MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:01

Meil ei õpi keegi saksat. Very Happy Kolmandas kõik inglisesse ja kuuendas venesse. Very Happy
Silver tahtis saksat , a ei saanud. Very Happy

Kässa on jubejubejube. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:02

Meil ka pole saksat:D kuigi vb isegi oleks tahtnud:D
mul pole muidu kässa tunni vastu midagi aga kodus ma seda teha ei viitsi:D aga ikkagi jess et ainult üks tund nüüd:D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:04

Meil valida kas vene või saksa. Daa et vene ju. Very Happy

Ja kässat ma ei teegi kodus. See on suht ainus aine kus ma kolmesid saan. Õps on liiga hea et kahtesid panna. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:06

Nh ma ka üldiselt kodus ei tee aga st et ma pean tunnis kaks korda kiiremini tegema kui teised:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:06

aga minujaoks on kässa parim Very Happy
Seal ei pea midagi tegema ;D võinoh. Seal saab kõike muud ka teha Razz
Aga see värk kesklinnas oli ikka ülekõige XD
Sõitsime selle tatikate rongigaxD Tirisin jettit kõrvast (666)
Ja koju tulin: nelja õhupalli, 20 märgi, krooni, kassimaski(xdxd) ja igast muu pahnaga xD
Vägaäge oli Wink
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:07

Jah... Martjak alati ähvardab ja ähvardab ja... ähvardab. Very Happy Mul pold aasta jooksul ühtegi valmis tööd. Kaks essat veerandit viis, siis kolmas neli ja lõpuks kolm, kuna tal sai lõpuks tõesti villand must. Very Happy
Kodus ei viitsi ju vapsee midagi teha. (A)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:13

Jajah, viimase veerandi lõpus kutsus mu enda kõrvale: No ma ju ei saa sulle viit panna. Sul pole ühtegi lõpetatud tööd. Ega sa väga ei pahanda kui ma sulle nelja panen?

IRW! Ei tead, ma lähen lasen kuuli pähe nüüd omale. Kamoon mutt, osta aju omale.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:15

novot selline jutt on kõigeparem, xD
Aga see on nii ufo mõtte, et homme ärkan 6.45 ja lähen kooooli! EESTI KEELDE! Eino what? Shocked
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:16

Mina ärkan 7.08. Very Happy 05 liiga vara ja 10 liiga hilja. Very Happy
Ja siis pooleks vean end Kätu juurde. Very Happy Lähme kooli ja võtame kartsas talutavad kohad. XD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:18

Mu mobla pläriseb kell 7:05 mis tähendab et umbes pooleks olen ma ärkvel. Ja siis millalgi avastan et kell on nii palju ja torman kooli. Siis alles panen tähele et tunni alguseni on 15 minutit aega. Ja nii iga hommik. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:20

Esimene koolinädal on kõigehullem. Kohtade võtmine Neutral
Ei saa endale lubada ühtki hilinemist silent
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:21

Jupp. Very Happy
Meil muidugi juba ära ka jagatud, kus tunnis kes kellega istub. Very Happy
Ja see, kas istume neljastesse või kahestesse. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:22

Haah, mai tea kellega ma istungi, te juba krabate kohti. Very Happy Muig... Issaaaaaaaand. Sille sõnavara jääb külge. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:26

Muig. Very Happy
Estas me istume Andra ja Kätuga neljasesse, ja mina otsa peale, kuna ma lihtsalt ei salli nende rääkimisi. Very Happy Tahaks keskenduda. Very Happy
Inkas istun ma Tuuliga. Very Happy
Venes Kätuga, Tuuli ja Andra meie taga. Very Happy
Matemaatikas istume Kätuga Andra ja Lii ees või taga. Very Happy
Füssas tahame endale viimast rida kuuekesi. Very Happy (Lii, mina, Andra, Kätu, Tuuli, Gerda. Very Happy)
Keemias kätuga, Andra Liiga. Very Happy Siis tuuli ja Gerda seal kokku. Very Happy
Ajaloos neljane. Very Happy Seal ma olen Kätu kõrval, teisel pool ehk Tuula. Very Happy
Jne . Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:40

Hm, mul on päris keeruline - kuna kool remondis ja kõik tunnid ühes klassis, siis ma istun kõik tunnid.. mm Keitiga. Just. Ja vene keeles istun Kadiga. Ja muusikas võibolla Bobiga. Siuke värk ongi.

Hetkel proovin kuidagi Õpilasomavalitsust koolis ikkagi tööle saada. Meil huvijuht on bit doomed, loll või nii. Ja räägin eelmisel aastal ÕOV juhiga, et võiks teha mingi sellise triki, et Helja ei saaks üldse meile midagi öelda, mida teha või mitte. Et oleks ainult ÕOV. isehakanud kooliesindajad võimidagi, et kõik oleks õpilaste algatustel, ja kui meil vaja oleks, siis küsiks juhtkonnalt abi...

Edit :
Helen ütleb (19:49):
sa sobid juhiks juba selle poolest ma saan aru aga minul lihtsalt ei ole mingit tahtmist seda asja ajada enam.. kunagi oli, aga enam ei tunne mingit rõõmu, ainult nagu kohustus. ma ei oskagi seletada. ei taha üldse tegemist teha aga ma usun et teisi ikka on kerli, grets, miina, jaana, annika, gerda... ma vaatan kui sellest kuidagi juttu tuleb

Miiiismõõõtes nagu, millest me räägime, mina ja juhiks? eluunistus juu!!Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 19:51

Meid on klassis paaritu arv. Tüdrukuid no Very Happy Ja maffiakas on kaa paaritu arv Very Happy
Ma uhkelt üksiinddaaa ;D
Mittemidagi pole selle vastu. Razz
Niikuinii istun enda sõprade juurde ju ;D

Vägev.^^ Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:24

Mu klassis on hmm, umbes 29 tüdrukut ja 7 poissi, nii et t¹ikipower omab. alien
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:34

Ooeh , ma unustasin õpsilt küsida, et mis vahetunni ajal meil söögiaeg on . :/
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:36

meil oli 19 tüdrukut ja 19 poissi, aga nüüd saime teada, et üks tüdruk läks ära ja HK läheb teisest veerandist hiinasse niiet.. kokkuvõttes 17 tüdrukut ja 19 poissi. jube onju ? :/

ja siis saksa keelde läks meie klassist neli tüdrukut (mina, iris, merka ja lea) ja kolm nohikupoissi xD
päärisheasisnagu^^ Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:37

Very Happy meil tüdrukuid täpselt kaks korda rohkem kui poisse:D
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:38

meil on mingi 19 tüdrukut ja 10 poissi. meil on 29 õpilast xD. Ahjaa ja ma ei tea veel, kus kuhu hakkan istuma. Enamasti üksinda ma arvan... kui võimalik.. Meil oli täna aint klassijuhataja ja aktus (õues)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:41

aktus oli kõigil (enamusel) õues, niiet ära paugu Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:44

Aga meil oli saalis sest saal oli uus:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:47

Meil iga ilmaga õues vist. Very Happy

Aga ma vaatan Tõehetke. Very Happy Deem, see tädi käib närvidele. Very Happy
See vastus... on... tõde.
Ilgelt pikkade vahedega. õhh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime1/9/2008, 20:50

Se on praegu?Very Happy
ups ma tahtsin vaadata:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Next