| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:21 | |
| Homme kooli Nõmeeeee, ma ei taha üldse..Eile otsisin vahetusjalatseid igalt poolt, no ei leia normaalseid, lootusetu juhtum :S | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:24 | |
| Sille - Mai kavatse teda kuulata nkn SixxBitch - Mai kasutagi vahetusjalanõusid. Sügisel ja kevadel olen liiga laisk ja talvel Kadrisse ikka vahetusjalanõudega ei lähe. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:27 | |
| Meil nii range kord kahjuks, et väikese mullatüki või märja loigukese peale saadetakse dire juurde :S Ja kui õps kahtlustab niisama, et ei ole sisejalatsid, siis tuleb kappi vaatama, kas sul on seal teised jalatsid veel Ebanormaalne | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:30 | |
| Siis jah. Meil oli algklassides ainult vahepeal nii, et õppealajuss kontrollis trepi juures. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:36 | |
| Mul on tavaliselt nii puhtad talla alused, et ma võin ka välisjalanõudega koolis käia. Tegelt ikkagi ei tohi, aga ma ei tee ju põrandat mustaks, kui mul puhtad alt ? Siis kui klassivennad mingis tunnis teevad enda jalanõudega mingi mullaloigu, siis nad peavad selle ise ära pühkima xD | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:41 | |
| Mul tavaliselt ei lähe jalanõud eriti mustaks. Aga no mul savi. Meil ka tegelikult ei tohi, aga keegi ei kontrolli ja kõik käivad välisjalatsitega. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 15:43 | |
| Ega jah, vahel õnnestus mul valetada ka õpsidele, niiet nad ei jõudnudki minu kapini välja Ja üldse on mingi imelik teema meil koolis, et tosse ei tohi kanda jms, kahtlane, kas kõik peavad siis mingites faking sandaalides ja kõpskingakestes käima? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 16:01 | |
| Hah:D Meil kontrollib direktor ka et meil ikka vahetusjalatsid oleks:D aga noh need võivad ükskõik miss olla peaasi et must ei oleks:D aga jh mõned käivad isegi sussidega:D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 16:29 | |
| Meile öeldakse vahepeal, et kasutage ikka vahetusjalanõusid ja blabla Pm, nad tervet kooli ikka korraga ära ei veena, nii et puhtaks see ikka ei saa... XD | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 16:55 | |
| Meil on koolis sussinädalad, kus nädal aega käivad kõik oma kodusussidega. Enne ikka koristajad pesevad põrandaid ka ja värki. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 17:06 | |
| Meil kandis aint Kätu susse. Veiks vist kannab 24/7 susse, nii et tema ei loe. Ma ka ei kanna vahetusjalatseid. (A) Vahest tuleb selline tuhin peale. Siis max 3 päeva kannan. Saab villand. Päeva alguses pole ju aega vahetada, kui ei taha hilineda ja päeva lõpus tahaks rutem koju. Aga talvel, kui Seljamaa oli valves, oli küll mingi nii, et õhhhh. Mitu korda sain sõimata. Lõpuks ootasin, kuni ta koridori teises otsas. :DA nüüd on mu enda karts ju ka koridori teises otsas... :d Oeh... Lugesin täna Ülemlordi vanaema juures. VIGA! Vähemalt söögitoas lugemine. See köögiga ühendatud ja vanaema (kes on suht range) tegutses seal kogu aeg. Kogu aeg oleks vahepeal tahtnud end kuidagi välja elada. Karjuda, öelda: Käi kanni, minne muhvi... jamidaiganesveel. Selle asemel pidin rahulduma alalise vaoshoitud haiglase irvitamisega. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 17:12 | |
| meil vist kaa sussinädalad - vähemalt nii olen aru saanudXD Aga seda peavad vist mõned üksikud väikesed.. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 17:18 | |
| Meil on küll päris paljudel sussid jalas siis. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 18:50 | |
| Lol, meie koolis vist naerdaks välja see sussinädala värk, meil üldse nii tropid inimesed Ja meil ongi nii, et minu kapp asub teises koridori otsas, kus on lausa KAKS õpetajat, kes on nagu ma ei tea misasjad, paksud sõimavad kivikujud seal ja nad ei liigugi enne tundide algust ära sealt Lootusetu on ilma käia, nüüd pean üldse paljajalu minema, mul on selline tunne, sest lihtsalt ei ole poes midagi kantavat Ja kui on, siis on vale number, õhhh, ma vihkan kooli! | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| |
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 19:26 | |
| | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 19:33 | |
| Ma saan ka kõikide õpsidega hästi läbi, vist. x DD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 19:54 | |
| mina pole ka paukunud ühegi õpsiga peale klaveriõpsi. noh, paukunud olen XD Aga mitte väga äärmuslikult.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 20:30 | |
| ma olen pretty kõigiga tülis vist:d no fuck, kui midagi valesti on, siis ma ütlen välja. |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 20:59 | |
| Oijahh, mul on ka ikka päris mitmel korral kurjaks asjad läinud... Ja kui mina juba kurjaks saan, siis hoidke eest, pärast olete nii maatasa tambitud, et krt | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 21:38 | |
| Kuule, sa oled mitte kurjana ka VÄGA hull . | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 21:52 | |
| ma pm ei taha õpse välja vihastada ja neile vihastamiseks põhjust anda xd. aga kõik MITTE koolipersonali kuuluvad(va. kokad) hoidke altt(6) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 21:53 | |
| Oeh... Me Andraga oleme Saida nii läbi võtnud, et vähe pole... Aga noh, ega ta pani ikka niimoodi vastu ka, et anna minna... Aga see ei lähe vist meil kolmel eluseeski meelest ära, kuidas ta meid poole kooli ees läbi sõimas. XD Me peame andraga isegi aastapäeva. 8. märts. (H) Aga Gerda küsis talt ükskord hästi solvunud ja nukra ja värki häälega, et miks ta kogu aeg nii kuri ja karjub. Paar tundi oli ta isegi meeldiv. Aga Seljamaa... ma ei julge hingatagi, kui ta läheduses. Aga mis Marellel oli siis temaga? Seda oleks näha tahtnud... Muidu ma hoian õpsidega suht moka maas. Töpa ja füssa õpsid välja arvata. Füüsika õpetajat tglt nagu väga ei sõimagi, kuna ma kardan teda vihasena... Kuid paar korda, kui mul tahvli ees käimisest kõrini, ütlen küll niimoodi kõvema häälega, et miks kogu aeg mina. (Ei ole vist eriline sõimamine. ) Oleks Mailis lahkunud, oleksin kutu. Ta võtab nimekirja algusest üldjuhul. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 22:09 | |
| Hah... meil üldiselt ei võeta nimekirja algusest aga nh kui nii juhtub siis ma olen õnneks alles kolmas:D:D | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 22:10 | |
| Ma olen nimekirjas suht keskel. :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|