| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+23Karolin Emma Lammas TheBoY dodge Espada GossipGirl nasicc 3linaa black EITC. Tricia Keiti Tuki Kärolyn swessu Tärru. Pingu padjanägu, [h] Maiu Laaneoja kcissy Pizza Audrey 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:08 | |
| No mee asi on loogiline,aga kui kukke pole,siis ega kana ju ise oma mune ära ei söö,miks siis ei võiks meie neid süüa? Piima puhul jääb küll vasikas piimast ilma,aga teda toidetakse siiski ju? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:09 | |
| To Maiu Laaneoja : Saan täiesti aru. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:14 | |
| Ines: anna andeks, et sa loomi vihkad. Sest tingimused, kuidas neid kanu kasvatatakse ei ole just kõige parem. olgu see eestis või ükskõik kus. isegi loomi hoitakse nö aheldatuna, kuigi see keelatud on, tähendab, on selliseid juhtumeid olnud. ja ühes filmis või artiklis oli sellest räägitud, et miks vaevub siis kana munema seda muna, mis temalt nii palju energiat võtab, kui ta teab, et sellest midagi ei kasva, aga ma ei mäleta enam. aga pm neil lõigatakse nokad ära, talluvad puuris, kus neil jalad haiget saavad, pole ruumi ei ümberpööramiseks ega tiibade sirutamiseks. aga noka lõikamine on kõige valusam. suht kehv on süüa nõnda. ja kui lehm on nö vabalt elav, siis go for it, aga kui neid massiliselt kasvatatakse, siis see on juba ebaloomulik. inimesi ju ka ei kasvatata, miks me siis teistest loomadest teistsugused olema peaksime? ja tegelikult hakkab lehm andma piima siis, kui tal sünnib vasikas. ja miks me peaksime üleüldse piima jooma? inimene on ainus loom, kes pärast imikuiga piima tarbib. ja miks see on just lehma oma? see on sama kasulik meile, kui on seda ka kaelkirjaku, koera või ükskõik millise teise looma oma. aga üldiselt olen ma igasuguse loomapiinamise vastu ja seepärast ei toeta kuidagi nende tegevust. edaspidi ostan endale riidest jalatseid ka. siidi ka ei kasuta (õnneks pole seda kunagi tienudki). tagi on õnneks kunstnahast | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:16 | |
| Jumal hoidku. See, et inimene sööb liha, ei tähenda, et ta loomi vihkaks. Saage üle juba oma taimetoitluse debatist. Inimestel on erinev arvamus. Mina võiks väga vabalt minna metsa ja krdi põdra maha lasta. Olen halb inimene sinu silmis siis olen. Shit happens. Mul viskab ka üle juba see teema.. -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:18 | |
| keegi ei käse lugeda. ja see pole debate. ma lihtsalt selgitasin vastuseks küsimustele, i ought to say.
ja ma ei ütlegi, et sa ei tohi minna metsa ja lasta põtra maha. go for it, söö ta ära, jahvata luud zelatiiniks ja tee kasukas. mulle ei meeldi loomakasvatused. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:23 | |
| Ja su vastus küsimustele hõlmab kommentaari, et Ines vihkab loomi?!
Issand milline silmakirjalikkus. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:30 | |
| see oli vastus tema kommentaarile eelmisel leheküljel, in case you didn't notice. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:31 | |
| Jah, panin tähele. Üpriski salvav ja nõme vastus.
