MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+23
Karolin
Emma
Lammas
TheBoY
dodge
Espada
GossipGirl
nasicc
3linaa
black
EITC.
Tricia
Keiti
Tuki
Kärolyn
swessu
Tärru.
Pingu
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
kcissy
Pizza
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime14/2/2010, 22:42

jap ja sellepärast ma peangi pikalt selle üle järele mõtlema Very Happy mu tujud on väga muutlikud.. Razz
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 13:41

Tätokatest rääkides...ma tahan neid jubedalt. Laseks mitu korraga teha, aga ei julge xD. Aga kindlasti lasen teha.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 13:50

mulle meeldiks võibolla midagi sellist Very Happy :
http://farm3.static.flickr.com/2374/2059303692_299ec62f77.jpg
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 14:57

Ja mina olen nüüd soomest suusatamast tagasi.

Ma lihtsalt pidin kuulutama seda, vabandust.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 16:05

mina ei taha endale tattood . Very Happy
Mitte et mul midagi nende vastu oleks.. Ma lihtsalt ei tea mitte midagi, mis mulle niiväga meeldib, et ma ta endale nahka kõrvetama peaks Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Cliodna
Hallaline
Cliodna

Female Postituste arv : 64

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 16:11

Ma tahaks endale midagi ilusat selja peale. Tribal wings näiteks. Very Happy
Aga esiteks peab küllalt kõhnaks saama, et ei oleks häbi neid tiivakesi inimestele näidata.

Ehk midagi taolist: http://blakskull.deviantart.com/art/tribal-wing-135485084

Samuti olen mõelnud hennatatoveeringute peale...mõtlesin kunagi, et võiks mõne LARPi ajaks või niisama endale ülemistele laugudele teise silmapaari lasta teha. Mul on üks rpg-tegelane kes omab selliseid tatoveeringuid ja seda oleks huvitav mõnel LARPil matkida, või ka niisama.

...mõelge, kui hea oleks tunnis magada. http://media.techeblog.com/images/lids_1.jpg

...veel üks kehamoondamisasi mida ma tahaksin on täiesti mustad kontaktläätsed (black sclera contact lenses). Lihtsalt kaunistuseks, et inimesi pimedas välja minnes surnuks ehmatada.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 17:21

heh, mõlemad on suht ägedad Very Happy Viimane eriti kasulik Wink
Aga ma tahaks ka musti läätsi. Või siis punaseid. Hästi äge oleks :)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 17:26

ma sain just läätsed. Läbipaistvad. Ja nad on nii ebamugavad, et puht edevuse pärast läätsede kandmine on lihtsalt veider Very Happy
Tagasi üles Go down
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 17:45

http://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/78/6/AAAAAtSmSmgAAAAAAHhiQQ.jpg

Black sclera lenses.

Vot sellised. Very Happy

Need maksavad minuteada kusagil 1400 kandis ja tunduvad ülimalt kasulikud LARPide, Halloweeni ja üleüldse eriürituste jaoks.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:04

Oooh, need on nii ägedad Very Happy
Aga suht ebamugavad tunduvad.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:11

need näevad TÄPSELT sellised välja, nagu Supernaturalis deemonitel on Very Happy endale meeldivad sellised: http://www.bodyjewelleryshop.com/online_store/terror_eyes_cosmetic_contact_lenses_spiderweb_12264896.cfm
julm äge Razz mõtsin, et suvel ostaks, aga kui suvel teeb ehk hoopis tätoka... Very Happy

ja need tribal tiivad näevad ülikõvad välja Very Happy

sa käid palju larpidel? mul on ka selline sõbranna. käib mõõgavõitluse trennis isegi. pidevalt igal larbil Razz
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:15

Mis ta netialias on? Järsku tunnen.

Supernaturali deemonid arvatavasti kannavadki selliseid läätsi. Very Happy
Ma tunnistan, et ma ei ole kunagi läätsi kandnud, seega ei oma ma aimugi kui ebamugavad need tegelikult on, aga vaevalt need palju hullemad on kui tavalised läätsed, eriti kui neid paar tundi korraga kanda. Huvitav oleks vaid teada kui kaua sellised asjad vastu peavad.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:18

Ma olen täna terve päeva üliemotsionaalne olnud ja see on väga feil.

Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:20

Idhren peaks ta haldjanimi olema Very Happy aga Elin on pärisnimi Razz

ma pole ka läätsi veel kandnud, aga need näevad head välja ja ilu nõuab ohvreid Very Happy
Tagasi üles Go down
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:20

GossipGirl kirjutas:
Ma olen täna terve päeva üliemotsionaalne olnud ja see on väga feil.

Rolling Eyes

Vaeseke. Sellest saab üle.

Ma ei julge enam emotsioone tunda, need kipuvad minu puhul kõik negatiivsed olema.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:26

Ma ei saa aru, milles asi on.. varem olin ma karm täidke, kes ei võtnud midagi südamesse ja lihtsalt eiras ebameeldivaid inimesi aga viimastel nädalatel tulevad alati pisarad silma ja ma nagu tõsiselt solvun erinevate asjade peale.
Halb kuu seis vist Razz

Aga ma ka ei ole läätsi kandnud aga ma saan need varsti endale.
Tagasi üles Go down
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:30

Maiu Laaneoja kirjutas:
Idhren peaks ta haldjanimi olema Very Happy aga Elin on pärisnimi Razz

ma pole ka läätsi veel kandnud, aga need näevad head välja ja ilu nõuab ohvreid Very Happy

Tead, ma olen temast VIST kuulnud.

Kui teda kohtad, ole kena ja uuri kas ta on käinud viimasel Iidmaal või vimasel kahest Juunior LARPist? Kui ei, siis olen tema kasutajanime ilmselt dragonis näinud.

@ GossipGirl: Arvan sama. Püüa nii paar päeva veel üle elada. Või ela ennast kusagil välja, ka see aitab. Tulevad pisarad - mine ja nuta, pärast on kergem.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:30

Ha. Ma üldse kogu aeg hullult tujukas.
Ühel hetkel meeldib ja siis jälle mitte. Emotions sucks sometimes.

Aa ma lihtsalt pean mainima, et ma vihkan kui mu plaanid sassi lüüakse -.-
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:32

i hate it too. -.-

kui ta msnis online on, siiis küsin Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:32

I must say.. ma olen väga tihti selline. Enamus ajast tegelikult.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:38

yayayaa Very Happy Mulle tuleb kevadel mingi hispaania tsikk pooleks nädalaks elama Very Happy Mingi... vahetusõpilase projekt Very Happy
Tagasi üles Go down
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:39

Ma loen ennast apaatseks, aga kergesti ärrituvaks.
Seetähendab ma ei reageeri eriti mitte millelegi...aga kui ma olen kord ärritunud. Siis ma olen ärritunud.

Kas keegi on viimasel ajal tähele pannud, et noorus on vaimselt segane? Kõik, kellega ma räägin, seletavad midagi seoses tujukusest, üksindustundest, kurbusest ja sellest kui rõve nende elu on ja kõik on veendunud et just nende probleemid on kõige tähtsamad.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:44

Olen küll tähele pannud. Aga tead, sel hetkel, kui on masendus peal (kasvõi hetkeline) siis tundubki, et sinu elu on just kõige hullem.
Tegelt ma mõistan kõike, mis mu ümber toimub ja ma saan ise ka aru, milles ma süüdi olen või ei ole aga kui masendus ikka peal on, siis on raske lõpetada negatiivsete mõtete mõtlemist. Või midagi sellist.
Tagasi üles Go down
Cliodna
Hallaline
Cliodna

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:50

Ma tean seda tunnet...
Mul oli üks tuttav, kes hakkas mingi aeg MSNis rääkima, lihtsalt rääkima sellest, et see, mida ma temast tean, on ainult mask ja kuidas ta kurb olles lihtsalt voodisse heidab ja tundide kaupa seina vahib.
...mina ei saanud sellel hetkel mõelda muud moodi, kui et mis temal viga rääkida, ta on sisuliselt lapsgeenius - minust noorem, aga igas aines proff, teda ootab ees suur tulevik, tal on välimus korras, kehakaal korras, vanemad olemas, katus pea kohal, mille pärast ta muretsema peaks?

Kõige hullem asi mida teha, on see kui lasta kaks masenduses inimest teineteise ligidusse üksteisele kaeblema. Sellised vestlused muutuvad sisuliselt mitteametlikeks võistlusteks teemal kelle elu on raskem.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime15/2/2010, 18:53

ühinen sinuga väga, cliodna. täiesti masendav on kuulata inimesi, kes koguaeg ainult endast räägiksid. eriti oma emotsioonidest. geesh. get over it Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next