MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime28/8/2008, 22:44

AAAAAAHHHHH!
*üritab õnne välja elada*
Röögin, karglen, naeran... Very Happy
Saatsin kirja ja palusin Twilighti. Very Happy
Kinodesse, nagu. Very Happy
Ja sain kirja vastu.:d

Tere Sille,
Päris 100% kindlust meil veel pole, et „Twilight“ talvel kinodesse jõuab, aga ajame igatahes asju, et see õnnestuks ning film jõuaks veel käesoleva aasta sees ka Eestis kinodesse.
Rõõmu,
Kinoklubi

*läheb keksib edasi* Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 00:54

no arvestades selle ülitoredat edu, oleks see suht nagunii tulnd ju Very Happy ( twilight kinosse noh Cool)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 01:10

Eiteamidagi.. On ta Eestis nii populaarne?
Ta polnud isegi Apollo topis ju!?
Aga ilmselt ta tuleb jah Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 01:12

rahva raamatu sõnul oli küll mingi menukaim noortekirjandus ja blablabla.. Very Happy
mind hullult huvitab kaa tegelt onju xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 02:01

ahsooo xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 11:19

Vot ei tea. Ma kartsin, et ei tule. Juba suht tükk aega sellel värgil silma peal hoidnud.
Ja nende jutust sain ma aru, et neil pold see plaanis...
Välismaal on Twi jah suht kuulus (mis suht, ongi kuulus Very Happy väga ), kuid jah... eestikeelsena on see raamat alles mingi... kuudki veel vist pole? raamaturiiulitel olnud.

Igastahes. Very Happy
Ma ei kavatsenud riskida. Very Happy
Pluss see fakt, et viimasel ajal on pea kõik (kui mitte kõik) kinodesse jõudnud filmid ka ilusti DVDle jõudnud. Ja ma kavatsen selle DVD saada. Very Happy

Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 13:45

Mul läheb ka suht kindlalt DVD hankimiseks, kui asi kunagi nii kaugele jõuab. Aga praegu on sellest vist veel vara rääkida Wink
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 14:52

toretore, seni kuni seda peale ei suruta ;D
Aga seda on juba palju tehtud - suht üle visanud.

Koolirahu aktusel? Misasja?XD
Meil toimub aktus staadionil -.- Täiesti mõttetu, keegi ei kuule midagi Very Happy pm lihtsalt inimesed seisavad klasside kaupa ja vahetavad suveklatsi xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 14:57

Oma kooli esimese septembri aktusel astun mina ette ja kuulutan välja koolirahu. Very Happy
Meil ilusti lauluväljakul, mikrofonidega ja värki. ^^
Deem. Äkki mul lubatakse oma häält kasutada. Very Happy See võib suhteliselt tugev olla. Very Happy Mu hääl (nagu eelnevad 101 kogemust näidanud) kõlab läbi võimendi vägagi veidralt. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 14:57

koolirahu?
miskurat see veel olema peaks?
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 17:02

Esmalt, klikake munale xD.

Tessaks, mei ltuleb hull kooliaasta. Mei ltoimub koolis remont :S
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 17:13

tead, ole õnnelik, et teil remont tuleb üldse.
Minu arust on meil need kuradi peldikutorud ikka veel katki, nii et kolmas neljas korrus ajavad lihtsalt oksele. Aga uus maja saab endale tobeda galerii ja Mad Mad Mad Mad Mad
MA OLEN VIHAANE!
Aga võibolla on õnneks läinud - äkki on see korda tehtud.
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 17:18

lihtne öelda. Meil pole majal midagi hullu häda midagi. Aga see ei ole mõnus, kui võimlast tehakse klassiruumid, pannakse seinad vahele ainult ja puha... Ja siis on veel palju muid jamasid...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 18:03

Meil on mingi tsaariaegsed peldikud no -.-
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 18:42

Ma käin 21.koolis ja seal on küll suht norm. ;d Ujula ja spordisaal on ka olemas. ^^ Ja uues majas on aatrium suht essal korrusel, kus on mingi purskkaev, pingid ja lilled.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 18:51

