| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:40 | |
| Irv meil sama asi :D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:40 | |
| Loorel on ka homme kehaline, jee!
9a klassi tunniplaan - Teisipäev
1. avi Varik Maris 23 2. a Rüütelmaa I 23 3. m Randviir Pe 23 4. b Sadam Annel 23 5. Fü Sadam Annel 23 6. kk Lepp Linda kk Tatar Enn 7. geo Luukas Eha 23
Ärge tulge mulle ütlema, et te ei saa aru mu homsest tunniplaanist. Uuele tüdrukule pidin seda tõlkima juba. KUIDAS TE ARU EI SAA? Aru ma ei mõista. Meil kool remondis. Enne oli kool E tähe kujuga, ainult seda keskmist kriipsu polnud. Nüüd siis kõige pikem osa E-st on läbikäidamatu, sööklasse peab üle siseõue minema. Faiiiin. Enne tegime koolimaja ringe, et alt koridori pealt, söökla juurest üles ja siis ülevalt koridori pealt alla tagasi. Nüüd on siis see täiesti võimatu. Ühel klassil on koridori peal klass. Täpselt meie klassi kõrval. Me saime esta klassi endale. Nüüd on siis nii, et õpetajad jooksevad, mitte meie, mõni üksik tund on mujal klassis. Nii ongi. |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:41 | |
| A meil ikka pani eelmine bio õps selle est viisi kui meil oli kera pildiga vihik sest talle meeldivad koerad:D
meil tehti ka remont... ma olen niiiiiii õnnelik et mei saanud teisel korrusel klassi sest teine korrus on midagi oranzi ja roosa vahepealset värvi... niiiii jube | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:44 | |
| Seepimesool või värk, kui ta lõpuks arsti juurde läks. Meil oli vene keelega nii, et kuuendas oli jumala lõtv õps. Isegi kahemeestel olid kogu aeg viied. Endal aasta jooksul üks kolm ja üks neli, ülejäänud viied. Aga midagi ei osanud. Siis tuli Nurges. Üleelmine aasta. Ja ta oli ikka täiega range. Ma venitasin esimese aasta kolme peale välja. Kuid noh... nagu öeldakse, asi on ka selles, palju on viitsimist. Nurges tegelikult sai aru, et meil on olematud teadmised vene keeles ja ta hakkas meid maast-madalast õpetama. Kõik hästi korralikult ja täpselt. Ja meie arenemine oli märgatav. Paar kuud ja me olimegi tasemel, kus vaja. Ja nomh... eelmise aasta alguses ma tõesti pingutasin ja värki ning sain oma viied kätte. Kaks esimest veerandit. Aga siis ei viitsinud ja tümps - kolm. Nii et... Nurges andis ka meile täiega tõlkida, hästi mahukad kodutööd jms, kuid kui sa need ära pusid, see tõesti aitab. Nii et omade kogemuste põhjal - leebema õpetaja pealt rangema peale minnes on vägagi võimalik end vee peal hoida. Lihtsalt natukene ekstra tööd vaja, muud midagi... | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:50 | |
| Kindlasti! Nüüd vaata kui hooliv ta isegi nohuga on. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:52 | |
| No aga meie õpetaja on selline, et räägib, et tema ei usu, et asi oli vanas õpetajas ja meie enda viga, ühesõnaga, ta ajab oma õige materjali jura edasi ja eeldab, et nt tõlkides eelmise aasta sõnade sisuga lauseid, et meie muidugi kohe oskame, aga kuna me neid õppinudki pole...No siis võid kolm korda arvata, kas me hakkama saame Ta on väga kangekaelne, mingi nõme vene mutt, kes ise eesti keeltki nii palju ei oska | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 16:54 | |
| Meil oli ka alguses väga nõrk õps a nüüd se õpe on suutnud vähemalt midagigi mulle selgeks teha kuigi ta lemmik lause on tak poisid tak olge tasa:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Ohjah. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Mul on homme 5 tundi ja ma pean üheksaks kooli minema. Aga need kes käivad lastekooris, need peavad kaheksaks minema koori. Niiet veab mul. 8.klass ja ainult 5 tundi. xd Meil suht kõik õpsid ranged ja värki. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:00 | |
| Eino eriti veab | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:02 | |
| Vene keelt mai oska üldse. Kui meil millalgi Nuki tuleb siis ma vajun maa-alla. Homme kaheksa tundi. Jee *Sarkasm* Keka on homme, jee Vaba tund (HH) Beo on homme *Oksendab nurka* Savo viskab tõsiselt kopa ette vahest. Aga üldiselt, essa tunni magan maha. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:02 | |
