MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 13:21

mina päevikut eriti ei sodi. Ainult neid "märkuste" lehti, mis lõpus alati on. Very Happy noh tunniplaanid ja see jura Wink
mul on pinal ja igast muud ettejuhtuvad paberilipakad Very Happy
Ma ei teagi, kas füüsika tuleb ;D
Ma tean, et juurde tuleb bioloogia ja geograafia.. Mõlemad nimed on väga hirmzad Very Happy Kuid matemaatika võtab lausa ninast vere välja XD
Huvitav... MA pean vist seeaasta targalt ostma kaks kotitäit pastakaid.Eelmine aasta ostsin ühe e. 10 karpi e. 100 pastakat Very Happy
Otsa said raibed :S
Ja sama on mallide ja sirklitega xd Ma ei saa aru, kuidas need kaks mul alati kaovad ja purunevad xd
JA loomulikult... ma saan alati terved, ilusad, uued õpikud koolilt ja tagasi saab kool need tükkidena Very Happy Ma absoluuutselt ei suuda asju tervelt ja puhtalt hoida xd
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 13:43

mm, mul on kaa pinaleid liiga palju - selle p2rast ma neid ise ostangi, juba kaks aastat Very Happy
ja selle yle ma ei nurise, et koolip2evik on. minu p2rast - las ta olla. mis seal ikka vahet on ?
aa, p2eviku sodimine on meil ysna rangelt keelatud Very Happy

ja juurde tulevad meil saksa (v6i prantsuse) keel, bioloogia ja geograafia.
bio hakkab nagu lota olema ja lota on fysa ja keemia sisse juhatus.

votnii on meil lood Very Happy
a mata 6ps lubas, et meil l2heb nyyd matas raskeks Very Happy !
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 13:59

Tore et õpsid sõbralikult häid asju lubavad Suspect
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 16:39

Mul on mingi virn vihikuid sahtlis, mis eelmisest aastast üle jäid. Päevik on kooli oma, aga tahan ikka teist, kuigi ma ei kasuta üldse päevikut (kilplane Very Happy) peaks tegelt kasutama hakkama, sest tunniplaan kipub meelest ära minema ja mõni õps on päris vihaseks saanud, kui tahab hinde sisse panna ja päevik täitmata või üldsegi kodus lauasahtlis Very Happy Pinalit tahan ka uut, kuigi mulle meeldib mu eelmise aasta pinal. Aga see oli selline heledates toonides, niiet on suhteliselt määrdunud, nii seest kui väljast. Ja loomulikult on iga võimalik koht täis soditud Very Happy Sirklile on süsisid vaja, kuid mingi mall-joonlaud on olemas Very Happy Kalkulaator on ka veel imekomblel alles, kuigi suutsin selle eelmisel õppeaastal ligi viis korda ära kaotada Very Happy Koolikoti ostsin, selline suur must käekott. Jalatsid...Vot need on asjad, mida mul pole Very Happy Aga käin vist eelmise aasta tossudega, pohh, et ei lubata Very Happy Ära nad mind ikka ei tapa. Ja mingid kingad on ka kuskil kapis olemas..Paar päeva tagasi käisin prismas, no krt, nii suur päevikute valik oli, igasuguseid, märkmiku mõõdus, väikseid, suuri, iga mustri, värvi ja pildiga Very Happy Aga kui ema sai teada, et mul koolipäevik ka, ei tahtnud ta osta Very Happy Aga ma ostan ikkagi (6) Höhö Very Happy Mis siis veel...Uusi õppeaineid...Hmm, bioloogia ja geograafia tulid kaks aastat tagasi, füüsika ja keemia eelmisel aastal. Sel aastal peaks ühiskonnaõpetus juurde tulema ainult, hea seegi. Ja ÕNNEKS on meil koolis kapid, kuhu saab asju panna, et ei pea kõiki koguaeg koju vedama Very Happy Aga noh, eelmine aasta oli nii, et mul oli ainult päevik kodus (mida ma ka ei kasutanud) ja ülejäänud asjad kõik kapis, vahel oli see nuhtlus, sest ei saanud kirjalikke kodutöid ära teha, siis pidi enne tundi kiirelt kelleltki maha kirjutama Very Happy Üldsegi pean end käsile võtma. Õnneks ei tulnud aastahinnetesse kolmesid, kuigi veerandis neid ikka oli. See on see, kui ei viitsi õppida. Aga see aasta ma nii ei saa enam, peab õppima hakkama, pelgalt spikritega enam hakkama ei saa, eriti kus nüüd veel sel aastal eksamid tulevad...(Õudukas lausa)...Niiet jah, see peaks vist kõik nüüd koolist olema. Minna tahan sinna ainult selleks, et paari inimest näha. Muidu ei oota üldse. Istuks aastaid kodus ja päevitaks ja oleks arvutis, tuupimise asemel Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 17:09

