| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+23Karolin Emma Lammas TheBoY dodge Espada GossipGirl nasicc 3linaa black EITC. Tricia Keiti Tuki Kärolyn swessu Tärru. Pingu padjanägu, [h] Maiu Laaneoja kcissy Pizza Audrey 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/2/2010, 22:42 | |
| jap ja sellepärast ma peangi pikalt selle üle järele mõtlema mu tujud on väga muutlikud.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 13:41 | |
| Tätokatest rääkides...ma tahan neid jubedalt. Laseks mitu korraga teha, aga ei julge xD. Aga kindlasti lasen teha. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 13:50 | |
| | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 14:57 | |
| Ja mina olen nüüd soomest suusatamast tagasi.
Ma lihtsalt pidin kuulutama seda, vabandust. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 16:05 | |
| mina ei taha endale tattood . Mitte et mul midagi nende vastu oleks.. Ma lihtsalt ei tea mitte midagi, mis mulle niiväga meeldib, et ma ta endale nahka kõrvetama peaks | |
|
| |
Cliodna Hallaline
Postituste arv : 64 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 16:11 | |
| Ma tahaks endale midagi ilusat selja peale. Tribal wings näiteks. Aga esiteks peab küllalt kõhnaks saama, et ei oleks häbi neid tiivakesi inimestele näidata. Ehk midagi taolist: http://blakskull.deviantart.com/art/tribal-wing-135485084Samuti olen mõelnud hennatatoveeringute peale...mõtlesin kunagi, et võiks mõne LARPi ajaks või niisama endale ülemistele laugudele teise silmapaari lasta teha. Mul on üks rpg-tegelane kes omab selliseid tatoveeringuid ja seda oleks huvitav mõnel LARPil matkida, või ka niisama. ...mõelge, kui hea oleks tunnis magada. http://media.techeblog.com/images/lids_1.jpg...veel üks kehamoondamisasi mida ma tahaksin on täiesti mustad kontaktläätsed (black sclera contact lenses). Lihtsalt kaunistuseks, et inimesi pimedas välja minnes surnuks ehmatada. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 17:26 | |
| ma sain just läätsed. Läbipaistvad. Ja nad on nii ebamugavad, et puht edevuse pärast läätsede kandmine on lihtsalt veider | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 17:45 | |
| | |
|
| |
Tuki Helmut
| |
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:11 | |
| | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:15 | |
| Mis ta netialias on? Järsku tunnen. Supernaturali deemonid arvatavasti kannavadki selliseid läätsi. Ma tunnistan, et ma ei ole kunagi läätsi kandnud, seega ei oma ma aimugi kui ebamugavad need tegelikult on, aga vaevalt need palju hullemad on kui tavalised läätsed, eriti kui neid paar tundi korraga kanda. Huvitav oleks vaid teada kui kaua sellised asjad vastu peavad. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:18 | |
| Ma olen täna terve päeva üliemotsionaalne olnud ja see on väga feil. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:20 | |
| Idhren peaks ta haldjanimi olema aga Elin on pärisnimi ma pole ka läätsi veel kandnud, aga need näevad head välja ja ilu nõuab ohvreid | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:20 | |
| - GossipGirl kirjutas:
- Ma olen täna terve päeva üliemotsionaalne olnud ja see on väga feil.
Vaeseke. Sellest saab üle. Ma ei julge enam emotsioone tunda, need kipuvad minu puhul kõik negatiivsed olema. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:26 | |
| Ma ei saa aru, milles asi on.. varem olin ma karm täidke, kes ei võtnud midagi südamesse ja lihtsalt eiras ebameeldivaid inimesi aga viimastel nädalatel tulevad alati pisarad silma ja ma nagu tõsiselt solvun erinevate asjade peale. Halb kuu seis vist Aga ma ka ei ole läätsi kandnud aga ma saan need varsti endale. | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:30 | |
| - Maiu Laaneoja kirjutas:
- Idhren peaks ta haldjanimi olema aga Elin on pärisnimi
ma pole ka läätsi veel kandnud, aga need näevad head välja ja ilu nõuab ohvreid Tead, ma olen temast VIST kuulnud. Kui teda kohtad, ole kena ja uuri kas ta on käinud viimasel Iidmaal või vimasel kahest Juunior LARPist? Kui ei, siis olen tema kasutajanime ilmselt dragonis näinud. @ GossipGirl: Arvan sama. Püüa nii paar päeva veel üle elada. Või ela ennast kusagil välja, ka see aitab. Tulevad pisarad - mine ja nuta, pärast on kergem. | |
|
| |
Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:30 | |
| Ha. Ma üldse kogu aeg hullult tujukas. Ühel hetkel meeldib ja siis jälle mitte. Emotions sucks sometimes.
Aa ma lihtsalt pean mainima, et ma vihkan kui mu plaanid sassi lüüakse -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:32 | |
| i hate it too. -.- kui ta msnis online on, siiis küsin | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:32 | |
| I must say.. ma olen väga tihti selline. Enamus ajast tegelikult. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:38 | |
| yayayaa Mulle tuleb kevadel mingi hispaania tsikk pooleks nädalaks elama Mingi... vahetusõpilase projekt | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:39 | |
| Ma loen ennast apaatseks, aga kergesti ärrituvaks. Seetähendab ma ei reageeri eriti mitte millelegi...aga kui ma olen kord ärritunud. Siis ma olen ärritunud.
Kas keegi on viimasel ajal tähele pannud, et noorus on vaimselt segane? Kõik, kellega ma räägin, seletavad midagi seoses tujukusest, üksindustundest, kurbusest ja sellest kui rõve nende elu on ja kõik on veendunud et just nende probleemid on kõige tähtsamad. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:44 | |
| Olen küll tähele pannud. Aga tead, sel hetkel, kui on masendus peal (kasvõi hetkeline) siis tundubki, et sinu elu on just kõige hullem. Tegelt ma mõistan kõike, mis mu ümber toimub ja ma saan ise ka aru, milles ma süüdi olen või ei ole aga kui masendus ikka peal on, siis on raske lõpetada negatiivsete mõtete mõtlemist. Või midagi sellist. | |
|
| |
Cliodna Hallaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:50 | |
| Ma tean seda tunnet... Mul oli üks tuttav, kes hakkas mingi aeg MSNis rääkima, lihtsalt rääkima sellest, et see, mida ma temast tean, on ainult mask ja kuidas ta kurb olles lihtsalt voodisse heidab ja tundide kaupa seina vahib. ...mina ei saanud sellel hetkel mõelda muud moodi, kui et mis temal viga rääkida, ta on sisuliselt lapsgeenius - minust noorem, aga igas aines proff, teda ootab ees suur tulevik, tal on välimus korras, kehakaal korras, vanemad olemas, katus pea kohal, mille pärast ta muretsema peaks?
Kõige hullem asi mida teha, on see kui lasta kaks masenduses inimest teineteise ligidusse üksteisele kaeblema. Sellised vestlused muutuvad sisuliselt mitteametlikeks võistlusteks teemal kelle elu on raskem. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/2/2010, 18:53 | |
| ühinen sinuga väga, cliodna. täiesti masendav on kuulata inimesi, kes koguaeg ainult endast räägiksid. eriti oma emotsioonidest. geesh. get over it | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|