MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:08

No mee asi on loogiline,aga kui kukke pole,siis ega kana ju ise oma mune ära ei söö,miks siis ei võiks meie neid süüa? Piima puhul jääb küll vasikas piimast ilma,aga teda toidetakse siiski ju? confused
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:09

To Maiu Laaneoja : Saan täiesti aru.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:14

Ines: anna andeks, et sa loomi vihkad.

Sest tingimused, kuidas neid kanu kasvatatakse ei ole just kõige parem. olgu see eestis või ükskõik kus. isegi loomi hoitakse nö aheldatuna, kuigi see keelatud on, tähendab, on selliseid juhtumeid olnud. ja ühes filmis või artiklis oli sellest räägitud, et miks vaevub siis kana munema seda muna, mis temalt nii palju energiat võtab, kui ta teab, et sellest midagi ei kasva, aga ma ei mäleta enam.
aga pm neil lõigatakse nokad ära, talluvad puuris, kus neil jalad haiget saavad, pole ruumi ei ümberpööramiseks ega tiibade sirutamiseks. aga noka lõikamine on kõige valusam. suht kehv on süüa nõnda.

ja kui lehm on nö vabalt elav, siis go for it, aga kui neid massiliselt kasvatatakse, siis see on juba ebaloomulik. inimesi ju ka ei kasvatata, miks me siis teistest loomadest teistsugused olema peaksime? ja tegelikult hakkab lehm andma piima siis, kui tal sünnib vasikas.
ja miks me peaksime üleüldse piima jooma? inimene on ainus loom, kes pärast imikuiga piima tarbib. ja miks see on just lehma oma? see on sama kasulik meile, kui on seda ka kaelkirjaku, koera või ükskõik millise teise looma oma.

aga üldiselt olen ma igasuguse loomapiinamise vastu ja seepärast ei toeta kuidagi nende tegevust. edaspidi ostan endale riidest jalatseid ka. siidi ka ei kasuta (õnneks pole seda kunagi tienudki). tagi on õnneks kunstnahast Razz
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:16

Jumal hoidku. See, et inimene sööb liha, ei tähenda, et ta loomi vihkaks. Saage üle juba oma taimetoitluse debatist. Inimestel on erinev arvamus. Mina võiks väga vabalt minna metsa ja krdi põdra maha lasta. Olen halb inimene sinu silmis siis olen. Shit happens. Mul viskab ka üle juba see teema.. -.-
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:18

keegi ei käse lugeda. ja see pole debate. ma lihtsalt selgitasin vastuseks küsimustele, i ought to say.

ja ma ei ütlegi, et sa ei tohi minna metsa ja lasta põtra maha. go for it, söö ta ära, jahvata luud zelatiiniks ja tee kasukas. mulle ei meeldi loomakasvatused.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:23

Ja su vastus küsimustele hõlmab kommentaari, et Ines vihkab loomi?!

Issand milline silmakirjalikkus.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:30

see oli vastus tema kommentaarile eelmisel leheküljel, in case you didn't notice.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:31

Jah, panin tähele. Üpriski salvav ja nõme vastus.

Persse ma kobin magama ära enne kui mu tuju veel sitemaks läheb.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime3/2/2010, 22:45

kui ma räägin loomade õigustest ja ines jälle mainib, et ta seda teemat vihkab, siis no, kui a=b ja b=c, siis a=c.
aga edaspidi võite pöörduda selliste küsimustega mu blogi poole. ei häiri teisi vähemalt siis.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 12:34

Very Happy *naerab, naerab, naerab*
Mina söön liha, joon piima jne, aga taimetoitlus ei jää mulle ette. Ja samas mind ka ei häiri, kui keegi ütleb, et ma loomi vihkan.
Igaüks jääb ikka oma arvamuse juurde.. Very Happy

Nii hea on vara kodus olla. :)
Tagasi üles Go down
dodge
Kojamees
dodge

Female Postituste arv : 39

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 15:14

Very Happy Nii hea, et mu ühikatoas nett on. Lõpuks...
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 15:22

Veab siis sul. Very Happy
Kuidas muidu üldse ühikas olla on?
Tagasi üles Go down
dodge
Kojamees
dodge

Female Postituste arv : 39

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 15:23

Üldiselt...Mulle meeldib Very Happy Selline...Ma ei oskagi seda seletada. :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 16:18

Vähemalt hea kui meeldib. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 16:20