Inimesed... Very Happy Aeh. Very Happy

Ühiskonnaõpetust ootan ma miskipärast täiega. Kõik teised mingi ägavad, et jälle see Alevi, aga mulle meeldib tema lobisemist kuulata. Very Happy

Jalatsitega on nii, et PEAKS olema vahetusjalanõud, aga kes see neid hommikul vahetada jõuab ja päeval vahetada viitsib? Very Happy Niisiis käin ma välisjalanõudega (A). Vahest juhtub see ime, et sandaalid vms olemas. Very Happy Pealegi, meil nüüd garderoobid lukus ja vahetundides sisse ei saa, kui keka pole, nii et talvel on Katri päris rets sandaalidega joosta. Tänan, ei. Ainus mure on see, kui Seljamaa on hommikul all esimesel korrusel valves. Siis passid koolimaja ukse taga (meil üleseina klaasid kartsade juures.Very Happy )ja ootad, kuni ta teises koridori otsas on. A see aasta tuleb garderoob keset koridori, mitte koridori algusesse, nii et see on vastik...

Talvel ju mingi kõik hommikuti ja üleüldse seal koridoris akende juures ja vahivad, kui mööda käid. Jube. Very Happy

Õppima tuleb kah jah kahjuks hakata... Motivatsiooni sain tänu ühele tobedale lausele, mis öeldi. Ei puudutanud tglt õppimistki, kuid siiski... Very Happy Mulle on alati öeldud, et ajusid mul on, asi on laiskuses. Tõsi ta on. ^^ Nii et laiskus tuleb likvideerida, muud midagi. Very Happy

Vene keele hinnete põhjal hea vaadata. Very Happy Esimene ja teine veerand viis, kolmas kolm ja neljas veerand oli 4. Very Happy Mingi sain ühe kahe, mille likvideerimiseks lihtsalt ei viitsinud vaeva näha. Very Happy Mingi kõikide käänete kohta mingi meessoost ja naissoost ja kesksoost näited tuua. krasiivaja baabu¹ka, krasiivuju baaabu¹ku... (pole kindel, et sellised ühendid eksisteerivad. Very Happy )

Ja noh... kunstiõpetus ka. Esimene poolaasta viis, teine kolm (kolm tegemata tööde ühte. (A) a ma ju ei viiiiitsi... Very Happy )

Kässa viimane veerna doli ka 3, kuna mul pold aasta peale mitte ühtegi valmis tööd. (A)

Ja keemia viimane veerand oli ka 3. XD Esimesed 3 veerandit oli puhas 5.

Üldiselt - ups. Very Happy

Aga jah. Eksamite nimel tuleb pingutada... ei taha kuskil külapoes müüjana lõpetada. Very Happy palju suuremad unistused. ^^
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 19:02

Teil olid nii pikad vastused, et ma lugesin need nüüd lõpuks ära. Very Happy Ma ei taha ka üldse koolipäevikut, tahaks seda noortepäevikut, kus on palju igast jama sees. Eelmine aasta oli nii, et kaks esimest veerandit oli koolipäevik, kolmas veerand oli noortepäevik ja neljas oli jälle koolipäevik. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 22:09

Shocked Shocked Shocked
Miks te nii pikalt kirjutate? *imestunud voice* (Ärge vastake, see oli retooriline Very Happy)

Igatahesmina käisin täna linnas päevikuid vaatamas ja seda raamatut otsima "raamatu" proojeekktii jaoks Razz
Päevikutega on see aasta tõeline jamaa. Kaupsis olid sellised sametised ja mustritega Razz Õudsalt meeldisid, a mai taha sellist päevikut, mis poolel klassil olemas. ^^
Seega tahan ma kunagi Maximasse minna ;D Olgu mis on, a Maximas ei müüda ikka harilikult sama jura mis Kaupsis Very Happy Eksolee? Razz
Ja tööle mineku kohta... mul pole õrna aimugi, kelleks ma saada tahan... Very Happy Aga mul on kindelsiht ülikoolis ära käia :DXD Kuiiigi, ma ei tea, mida ma seal õpin Very Happy
Tegelt ma isegi ei tea, mida seal õppida saab Very Happy
Kui ainult kusagilt saaks nimekirja kõigist erialadest seal Razz

Ahjaa, raamat on mustvalge, ruudu kujuline ja mm nagu mullidega ?XD
Tagasi üles Go down
Pharaoh
Juudijõulupuu
Pharaoh

