MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next
AutorTeade
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 13:47

haah, päris palav siis ikka jah. Very Happy

Aga no, ma tõusen ise lambist juba kell 7 üles nii et sellega pole hullu. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 13:52

Hah. Mina vean end koolipäeva hommikutel voodist välja nagu kummiliim. Very Happy No üldse ei viitsi liikuda... Very Happy Kui kooli jõuan, on inimese nägu ees juba. Very Happy No ja siis seltskond kah ergutab vähe. Very Happy

AHHHAAA! Kaidul on prillid ju! Very Happy
Ta näeb nii änx välja. (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 13:54

KAIDUL ON PRILLID??? Oi seda tahan näha. Very Happy Kuule, kas ta näeb tark ka välja v?? See oleks päris eksitav. Very Happy

Ja no, mul ema just rääkis, et ma peaks ikka varem magama hakkama minema. Ma ütlesin talle et vahet pole mis kell ma magama lähen, selleks ajaks kui ma kooli jõuan olen ma ikkagi ärkvel juba. Very Happy Näed siis kui ühtmoodi me mõtleme. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:00

Mul mingid sandaalid on olemas isegi Razz

Ma kuulan natuke maad, et kas karistatakse välisjalanõude kandmise eest ja siis kui väga hull pole, julgen tennistega ka ringi liikuda. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:02

Haha... sellised mustad, paksu raamiga. Very Happy
Suht... tibilik näeb ehk välja? Very Happy Nagu... ma pole korralikult näind. Very Happy Aint täna klassi astudes. Very Happy
Aga ei... lahedad on. Very Happy

Mul isa juba eile kupatas magama... Very Happy Vaidlesime natukene, ta läks minema, et ise tead. Very Happy Ja siis ma panin asjad kokku ja magama. XD

Ma olen juba mitu aastat tavaliste riietega aktusel käinud. (A)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:05

Einoh, käib kah. Very Happy

Päris oledki, kui tavaliseks riietuseks lugeda punast elevandikostüümi. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:07

Kas T.O.R.E on see, kui suur punane elevant sajab klassi ja kipub kõiki käperdama (loe - kallistama)? ehheiiii.
Meie aktus, pretty fiiine.
Klassis uus õpilane, 10 klassis on vahetusõpilane Saksamaalt, lapsepõlvesõber ka 10 klassis meie koolis ja üks TOHUTULT kena poiss on ka 10 klassis:D so, 10 klass - minu uued sõbrad!Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:08

No minu puhul see juba on tavaline. Very Happy
Ma pmst elan selle sees juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:10

Elad ja higistad. Very Happy
Kas sellega on võimalik üldse nii kiiresti käia ka kui see rongkäik liikus v? Very Happy Very Happy

Ja muide, sa kirjutad tulevikus. Very Happy Mul näitas kell alles 14:07 vaatan, uus postitus, 14:08 Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:13

Juhuuu. XD

On küll. Very Happy Lihtsalt natukene ebamugav. vahepeal naerdi küll mu käimise üle, aga lean üle. Wink ;D
On hullematki old. Very Happy

Nt laagris. Very Happy 5 t.o.r.e.vanti pidid avama minema asja. Very Happy Mina jälle üks neist. Very Happy
5 t.o.r.e.vanti surutud ühte väiksesse Honda Civicusse. Very Happy Vot SEE oli surm. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:17

Haah, see võis tore olla. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:22

Aa. Loore postitus jäi enne nägemata. :$
Ma ei ütleks, et see T.O.R.E. on. Very Happy
Noh.,.. osa sellest, kui igast üritused on jms. Very Happy
Ja nad ei käperda. Very Happy Üldiselt mitte... XD Kunda konverentsil ma ajasin mööda maja mingeid pätasid taga. (A) Aga nad tirisid saba ära. XD
Aga üldiselt on T.O.R.E. midagi muud. ;D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:23

Haah, hea jutt Loorel.