Ma lasen taaskord liikvele küsimuse suurele ringile Very Happy
Abort: Ei või jah? Teie arvamus siis :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 16:28

oleneb situatsioonist. surm iseenesest on nagu, kohutav või nii, et selle poolest ei, aga kui on tõesti eluohtlik olukord kas lapsele või vanemale, kas veretüübid siis ei sobi või võib-olla on mingi väga hull dna-siire olnud, et pole soodus, võib tulla hälbega titt, siis jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 16:45

Just täpselt. Oleneb, kas lapsel on kergem elada või lihtsalt.. olemast lakata.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 16:53

Vähemalt leidub siin minuga sarnaselt mõtlejaid. Samas kes lihtsalt aborti teevad, kuigi majanduslik olukord vms seda lubaks, aga lihtsalt ei taha, no see minu meelest eriti eriti ei lähe. Ja kes samuti meeste pealesurumisel teevad. Nt vägistamisest tulevnev rasedus aga on hoopis midagi muud. Täiesti kahe otsaga asi on see minu meelest.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 19:44

just Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 22:15

jälle karm aga hea teema Razz
minu vastus samasugune nagu teil, et oleneb olukorrast nii, et vahepeal siis jah ja vahepeal ei:P
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 22:24

nii, kallid foorumlased. Aidake pingut Very Happy Ma pidin homseks jaanipäevast jutu kirjutama ja nüüd vaatavad inglisekeeleprofid selle üle ja ütlevad, kus veadon. Palun

Dear Jevgeni,
 4.February 2010

Thank you for your letter. You wanted to know about estonians famous midsummer day. It takes place all over the country at 24th of June.
Estonians celebrate it because it's the longest day of the year.
We all gather to countryside and light huge fires, eat lot's of food and get really drunk by midnight when we go looking for a blossom of the fern. Though i think it's just an excuse to run around in the woods.
While running through the forrest you can see green glow-worms lightning all over the ground. 
I've never got drunk or looked for the blossom of the fern because it doesn't exist. It's silly to look for something that does not exist! But I always look for glow-worms and take one or two back to the fireplace, so all the others can watch them while they fade and become just black worms.
When someone is really daring, he or she usually tries to jump over the fire.
That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance is very busy all night.
I usually spend my midsummer day at Matsalu with my friends and family. I have lots of fun with my friends watching the intelligent middle-aged professors run through woods looking for the blossom of the fern or jumping over the two meters high fire.
Best wishes,
Martha
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 22:42

kõigepealt, sa lõppu ei tahaks mingit ala can't wait to receive a new letter from you! vmt kirjutada?
siis, see That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance is very busy all night.
see kõlab veidi naljakalt. võiks olla nt That makes midsummer day a really dangerous event and the ambulance very busy all night. et see that makes on nö ees ja järgneb seletus kahest asjast, nii midsummer day dangerous and the ambulance very busy.
back to the fireplace, so all the oth..
seal ei tohiks koma olla mu meelest, kuigi nende panek on mul suht ligadilogadi, kuna neid nii vähe käib.
eat lot's of food and get rea... lots* mitte lot's. muidu oleks lot'i oma see või lot is. loads of võid ka kirjutada.
Estonians celebrate it because it's the longest day of the year.
see on ka veidi naljakas. sest päeva pikkus ju selles suhtes ei muutu kunagi. pigem et it's the day when it's dark only for an hour or two, või midagi säärast.

ei garanteeri midagi selle parandamisega Very Happy aga jah, see on minu nägemus Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 22:50

Ei. Need on ju seotud. Kui tüübid üle lõkke hüppavad, siis loomulikult on kiirabil kiire Very Happy:D
Lotsi parandan kohe ära..
Ja lõppu panin ma.. I am already looking forward for the next Midsummer Day.
I do not care about Jevgeni Very Happy
Muutsin ka lõikude järejstust, aga ma ei kopeeri uuesti Very Happy

Ja selle pikima päeva asja ütles õpetaja - ma ei jamaks sellega Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime4/2/2010, 23:31

aa, no olgu, see on lihtsalt tähenduse poolest veidi naljakas Razz

ja see kiirabiga, siis peaks olema seal ; and the ambulance... et sa nagu tükeldaksid selle siis ära, mõte veidi muutub. see on veidi imelik, aga ma olen kindel, et viie saad nkn Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime5/2/2010, 00:31

ma väga loodan Very Happy Me ei kirjuta tavaliselt purjus professoritest Very Happy Ma lihtsalt... ma ei tea Very Happy
Me ei kirjuta ka Jevgenidele kirju. Meil kõik väga korralik Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next