Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Juuli esimene nädal 2007 27/8/2008, 19:46 | |
| Pingu kirjanduslik nädalaleht Sisukord:
Egolaks(5-6): 5-6 Poster - Pingust Inimesed(7-13): 7-11 Kuu autorid 12-13 Kuu autori valimine Meelelahutus(15-16): 15 Anektoodid 16 Horoskoop Intervjuu(17-23): 17-20 Nasicc 21-23 Bränduuu Pingu loomin(24-26): 24 Uus Elu 25 Reaalsuse taga 26 Kui Mängumaailmas saab päris
5-6 Egolaks
-pilteiavane-
7-13 Inimesed
lk 7-11 Selle kuu autorid on...
Selle kuu autorite valimine oli väga tasavägine, kokku ainult üks inimene sai auga terve koha endale. Esimese ja teise koha peale oli tugev rebimine. Lõpuks otsustas megalahe fikifoorum anda välja kaks esimest kohta. Esimese-teise koha said Nasicc. ja Pingu Sama lugu oli kolmanda neljanda kohaga. Ka need kohad läksid jagamisele. kolmanda-neljanda koha said Varicellla ja ©efu Ainult viienda koha sai auga endale Bränduuu
Palju õnne kõigile võitjatele. Auhinnaks on kujutletav shokolaad. Head isu xD
12-13 Kuu autori valimine
Kuu autori valimine kestis päris kaua. Kuu autorit valiti tervenisti terve kuu! Kohe algab ka uus valimine, kuid see toimub teistmoodi. Foorumi valitseja(minaminamina) Pingu kaalub asja, kas teha autori valimine selle kuu järjeka valimise meetodi sarnaseks. Edasi juba järgmises numbris :)
15-16 meelelahutus
15 AnekToodid
Pingu ruulib Hihhihihaahahaa
Pingu ruulib... hihihiihahahaaa
MINA RUULIN JEEHAAA XD
16 horoskoop
Planeetide asetsus ütleb, et Pingu tähtkujul läheb megahästi.
Nasiccul veab välja, kuid ta peab rohkem online olema...
Bränduuu ei tohi alla anda.
Hazelhen ei tohi nii kaua netist eemal olla
©efu ei tohi nii palju võita
Varicellla. peab siia foorumisse tagasi tulema(kuna ta on kaua eemal)
Ja kõik teised kukuvad kaevu ;D
17-23 intervjuu
17-20 Nasiccc. intervjuu tulemas
Miks sa kurat nii hea kirjanik oled? N:umm ma ei tea... ega see meelega pole ma lihtsalt... kirjutan isegi sisule mõtlemata. ja lihtsalt...jamhh P:Ego...*urr* Miks sa kibestunud oled? N:kibestunud?!? P:Oojaaa xD Kas sinus on peidus poeedi hing? N:nagu et ... luuletaja? ma vihkan luulet (A) niiet ses suhtes vaevalt. aga kui asja võtta kirjaniku poole pealt... eks seda on meis kõigis. kelles rohkem, kelles vähem. P:Aiiiiaiiiiaiiii! Nats Bränduuuu tapab ära su vot! Mida/keda sa fännad? N:hilary duffi, harry potterit ja enrique iglesiast(LLL) praegu kuulan ta uut plaati. lihtsalt priima(YYY) P:*ahmib õhku* AGA MINA?! Kas sa oled lesbi? N:ei P:Oh, welcome do the club xD Onju Pingu ruulib! N:JAAA! sajaagaa P:Oh, mis te nüüd xD
Küsimus Pingule(minaminamina):Miks sa küsisid, et kas ma olen lesbi? P:Pullipärast :) Ojaaa, ma armastan pulle ;D
21-23 Bränduuu intervjuu
Miks sa kurat nii hea kirjanik oled? B:Irw. see oli naljakas. Sest ma ei ole? P:Peanoogutus XD Miks sa kibestunud oled? B:ma ei ole kibestunud. kas peaksin ? kust sa seda võtad ? P:Pullipärast Kas sinus on peidus poeedi hing? B:ee... mis mõttes ? mis see poeet üldse oli *traat=juhe* P:*pomiseb* Tõeline tropp. Mida/keda sa fännad? B:Ma fännan raamatuid ja sind (A) ja internetti. P:Oh, nüüd teavad teised kaa, et nad on õigel teel Kas sa oled nats? B:Misasja? P:See näitab ainult inimese harimatust. Tolvan Onju Pingu ruulib? B:JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! (((((((lllllllllllllkkkkkkkkkk))))) MARTHA=PINGU=JNE RUUUUUUUUUUUUUUUUUUULIIIIIIIIIBBBBBB!!!!!!!!!!!!! (lllllllllkkkkkkkk) P:Oooh, jaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaa xD (ego on rahuldatud=)
Küsimus Pingule(minaminamina): Kas sa kunagi enda raamatu kirjutad? P:Muidugi kirjutan! Sada tükki ja valitsen siis maailma sest Loore, Nasicc ja ©efu on jalust koristatud :)
24-26 Pingu looming
24 Uus elu
Tänu Nasiccule tuleb Uuele elule järg. *aplaus*
25 Reaalsuse taga
Üks mega lugu, mis ilmub peagi siia samasse. Maailma parimasse fikifoorumsise
26 Kui mangumaailmas saab päris
See jääb poolikuks, sest see on nii mõtetu lugu.
_*_*_*
Kopeeritud vanast foorumist ja üle aasta vana. Palju on muutunud (;
| |
|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Juuli esimene nädal 2007 4/9/2008, 19:53 | |
| Naljakas oli lugeda | |
|
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Juuli esimene nädal 2007 18/10/2008, 20:13 | |
| Tead, sa oled üks enesekeskne teistega mittearvestav nartsissistlik egolaks!
Mulle meeldib... PANE EDASI!
PINGU VÕI KESIGANES SA TAHAD OLLA RUUUUUUUULEZ!!!!!! | |
|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Juuli esimene nädal 2007 27/10/2008, 13:41 | |
| Hhahahahaaaa :DAnn on nats...Missiis, et ta ei tea, mida see tähendab NATSIONAALSOTSIALISTLIK TÖÖLISPARTEI + ADOLF HITLER RULEEEEEZZzzzzzz :D:DD Aa, ja Pingu ka ofcourse | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Juuli esimene nädal 2007 | |
| |
|