Aga no, elevant olla on ju küll T.O.R.E Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 14:55

Aga mõelge väikeste laste peale, kui keset mate tundi, kui nemad õpivad 2*2'te, tuleb mingi suur punane elevant klassi, koos veel umbes 6 matsiga ja hakkab käperdama ( NO FAIIIN, kallistama ). Mina hakkaks nutma ja jookseks eest ära. Ma hakkaks praegugi nutma ja jookseksin ära, kui ma ei teaks, et meie T.O.R.E suur karvane pervert on mu parim sõbranna.

EDIT : MIDA MA NÜÜD TEEN, MERILI LÄHEB JU VIINI, kurat, järgmisel elevandil ma end käperdada ei LASE!
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 15:15

Iiiirv . Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 15:46

Appiii mai taha kooli... kohe homme juba kaheksa tundi... aga nh vähemalt on enamus uued õpsid niiet nad vähemalt ei hakka loodetavasti kohe piinama:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 15:53

Ma pole siiamaani koolist veel midagi ebameeldivat leidnud Very Happy
ja seega ei viitsi ennast enneaegselt masekasse kaa viia Very Happy

isegi see ei vii tujust ära, et mul dresse pole ja homme keka on xD
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 15:57

Mul ka:D
omme lausa kaks kekat aga pükse pole:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 15:57

meil kaa kaks kekat Very Happy
ja lõpuks pean klaverisse kaa minema Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:11

M A V I H K A N K O O L I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Õudneeee, appiiiii
Õhhh, ma ei taha homme kooli minna. Tegelikult, arst ei lubagi minna, aga ma lähen ikka, missiis, et ma ei taha, aga mul ei ole jälle vaja maha jääda kõigest :S Jälle rutiin, jälle tuupimine, jälle see hommikust pärastlõunani stressamine ja karjumine (nii õpetajate, kui ka õpilaste poolt) ja kõik muu. Tahate teada, kui TORE minu kool on???
No ma siis räägin asjast. Meil pandi igale poole kaamerad (seega no spikerdamine :S) ja nüüd on mingi nõme kiibisüsteem ka veel, et pead hommikul ja pärast lahkudes end registreerima kiibiga, muidu näitab ekool, et sa polegi koolis käinud, ebanormaalne! Ja kujutage siis ette, kui see 700 õpilast kõik hommikul järjekorras uksetaga seisavad, et kiipi registreerida, siis ainuüksi selle pärast peab juba varem kooli tulema, kui hiljaks jääda ei taha. Ja kui kiibi koju unustad, siis sisse küll saad (nt sõbra omaga), aga mingi hull jada õppealajuhatajale rääkimisega ja blablabla, õhh, see asi ajab mul kopsu üle maksa.
Kohutav.
Lihtsalt loodame, et sel aastal saan paremas kohas kapi.
Ja meil on mingid nõmedad ranged uued vanamuttidest õpetajad ka, ja varem olid nii lõdvad mõnes aines õpsid, et nüüd rangetega ei saa hakkama ja hinded hakkavad tõsiselt langema ja sada muud probleemi. Järjekorras olen ma muidu alati esimene olnud (mitte tore), sel aastal teine, sest esimene on mu parim sõbranna Very Happy (edu meile)
Homme on seitse tundi (thank god, et mitte 8!), kuigi kohutavad tunnid kohutavate õpetajatega.
Mis veel.....Ahh, ei midagi. Elan üle Very Happy
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:12

Haah, mul KA kaks kehalist. Very Happy. Aga õps vahetus ja pidi vägaväga range ja karm jms veel olema, väga palju nõudma, jama. Dressid mul isegi on, püksid vähemalt. Aga sellegipoolest ei ole mul mitte mingit soovi kooli minna.

Ma klaverisse enam minema ei pea, küll aga lihtsalt muusikakooli minema ja ütlema, et seal edasi käia ei taha ja õpetajatega kokku puutuma..ma loodan, et ma mingit erilist avaldust seal tegema ei pea, kardan minna sinna suht Very Happy

e: SixxBitch, täpselt, rutiin, kisa ja muu selline.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:24

Meil 8 tundi... Very Happy Kohe tervitatakse vene keele ja füüsikaga. Mida veel tahta? (H) Very Happy (Iroonia.)

