| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 13:03 | |
| kessee kritiseerimise pärast õiendab? | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 13:14 | |
| Dinx^^
Loe Elveni mingi kahekesi kuuvalgel vist teemat. XD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 15:59 | |
| oiblää xD Vägapro vaidlus seal. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 17:32 | |
| No turr, ma ei viitsi isegi lugeda seda värki. |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 19:21 | |
| ja mina olen see ainuke loll, kes pole veel meie mehe uusi lugusid kuulnud -.- nohh, homme saaab kuulda sis kontserdil xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 19:24 | |
| oh, mina ei ole ka kuulnud (H) EI tahagi kuulda ilmselt xd. | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/8/2008, 19:33 | |
| *põrnitseb kahtlevalt* ano... Ind¾ooi ;D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/8/2008, 20:30 | |
| Kurat-kurat-kurat! Miks kõige paremad inimesed peavad nii vara siit ilmast lahkuma!?!?! |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/8/2008, 20:41 | |
| Oi... Mis juhtus, kui küsida tohib? Ja tunnen kaasa. (w) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/8/2008, 21:47 | |
| Tunnen ka kaasa Tean seda tunnet kahjuks... | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 00:40 | |
| Ooeh , varsti kool. Teil juba asjad ostetud kooli jaoks ? Mul on, käisin ostmas üleeile. Aga väike probleem tekkis, ma ostsin ainult ruudulisi vihikuid ja kui õhtul hakkasin vaatama, siis oli ainult 3 joonelist paksu vihikut. x DD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:29 | |
| tunnen kaasa. Aga pärima ei hakka, Pole minu asi teada, pole minu asi teiste haavadele soola raputada. Ja mina pole veel läinud kooliasju ostma Ma ostsin eelmine aasta mingi 30 paksu ruudulist kaustikut.^^ Ma arvestasin vennaga ka, aga ma unustasin, et venna suht lõpetas kooli ja gümnas ta väikesi vihikuid näha ei taha Ja nüüd olen ma ülikoolilõpuni kindlustatud ruuduliste vihikutega (H). Saan ilmselt väikevennale ka anda XD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:35 | |
| Nomh, see vast õigem jah... Igastahes. Mul juba kuu algusest kõik asjad olemas. (H) Jõgevatrefil käies ostsime ära. Võtsin kõikidesse ainetesse vihikud, aga neid tuli üllatavalt vähe... siis mulle meenus, et õpikud ja töövihikud tulevad lisaks ja sp ongi nii palju asju.. Vildikad ja asjad ostsime ka ära ja sain endale mõnusa oran¾i-musta kirju pinali. Meil kahjuks koolipäevikud... aga noh. Me kas sodime need ära või teeme kaaned ümber, nii et vahet pole. Ja kooli ootan. Kõiki neid totusid näha.... :* Masendav, et juba 9 klass tuleb... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:39 | |
| ohissand.. sellega tuleb mulle meelde et.. MUL POLE PINALIT !?!?!? naguu.. ohjeerum : oo.. ja nyyd pole enam kaa kuskil normaalseid, mida teistel poleks.. *nuuks* | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:50 | |
| Oh, mul pinalist pohhui just leidsin sahtlist enda roosa printsessipinali :) A roosa tennis jääb ka mängu xD Mul on probleem päevikuga, ma pean saama teistest ilusama eelmine aasta oli (A) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:57 | |
| Muig. Mulle meeldivad need paksud Back Cool (vms) päevikud. Mõnusalt palju tegevust oleks matas... Aga jah... ei raatsi kõrvale osta. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 01:59 | |
| mul pole spikkreid mujal kui venkus vaja A seal saab niisama KT ajal õpikust vaadata Noh, kuigi nüüd tuleb miljon uut ainet Eivõi iial teada ;D A spikrites on ikka megahea jala peale kirjutamine ja seeliku kandmine ÜKSKI ÕPETAJA ei tule sul seelikut kergitama! | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 02:14 | |
| ma andsin endale aastalõpus lubaduse, mida k^ohe teadsin, et ma täide ei vii Nimelt õpin kõik venekeele sõnad pähe, mis aastajooksul õpitud sai võite ühe korra arvata, kas õppisin.^^ | |
|
| |
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 11:30 | |
| Loomulikult sa ei õppinud. Meil on ka koolipäevik. Aga noh vähemalt on tunni ajal tegevust, kui on minujaoks igav tund või aine, siis saab päevikut sodida. Kahjuks ei saa mina pinalit osta, kuna mul neid nii palju, et ema ei luba enam juurde osta. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 11:51 | |
| Mis aineid teil juurde tuleb? *kortsutab meenutades kulmu* Minu arust oli sama igav edasi. Ainult loodusõpetuses õpite nüüd keemiaks ja füüsikaks... Meil saab keemias ja mates lõdvalt spikkida. Keemias kirjutad lauale või paned vihiku alla spikri, vihik on muidugi kirjutamise all. Või kirjutad vihikule asjad. Matemaatikas on mul kas harilikuga pruunile pinnale kirjutatud (jõle hästi valgusega näha) või seal võib isegi vihik lahti olla ja ei panda tähele... Rohkem ma vist spikkinud polegi. ja sedagi harva, kuna ma ei saa tavaliselt nagunii aru, mis ma endale kirjutand olen või siis olen kirjutanud valed asjad. ^^ Btw, tundide ajal soditakse ikka vihikuid... Aa. Ja matemaatikas on meil Kätuga (pinginaaber) see: 2,5+2,5 teeb kokku 5 suhtumine, teadmine, misiganes. Kirjutame tööde ajal üksteiselt maha asjad, mis teine on juba meie pealt maha kirjutanud ja saame mõlemad tööd puhtad viied. Me ei saa aru, kuidas see nii on. Totaalselt erinevad tööd. Mina kirjutan tema pealt maha selle tüüpülesande meetodi, mida ma ei oska. Pärast tuleb välja, et tema ei osanud ka ja kirjutas minu pealt... Ja vastupidi. Ja tegelikud teadmised on 2 totaalne 2, natukene kõrgemad. Raske seletada. Igastahes, töös kirjutame mõlemad üksteise pealt maha asjad, mida meist kumbki pole kunagi osanud ja saame viied. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/8/2008, 12:49 | |
| Päris hea. Aga jah , mul tuleb keemia ja füüsika nüüd ja lota läks ära, mul tuli lota aasta kolm. *oops* nüüd see hinne jääb üheksanda lõpuni. Hm , no mina sodin ja joonistan päevikusse ja loomulikult sodin vihikutesse ka, aga see aasta üritan vihikuid korras hoida. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|