MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Next
AutorTeade
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:38

Oota mis jamast sa räägid?Very Happy
aga meil on ikka kõik jubedad ained koos homme...mata keemia füüsika ja vene keel... appiiii
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:40

Irv meil sama asi Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:40

Loorel on ka homme kehaline, jee!

9a klassi tunniplaan -
Teisipäev

1. avi Varik Maris 23
2. a Rüütelmaa I 23
3. m Randviir Pe 23
4. b Sadam Annel 23
5. Fü Sadam Annel 23
6. kk Lepp Linda
kk Tatar Enn
7. geo Luukas Eha 23

Ärge tulge mulle ütlema, et te ei saa aru mu homsest tunniplaanist. Uuele tüdrukule pidin seda tõlkima juba. KUIDAS TE ARU EI SAA? Aru ma ei mõista.
Meil kool remondis. Enne oli kool E tähe kujuga, ainult seda keskmist kriipsu polnud. Nüüd siis kõige pikem osa E-st on läbikäidamatu, sööklasse peab üle siseõue minema. Faiiiin. Enne tegime koolimaja ringe, et alt koridori pealt, söökla juurest üles ja siis ülevalt koridori pealt alla tagasi. Nüüd on siis see täiesti võimatu. Ühel klassil on koridori peal klass. Täpselt meie klassi kõrval. Me saime esta klassi endale. Nüüd on siis nii, et õpetajad jooksevad, mitte meie, mõni üksik tund on mujal klassis. Nii ongi.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:41

A meil ikka pani eelmine bio õps selle est viisi kui meil oli kera pildiga vihik sest talle meeldivad koerad:D

meil tehti ka remont... ma olen niiiiiii õnnelik et mei saanud teisel korrusel klassi sest teine korrus on midagi oranzi ja roosa vahepealset värvi... niiiii jube
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:44

Seepimesool või värk, kui ta lõpuks arsti juurde läks. Very Happy

Meil oli vene keelega nii, et kuuendas oli jumala lõtv õps. Isegi kahemeestel olid kogu aeg viied. Endal aasta jooksul üks kolm ja üks neli, ülejäänud viied. Aga midagi ei osanud.

Siis tuli Nurges. Üleelmine aasta. Ja ta oli ikka täiega range. Ma venitasin esimese aasta kolme peale välja. Kuid noh... nagu öeldakse, asi on ka selles, palju on viitsimist.

Nurges tegelikult sai aru, et meil on olematud teadmised vene keeles ja ta hakkas meid maast-madalast õpetama. Kõik hästi korralikult ja täpselt. Ja meie arenemine oli märgatav. Paar kuud ja me olimegi tasemel, kus vaja.

Ja nomh... eelmise aasta alguses ma tõesti pingutasin ja värki ning sain oma viied kätte. Kaks esimest veerandit. Aga siis ei viitsinud ja tümps - kolm.

Nii et... Nurges andis ka meile täiega tõlkida, hästi mahukad kodutööd jms, kuid kui sa need ära pusid, see tõesti aitab.

Nii et omade kogemuste põhjal - leebema õpetaja pealt rangema peale minnes on vägagi võimalik end vee peal hoida. Lihtsalt natukene ekstra tööd vaja, muud midagi...
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:46

Mis ta oli siis enne veel ullem?Very Happy

A meil oli eelmise aasta lõpus remont ja niiiii lahe et meie saime koridori klassi asemel:D
sööklasse pidi siis minema kõigepealt üks korrus üles ja siis neli korrust alla:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:50

Kindlasti! Very Happy
Nüüd vaata kui hooliv ta isegi nohuga on. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:52

No aga meie õpetaja on selline, et räägib, et tema ei usu, et asi oli vanas õpetajas ja meie enda viga, ühesõnaga, ta ajab oma õige materjali jura edasi ja eeldab, et nt tõlkides eelmise aasta sõnade sisuga lauseid, et meie muidugi kohe oskame, aga kuna me neid õppinudki pole...No siis võid kolm korda arvata, kas me hakkama saame Very Happy Ta on väga kangekaelne, mingi nõme vene mutt, kes ise eesti keeltki nii palju ei oska Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:54

Meil oli ka alguses väga nõrk õps a nüüd se õpe on suutnud vähemalt midagigi mulle selgeks teha kuigi ta lemmik lause on tak poisid tak olge tasa:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 16:54

Ohjah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

Mul on homme 5 tundi ja ma pean üheksaks kooli minema. Razz Aga need kes käivad lastekooris, need peavad kaheksaks minema koori. Very Happy Niiet veab mul. Wink 8.klass ja ainult 5 tundi. xd Meil suht kõik õpsid ranged ja värki.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:00

Eino eriti veab Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:02

Vene keelt mai oska üldse. Kui meil millalgi Nuki tuleb siis ma vajun maa-alla.
Homme kaheksa tundi. Jee Very Happy *Sarkasm*

Keka on homme, jee Very Happy Vaba tund (HH)

Beo on homme *Oksendab nurka* Savo viskab tõsiselt kopa ette vahest.

