MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Next
AutorTeade
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:21

Homme kooli Evil or Very Mad Nõmeeeee, ma ei taha üldse..Eile otsisin vahetusjalatseid igalt poolt, no ei leia normaalseid, lootusetu juhtum :S
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:24

Sille - Mai kavatse teda kuulata nkn Very Happy

SixxBitch - Mai kasutagi vahetusjalanõusid. Sügisel ja kevadel olen liiga laisk ja talvel Kadrisse ikka vahetusjalanõudega ei lähe. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:27

Meil nii range kord kahjuks, et väikese mullatüki või märja loigukese peale saadetakse dire juurde :S Ja kui õps kahtlustab niisama, et ei ole sisejalatsid, siis tuleb kappi vaatama, kas sul on seal teised jalatsid veel Very Happy Ebanormaalne
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:30

Siis jah. Meil oli algklassides ainult vahepeal nii, et õppealajuss kontrollis trepi juures.
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:36

Mul on tavaliselt nii puhtad talla alused, et ma võin ka välisjalanõudega koolis käia. Tegelt ikkagi ei tohi, aga ma ei tee ju põrandat mustaks, kui mul puhtad alt ? Very Happy Siis kui klassivennad mingis tunnis teevad enda jalanõudega mingi mullaloigu, siis nad peavad selle ise ära pühkima xD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:41

Mul tavaliselt ei lähe jalanõud eriti mustaks. Aga no mul savi. Meil ka tegelikult ei tohi, aga keegi ei kontrolli ja kõik käivad välisjalatsitega.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 15:43

Ega jah, vahel õnnestus mul valetada ka õpsidele, niiet nad ei jõudnudki minu kapini välja Very Happy Ja üldse on mingi imelik teema meil koolis, et tosse ei tohi kanda jms, kahtlane, kas kõik peavad siis mingites faking sandaalides ja kõpskingakestes käima? Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 16:01

Hah:D
Meil kontrollib direktor ka et meil ikka vahetusjalatsid oleks:D aga noh need võivad ükskõik miss olla peaasi et must ei oleks:D aga jh mõned käivad isegi sussidega:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 16:29

Meile öeldakse vahepeal, et kasutage ikka vahetusjalanõusid ja blabla Very Happy
Pm, nad tervet kooli ikka korraga ära ei veena, nii et puhtaks see ikka ei saa... XD
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 16:55

Meil on koolis sussinädalad, kus nädal aega käivad kõik oma kodusussidega. Enne ikka koristajad pesevad põrandaid ka ja värki. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 17:06

Meil kandis aint Kätu susse. Very Happy
Veiks vist kannab 24/7 susse, nii et tema ei loe. Very Happy
Ma ka ei kanna vahetusjalatseid. (A) Vahest tuleb selline tuhin peale. Siis max 3 päeva kannan. Saab villand. Päeva alguses pole ju aega vahetada, kui ei taha hilineda ja päeva lõpus tahaks rutem koju. Very Happy
Aga talvel, kui Seljamaa oli valves, oli küll mingi nii, et õhhhh. Very Happy Mitu korda sain sõimata. Very Happy Lõpuks ootasin, kuni ta koridori teises otsas. :DA nüüd on mu enda karts ju ka koridori teises otsas... :d

Oeh... Lugesin täna Ülemlordi vanaema juures. VIGA! Very Happy Vähemalt söögitoas lugemine. See köögiga ühendatud ja vanaema (kes on suht range) tegutses seal kogu aeg. Kogu aeg oleks vahepeal tahtnud end kuidagi välja elada. Very Happy Karjuda, öelda: Käi kanni, minne muhvi... jamidaiganesveel. Very Happy Selle asemel pidin rahulduma alalise vaoshoitud haiglase irvitamisega. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 17:12

meil vist kaa sussinädalad - vähemalt nii olen aru saanudXD
Aga seda peavad vist mõned üksikud väikesed.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 17:18