Female Postituste arv : 248

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 22:52

Mul veab Very Happy Meil ei pea koolipäevik olema. Ja mul ostetud kah juba.. mingi bee¹ikas on Razz
Ja ma täiesti nüustun Pinguga ülikooli suhtes Razz Ma ei tea üldse mida ma õppida tahan, või mida õppida saab, aga ülikooli minna tahan :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 22:54

Ma tahan gümnas meediat õppida ja ülikooli minna inglise filoloogiasse. ^^
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:10

ha Very Happy
Minu silmis on Tartu Ülikool, VÕI siis välismaal miskit ägedat (H) Kuigi võimalus, et ma kusagile sinna sisse saan on tilluke, noh. Mingi eesmärk peab olema millepoole püüelda Very Happy

GÜMNAS PEAB KAA ERIALA VALIMA? pale
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:29

Gümnaasiumis ei pea tingimata mingit eriala valima ( pigem on need teatud kallakutega gümnaasiumid, kus keskendutakse rohkem mõndadele ainetele) aga samas annab see parema võimaluse valitud ülikooli sisse saada, ja muidugi tugevamat õpet selles valitud valdkonnas. Very Happy
On olemas ka täiesti tavalisi gümnaasiume.
Mina tahaks minna gümnaasiumis Tallinna Reaalkooli, ja ülikoolis õppida kriminaalantropoloogiat.
Noh, seda muidugi välismaal. :)
See on, mida ma väga tahaks, aga iseasi on, kas ma sisse saan...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:31

Gümnaasiumis valid lihtsalt humanitaar või reaal. Üldiselt.
Ja siis on jah, kallakutega... Türil saab nt majanduse kallakuga vist... Aga jah, siis on nt meedia kallak, siis ma tean, et on riigikaitse kallak ka...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:46

ah siis on kergem Very Happy

Ma arvan, et gümnasse jään ma enda kooli, või üritan maitea.. Trefnerisse? Very Happy
Üks on lihtsalt kauakaua olnud juba (: Ja teine on tasemel.^^ Very Happy

Miina Härma on ka eriti kõvvv kool, a seal ma küll vastu ei peaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:49

Ma käin Tallinna 21.Koolis ja üritan üheksandas eksamid ära teha, et seal lõpetada 12 klassi. Razz
Tagasi üles Go down
Pharaoh
Juudijõulupuu
Pharaoh

Female Postituste arv : 248

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime14/8/2008, 23:56

Heh.. Ma käin Suure-Jaani Gümnaasiumis (a) Very Happy
A järgmine aasta 10. lähen arvatavasti ära Saaremaale. Kugi Tartus oleks kah lahe, aga seal pole kuskil elada :/ Razz
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 00:04

Umbes pool aastat tagasi arvasin, et saan elukutseliseks fotograafiks/muusikuks/mõlemaks. Aga siis hakkasin mõtlema, kui raske on tegelikult nendel aladel läbi lüüa, sest neid inimesi on juba nii palju. Hakkasin paaniliselt mõtlema oma tuleviku peale, millest ma varem pea üldse REAALSELT mõelnud polnud, olid vaid unistused. Otsustasin, et päris kindlasti lähen kutseka asemel gümnaasiumisse (veel täpselt ei tea kuhu, aga enda kooli kindlalt ei jää) ja kui vähegi võimalik, käin ka ülikooli läbi, kus õpiksin ilmselt õigusteadust ja lisaainena psühholoogiat. Kindlasti on mõeldav hariduse saamine ka välismaal, kuigi ei tea veel päris täpselt kus. Eestis käiksin kindlasti Tartu ülikoolis, mis on Eesti parim ja ka kuulsaim ülikool (tuleb välismaal tööd otsides kasuks). Kunagi plaanin elama ja töötama, võib-olla ka õppima minna Põhja-Ameerikasse. Küsimus siis - kus tahaksite teie elada ja miks? Kuidas näete ette enda tulevikku seal ja mis tööd tahate tegema hakata? :)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 00:20

Mina tahan Eestis elada Very Happy

vahepeal v6iks ju v2lismaal vahetus 6pilane olla ja v2rki, aga t88 ajal siiski eestis Very Happy

gymna pean vist ikkagi reaalis 2ra k2ima, sest k6ik v6imalused tartu tulemiseks l6igatakse mul nyyd kahe-kolme aasta p2rast j6hkralt 2ra :/

aga ylikooli l2hen kas tartu omasse v6i ebs'i ma oletan Very Happy
kui just mingi v2lismaa ylikool ette ei tule, aga mai usu ilmaski, et ma nii tubli oleks ;D
t88st pole mul veel 6RRRRNA aimugi Very Happy

aga jah, eestisse j22n (;
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 00:31

Emn...
Noh, välismaa mind eriti ei tõmba. Kui, siis nii palju, et reisida.
Ülikooli läheks ma ka arvatavasti TÜsse (prioriteet), kuid samas, usun, et on ka teisi sama häid, kuigi mitte sama mainekaid, ülikoole.
Üldiselt ma vaatan, mis see aasta hinnetega saab... vbl vean end üldse kutsekasse. Very Happy Või kui lähen gümnasse ja seal hästi ei lähe, ka kutsekasse...
Sest noh, kui on näha, et pole mõtet gümnaasiumit ja ülikooli läbi käia, siis kutsekast saab eriala, suht gümnaasiumi hariduse ja voila. Ja muidugi saab alati peale kutsekat ülikooli minna...