Aga üldiselt, essa tunni magan maha. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:02

Ma loodan et mu õpsid pole vähemalt rangd...muidu ma suren.
Ma sain koha esimses reas niiet seda suremise osa mõtlen ma tõsiselt:D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:08

Ma üritan igal pool tahapoole koha saada. Very Happy

Matas istun Katrega. See saab huvitav olema. Very Happy Very Happy

Arro karjub koguaeg: Katre, kuuled või? Katre, mis teed seal?

Ma olen Katrega ühekorra õues käinud. Very Happy

See oli...huvitav. Very Happy Very Happy

Mul igapäev 8 tundi va. neljapäev millal on 5 tundi Razz
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:09

Ma ei ole veel terve nädala tunniplaani kätte saanudki Very Happy Aga jah, homme läheb suremiseks siis :S
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:09

Aga mina ei taha istuda ees ja ma ei taha istuda hannaga ja kui ma rühma tundides ka tagumisi kohti ei saa siiiiiiis ma olen kuri:D
meil tuleb õnneks reedest uus tunniplaan vist:D
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:11

Ma kavatsen võidelda keskmiste pinkide nimel Very Happy Taga on liiga suur lärm ja ees vahib õps sind kullipilguga Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 17:14

Ega jah, päris taha ei lähe ma ka.
Neid kohti jälgitakse just täiega. Razz
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:02

Kuna meil kõik tunnid ühes klassis, siis mul on pohhui ( vut¹vut¹ ) ja ma istun koguaeg taga reas akna all. Sest nii on lahe! Very Happy JEE:D
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:08

Meil on erinevates klassides tunnid. Razz Noh jah suur koolimaja ka , mingi 4 korrust. ^^ Meile anti ka ainult homne tunniplaan Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:22

mina ka kohal nüüd Very Happy
Aktus on pointlesss. Pm, midagi ei kuulnud ja me läksime tühjema ala peale, istusime maha ja hakkasime rääääkima Very Happy
Kui minema hakati minema - lipsasime aia august välja XD
Pm, nügisime end tatikatega koos majja. Ma pidin pm koguaeg põlved täiega krõnksus ringi käima. XD
noh, me ei nüginud - lasime end kaaasa vedada. xD

Ja aiii ma olen KURII! Kuidas nad JULGEVAD jätta remondi tegemata kahel ülemisel korrusel ja need siis MEILE anda!?!?!? Kõik tunnid peale ee... 4 tunni nädalas on nüüd kolmandal-neljandal korrusel. Ja seal haiseeeb :'( Keskkond on null. Hais oli veel hullemaks läinud kui eelmine aasta Sad Kõigenõmedamasimaailmas no.
Ja venkuõps.. meile ei öeldud, kus meil venekeele tunnid toimuvad - teistele rühmadele öeldi. Kahtlane Very Happy Nad ei või meid kokku tõsta for christ sake! Very Happy Meil oli parim venkuõps.
Ja söömine on nii hilja, et pm saab terve päeva nälgida ja siis enne viimast tundi kõva kartuli alla kugistada -.-
Reedel on kaks esimest tundi vabaad Very Happy:D Ja inka õps jäi samaks (l) Very Happy
Iga päev on seitse tundi. Hea seegi Very Happy Eelmine aasta viskas kaheksa kaa ette. Kujutate ette? Kuuendas klassis kaheksa tundi päevas o.o
Aga see haisuvärk on ÄRRRRRRRRRRRRR! Mad Mad Mad Mad
Käsitöid on kaa aint üks tund nädalas ;( Esiteks. Kuidas ma asjad valmis peaks saama? Ja teiseks - kõigeparemtundju!!!
Kahel päeval on kaks eesti keelt Suspect aia.
Ja meie koolis ei ole õnneks mingeid T.O.R.E. vante Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:42

Meil kolm korrust ja tunniplaani vaadates on umbes nii: Essa korrus-kolmas-essa-kolmas-teine-essa-kolmas...Jne:D

You get the point. Very Happy

Veits tüütu.

Meie kool õnneks ei haise.

Aga T.O.R.E-vant on tore ju Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:48

T.O.R.E.vandid toredad tglt. Very Happy

Aga jah... Keelegruppidega see hea asi, et kui õpib 24 inimest, on ühes grupis, kui 25, läheb kaheks. Very Happy Meil inkas kaks gruppi. (H) Very Happy Ja siis venes 1. Mulle sobib. Very Happy (Venet õpib 23)

A ma lähen Katrega koju vahest... Very Happy ta hea, jutukas. Very Happy

Ja üks tund kässat nädalas.... aaahhh! Minu paradiis. Very Happy

Üks aasta oli küll täpselt selline tunniplaan nagu Kärka kirjeldas. Very Happy Noh, mata (jaansaluga kolmandal), mussa (essal), kaks kässat. Niih. Kolmas korrus. Saaks ilusti üleval olla, AGA peale kolmandat söögivahetund. See ajas närvi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/9/2008, 18:49

Ma vihkan kässat.

Meil inkas poisid ja tüdrukud eraldi. Venes on vene ja saksa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Next