| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Disaster Juudijõulupuu
Postituste arv : 240 Age : 30 Asukoht : At the Freakshow .
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/8/2008, 22:03 | |
| Mul lõi jalg kevadel mitmeid kordi krampi ja just öösel Ärkasin ülesse valust karjudes. x) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/8/2008, 22:43 | |
| Valust karjudes ? zomg :D Mul on jalg tervenemas - käsi kaa. NÕMEE Kooliajal peavad need täitsa kasutamiskõlbmatud olema ju! A nüüd peab kekas kõike seda jura tegema | |
|
| |
Disaster Juudijõulupuu
Postituste arv : 240 Age : 30 Asukoht : At the Freakshow .
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/8/2008, 22:47 | |
| Jah, valust karjudes. Kujuta ette, kell viis ärgata ja pistad valust karjuma . | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/8/2008, 23:17 | |
| Kujutasin.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 01:25 | |
| Kasutaja "Suve", muutus "Hüpopaatikuks" : ) |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 10:34 | |
| Mnjaa , nädal veel ja siis kooli. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 11:53 | |
| oeeh... masendavad mõtted Võtame lõbusama teema Jõulud (i) | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 12:08 | |
| Mina saan proboardsi | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 12:11 | |
| oled ainus A sinna maailmadeomasse mina ei saanud kaa ;D a muidu proboardsi snlhmn works | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 12:51 | |
| Aga mind huvitab hoopis, kust Pingu oma allkirja võttis. (A) See Akkarini ja Sonea kohta. Mul kolmas raamat veel lugemata... mingi keelepeks või keegi niisama nalja pärast välja mõelnud? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 13:05 | |
| oiblää xD Nüüd rikkusin elamuse ära? kurbküll Eimasaatsin selle sõnumi I-le, kui ma kolmandat raamatut lugesin xD Jumalahea Ma lugesin kaks raamatut raamatukogust läbi - läksin kolmandale järgi ja siis BÄNG! kolmandat osa ei olnud Mina ohmoon jooksin kohe poodi ja ostsin xd tegelt väga ei kahetse | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 13:48 | |
| ma saan ka nüüd! :d teises arvutis ei saanud ;d | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 16:27 | |
| Ma ei jaga, millest te räägite, aga vahet ei ole:D Ma kolmapäeval linna vist :)) |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 16:30 | |
| Branduuu rääkis proboardsi pääsemisest Mina ja Nasicc räääkisime Musta Võluri Triloogia kolmandast osast.^^ | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:11 | |
| Oehhh. Ma laenutasin esimese - kõik osad olemas. Teist ootasin kuu aega. Nüüd pole kolmandat. Hiljemalt reedel tuleb, ma broneerisin. (H) Aga jah... Loore suutis mul üllatuse ära rikkuda. Mona, ***** kah! Twilightiga seoses. Aga ma üritan seda raevu sisemuses välja elada. Ta rääkis ikka sellise asja ära, et.... Oli kogemata ühele lehele sattunud, kus olid neljanda osa spoilerid. Igastahes. Me Loorega loeme ühte Canavani teist triloogiat - Age of the fives. (vms) Eesti keeles pole veel, nii et ma ei riski selle tõlkimisega. Aga tal juba läbi ja siis kolmanda lõpus oli kirjas vihje, et Musta Võluri Triloogiale tuleb vist uus triloogia otsa. Tead-küll-kellega. Ja siis mulle meenus Pingu allkiri ja pärisin, mida kuradit see peaks tähendama... ja siis Loore oli mingi et, ups... kuna ta oli mulle just ette ära rääkind. Ta unustab kogu aeg ära, mis raamatud mul loetud ja mis mitte. (triloogiatega ) Ja kustmaalt üks raamat läbi sai ja kust algab, nii et jah... Ma olin isegi tund aega hiljem veel mingi nii, et ei, ole, võimalik. Midaiganes! Ma sain närvivapustuse noh! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:15 | |
| Miks mina igalpool selles postituses sees olin, ometigi ma ei mõista, millest jutt käib:D |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:21 | |
| sest sa pole ainus loore .^^ Ja ma ei saanud sellest kohast aru: Aga tal juba läbi ja siis kolmanda lõpus oli kirjas vihje, et Musta Võluri Triloogiale tuleb vist uus triloogia otsa. Tead-küll-kellega.
Mis tead-küll-kellega?
Ja kuidas triloogiale triloogia järgneb? Kolmanda osa kaanele on kirjutatud, et viimane osa. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:34 | |
| Age of the five triloogia kolmanda ja viimase raamatu lõpus oli kirjas, et vist tuleb Musta Võluri Triloogiale veel üks triloogia otsa, kus on Akkarini ja Sonea poeg peategelane. (Sry, kelle lugemine rikutud nüüd ) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:38 | |
| Akkarini ja Sonea poeg? . Ah ta sai siis poja Armas (: Ja see võib Musta Võluri triloogia elamust lausa natuke rikkuma hakata Kui just midagi eriti geniaalset sealt ei tule Oiblää, ma armusin ise ka ära Akkarinisse selle raamatu jooksul XD Niiii armas ja hhoottt (L) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:41 | |
| Loodame, et ei riku. Ja kui mina kommenteerin... Siis hetkel ma ei suuda küll Akkarini ligitõmbavaks mõelda. Vastik paha mõrvar. Kusjuures, vana ta on? loore ütles, et mingi paar aastat vanem ehk. Mul see vanuse koht kahe silma vahele jäänd. Mina kujutan teda ette 40-aastase vana mehena... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:48 | |
| ta on 32-34 XD Maitea, kui vana Sonea seal kolmandas raamatus oli... 19 vist? Napilt 20? no 20 ja Akkarin ütles, et neist ei tuleks midagi välja, kuna ta on Soneast 13 aastat vanem et siis 33 ;D (H) Kule.. kohealguses oli aru saada, et ta teeb seda ülllal eesmärgil võinoh, minasain aru (H) vist.. Deep in my heart Igatahes sa ei arva igavesti nii Seeraamat võttis alles pisarad välja Raamatute nutmise rekord oli siis, kui HP-s Dobby surma sai. Siis oli pool tundi jutti häälekat ulgu xD A kui Akkarin... Damn xD Meil olid külalised xd. Ma põhimõttelist lesisin voodis, lugesin neid kahte rida ja ulguusiiinnn hääletult xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 19:53 | |
| 13 aastat... Noh, kui on armastus... Ma olen aru saanud, et midagi halba seal ei saa olla... väga-. See, mida ta Lorlenile rääkis. Mingi et ta ütleks, kui saaks jms. ma sain aru, et ta pole paha. Kuid siiski... Ma Dobbyga ei nutnud üldse. (A) Siriuse ja Dumby´ga oli meeletult. Ma olen raamatuid lugedes hullemalt närvi läinud. Ja igast muud asjad on ka tulnud... Tugevaim emotsioon on vist New Moon´iga. Omaette vaatepilt. XD Nutsin (õnnest), värisesin üle kogu keha, käed surisesid ja ma ei saanud hingata. Higistasin ka... XD Vot see oli elamus... Filmidega olen sitaks nutnud... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/8/2008, 20:00 | |
| eino, raamatutega ma nutan kohe kui võimalus antakse Eino Lorlen ja Rothen on üldse nii muretsevad seal põevad ja värki - a no.. ise põeks kaa Oeh kuidas mind see Dannyl närvi ajab. Temast oli teises raamatus WAY TOO MUCH! Kedakotib, et ta pede on? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|