MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 22:22

Loore? Sa oled kolmas? :O
Midaiganes... Very Happy

Meil muidu ka üldiselt ei võeta. Aga see füssa õps võtab. Närvidele käib. (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:06

Loogish ju:D
enne mind on meie klassis pereknooanimdel ainult a ja f:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:20

Aasiis. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:22

ma olen.. kolmekümne esimene Very Happy ei.. kolmekümnes Very Happy irts on 31ne Very Happy
ja kokku on meid 39 niiät Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:31

Very Happy:D
meid vist ainult 31 ongi:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:33

te magama ei peaks präägu ? Very Happy (see polnd ülbelt Very Happy)

mis kell omme aktus üldiselt ? Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:40

Magama?Very Happy hah:D
mul alles kell 11 õnneks:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:47

aktus on kell 12. Staadionil -.-
Me kõik külmume seal ära:D
Ja mina olen 15 nimekirjas. Very Happy Meid on 33. Nii, et...Very Happy Ma olen suht väga keskel XD
Ja keskelon hea olla, kui nimekirja järgi võetakse ju Razz
Algusest ja lõpust - vahet ei ole. Järg jõuab ikka sinuni harva Razz

13 minutit veeeelll! affraid

Ja Nasicc. Sa ei ole endast just õpetajatesõimaja muljet jätnud.. Shocked
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:49

Appiii:D ja siis ongi esimene jälle käes:D

tglt keskel ei ole mata tunnis hea olla ja ajaloos ka. õpsid teevad seda mängu et panevad silmad kinni ja lasevad umbes pastakal valida ja tavaliselt valib pastakas kätlini, kes on muidugi keskel:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime31/8/2008, 23:53

mul hakkab kelll.. kümme Very Happy
niiet, ei vea mul Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 00:03

Kätlin - õnneseen Very Happy
Ines - õnneseen
mina - õnneseen (H)
Loore - õnneseen.

Happynessmushrooms?XD
Okei.. mul lihtsalt weird tuju nagu ikka Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 00:24

Mdida?Very Happy:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 00:27

me vist ei peagi temast aru saama Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 09:44

Mul oli aktus juba kell 8.30 ära. Razz Mul veab, kuna nüüd suht terve päev vaba. ^^
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 11:02

Ma olen nimekirjas 9, meid on mingi 17 vist.
Mul ka kool läbi :d haha, luuserid kannavad koolivormi! Saksamaalt on üks vahetusõpilane ja mu lapsepõlvesõber, keda ma eluaeg teadnud olen, käib minu koolis (fain, klass ülevamal pool, aga ikkagi!) this is cool!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 11:46

Haha.
Ma teine. ^^

Ega ma lampi ei lähe sõimama. :DAga kui ma tunnen, et mulle tehakse ülekohut või tõesti üle viskab (mida juhtub harva), siis võin ikka täiega vastu paukuda... Aga seda sõimu on mult aint Saida saanud. (A)
Üldiselt on jah aint füsa õpsile see vihasema kõvema häälega, et ma ei tule klassi ette. Very Happy

Aga mina olen väsinuuud. Very Happy
T.O.R.E.vandi sees olin suurema osa tänasest hommikust. Very Happy Juhatasin esimese klassi õpilasi istuma ja siis kuulutasin koolirahu välja ja siis läksin veel poseerima väikese maja juurde. Aeh.

Aa. Nalja sai ka ikka. XD
Mingi... ma kõndisin ka seal rongkäigu eesotsas ja siis koolimaja ees märkasime, et esimene klass on kuskil 100 meetrit maha jäänud. XD Kõik said naerda... Very Happy

Klassi jõudes ka mingi koputasin, uks lahti ja nii naljaka näo ja hääle ja värgiga venitasin tere välja, et kõik hakkasid jälle naerma. Very Happy

Anojah... Tunniplaan on ka selline, et... Very Happy Midagi hullu pole, kuid siiski... juba homme füsa ja vene keel näiteks. Very Happy

Ahh. Tglt ootan homset juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 12:24

Sille - Seljamaa vingus Ajas Marellega, siis Mareltsikil viskas kopa ette ja sõimas läbi ta. Ega no Seljamaa vingub isegi siis kui põhjust pole:P

Meil homme kaheksa tundi. Very Happy Ja muide, ma nimekirjas 19 ja klassis on 29 (H)

BTW, ei ole meile enam mingit välisjalanõudega käimist, Valang (dire) ütles et kui tema näeb et kellelgi on välisjalanõud siis peab terve päeva sokkis käima. Very Happy Very Happy Isegi siis kui vahetusjalanõud kartsas on.