Ma arvan, et ma suren igavusse juba esimeses tunnis. (A) Eesti keeled igavad. Very Happy

Aga minu arust on ranged õpetajad just head. Very Happy Siis sa saad vahelduseks selgeks ka midagi. Kui ei ole ühes isikus koos rangus ja "õpikud sisaldavad kõike vajalikku" põhimõtted. Very Happy

Viimati muutis seda nasicc (1/9/2008, 16:28). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:26

Ei noh, ranged on jah ses suhtes head. Aga kekas pidi olema nagu..mitte niiväga heas mõttes range Very Happy.
Ja eesti keeles ma arvan, et ma suren ka igavusse. Õps ütles meile, et me muudkui kordame ja kordame seda sama jama, mis minul juba eelmisel aastal selge oli. Ma tõesti ei tea, mida ma nendes tundides teen.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:29

Selleks on vaja tükikest paberit ja samuti igvalevat pinginaabrit ning pimedat õpetajat. Very Happy Siis on iga tund põnev. Very Happy

Kehaline... nomh. Very Happy Selle asja koha pealt ma ütleks seda, et ma tänan kogu südamest Loore (Lamba) ema!!! ;D Peale seda jama, mis siis oli, on Saida tglt päris taltunud. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime1/9/2008, 16:37

Jah, ranged õpetajad on head siis, kui nad on sul eluaeg olnud. Aga kui sul on eluaeg sellised lõdvad õpetajad olnud (ma ei räägi igast ainest, vaid näiteks endal on nii vene keele ja füüsikaga ja ajalooga ka natuke), kellega sa mitte midagi selgeks pole saanud, vaid hinded tulid lihtsalt, ja järsku tuleb mängu mõni ülikarm õpetaja, kes eeldab, et sa oskad juba eelnevaid asju ja nõuab neid ja laob aina uusi juurde, siis läheb raskeks, ja mitte vähe. Ja nüüd ongi mul nii kolmes aines juba. Ja ma lihtsalt kukun läbi neis, rääkimata siis keskkooli ajast. Ma ei tea vene keelest muffigi, ise õpin seda juba neljandat aastat, aga nüüd tuleb karm õps, kes nõuab, et ma juba palju palju tean asjadest ja annab veel selle aasta materjalid ka juurde, ma ei oska mitte midagi lihtsalt teha siis. Eelmine aasta oligi nii, et vene keele õps tuli leebe asemel range (no leebe oli ikka selline, et tundides rääkisime rongidest ja lennukitest vene keele asemel, ja range selline, et igaks päevaks ise pead valmis kirjutama 50-sõnalise venekeelse dialoogi, selle pähe õppima ja siis esitama + sõnu kümnete kaupa ja kahe a4-pikkuseid tekste tõlkima (mida ma muidugi ei teinud iseseisvalt.) ja minu headest hinnetest said ühed ja kahed ja ma ei saanud sinna midagi parata, sest olin kolm aastat maha jäänud õppimisega. Oehh, pikk seletus tuli nüüd, ma loodan, et saad aru. Aa, ja ma ei saa jätta rääkimata ajaloo (endisest) õpetajast, kes hindas välimuse järgi. Seega, viied-neljad olid tavalised hinded, enamasti viied ikkagi (ma ei kiida siinkohal enda välimust, ju tal on halb maitse siis Very Happy) ja õppimisest ei olnud haisugi. Ja see aasta tuleb selline õps et karju appi! Nii range lihtsalt, no krt, misasja ma teen? Ma ei saa ju igas aines eraõpetajat võtta? Ja füüsika! Seal on asi õpsis, sest ta lihtsalt ei räägi ega seleta midagi, annab meile ülesandeid, millele kuskil vastust ei ole ja siis oma peast üritame neid lahendada (ilma mingi loogikata, sest füüsikas mul loogilist mõtlemist pole) ja tulemus on healjuhul hinne KOLM. Ja ma lihtsalt kukun läbi selles nii. Ja see sama õpetaja on ka sel aastal......Ma ei oska midagi teha tõesti.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next