MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:52

Oh, ma pean ära minema (ma ei taha minna tegelt) mulle helistatakse varsti... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:52

xD kell on nii palju juba?! O.o
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:53

Mida sa sellega silmas pead, M?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:54

et kell on märkamatult 10 saanud ja peaks isegi magama minema. kui ma jään magama xD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:56

Aa Very Happy Ok, ma kaon Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime8/2/2010, 21:57

adjöö!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 13:26

Nii. Nüüd jõudsin mina ka otsapidi siia.
Muidugi käisin shoppamas ja sain NAHKSEELIKU(Päris nahk o.O) 25 krooniga xD ja tudeerin nüüd inglisekeelset vampiiriromaani. Ja uue loo jaoks kogun ideid. Praegu tahaks kõik need katkestatud jutud maha võtta(muidugi tuleb need enne seivida....vist).
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 14:29

nahkseelikud on ülivinged.. Very Happy
Kuigi ma siiani ei tea, kus minu oma on... xD
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:18

aiai, te räägite maiu aktiivseimas teemas nahkseelikutest? *vangutab pead* Noorus on hukas.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:41

oumaigaad, kuidas kõik julgevad minu arvamustele vastupidiselt elada. kõik elu keerleb ju minu ümber. mianminaminamina.
geesh, saa üle juba! kaua sa võid seda teemat üles tuua?!?! pole keelanud kellelgi elada nõnda nagu ta tahab. just because i'm not part of the group doesn't mean i hate everyone in the group.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:44

*muigab*
tõesti, miks ma küll seda teemat üles toon..
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:48

sest sa ei suuda chatist eemal olla ja pead selleks vastavaid postitusi lihtsalt tegema, selles asemel et lihtsalt rääkida, mida sul rääkida on (kuigi ma ei usu, et sul üldse midagi öelda on).
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:50

Miks ma peaksin tsätist eemal olema? Keelad või? Very Happy
ja kedagi ei huvita, mis hinde ma venkus sain vüi mis ilm õues on, niiet.. i'm just having fun. relax. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 16:57

sest sa mainisid, mitte just kuigi ammu, et sa arvatavasti ei suuda minu vihkamise pärast enam chatti kirjutada. i guess u just don't remember what u say.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 17:00

Kui ma siia täna kirjutasin ei olnud terve see leht sinu poste täis, niiet sa ei saanud mulle tol hetkel pinda käia, võimis..
ja muidugi ma mäletan mida ma ütlesin ja ma ei võta sõnu tagasi võimidaiganessakaeiootaks. Mulle täitsa sobib see lolli pubeka roll, kastead. Mugav, ma ütleks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 17:24

Kas räägib Ines või Iris? Very Happy

Ja Maiu, natuke pealetükkiv oled jah. Ma ka näiteks... umn.. ei joo(I). Vot. Mina ei karju seda ju igalepoole kuhu saan. Sina aga oled vägapikalt rääkinud, kui kohutav on see, et sa tarretist sõid or something like that.
No tarretis tarretiseks. Räägi sellest siis veel, aga kui sa ütled, et teised võivad elada nii nagu nad tahavad, siis ei tohiks sa ka öelda, et meil - segatoidulistel - pole südametunnistust. rrr. Ma isegi solvusin natuke, kui sa südametunnistuse kohapealt märkuse tegid. Nagu sa teaks, milline ma olen, et sa saaksid minu südametunnistuse kallal möliseda. -.-
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 17:33

Nii viisakasti küsitud, Pingu. Very Happy Ines olen ofc. Very Happy

Oooo, ja kui siin juba pihtimiseks läks. Näed, vaata, minu meelest, Maiu, oled sa kohutavalt naljakas. (Sorry, ära võta südamesse. Very Happy) Sa räägid koguaeg kui täiskasvanulik ja tubli ja tark ja roheline ja sinine ja lilla ja vegan ja vabatahtlik ja üldse maailmaparandaja sa oled, ja kuidas sa üldse kellegil ei käsi see sama olla, aga samas on koguaeg see vegani teema ees ja taga ja.. mingi eelmine vaidlus võimiski oli.. oot, ma otsin selle välja kohe.. või siis mitte, ma ei leia. Aga a la oli, et ma ütlesin, et sa käid mulle pinda ja sa vastasid, et 'ma olen taimetoitlane'. Nagu.. HELLOU!? Sama hästi võiks ma öelda, et 'tere maiu, ma söön ¹a¹lõkki ket¹upiga'. Sa nagu.. täiesti lampi tõid selle uuesti üles. Niietjah.. minu meelest on see suht.. naljakas. :) No offence.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 18:26

xD. Nii. Perfecto pealkiri on loole olemas, aga las ma enne lõpetan P.C ja Kristin Casti "Marked'i" ära k?
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 19:10

Mai saand pihta.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime9/2/2010, 21:12

ma ei tooks seda üles, kui keegi teine seda koguaeg üles ei tooks. seriously.

aga see oli küll hästi öeldud, et sulle see pubeka roll meeldib. Very Happy lol.

HY, sa räägid oma juttudest, kui ma õigesti aru sain?
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime10/2/2010, 15:38

Yup.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime10/2/2010, 15:49

do as you please Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime10/2/2010, 16:36

Selles point oligi. Ma ütlesin, et sa käid mulle pinda, mitte, et su taimetoitlus mulle pinda käib või et mulle käib taimetoitlus pinda võimisiganes. Ma ei toond seda teemat üles. Ja sa vastasid lihtsalt, et 'ma olen taimetoitlane'. Et.. khm, jah. Ma kirjutaks kaa iga lause lõppu, et mulle maitseb kanaliha, aga ma ei tee seda, võimis? Ja see pole mul msnis, facebookis, snli signas ega maitea, igalpool. Kuigi.. võibolla peaks ikka panema. Ma ju üldse ei taha inimesi mõjutada ega midagi, see on ju miiinu valik ja ma lihtsalt niiiisama lasen sellel oma signas oleskleda.. eks. :)

lot of laugh jah.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime10/2/2010, 20:47

tere, üle pika aja :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime10/2/2010, 20:48

kavoo ja vii¾u! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 31 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next