Suurena tahaks elada kuskil mõnusa vaatega korteris või mere ääres... ^^
Kuid noh, üldiselt - elame, näeme. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 01:41

mina tahan igaljuhul välismaale Very Happy
Juba präägu kipun ma Eestist nii ropult välja, et oioi Very Happy
Pm, kas keegi teab, milline töö ühele reisimisefännile kõlbaks?(A)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 01:46

Stjuuardess? Very Happy
Siis vbl mingi töö, kus hästi palju reisimist on... komandeeringuid nt... Very Happy
(I)
Sa võid ju ka ornitoloogiks hakata. Wink
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 01:52

Stjuuardess on pääris naljakas Very Happy Selleks on keeli vaja.^^
ja pealegi! Anorektiku lõbusat elu ma elama ei hakka Very Happy
Ornitoloogiks?XD Sammun oma isa jälgedes? xD
Kahju, et ma huvitatud pole, kuna muidu saaks ma ikka vägeva boostiga tööle Very Happy
Tutvused igalpoool, saaks isegi paljupalka Razz
Vaadakem tõele näkku Very Happy mina küll tööle minna ei taha, a raha tahaks küll xD
Oma kutsumust ma veel leidnud pole
A stjuuardess on ikka veel naljakas plaan xd
Haaa. Üks tüüp soovitas modellitööd Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Tegelt, kui ma kuidagigi pildipeale jääks, siis saaks ehk seda kilomeetritekõrgust pikkust ära kasutada Very Happy

Viimati muutis seda Pingu (15/8/2008, 02:08). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Explode
Naerupall
Explode

Male Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 02:00

Haridus hariduseks, kui pole piisavalt tahtejõudu, ega mõistust ei saa sa oma ülikooli haridusega eriti kaugele.Ma võiksin teile pikalt ja laialt pajatada sellele teemal, aga ma tean, et sellel pole mõtet, seega no way.
Kus riigis ma elada tahaks?Kes kurat julgeb seda minult küsida?Teades oma õde, kes ilmselgelt tapaks ja skalpeeriks mind korraga, ei julge ma midagi peale Eesti Vabariigi välja pakkuda.Kuigi hetkel ma seal pole ja ilmselt ei saa ka niipea.Töökohast siis niipalju, et isegi tahtejõust võib jääda väheseks, kui sul pole piisavalt sidemeid ja muidugi võimalusi end tõestada.Paljudel on arusaam, et ühest võimalusest piisab, mis muidugi vastab teatud olukordades tõele, kuid siiski mitte alati.Paljudel inimestel, (ma tean mõnda) on jäänud oma töökoht ja kõik selle võimaluse taha kinni.Mis tähendab, et nende elu on totally perses.Vabandust väljendi pärast!.Muidugi on levinud ka arusaam töö ei riku mees, mees rikub end ise(vabandust naised).Tähtis on see, et inimesele endale istuks see töö ja ta teeks seda rõõmuga.Ma tean, et paljudele oma tuttavatele olen ma käinud pinda selle tuleviku värgiga, kuid see on tegelikult tõsine teema.Mina teadsin eelmise kuu alguseni täpselt, mis ma teen ja kuidas, kuid nüüd ei tea ma enam midagi.Hea, et ma sedagi tean kus ma viibin ja miks.

Sai jah, nati palju....
:)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 08:10

kõik mõtlevad niiimoodi hullult ette O:
ma küll ei tea, mis tööd ma tulevikus teen või kuhu õppima lähen. Very Happy
ma tean, et ma tahan eestis elada ja maal. vot, seda ma tean ;d
ajaa, ma arvan, et lähen kümnendas Otsasse, aga kes saab kindel olla? võib-olla tuleb mul viimasel hetkel mingi emn.. mittetahtmine. Very Happy
niisiis jahh.
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 08:53

Eieieiei Ann, sina jääd meie klassi ! Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime15/8/2008, 10:28

Ega MINA siis ette ei m6tle, Ann Very Happy
k6ik m6tlevad minu eest xD
ja kuna mina pean koguaeg k6igile vastuvaidlema, siis ongi selline tulevikuplaan tulnud (H)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Next