Meil on küll päris paljudel sussid jalas siis. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 18:50

Lol, meie koolis vist naerdaks välja see sussinädala värk, meil üldse nii tropid inimesed Very Happy Ja meil ongi nii, et minu kapp asub teises koridori otsas, kus on lausa KAKS õpetajat, kes on nagu ma ei tea misasjad, paksud sõimavad kivikujud seal ja nad ei liigugi enne tundide algust ära sealt Very Happy Lootusetu on ilma käia, nüüd pean üldse paljajalu minema, mul on selline tunne, sest lihtsalt ei ole poes midagi kantavat Very Happy Ja kui on, siis on vale number, õhhh, ma vihkan kooli! Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 19:08

Haah, ei vea. Aga mul on isegi Seljamaast savi. Minu kallal ta väga ei võta ka. Mu õde ükskord pani ta suht paika. Ehk sõimas tal näo täis. Ja kuna minu õde on just selline, kes eriti enda eest välja ei astu, siis ta arvatavasti arvab et mina sõimaks ta veel hullemini läbi. Siis ta hoiab oma moka maas. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 19:26

Te saate õpsidega päris huvitavalt läbi, ma vaatan Very Happy^^
Ma pole ühegi õpsiga õiendand Very Happy (v.a klaveriõps aga tema on teineasi Very Happy)
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 19:33

Ma saan ka kõikide õpsidega hästi läbi, vist. x DD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 19:54

mina pole ka paukunud ühegi õpsiga peale klaveriõpsi. noh, paukunud olen XD
Aga mitte väga äärmuslikult.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 20:30

ma olen pretty kõigiga tülis vist:d no fuck, kui midagi valesti on, siis ma ütlen välja.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 20:59

Oijahh, mul on ka ikka päris mitmel korral kurjaks asjad läinud...Very Happy Ja kui mina juba kurjaks saan, siis hoidke eest, pärast olete nii maatasa tambitud, et krt Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 21:38

Kuule, sa oled mitte kurjana ka VÄGA hull . Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 21:52

ma pm ei taha õpse välja vihastada ja neile vihastamiseks põhjust anda xd.
aga kõik MITTE koolipersonali kuuluvad(va. kokad) hoidke altt(6)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 21:53

Oeh... Me Andraga oleme Saida nii läbi võtnud, et vähe pole... Very Happy Aga noh, ega ta pani ikka niimoodi vastu ka, et anna minna... Very Happy
Aga see ei lähe vist meil kolmel eluseeski meelest ära, kuidas ta meid poole kooli ees läbi sõimas. XD Me peame andraga isegi aastapäeva. Very Happy 8. märts. (H) Very Happy
Aga Gerda küsis talt ükskord hästi solvunud ja nukra ja värki häälega, et miks ta kogu aeg nii kuri ja karjub. Paar tundi oli ta isegi meeldiv. Very Happy

Aga Seljamaa... ma ei julge hingatagi, kui ta läheduses. Very Happy Aga mis Marellel oli siis temaga? Seda oleks näha tahtnud... Very Happy

Muidu ma hoian õpsidega suht moka maas. Töpa ja füssa õpsid välja arvata. Very Happy Füüsika õpetajat tglt nagu väga ei sõimagi, kuna ma kardan teda vihasena... Kuid paar korda, kui mul tahvli ees käimisest kõrini, ütlen küll niimoodi kõvema häälega, et miks kogu aeg mina. Very Happy (Ei ole vist eriline sõimamine. Very Happy ) Oleks Mailis lahkunud, oleksin kutu. Ta võtab nimekirja algusest üldjuhul. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 22:09

Hah... meil üldiselt ei võeta nimekirja algusest aga nh kui nii juhtub siis ma olen õnneks alles kolmas:D:D
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime31/8/2008, 22:10

Ma olen nimekirjas suht keskel. :/
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Next