.. Keegi kunagi ütles niimoodi..
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime28/1/2010, 22:23

Lala, ma tahan, et mu kirjasõbra kiri mulle juba Koreast kohale jõuaks. Very Happy Ma sain kirja Floridast, Miamist mõnda aega tagasi, talle peaks ka vastu kirjutama. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:35

Aga mina veedan selle nädalavahetuse üksi kodus ja korraldan õudukaõhtu/öö kahe trennikaaslasega.

Hetkel üritan ma otsustada, kas sellest ainult vanematele rääkida.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:36

xD
õudukad on vinged.
Just täna suutsin oma sõpradega ühele tüübile tõelise õuduka korraldada.. Wink
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:37

Täpselt. Ainult ma ei mäleta, mis filmi me vaatame. XD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:40

vaadake paranormal activityt. Very Happy see on tore Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:44

see pidi hea olema jah.
Aga ma loodan, et see on tõesti õudne, sest mul on kõrini õudukatest, mille peale ma lihtsalt naerma hakkan.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:48

no.. ma üritasin selle peale naerda, et ta kriipi poleks. aga see oli ka natuke raske Very Happy
mmm... muidu oli ideepoolest kahtlane Very Happy pm mingi tekk liikus või lamp õõtsus Very Happy Aga see oli... kuidagi õõvstavaks tehtud. Kõige kriipim oli minumeelest see, kuidas see tsikk öösel jõllitas. See oli vastik.
Ma arvan, et selle filmi üks ahistavamaid ideid ongi see, et kogu see jubedus toimub nende magamise ajal. Ja inimene on öösel kõige haavatavam. Äkki käin mina kaa öösel ringi ja jõllitan oma pere liikmeid? :S
kreeeeepi Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:50

Very Happy
Kõik ütlevad, et see on hea.. Aga need kokkuvõtted ja lühitutvustused jne, on kuidagi nii igavad või tüüpilised..
Aga noh, eks ma pean ikka selle kõigepealt ära vaatama, enne kui midagi öelda saan. :)
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:55

Ma jäin ilusasti mõtlema, et 'oot, mis filmist jutt käib, ma pole sellest filmist mitte midagi kuulnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime29/1/2010, 20:56

seda pole eestis lihtsalt.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 12:03

Mulle ei meeldi üldse õudukad Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 12:07

keiti, mina ei soovita, päriselt Very Happy ja ma armastan õudukaid, kuigi selle alla, kui üldse, siis väga väheseid filme liigitada võin.

ise kavatsen millalgi sellised filmid nagu the cove ja zeitgeist ja earthlings ära vaadata. esimene ja viimane peaksid olema päris kriipid ja seda puht sellepärast, et need docfilmid on.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 12:43

Mulle ei meeldi eriti sellised õudukad, kus on erinevad tegelased jubedate maskide või nägudega. Need jäävad mind kummitama ja mul tekivad siis parakad.
Ma võin vaadata sellised "õudukaid" nagu näiteks Lõpp punkt ja selle teised osad jne. Sest need ei ole eriti õudsed Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 12:48

Kõige õudsem (ja ma jälle ei mäleta, kas see on 'a' või 'e' seal keskel) kogemus, mis mul õudukatega on olnud, oli siis kui ma olin mingi neljas klass ja vaatasin üksinda kodus olles "Ringi". Very Happy Very Happy

Viimati muutis seda Tricia (30/1/2010, 13:46). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:00

haha Very Happy

Mul oli vanas kodus kaev, kust ma pidin iga päev võtma ja kui ma käisin pimedas võtmas oli mul endal naljakas. Mõtted läksid iga kord The Ringi peale ja paranoiad tulid ka peale. Kujutasin igasuguseid asju ette. Õnneks ma siiski väga kartma ei löönud, kuigi ükskord kui jube ilm oli siis ma katergooriliselt keeldusin vette tooma minemast õhtul.

Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:10

Tricia kirjutas:
Kõige õudsam (ja ma jälle ei mäleta, kas see on 'a' või 'e' seal keskel) kogemus, mis mul õudukatega on olnud, oli siis kui ma olin mingi neljas klass ja vaatasin üksinda kodus olles "Ringi". Very Happy Very Happy

õudsem*, sest kõik need -se, -sed, -sete jmt vormid tulevad -ne vormist. siis on lihtne, mõtled, kuidas on omadussõnana ja sealt tuletad :)

ja sellised õudukad on ülifeilid. saagi vaatan suht tuimalt. ring oli hea komöödia Very Happy chakushin ari on endiselt üks lemmikutest, wrong turn, hills have eyes, the grudge jmt ei kvalifitseeru isegi põnevikkude alla.

aga see kaevuasi võis küll creepy olla Very Happy ma mäletan, et kui ma väiksena raplas käisin vanatädi juures, siis ta elab seal sellises nö kortermajas, kus on kaks pikka koridori ja tema oli ühe otsas ning magamas käisime me all saunas või üleval ta tütre juures. iga kord ma kartsin õhtuti sinna koridori minna, kuna mul tuli iga kord ette courage, the cowardly dog show üks osa meelde, kus see vanamees leidis mingi kivi ja siis tuli koletis sellele järele: return the somethingsomething. ise mingi lehvis seal ühe koha peal ringi, narmedavad mingid asjad seljas. täiesti lõpp, ma nii kartsin. õde ka kusjuures! Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:34

Ma vaatasin mingit "õudukat", mille nimi oli vist "Viimne noahoop" või midagi sellist.
Mõrvaril oli lihtsalt nii naeruväärne mask, et ma naersin pool filmi selle peale. Ja teine pool filmi irvitasin ma mõrvade peale, mis tundusid lihtsalt nii võltsid.
Ma vaatasin Ringi ja ütlesin koguaeg, "ei ole võimalik. see ei ole võimalik." ja lõpuks hakkasin naerma.
Aga tegelt tahaks mingit head õudukat näha.
Minu enda lemmik õudukas (tegelt see polegi vist päris õudukas, aga ikkagi..) on ikka veel The hitcher.. ikkagi mingismõttes dokumentaal...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:39

Minu kõige naeruväärsem õudukas on olnud The Ancient Evil: The Scream of the Mummy Very Happy
või midagi sellist see pealkiri oli. Very Happy Lihtsalt niii naljakas Very Happy Mingi vetsupaberisse mässitud muumia käis ringi ja tappis inimesi sirbiga XD Ta kõndis nagu tigu ja kõik jooksid kiiresti eest ära, aga tigumuumia sai kõik kätte Very Happy Üldse oli see nii amatöörilik, et seda pole isegi üksi öösel ilma tuledeta kriipi vaadata Very Happy Soovitan kõigile Very Happy Üks võimsamaid naermisi ajaloos Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:39

tuli meelde üks sünnipäev, kus oli ülesandeks mumifitseerimine vetsupaberiga Very Happy 2kihiline, ehk polnud nii kerge ülesanne midagi, kui see koguaeg katki läks Very Happy

kui keegi leiab kusagilt Earth Days, pliis ütelge. ma otsisin mingi pool tundi ja kusagilt ei leidnud :/ earth day on mingi komöödia-paroodia, aga earth days, seda on raskem leida :/
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 13:49

Kas see on mingi film?

Mulle meeldivad komöödiad kõige rohkem ja paroodiad ka Razz
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 14:10

Komöödiad on vinged küll, aga oleneb tegelt komöödiast ka. Mõni on ikka nii ajuvaba, et süda läheb pahaks.

Kas muidu keegi teab mingit head raamatut vabadussõjast?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 14:12

film, jah :)

ja the cove on lihtsalt liiiga hea. poole peal olen, aga nii hinge läheb. i'm proud of my lifestyle.

kui tahate head õudukat, vaadake "Earthlings".
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 15:58

Koka on lihtsalt imeliselt hea. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/1/2010, 16:08

Juustu-pähkli pasta iz good. Very Happy Aga darn, torrent laeb Supernaturali täiesti võimatult aeglaselt alla. -.-
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next