Kakskendüks on juba nii korras ära ikka *yays* tõesti, uus kool, aga seinad on nagu wouttthhhh! Very Happy ülimustad! Very Happy
agamidaiganes, ilus on ikkagi. ;d nõme on ainult see, et koridorides pole pinke ja siis me ei tohi põrandal istuda Mad aga selle me kannatame ära, sest me istume ikkagist maas. ;d Twisted Evil
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 18:57

Palljuu kergem oleks koolis käia, kui keskkond parem oleks Very Happy
Aga meil on esimesel korrusel seinad tuhmkollased, teisel sellised mm... värvitud. Hallika kanti midagi? Kolmandal selline veneaegne roheline ja kolmandal väga mööda roosa Very Happy + hais Very Happy Söökla on ka tiskasting Very Happy
Kolekool. Kolekole kool Very Happy
Ja kohe on see kõik ka tühjem, kuna gümnaasium kolib uute majja, mis äsja valmis sai ja mis on ikka vägakena ja seal ei haise o.o

Meil on ee.. iga korruse peal umbes neli pinki koridorides XD Aga koridorid pole lühikesed Very Happy Pm, lühikeste pingikestepeale mahub maksimaalselt kuus inimest Very Happy Ja siis saab maha istuda, mis on iseenesest rõve, kuna neid põrandaid vist ei pesta kord kuuski. Aknalauale aga ei tohi istuda ;(
Masendav maja.

Vingvingving Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 18:58

21 on üldse üks ilusamaid koole vist Very Happy nagu ma aru olen saand, siis kõikide unistuste kool xD ujula ja suur minaeiteamispõhimõttegapurskkaevuruum ja igast muud staffi Very Happy
mulle käib reaal kaa Very Happy

edit: Martha, kui ma esimest korda teie koolimajas käisin (täpselt kuus aastat tagasi) olid need seinad umbes sama kirjeldusega xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 19:05

mittemidagi pole muutunud Very Happy
vb on mõnes klassis kardinad vahetunud.. Very Happy
Ainuke uuendus : meile ehitati uus stata ja see uisumaja võino, see kus uiske jalga sai panna lammutati ära ja tehti sinna asemele ka väike jalkaplats Very Happy
Nii, et meil on suur ja väike ja veel väikeseid väljakuid Very Happy
Kõvv ju. Onju? *nõme* Very Happy
Ma olen kuulnud, et Gustav Adolfi oma on ka ikka megakena Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 19:17

Ma olen kuulnud, et Pirita Majandusgümn. on suht ilus. Seal oma kapid ja värki.
Ja ma tean, et Liivalaia kool on ülirõve ! Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime29/8/2008, 19:21

rocalmare (võikuidasiganessedakirjutatakse) ja 21e on kaheldamatult kaks tallinna kõige ilusamat kooli Very Happy
niipalju kui mina kuulnud (ja näinud) olen Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime30/8/2008, 16:47

Rocca Al Mare on see Very Happy Isegi mina tean ja ma pole seda kooli kunagi näinudki Razz
Aga no, Viimsi kool on ka päris ilus, mis sest et see Tallinna linnas pole Razz Ja GAG on kõvv, so I've heard

Muide, Sille, ma laulan aktusel onje. Siis Schüts ütles, et keegi meist karjuks lõpus Elagu, Türi Gümnaasium. Aga tahad, ma võin karjuda: Elagu, koolirahu. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime30/8/2008, 19:40

Heh. Very Happy
No edu teile siis! Very Happy
Aga võid küll. (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime30/8/2008, 22:57

Oeh , meie klass teeb see aasta aktuse, aga õnneks ma ei pea laulma ja midagi muud ma ka ei pea tegema, vaid ma lihtsalt istun ja vaatan aktust. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime30/8/2008, 22:58

Mnjaa... Very Happy
Loodan, et tuleb midagigi põnevat. Very Happy
Ma ei saa meie uue dire jutust ju arugi... Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Next