| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+23Karolin Emma Lammas TheBoY dodge Espada GossipGirl nasicc 3linaa black EITC. Tricia Keiti Tuki Kärolyn swessu Tärru. Pingu padjanägu, [h] Maiu Laaneoja kcissy Pizza Audrey 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/1/2010, 20:00 | |
| Mina arvan, et raamatud, mida loed näitavad mingil määral sinu iseloomu. Sellesmõttes, et on inimesi, kes loevad ainult armastusjutte, nemad on järelikult romantilisemad jne.. Raamatud peegeldavad inimese olemust.. Keegi kunagi ütles niimoodi.. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/1/2010, 22:23 | |
| Lala, ma tahan, et mu kirjasõbra kiri mulle juba Koreast kohale jõuaks. Ma sain kirja Floridast, Miamist mõnda aega tagasi, talle peaks ka vastu kirjutama. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:35 | |
| Aga mina veedan selle nädalavahetuse üksi kodus ja korraldan õudukaõhtu/öö kahe trennikaaslasega.
Hetkel üritan ma otsustada, kas sellest ainult vanematele rääkida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:36 | |
| xD õudukad on vinged. Just täna suutsin oma sõpradega ühele tüübile tõelise õuduka korraldada.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:37 | |
| Täpselt. Ainult ma ei mäleta, mis filmi me vaatame. XD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:40 | |
| vaadake paranormal activityt. see on tore | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:44 | |
| see pidi hea olema jah. Aga ma loodan, et see on tõesti õudne, sest mul on kõrini õudukatest, mille peale ma lihtsalt naerma hakkan. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:48 | |
| no.. ma üritasin selle peale naerda, et ta kriipi poleks. aga see oli ka natuke raske mmm... muidu oli ideepoolest kahtlane pm mingi tekk liikus või lamp õõtsus Aga see oli... kuidagi õõvstavaks tehtud. Kõige kriipim oli minumeelest see, kuidas see tsikk öösel jõllitas. See oli vastik. Ma arvan, et selle filmi üks ahistavamaid ideid ongi see, et kogu see jubedus toimub nende magamise ajal. Ja inimene on öösel kõige haavatavam. Äkki käin mina kaa öösel ringi ja jõllitan oma pere liikmeid? :S kreeeeepi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:50 | |
| Kõik ütlevad, et see on hea.. Aga need kokkuvõtted ja lühitutvustused jne, on kuidagi nii igavad või tüüpilised.. Aga noh, eks ma pean ikka selle kõigepealt ära vaatama, enne kui midagi öelda saan. :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:55 | |
| Ma jäin ilusasti mõtlema, et 'oot, mis filmist jutt käib, ma pole sellest filmist mitte midagi kuulnud. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/1/2010, 20:56 | |
| seda pole eestis lihtsalt. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 12:03 | |
| Mulle ei meeldi üldse õudukad | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 12:07 | |
| keiti, mina ei soovita, päriselt ja ma armastan õudukaid, kuigi selle alla, kui üldse, siis väga väheseid filme liigitada võin. ise kavatsen millalgi sellised filmid nagu the cove ja zeitgeist ja earthlings ära vaadata. esimene ja viimane peaksid olema päris kriipid ja seda puht sellepärast, et need docfilmid on. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 12:43 | |
| Mulle ei meeldi eriti sellised õudukad, kus on erinevad tegelased jubedate maskide või nägudega. Need jäävad mind kummitama ja mul tekivad siis parakad. Ma võin vaadata sellised "õudukaid" nagu näiteks Lõpp punkt ja selle teised osad jne. Sest need ei ole eriti õudsed | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:00 | |
| haha Mul oli vanas kodus kaev, kust ma pidin iga päev võtma ja kui ma käisin pimedas võtmas oli mul endal naljakas. Mõtted läksid iga kord The Ringi peale ja paranoiad tulid ka peale. Kujutasin igasuguseid asju ette. Õnneks ma siiski väga kartma ei löönud, kuigi ükskord kui jube ilm oli siis ma katergooriliselt keeldusin vette tooma minemast õhtul. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:10 | |
| - Tricia kirjutas:
- Kõige õudsam (ja ma jälle ei mäleta, kas see on 'a' või 'e' seal keskel) kogemus, mis mul õudukatega on olnud, oli siis kui ma olin mingi neljas klass ja vaatasin üksinda kodus olles "Ringi".
