| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+23Karolin Emma Lammas TheBoY dodge Espada GossipGirl nasicc 3linaa black EITC. Tricia Keiti Tuki Kärolyn swessu Tärru. Pingu padjanägu, [h] Maiu Laaneoja kcissy Pizza Audrey 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 00:02 | |
| samaaa, gossip :d ja lisaks sellele istun ma esimeses pingis. Õpetaja nina all - arvuti taga. Ma jään üle tunni magama. Kohutav. Koolis magamine EI ole tore. Ja ma üritan ärkvel püsida. I really do. But it's just sooooo dull! Kordagi pole vahele õnneks jäänud | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 00:23 | |
| Kurjuures paljud mõtlevad, et kui sa ütled, et ma jään koolis magama, et sa teed nalja või ütled seda niisama aga ma olen nagu päriselt magama jäänud, õnneks olen enne ennast ülesse võpatanud, kui keegi märkab. Vahepeal seal tõsiselt jääb magama -.- | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 13:39 | |
| Mul on nii tore mataõps . Kummardab ilusti oma taguotsa õpilastele näkku. Ma olen ka päriselt magama jäänud. See oli nõme. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 14:18 | |
| Ma pidin ka täna mates magama jääma, aga ma essas pingis niiet õpsi vali hääl hoidis ärkvel.
Karma kohta.. Karma on jah see, et sa saad kõik halva tagasi. Ma ei usu, et ma nii halb inimene ka olen, et ma kõike seda jura väärt olen.
Martha. Mu õde õpib ülikoolis prühholoogiat ja siis ma ükskord tõlkisin talle üht inglise keelset teksti iseloomu ja üldse isiksuse kujunemise kohta. 50% su isiksusest on pärilik ehk siis tuleb geenidega kaasa ja on su sees juba sündides. Ülejäänud 50% tuleb keskkonnast, milles sa üles kasvad. vanemad ei kasvata oma lapsi mõrvariteks, nad lihtsalt tugevdavad oma kasvatusega enesele teadmatult neid.. "mõrvarlikke" jooni oma võsukestes. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 15:58 | |
| täpselt. keskkonnal on ülisuur roll isiksuse kujunemisel.
minu arvamise kohaselt on kõik mittepärilikud haigused tingitud sisemusest, kui mingi probleem on, lööb see mingi haigusena välja. näiteks kui inimene ei soovi midagi näha, ei üllatuks, et ta silmanägemine korrast ära läheb. ehk kui ta nagu blokeerib midagi. pärilikkudes haigustes süüdistaks mina küll karmat. ja oma karmas on kõik ise süüdi. see, et me kõik ennast siin foorumis mingiteks noorteks peame tuleneb lihtsalt meie kehast. Tegelikkuses ei pruugi me teadagi, kui vana meie hing on, kes me oleme olnud või kurat teab mida veel. kui me teaksime, ei oleks meil vaja uuesti ja uuesti Maal kehastuda ja oma karmat taastada, nullida. sellepärast ongi ju nii ülerahvastatud (ei räägi ainult inimestest siinjuures) meie maakera, kuna kõik satuvad oravarattasse ja ei suuda enam sellest välja rebida end. aga see on kõigest minu arvamus ja eluvaade. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 16:02 | |
| Minu hing on väga vana. Ma kujutan ette, et ma päris mitmenda elu peal juba..
Aga.. Ma jah.. ei kirjuta siia parem midagi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 16:08 | |
| Öeldakse, et vaid vanad hinged suudavad midagi ise luua. seepärast kujutan ette ,kui vana hing jacksonil oli | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 17:58 | |
| Oh loominguline olen ma küll. Lukustage mind mõne pilliga tunniks ajaks tuppa ja saate aru, millest ma räägin. Mu musakooli õps on nii äge ikka. | |
|
| |
3linaa Kojamees
Postituste arv : 35 Age : 29 Asukoht : Raplamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 18:15 | |
| Minu loomingulisus on täna suur 0, kuna mingi vastik haigus hakkas mulle külge. Ma olen täna suht terve päeva ainult maganud või lugenud, jube paha oli olla(on veel suht siiani). Aga samas oli hea kodus olla ja puhata , aga siiski haigused ja puudumine on pahad... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 18:19 | |
| Juu sa oled siis eelmises elus inimesi tapnud!! Või astusid kellelegi lihtsalt varba peale D: - Kärolyn kirjutas:
- Martha. Mu õde õpib ülikoolis prühholoogiat ja siis ma ükskord tõlkisin talle üht inglise keelset teksti iseloomu ja üldse isiksuse kujunemise kohta. 50% su isiksusest on pärilik ehk siis tuleb geenidega kaasa ja on su sees juba sündides. Ülejäänud 50% tuleb keskkonnast, milles sa üles kasvad. vanemad ei kasvata oma lapsi mõrvariteks, nad lihtsalt tugevdavad oma kasvatusega enesele teadmatult neid.. "mõrvarlikke" jooni oma võsukestes.
Aga seda ma ju ütlesingi Vähemalt mõtlesin. Kui selles kaasasündinud 50% on mingi viha maailma vastu olemas siis pm oleneb ju keskkonnast, kas see tuuakse sinus nii ehedalt välja, etsa kukud inimesi tapma või istud lihtsalt kusagil nurgas ja lõigud. Mina selle hingedejamaga end ei vaeva Ehk mõnele meeldib jah mõelda, et ta on mingi friiiking Cleopatra olnud, aga see on natuke isekas. I mean... "Ma olen nii tark inimene, mu hing on hirmusvana" Maybe you're just intelligent? Vahepeal on selle üle tore mõtiskleda, kuid mingit egoboosti, et "ohohoh, kui vana hing mul on" pole sellest küll tervislik välja rebida. Loore... Ma arvan, et sa oled alati tahtnud mingi jobu olla, kes end verest tühjaks imeda laseb. Selllepärast sul veri ei hüübigi! Sa tahad sellest punasest mögast lihtsalt lahti saada Seee? It IS all about you xD | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 19:30 | |
| Mulle meeldib see teema, mis siin käib. Väga huvitav. Mul on sellest kõigest oma arvamus, aga ma ei räägi parem. Ma ajaksin sellega inimesed hulluks lihtsalt.. xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 19:46 | |
| Mul on ka selle kõige kohta oma arvamus aga ma ei viitsi seda teistega jagada | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 20:06 | |
| See hinge-värk on keeruline | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 20:45 | |
| minu jaoks on see puhas tõde | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 20:51 | |
| Ma usun paljusi asju, kaasarvatud ka seda :) Kas keegi Bard Beedley lugusi on lugenud? *ma just loen ja need on päris põnevad, kohe saab läbi* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 20:59 | |
| ei ole. millest räägib? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:03 | |
| See on Harry Potteriga seotud. Need lood, mille Dumbledore Hermionele pärandas Selline pisike raamat | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:10 | |
| uuu, sounds interesting | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:17 | |
| te ei teadnud nendest? Ma tirisin selle kunagi ammu kusagilt.. aga ei viitsinud lugeda. Siis oli ta boring as hell Muinasjutud | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:41 | |
| Ma tean, et ma olin näitleja või tantsija Lõuna-Ameerikas eelmises elus. Ning ei, see pole mingi tobeda online testi teel teada saadud fakt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:48 | |
| Mulle ütles üks värk, et olin 18. sajandil inglismaal mingisugune reisija-uurija iseenesest on üsna loogiline küll | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 21:50 | |
| Ma olin mustkunstnik/kirjanik ja vaevlesin mustade jõudude küüsis | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2010, 22:32 | |
| | |