Persse ma kobin magama ära enne kui mu tuju veel sitemaks läheb. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2010, 22:45 | |
| kui ma räägin loomade õigustest ja ines jälle mainib, et ta seda teemat vihkab, siis no, kui a=b ja b=c, siis a=c. aga edaspidi võite pöörduda selliste küsimustega mu blogi poole. ei häiri teisi vähemalt siis. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 12:34 | |
| *naerab, naerab, naerab* Mina söön liha, joon piima jne, aga taimetoitlus ei jää mulle ette. Ja samas mind ka ei häiri, kui keegi ütleb, et ma loomi vihkan. Igaüks jääb ikka oma arvamuse juurde.. Nii hea on vara kodus olla. :) | |
|
| |
dodge Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 15:14 | |
| Nii hea, et mu ühikatoas nett on. Lõpuks... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 15:22 | |
| Veab siis sul. Kuidas muidu üldse ühikas olla on? | |
|
| |
dodge Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 15:23 | |
| Üldiselt...Mulle meeldib Selline...Ma ei oskagi seda seletada. :) | |
|
| |
| |
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 16:28 | |
| oleneb situatsioonist. surm iseenesest on nagu, kohutav või nii, et selle poolest ei, aga kui on tõesti eluohtlik olukord kas lapsele või vanemale, kas veretüübid siis ei sobi või võib-olla on mingi väga hull dna-siire olnud, et pole soodus, võib tulla hälbega titt, siis jah. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 16:45 | |
| Just täpselt. Oleneb, kas lapsel on kergem elada või lihtsalt.. olemast lakata. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 16:53 | |
| Vähemalt leidub siin minuga sarnaselt mõtlejaid. Samas kes lihtsalt aborti teevad, kuigi majanduslik olukord vms seda lubaks, aga lihtsalt ei taha, no see minu meelest eriti eriti ei lähe. Ja kes samuti meeste pealesurumisel teevad. Nt vägistamisest tulevnev rasedus aga on hoopis midagi muud. Täiesti kahe otsaga asi on see minu meelest. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 19:44 | |
| just | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 22:15 | |
| jälle karm aga hea teema minu vastus samasugune nagu teil, et oleneb olukorrast nii, et vahepeal siis jah ja vahepeal ei:P | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 22:24 | |
| nii, kallid foorumlased. Aidake pingut Ma pidin homseks jaanipäevast jutu kirjutama ja nüüd vaatavad inglisekeeleprofid selle üle ja ütlevad, kus veadon. Palun Dear Jevgeni,
4.February 2010 Thank you for your letter. You wanted to know about estonians famous midsummer day. It takes place all over the country at 24th of June. Estonians celebrate it because it's the longest day of the year. We all gather to countryside and light huge fires, eat lot's of food and get really drunk by midnight when we go looking for a blossom of the fern. Though i think it's just an excuse to run around in the woods. While running through the forrest you can see green glow-worms lightning all over the ground. I've never got drunk or looked for the blossom of the fern because it doesn't exist. It's silly to look for something that does not exist! But I always look for glow-worms and take one or two back to the fireplace, so all the others can watch them while they fade and become just black worms. When someone is really daring, he or she usually tries to jump over the fire. That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance is very busy all night. I usually spend my midsummer day at Matsalu with my friends and family. I have lots of fun with my friends watching the intelligent middle-aged professors run through woods looking for the blossom of the fern or jumping over the two meters high fire. Best wishes, Martha | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 22:42 | |
| kõigepealt, sa lõppu ei tahaks mingit ala can't wait to receive a new letter from you! vmt kirjutada? siis, see That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance is very busy all night. see kõlab veidi naljakalt. võiks olla nt That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance very busy all night. et see that makes on nö ees ja järgneb seletus kahest asjast, nii midsummer day dangerous and the ambulance very busy. back to the fireplace, so all the oth.. seal ei tohiks koma olla mu meelest, kuigi nende panek on mul suht ligadilogadi, kuna neid nii vähe käib. eat lot's of food and get rea... lots* mitte lot's. muidu oleks lot'i oma see või lot is. loads of võid ka kirjutada. Estonians celebrate it because it's the longest day of the year. see on ka veidi naljakas. sest päeva pikkus ju selles suhtes ei muutu kunagi. pigem et it's the day when it's dark only for an hour or two, või midagi säärast. ei garanteeri midagi selle parandamisega aga jah, see on minu nägemus | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 22:50 | |
| Ei. Need on ju seotud. Kui tüübid üle lõkke hüppavad, siis loomulikult on kiirabil kiire :D Lotsi parandan kohe ära.. Ja lõppu panin ma.. I am already looking forward for the next Midsummer Day. I do not care about Jevgeni Muutsin ka lõikude järejstust, aga ma ei kopeeri uuesti Ja selle pikima päeva asja ütles õpetaja - ma ei jamaks sellega | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2010, 23:31 | |
| aa, no olgu, see on lihtsalt tähenduse poolest veidi naljakas ja see kiirabiga, siis peaks olema seal ; and the ambulance... et sa nagu tükeldaksid selle siis ära, mõte veidi muutub. see on veidi imelik, aga ma olen kindel, et viie saad nkn | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 5/2/2010, 00:31 | |
| ma väga loodan Me ei kirjuta tavaliselt purjus professoritest Ma lihtsalt... ma ei tea Me ei kirjuta ka Jevgenidele kirju. Meil kõik väga korralik | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|