MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorTeade
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 21:49

Mina ei suudaks iiiiial taimetoitlane olla. Very Happy Selleks ma armastan liha liiga palju (loe: ma olen lihasõltlane, ausalt) ja teiseks vihkan ma taimi. Nagu, lehtsalatit ja rohelist üleüldse. Very Happy Ja ega ma paljast tomatit ja kurki ja muud ka ei söö. Very Happy Ilma lihata lihtsalt ei saa. Eriti veel sealiha... *mõmiseb*
Aga ma ei hakka taimetoitlastega vaidlema, sest see on nende elu ja nad ise teavad, mis teevad. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 22:35

oh... Suvel on grillliha ja salat tomati, kurgi ja salatiga ülim Very Happy:D
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 22:35

Sa ei söö paljalt kurki ja tomatit? OMG, Anni! Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 22:42

Kurk ja tomat rulez:D
Mmm... asjad mida ma ei söö..
Mais, seakõrvad, lehmakeel ja igasuguse liha pekine või vintske osa Very Happy
so long list.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 22:57

lihas pole absoluutselt mitte midagi asendamatut. kusjuures, enamiku toitainetest, mis leidub ka lihas, saavad lihasööjad samuti taimedest. loomne toit omastub sul kõhus umbes mingi -30%'liselt, seda väga heal juhul. ja kui siddharta juba ütles, et tema mungad ei tohi süüa liha, kui see on neile söögisaamise eesmärgil tapetud, siis mina ei piina end liigse mõtlemisega ja ei söögi liha, sest see on üks põhieesmärke loomakasvatustes nende tapmisel.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:04

jeah, ja sa tõesti arvad, et kui te veenate piisavalt palju inimesi omale tervisehädasid kaela tõmbaba (sorry, sa nimetad seda vist taimetoitluseks. :)), siis nad lõpetavad loomade tapmise.. Yeaaaah right, eksole. Karusnahk ja kõik muud vidinad asjad ja värgid.. KÕIKE saab loomadelt ju. Unistage aga. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:23

ei, see polegi eesmärgiks. sellist asja ei saa peale suruda ja seda polegi vaja. igaühe enda asi, kas ta sööb eelnevalt piinatud mutantlooma, kes ehk loomaveokilt surnuna maha lohistati, või ta toitub tervislikult.
ükski veetilk ei pea end uputuse eest vastutavaks.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:49

Ooo, sa vihkad loomi? Ja väidad, et lihast toitumine ei ole tervislik?
Ja mul on jälle lahe see.. tiitel vms. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:53

eem, mul pole õrna aimugi, kust sa seda järeldasid, aga whatever makes u happy, kid-o.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:55

Maiu Laaneoja kirjutas:
igaühe enda asi, kas ta sööb eelnevalt piinatud mutantlooma, kes ehk loomaveokilt surnuna maha lohistati, või ta toitub tervislikult.
Noh, sa jahusid midagi mutantidest ja loomaveokilt laipade maha lohistamisest ja ütlesid, et inimene ise valib kas ta toitub tervislikult VÕI sööb liha.
Mida täpselt ma siis järeldama pidin? Very Happy Et sa armastad loomi ja liha? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime15/1/2010, 23:56

just, asi on söömises. kuna ma oma sõpru ei söö, tähendab, et ma vihkan neid?
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 00:01

Liha aitab kasvada. Tegelt ka. Tõestatud raamatus: "Princess Forever" Very Happy (Mitte, et see minu puhul aitaks..) Aga minu arust on see loogiline, et inimesed loomi tapavad.. See on toiduahel, ma isegi mäletan, et me eelmine aasta õppisime seda. Very Happy Inimene on loogiline niimoodi käitudes. Kuigi me jõudsime pinginaabriga järeldusele, et me peaksime Musta raamatusse kuuluma (kohalikke liike hävitavad võõramaise loomad on seal kirjas, kes ei tea, vms), siis olen ma sellega leppinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 00:15

No sa ei räägi sõprade puhul ka sellest, et nad mutandid on ja ei seleta kuidas nende laipu veoautolt maha visatakse, võimis, Maiu.

ja täpselt, Anni, toiduahelat ei tohi rikkuda, siis läheb kõik rivist välja ja see oleks pahapaha.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 08:42

see pole toiduahel, kui me neid ise kasvatame ju. need pole loomulikul teel saadud järglased, kes metsas rahulikult elada võime. selles kogu probleem ongi - mass- ja ületootmine.

inimesed pole mutandid. nad on tehtud vardjate poolt nende enda järgi orjarassiks, kuni kaks tükki meist võtsid eedeni aias teadmisteõuna ja hakkasid mõtlema. ja läksid nõnda üle käest ära ja vardjad lahkusid maalt. ja samuti ei öelnud sa, et ma vihkaksin neid mutantloomi, vaid et ma vihkan lihtsalt loomi.
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 12:35

Mul on NII IGAV!
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 13:49

Füüsika olümpiaad oli.. keskmise raskusega. Tegelt oli raske, aga ma midagi suutsid tehtud saata isegi, niiet teiste jaoks oli lihtne ma arvan.
Mis ma nüüüüüüd teen? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime16/1/2010, 18:29

Minu reede kujunes nii mõnusaks :) I just loved it :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime17/1/2010, 17:43

füüsika olümpiaadi mingi teine voor?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 15:04

*õhkab õnnelikult*
Telekas siit ma tulen! s.t. et ma olen väsinud Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 15:05

Füüsika piirkondlik..
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 15:06

Mul on lihtsalt õudne spagettiisu Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 15:11

Ma käisin ka füsal. Öäkk.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 16:18

hah, kuidas läks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 16:19

õrrrrr, sünnipäevateemasid teeb ainult libakas!!!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime18/1/2010, 16:22

*itsitab Jumalanna märkuse peale*

Mis lümpiaadidesse puutub, ma läen omme boloogia lümpiaadile. Ja varsti matemaatika omale ka. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next