MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
NamNami
NeX
Tennu
black
Griffu.
padjanägu, [h]
ThatsMe
3linaa
Kärolyn
imeilus1
Pingu
Espada
Pizza
Keku
Emma
Murtagh
swessu
Keiti
Tuki
GossipGirl
Tricia
Audrey
kcissy
Maiu Laaneoja
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 16:40

Mul pole õdesid ega vendi Very Happy
Olen kõige pisem ja kõige suurem ühekorraga Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 16:52

Õnnejunnis, ausõna.
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 16:54

Mhh...ma ei taha homset keemia KT-d...ma ei jaksa keemia õpikut lahti teha Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 16:55

oijah. mao len ka pesamuna. hate it -.-

mu käed haisevad millegij ärele. nagu väävelhape jälle
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 16:57

Hah, suur õde pole ju üldse paha olla. Very Happy Mul on üks vanem vend ja üks noorem vend.
Ma olen keskmine! That sucks Very Happy Nagu... vennad on äärmuslased ja mina olen see korralik ja tubli, kes vabast ajast hoiab üleval kirjanduslikku foorumit ja midakõikeveel. Lame öelda, aga tõsiselt vähe tähelepanu pööratakse mitteprobleemsetele lastele. Aga las ta siis olla.. ma ei hakka ometi vendadega võistlema vanemate tähelepanu nimel. Very Happy That would be lame.
Üksik laps oleks ehk kaa natuke igav olla. Pesamuna ehk kaa natuke nõme Very Happy
Võibolla oleks tore, kui on kahe aastane väike vend, kes kunagi suureks ei kasva Very Happy Sest kaheaastasedpisikesedpoisid on lihtsalt võrratud: D
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:06

XD vahepealne on just hea olla Very Happy aga kelle vahel on iseette küsimus Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:07

mismõttes? Kuna siis hea on? Very Happy
Keskmine on alaaati kõige halvem olla Very Happy
Sa oled kas parim või halvim. Vanem või noorem. Uuem või vanem. Aga keskmine? -.-

Viimati muutis seda Pingu (21/2/2010, 17:08). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:07

Mul suuremad vennad ja väiksem õde. Je! Ei usu üldse ju, et siin 24/7 kisma käib. : D
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:11

mul käis ka alati vanema õega kisma Very Happy

kui on näiteks suurem õde ja väiksem vend, siis oleks päris normaalne mu meelest. või kui on väiksem õde ja mingi 10a vanem vend, siis on ka mõistlik Very Happy
mu bestil on vanem õde (~8a on vist vahet), 2 vanemat venda ja 2 väiksemat õde. õdesid ta kantseldab. ühte venda kasvatab aeg-ajalt, mõlema venna järelt peab pidevalt koristama ja vanima õega saab väga hästi läbi Very Happy aga ta ei kurda Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:16

Oh, ma oleks nii õnnelik, kui mul oleks hea vanem õde, kellega ma hästi läbi saan.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:19

Aga mul on veadnud Wink Pesamuna ja viimane, kes kodus elab. I'm a bit spoiled, I must admit Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:24

Mul on kaks vanemat venda- üks on 22 teine 26 ja mina olen siis pesamuna.
Daddy's little girl. Totaalselt ärahellitatud Very Happy But I'm happy for that. Ma saan kõike mida ma vaid tahan.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:25

no kurat, kõik pesamunad on ära spoiled ja mina olen meie peres see, kes kõige nooremana tööle läks. kus on loogika?! Very Happy mul on tunne, et ma jõuan enne oma õde korterist välja ka kolida Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:26

Isa juures olles, olen mina ka see pisike. : D
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:27

Minu lemmikuteks on siiski vanemad vennad. Võib-olla on see arvamus vale, aga lihtsalt ma olen oma vanema vennaga väga rahul enamus ajast. Very Happy Samas ma usun, et läbisaamise juures loeb enamasti ikkagi õe või venna iseloom ja su enda iseloom ka Very Happy ning see, kui suur vanusevahe on ja veel nii mõnedki asjad.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:33

Minu ärahellitamises on kaks isikut süüdi. Minu poiss ja mu ema Very Happy
Aga jah, vanem venna on mul tore :) Kuigi ta on vahepeal liiga kaitsev... mis tuleb mõnikord kasuks Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:34

tsekkasin netis ja leidsin mingi kahtlase lehekülje, kus üllatus-üllatus avastasin enda jutu... Suspect
Külje peal on küll, et this page belongs to meie Jutud kuid mis nipiga saab mu jutt olla seal???

http://et.cosmotopic.com/s/kohta-fb
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:36

Maiu Laaneoja kirjutas:
no kurat, kõik pesamunad on ära spoiled ja mina olen meie peres see, kes kõige nooremana tööle läks. kus on loogika?! Very Happy mul on tunne, et ma jõuan enne oma õde korterist välja ka kolida Very Happy:D:D

Go, Maiu Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 17:49

oh, i'll go Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:02

*naerab*
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:29

tegelikult ei saa öelda, et kõik pesamunad on ärahellitatud, sest ma olen kõige vanem ning kohutavalt spoiled Very Happy aga samas olen ma ainukene tüdruk selle poistekarja keskel Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:30

Poistekari? Mitu vennaraasu sul on?
Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:31

kolm Very Happy aga õnneks elan ma koos ainult ühega Very Happy (selle kõige vanemaga Razz)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:34

ha Very Happy Mu vanem vend on must neli aastat vanem ja noorem kaheksa aastat noorem. Korralikku kümneaastast vahet ei paista kusagilt Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime21/2/2010, 18:37

Mul kõige vanem vend on 11, keskmine on kolm ja kõige pisem nüüd 5 kuune
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next