| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 22:22 | |
| Loore? Sa oled kolmas? :O Midaiganes... Meil muidu ka üldiselt ei võeta. Aga see füssa õps võtab. Närvidele käib. (A) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:06 | |
| Loogish ju:D enne mind on meie klassis pereknooanimdel ainult a ja f:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:20 | |
| Aasiis. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:22 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:33 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:47 | |
| aktus on kell 12. Staadionil -.- Me kõik külmume seal ära:D Ja mina olen 15 nimekirjas. Meid on 33. Nii, et... Ma olen suht väga keskel XD Ja keskelon hea olla, kui nimekirja järgi võetakse ju Algusest ja lõpust - vahet ei ole. Järg jõuab ikka sinuni harva 13 minutit veeeelll! Ja Nasicc. Sa ei ole endast just õpetajatesõimaja muljet jätnud.. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/8/2008, 23:49 | |
| Appiii:D ja siis ongi esimene jälle käes:D
tglt keskel ei ole mata tunnis hea olla ja ajaloos ka. õpsid teevad seda mängu et panevad silmad kinni ja lasevad umbes pastakal valida ja tavaliselt valib pastakas kätlini, kes on muidugi keskel:D
| |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 00:03 | |
| Kätlin - õnneseen Ines - õnneseen mina - õnneseen (H) Loore - õnneseen. Happynessmushrooms?XD Okei.. mul lihtsalt weird tuju nagu ikka | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 09:44 | |
| Mul oli aktus juba kell 8.30 ära. Mul veab, kuna nüüd suht terve päev vaba. ^^ | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 11:02 | |
| Ma olen nimekirjas 9, meid on mingi 17 vist. Mul ka kool läbi :d haha, luuserid kannavad koolivormi! Saksamaalt on üks vahetusõpilane ja mu lapsepõlvesõber, keda ma eluaeg teadnud olen, käib minu koolis (fain, klass ülevamal pool, aga ikkagi!) this is cool!! |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 11:46 | |
| Haha. Ma teine. ^^ Ega ma lampi ei lähe sõimama. :DAga kui ma tunnen, et mulle tehakse ülekohut või tõesti üle viskab (mida juhtub harva), siis võin ikka täiega vastu paukuda... Aga seda sõimu on mult aint Saida saanud. (A) Üldiselt on jah aint füsa õpsile see vihasema kõvema häälega, et ma ei tule klassi ette. Aga mina olen väsinuuud. T.O.R.E.vandi sees olin suurema osa tänasest hommikust. Juhatasin esimese klassi õpilasi istuma ja siis kuulutasin koolirahu välja ja siis läksin veel poseerima väikese maja juurde. Aeh. Aa. Nalja sai ka ikka. XD Mingi... ma kõndisin ka seal rongkäigu eesotsas ja siis koolimaja ees märkasime, et esimene klass on kuskil 100 meetrit maha jäänud. XD Kõik said naerda... Klassi jõudes ka mingi koputasin, uks lahti ja nii naljaka näo ja hääle ja värgiga venitasin tere välja, et kõik hakkasid jälle naerma. Anojah... Tunniplaan on ka selline, et... Midagi hullu pole, kuid siiski... juba homme füsa ja vene keel näiteks. Ahh. Tglt ootan homset juba. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 12:24 | |
| Sille - Seljamaa vingus Ajas Marellega, siis Mareltsikil viskas kopa ette ja sõimas läbi ta. Ega no Seljamaa vingub isegi siis kui põhjust pole:P Meil homme kaheksa tundi. Ja muide, ma nimekirjas 19 ja klassis on 29 (H) BTW, ei ole meile enam mingit välisjalanõudega käimist, Valang (dire) ütles et kui tema näeb et kellelgi on välisjalanõud siis peab terve päeva sokkis käima. Isegi siis kui vahetusjalanõud kartsas on. Ja kadris käimine jääb ära, sest puhvet avatakse. Ja meie kool ruulib, TMG pannakse kinni järgmisest õppeaastast, jääb aint meie kool, TG JEEEE Siis...mis veel. Ma ka suht ootan homset isegi. Ja muide, Sille, päris anerda sai ikka kui te seal lipuga jalutate ja siis umbes kogu kool vaatab et kus põnnid jäid. Ühes koolis oli ju dire öelnud 12 klassile et need tuleks tund aega varem kohale, saavad "tatid näpu otsa" DIRE ütles nii Mitte meie koolis | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 12:50 | |
| No ma arvan, et esialgu võtan siis kaasa vahetusjalatsid. Ja siis vaatan, milliseks olukord välja kujuneb. Ja palju TMG-s rahvast on? Me kuivame siin kokku vaikselt.:d Ja no see rongkäigu asi... Kust me pidime aru saama, et väikesed järgi ei jõua. (A) Ma ei näinud ju mitte midagi. Hea, et pikali ei lennanud. Ja kas see oli minu asi või su hääl värises? (AAA) Mina ise vist rääkisin liiga suure entusiasmiga. XD Ja see Katre (uus huvijuht) oli ka lahe. Ja homme esimeses tunnis... (6) Hoia alt. Tappa saad selle eest, et elagu koolirahu ei karjunud. Kui esimene oli ikka esta? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:01 | |
| Palju on seal neid. TMG-s on vist isegi rohkem kui siin. Ja no, Janell või keegi ei vaadanud siis v? Ja minu hääl värises? Värises küll jah, mul oli külm. Nii et ma värisesin üleni. Sinu hääle kohta ma ei tea. Ja sry, mul läks melest et ma akrjuma pidin. On küll esta essa. Omg, nüüd sa hakkad mind koolis terroriseerima et ma uusi osasid paneks ju Katre Nukka on jumala lahe Temaga saab nalja täiega. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:03 | |
| Ole õnnelik, et meil nädalas ainult... *tsekkab päevikut* 10 tundi koos? Kõigest. Janellil oli muud ka teha. TG-s õpib üle poole Türi noortest. Kas sa siis üldse dire sõnu ei kuulanud? Ai, ai, ai Kärka. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:17 | |
| Nojah siis. 10 tundi sinuga samas klassis Ei kommenteeri Ja noh...Eks tal oli tegevust küll aga ta tõesti tähele ei pannud et nad uhkes üksinduses jalutavad ja kõik naeravad v? Ja Valang rääkis nii vaikselt. Mul oli parematki teha kui tema möla kuulata. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:26 | |
| No mina ei tea... Mina ise olin nägude tegemisega ametis. XD Ja Valang... ma sain ta jutust aru. :O Ja sa saad väga hästi minuga ühes klassis hakkama. Matas tuled ise vahest minu juurde, istud aknalauale ja hakkad rääkima ja mu telefoni näppima. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:40 | |
| Nojah, sa olid ikka päris kom. Palav ei hakanud või? Ja no, mul käis kõrva ääres mingi möla. Einoh, kui sa kohe niimoodi kutsud siis ikka jah. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 13:44 | |
| Põnev jutt teil siin. Ma käisin täna koolis pmts ainult tunniplaani pärast ja aktust käisin ka vaatamas. Mõttetu . | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|