| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24NamNami NeX Tennu black Griffu. padjanägu, [h] ThatsMe 3linaa Kärolyn imeilus1 Pingu Espada Pizza Keku Emma Murtagh swessu Keiti Tuki GossipGirl Tricia Audrey kcissy Maiu Laaneoja 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2010, 20:44 | |
| See lõpeb 10. aprillil, | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 10:21 | |
| Mis saab inimestel olla ujumise vastu? ŽUjumine on ikka tõsiselt äge.
Ma klikkasin ka. xd | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 14:13 | |
| Äkki kardetakse vett vms. See saab ujumise vastu olla. Ma midagi muud välja ei mõtle. Või siis see, et lihtsalt ei osata ujuda ja öeldakse, et neile ei meeldi. Mulle omale meeldib väga ujumine. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 14:49 | |
| Mulle meeldib ka väga ujuda, aga ainult meres.. Basseinid mulle üldse ei meeldi.. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 17:38 | |
| mulle just ei meeldi ujuda meres. ja ma sain nii kõhuli krooli kui ka selili viied mul tegelikult väikene ¹okk kunagi selle ujumisega seoses. siis kui ma veel absoluutselt ujuda ei osanud, siis ma oleks üks kord peaaegu ära uppunud ja see pilt on mul siiani silme ees. õpetajale tegin ma ka täna selgeks, et sügavasse seal kalevis küll ei uju. pigem suren kohe sealsamas ära. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 17:43 | |
| kcissy - Mul tuli sinu postitsut lugedes meelde, et ma oleks ka peaaegu ära uppunud. Olin siis vist 6.aastane. Aga tänu sõbra isale kes nägi, pääsesin. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 17:52 | |
| ma olin ühe sõbranna sünnipäeval ujulas ja nemad kõik oskasid ujuda, mina mitte. seega sain mina endale ujumisrõnga, aga see sama sünnipäevalaps tõmbas selle mult ära ning teatas, et tahab ise proovida. ma vajusin põhja ning need sekundid, mis ma seal olin, on vist siiani kõige õudsemad mu elus. kui ma tundsin, et mul saab õhk täiesti otsa, siis ma veel hüppasin ja õnneks ei olnud see vesi ikkagi nii sügav. sõbranna ainult naeris: "noh, väikene suplus, või mis?" | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 18:05 | |
| Ma olin mingi neljane, kui välibasseini lendasin ja kedagi ei olnud läheduses ka.. üsna õudne oli.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 18:56 | |
| Aww, ujumine on tore teema. Ha, mind on alati raske ujuma minnes basseinist/järvest raske tagasi saada. Niii meeldib, vot. Ja eriti mõnus on suvel õhtul minna, nii kell 11. Mõnus. |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 19:10 | |
| | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 19:25 | |
| Noh. Ma üldse ei tulnud just ujumisvõistlustelt tagasi. Ujumine on üleni äge, eriti delfiin/liblikas. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 20:36 | |
| Ma käisin kolm aastat ujumistrennis Ja kuue aastaselt mängisime sõbraga mängu, et "Võtameüksteistveessüllejaviimehästisügavalejatulemesiistagasi" ainult, et kui me "Hästisügavale" jõudsime olime me hästi sügaval Ja pind kadus jalgealt ära.. Vool oli kaa - emajões Ja mina olin tookord süleloom. Nagu ellujäämisinstinktiga hakkasin sõpra vee alla suruma, et ise veepinnal püsida. JUBE. Võiks ju arvata, et sellises olukorras on keegi jube üllas ja teeb midagi tõeliselt vaimustavat Aga näete, mina uputasin enda kaasuppujaid Noh, kuna ma teile seda toredat jutukest vestan - ilmselgelt saime me sealt eluga välja | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 20:38 | |
| see viimane rida oli mulle küll suureks üllatuseks ma oletasin midagi muud | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 20:57 | |
| Mul oli isaga tavaliselt väiksena nii, et kui ma meres olles tema seljas ringi ujusin (paat, u know) ja tema aina sügavamale läks, läksin ma nii paanikasse, et surusin ta ise allapoole ja end üles, et mitte vee alla minna. Suht fun. : D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 21:21 | |
| ma sain kaa issi seljas sõita Ta läks alati hirmus sügavale ja hakkas siis midagi jubedat nagu... liblikas või delfiin tegema Liblikas ise pole eriti jube.. aga kui sa selle seljas oled. Wheesh Aga mina ei kartnud :) Kcissy, ma ise ka suht üllatunud | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 21:36 | |
| kui mu isa vettegi läheks.. temaga ei saa isegi ujulasse minna, sest ta seisaks nagu post keset ujulat. aga selle eest ema tegi küll mingeid imevigureid meiega (minu ja mu vennaga). ja vanaisale meeldis ka meid vette loopida (enne kui tal selg haigeks jäi) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/3/2010, 22:48 | |
| Mul oli isa noorena mingis eriti haiges treeningprogrammis Hommikul kell viis ujusid viis kilti, läksid kooli, peale kooli ujusid 10 kilti ja siis õppima Ja sellekõrval oli tal aega linde lugeda. Täiesti fucked up. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/3/2010, 11:21 | |
| Dziizaz :) Päike on nii mõnus! | |
|
| |
Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/3/2010, 12:43 | |
| Pimedana on jah tore väljas ringi kõndida. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/3/2010, 12:44 | |
| Päikeseprillidega on tore. | |
|
| |
Tuki Helmut
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/3/2010, 12:47 | |
| Ja lumes pikali käia. Ma läksin ka enne unisena õue. Niisama (I know- crazy ) Kaotasin paar korda tasakaalu ja siis otsustasin päikeseprillid ette toppida :) | |
|
| |
Tuki Helmut
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/3/2010, 12:52 | |
| Nõus. Aga siis on praegu üsna okei. Päike on pilve taga | |
|
| |