| Ma loodan et mu õpsid pole vähemalt rangd...muidu ma suren. Ma sain koha esimses reas niiet seda suremise osa mõtlen ma tõsiselt:D | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:08 | |
| Ma üritan igal pool tahapoole koha saada. Matas istun Katrega. See saab huvitav olema. Arro karjub koguaeg: Katre, kuuled või? Katre, mis teed seal? Ma olen Katrega ühekorra õues käinud. See oli...huvitav. Mul igapäev 8 tundi va. neljapäev millal on 5 tundi | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:09 | |
| Ma ei ole veel terve nädala tunniplaani kätte saanudki Aga jah, homme läheb suremiseks siis :S | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:09 | |
| Aga mina ei taha istuda ees ja ma ei taha istuda hannaga ja kui ma rühma tundides ka tagumisi kohti ei saa siiiiiiis ma olen kuri:D meil tuleb õnneks reedest uus tunniplaan vist:D | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:11 | |
| Ma kavatsen võidelda keskmiste pinkide nimel Taga on liiga suur lärm ja ees vahib õps sind kullipilguga | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 17:14 | |
| Ega jah, päris taha ei lähe ma ka. Neid kohti jälgitakse just täiega. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:02 | |
| Kuna meil kõik tunnid ühes klassis, siis mul on pohhui ( vut¹vut¹ ) ja ma istun koguaeg taga reas akna all. Sest nii on lahe! JEE:D |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:08 | |
| Meil on erinevates klassides tunnid. Noh jah suur koolimaja ka , mingi 4 korrust. ^^ Meile anti ka ainult homne tunniplaan | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:22 | |
| mina ka kohal nüüd Aktus on pointlesss. Pm, midagi ei kuulnud ja me läksime tühjema ala peale, istusime maha ja hakkasime rääääkima Kui minema hakati minema - lipsasime aia august välja XD Pm, nügisime end tatikatega koos majja. Ma pidin pm koguaeg põlved täiega krõnksus ringi käima. XD noh, me ei nüginud - lasime end kaaasa vedada. xD Ja aiii ma olen KURII! Kuidas nad JULGEVAD jätta remondi tegemata kahel ülemisel korrusel ja need siis MEILE anda!?!?!? Kõik tunnid peale ee... 4 tunni nädalas on nüüd kolmandal-neljandal korrusel. Ja seal haiseeeb :'( Keskkond on null. Hais oli veel hullemaks läinud kui eelmine aasta Kõigenõmedamasimaailmas no. Ja venkuõps.. meile ei öeldud, kus meil venekeele tunnid toimuvad - teistele rühmadele öeldi. Kahtlane Nad ei või meid kokku tõsta for christ sake! Meil oli parim venkuõps. Ja söömine on nii hilja, et pm saab terve päeva nälgida ja siis enne viimast tundi kõva kartuli alla kugistada -.- Reedel on kaks esimest tundi vabaad :D Ja inka õps jäi samaks (l) Iga päev on seitse tundi. Hea seegi Eelmine aasta viskas kaheksa kaa ette. Kujutate ette? Kuuendas klassis kaheksa tundi päevas o.o Aga see haisuvärk on ÄRRRRRRRRRRRRR! Käsitöid on kaa aint üks tund nädalas ;( Esiteks. Kuidas ma asjad valmis peaks saama? Ja teiseks - kõigeparemtundju!!! Kahel päeval on kaks eesti keelt aia. Ja meie koolis ei ole õnneks mingeid T.O.R.E. vante | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:42 | |
| Meil kolm korrust ja tunniplaani vaadates on umbes nii: Essa korrus-kolmas-essa-kolmas-teine-essa-kolmas...Jne:D You get the point. Veits tüütu. Meie kool õnneks ei haise. Aga T.O.R.E-vant on tore ju | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:48 | |
| T.O.R.E.vandid toredad tglt. Aga jah... Keelegruppidega see hea asi, et kui õpib 24 inimest, on ühes grupis, kui 25, läheb kaheks. Meil inkas kaks gruppi. (H) Ja siis venes 1. Mulle sobib. (Venet õpib 23) A ma lähen Katrega koju vahest... ta hea, jutukas. Ja üks tund kässat nädalas.... aaahhh! Minu paradiis. Üks aasta oli küll täpselt selline tunniplaan nagu Kärka kirjeldas. Noh, mata (jaansaluga kolmandal), mussa (essal), kaks kässat. Niih. Kolmas korrus. Saaks ilusti üleval olla, AGA peale kolmandat söögivahetund. See ajas närvi. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 18:49 | |
| Ma vihkan kässat. Meil inkas poisid ja tüdrukud eraldi. Venes on vene ja saksa. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|