õudsem*, sest kõik need -se, -sed, -sete jmt vormid tulevad -ne vormist. siis on lihtne, mõtled, kuidas on omadussõnana ja sealt tuletad :) ja sellised õudukad on ülifeilid. saagi vaatan suht tuimalt. ring oli hea komöödia chakushin ari on endiselt üks lemmikutest, wrong turn, hills have eyes, the grudge jmt ei kvalifitseeru isegi põnevikkude alla. aga see kaevuasi võis küll creepy olla ma mäletan, et kui ma väiksena raplas käisin vanatädi juures, siis ta elab seal sellises nö kortermajas, kus on kaks pikka koridori ja tema oli ühe otsas ning magamas käisime me all saunas või üleval ta tütre juures. iga kord ma kartsin õhtuti sinna koridori minna, kuna mul tuli iga kord ette courage, the cowardly dog show üks osa meelde, kus see vanamees leidis mingi kivi ja siis tuli koletis sellele järele: return the somethingsomething. ise mingi lehvis seal ühe koha peal ringi, narmedavad mingid asjad seljas. täiesti lõpp, ma nii kartsin. õde ka kusjuures! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:34 | |
| Ma vaatasin mingit "õudukat", mille nimi oli vist "Viimne noahoop" või midagi sellist. Mõrvaril oli lihtsalt nii naeruväärne mask, et ma naersin pool filmi selle peale. Ja teine pool filmi irvitasin ma mõrvade peale, mis tundusid lihtsalt nii võltsid. Ma vaatasin Ringi ja ütlesin koguaeg, "ei ole võimalik. see ei ole võimalik." ja lõpuks hakkasin naerma. Aga tegelt tahaks mingit head õudukat näha. Minu enda lemmik õudukas (tegelt see polegi vist päris õudukas, aga ikkagi..) on ikka veel The hitcher.. ikkagi mingismõttes dokumentaal... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:39 | |
| Minu kõige naeruväärsem õudukas on olnud The Ancient Evil: The Scream of the Mummy või midagi sellist see pealkiri oli. Lihtsalt niii naljakas Mingi vetsupaberisse mässitud muumia käis ringi ja tappis inimesi sirbiga XD Ta kõndis nagu tigu ja kõik jooksid kiiresti eest ära, aga tigumuumia sai kõik kätte Üldse oli see nii amatöörilik, et seda pole isegi üksi öösel ilma tuledeta kriipi vaadata Soovitan kõigile Üks võimsamaid naermisi ajaloos | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:39 | |
| tuli meelde üks sünnipäev, kus oli ülesandeks mumifitseerimine vetsupaberiga 2kihiline, ehk polnud nii kerge ülesanne midagi, kui see koguaeg katki läks kui keegi leiab kusagilt Earth Days, pliis ütelge. ma otsisin mingi pool tundi ja kusagilt ei leidnud :/ earth day on mingi komöödia-paroodia, aga earth days, seda on raskem leida :/ | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 13:49 | |
| Kas see on mingi film? Mulle meeldivad komöödiad kõige rohkem ja paroodiad ka | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 14:10 | |
| Komöödiad on vinged küll, aga oleneb tegelt komöödiast ka. Mõni on ikka nii ajuvaba, et süda läheb pahaks.
Kas muidu keegi teab mingit head raamatut vabadussõjast? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 14:12 | |
| film, jah :)
ja the cove on lihtsalt liiiga hea. poole peal olen, aga nii hinge läheb. i'm proud of my lifestyle.
kui tahate head õudukat, vaadake "Earthlings". | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2010, 15:58 | |
| Koka on lihtsalt imeliselt hea. | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |