| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/8/2008, 22:44 | |
| AAAAAAHHHHH! *üritab õnne välja elada* Röögin, karglen, naeran... Saatsin kirja ja palusin Twilighti. Kinodesse, nagu. Ja sain kirja vastu.:d Tere Sille, Päris 100% kindlust meil veel pole, et „Twilight“ talvel kinodesse jõuab, aga ajame igatahes asju, et see õnnestuks ning film jõuaks veel käesoleva aasta sees ka Eestis kinodesse. Rõõmu, Kinoklubi *läheb keksib edasi* | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 01:10 | |
| Eiteamidagi.. On ta Eestis nii populaarne? Ta polnud isegi Apollo topis ju!? Aga ilmselt ta tuleb jah | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 02:01 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 11:19 | |
| Vot ei tea. Ma kartsin, et ei tule. Juba suht tükk aega sellel värgil silma peal hoidnud. Ja nende jutust sain ma aru, et neil pold see plaanis... Välismaal on Twi jah suht kuulus (mis suht, ongi kuulus väga ), kuid jah... eestikeelsena on see raamat alles mingi... kuudki veel vist pole? raamaturiiulitel olnud. Igastahes. Ma ei kavatsenud riskida. Pluss see fakt, et viimasel ajal on pea kõik (kui mitte kõik) kinodesse jõudnud filmid ka ilusti DVDle jõudnud. Ja ma kavatsen selle DVD saada. _______________________________________________________________________ Ahhaa! Kesse kooli aktusel koolirahu välja kuulutab? (H) | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 13:45 | |
| Mul läheb ka suht kindlalt DVD hankimiseks, kui asi kunagi nii kaugele jõuab. Aga praegu on sellest vist veel vara rääkida | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 14:52 | |
| toretore, seni kuni seda peale ei suruta ;D Aga seda on juba palju tehtud - suht üle visanud. Koolirahu aktusel? Misasja?XD Meil toimub aktus staadionil -.- Täiesti mõttetu, keegi ei kuule midagi pm lihtsalt inimesed seisavad klasside kaupa ja vahetavad suveklatsi xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 14:57 | |
| Oma kooli esimese septembri aktusel astun mina ette ja kuulutan välja koolirahu. Meil ilusti lauluväljakul, mikrofonidega ja värki. ^^ Deem. Äkki mul lubatakse oma häält kasutada. See võib suhteliselt tugev olla. Mu hääl (nagu eelnevad 101 kogemust näidanud) kõlab läbi võimendi vägagi veidralt. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 14:57 | |
| koolirahu? miskurat see veel olema peaks? | |
|
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 17:02 | |
| Esmalt, klikake munale xD.
Tessaks, mei ltuleb hull kooliaasta. Mei ltoimub koolis remont :S | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 17:13 | |
| tead, ole õnnelik, et teil remont tuleb üldse. Minu arust on meil need kuradi peldikutorud ikka veel katki, nii et kolmas neljas korrus ajavad lihtsalt oksele. Aga uus maja saab endale tobeda galerii ja MA OLEN VIHAANE! Aga võibolla on õnneks läinud - äkki on see korda tehtud. | |
|
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 17:18 | |
| lihtne öelda. Meil pole majal midagi hullu häda midagi. Aga see ei ole mõnus, kui võimlast tehakse klassiruumid, pannakse seinad vahele ainult ja puha... Ja siis on veel palju muid jamasid... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 18:03 | |
| Meil on mingi tsaariaegsed peldikud no -.- | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 18:42 | |
| Ma käin 21.koolis ja seal on küll suht norm. ;d Ujula ja spordisaal on ka olemas. ^^ Ja uues majas on aatrium suht essal korrusel, kus on mingi purskkaev, pingid ja lilled. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 18:51 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 18:57 | |
| Palljuu kergem oleks koolis käia, kui keskkond parem oleks Aga meil on esimesel korrusel seinad tuhmkollased, teisel sellised mm... värvitud. Hallika kanti midagi? Kolmandal selline veneaegne roheline ja kolmandal väga mööda roosa + hais Söökla on ka tiskasting Kolekool. Kolekole kool Ja kohe on see kõik ka tühjem, kuna gümnaasium kolib uute majja, mis äsja valmis sai ja mis on ikka vägakena ja seal ei haise o.o Meil on ee.. iga korruse peal umbes neli pinki koridorides XD Aga koridorid pole lühikesed Pm, lühikeste pingikestepeale mahub maksimaalselt kuus inimest Ja siis saab maha istuda, mis on iseenesest rõve, kuna neid põrandaid vist ei pesta kord kuuski. Aknalauale aga ei tohi istuda ;( Masendav maja. Vingvingving | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 18:58 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 19:05 | |
| mittemidagi pole muutunud vb on mõnes klassis kardinad vahetunud.. Ainuke uuendus : meile ehitati uus stata ja see uisumaja võino, see kus uiske jalga sai panna lammutati ära ja tehti sinna asemele ka väike jalkaplats Nii, et meil on suur ja väike ja veel väikeseid väljakuid Kõvv ju. Onju? *nõme* Ma olen kuulnud, et Gustav Adolfi oma on ka ikka megakena | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2008, 19:17 | |
| Ma olen kuulnud, et Pirita Majandusgümn. on suht ilus. Seal oma kapid ja värki. Ja ma tean, et Liivalaia kool on ülirõve ! | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2008, 16:47 | |
| Rocca Al Mare on see Isegi mina tean ja ma pole seda kooli kunagi näinudki Aga no, Viimsi kool on ka päris ilus, mis sest et see Tallinna linnas pole Ja GAG on kõvv, so I've heard Muide, Sille, ma laulan aktusel onje. Siis Schüts ütles, et keegi meist karjuks lõpus Elagu, Türi Gümnaasium. Aga tahad, ma võin karjuda: Elagu, koolirahu. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2008, 19:40 | |
| Heh. No edu teile siis! Aga võid küll. (A) | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2008, 22:57 | |
| Oeh , meie klass teeb see aasta aktuse, aga õnneks ma ei pea laulma ja midagi muud ma ka ei pea tegema, vaid ma lihtsalt istun ja vaatan aktust. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2008, 22:58 | |
| Mnjaa... Loodan, et tuleb midagigi põnevat. Ma ei saa meie uue dire jutust ju arugi... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|