Ja kadris käimine jääb ära, sest puhvet avatakse.

Ja meie kool ruulib, TMG pannakse kinni järgmisest õppeaastast, jääb aint meie kool, TG JEEEE

Siis...mis veel. Razz

Ma ka suht ootan homset isegi.

Ja muide, Sille, päris anerda sai ikka kui te seal lipuga jalutate ja siis umbes kogu kool vaatab et kus põnnid jäid. Very Happy

Ühes koolis oli ju dire öelnud 12 klassile et need tuleks tund aega varem kohale, saavad "tatid näpu otsa" DIRE ütles nii Razz
Mitte meie koolis Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 12:50

Very Happy
No ma arvan, et esialgu võtan siis kaasa vahetusjalatsid. Very Happy Ja siis vaatan, milliseks olukord välja kujuneb. Very Happy
Ja palju TMG-s rahvast on? Very Happy Me kuivame siin kokku vaikselt.:d

Ja no see rongkäigu asi... Very Happy Kust me pidime aru saama, et väikesed järgi ei jõua. (A) Very Happy Ma ei näinud ju mitte midagi. Hea, et pikali ei lennanud. Very Happy

Ja kas see oli minu asi või su hääl värises? (AAA) Very Happy
Mina ise vist rääkisin liiga suure entusiasmiga. XD

Ja see Katre (uus huvijuht) oli ka lahe. Very Happy

Ja homme esimeses tunnis... Very Happy (6) Hoia alt. Very Happy Tappa saad selle eest, et elagu koolirahu ei karjunud. Very Happy Kui esimene oli ikka esta? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:01

Palju on seal neid. Very Happy Very Happy TMG-s on vist isegi rohkem kui siin. Very Happy

Ja no, Janell või keegi ei vaadanud siis v? Very Happy Very Happy

Ja minu hääl värises? Värises küll jah, mul oli külm. Very Happy Nii et ma värisesin üleni. Sinu hääle kohta ma ei tea.

Ja sry, mul läks melest et ma akrjuma pidin.

On küll esta essa. Very Happy

Omg, nüüd sa hakkad mind koolis terroriseerima et ma uusi osasid paneks ju Very Happy Very Happy

Katre Nukka on jumala lahe Very Happy Very Happy Temaga saab nalja täiega. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:03

Ole õnnelik, et meil nädalas ainult... *tsekkab päevikut* 10 tundi koos? Very Happy Kõigest. Very Happy

Janellil oli muud ka teha. Very Happy

TG-s õpib üle poole Türi noortest. Kas sa siis üldse dire sõnu ei kuulanud? Ai, ai, ai Kärka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:17

Nojah siis. Very Happy 10 tundi sinuga samas klassis Very Happy Very Happy Ei kommenteeri

Ja noh...Eks tal oli tegevust küll aga ta tõesti tähele ei pannud et nad uhkes üksinduses jalutavad ja kõik naeravad v? Very Happy

Ja Valang rääkis nii vaikselt. Very Happy Mul oli parematki teha kui tema möla kuulata. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:26

No mina ei tea... Very Happy Mina ise olin nägude tegemisega ametis. XD
Ja Valang... ma sain ta jutust aru. :O

Ja sa saad väga hästi minuga ühes klassis hakkama. Very Happy Matas tuled ise vahest minu juurde, istud aknalauale ja hakkad rääkima ja mu telefoni näppima. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:40

Nojah, sa olid ikka päris kom. Palav ei hakanud või? Very Happy

Ja no, mul käis kõrva ääres mingi möla. Very Happy

Einoh, kui sa kohe niimoodi kutsud siis ikka jah. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:43

Very Happy Very Happy

Ma kogu aeg koom vist. Harjunud juba. Very Happy
Aga seal oli ikka rets palav. Very Happy Higi jooksis mööda nägu ja selga... õhku ei tulnud... aeh. Very Happy (Loodetavasti pold liiga palju informatsiooni. Very Happy ) Nägu oli ka retsilt punane. Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime1/9/2008, 13:44

Põnev jutt teil siin. Very Happy
Ma käisin täna koolis pmts ainult tunniplaani pärast ja aktust käisin ka vaatamas. Mõttetu . Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 14 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Next