| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:01 | |
| Meil ei õpi keegi saksat. Kolmandas kõik inglisesse ja kuuendas venesse. Silver tahtis saksat , a ei saanud. Kässa on jubejubejube. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:02 | |
| Meil ka pole saksat:D kuigi vb isegi oleks tahtnud:D mul pole muidu kässa tunni vastu midagi aga kodus ma seda teha ei viitsi:D aga ikkagi jess et ainult üks tund nüüd:D | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:04 | |
| Meil valida kas vene või saksa. Daa et vene ju. Ja kässat ma ei teegi kodus. See on suht ainus aine kus ma kolmesid saan. Õps on liiga hea et kahtesid panna. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:06 | |
| Nh ma ka üldiselt kodus ei tee aga st et ma pean tunnis kaks korda kiiremini tegema kui teised:D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:06 | |
| aga minujaoks on kässa parim Seal ei pea midagi tegema ;D võinoh. Seal saab kõike muud ka teha Aga see värk kesklinnas oli ikka ülekõige XD Sõitsime selle tatikate rongigaxD Tirisin jettit kõrvast (666) Ja koju tulin: nelja õhupalli, 20 märgi, krooni, kassimaski(xdxd) ja igast muu pahnaga xD Vägaäge oli | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:07 | |
| Jah... Martjak alati ähvardab ja ähvardab ja... ähvardab. Mul pold aasta jooksul ühtegi valmis tööd. Kaks essat veerandit viis, siis kolmas neli ja lõpuks kolm, kuna tal sai lõpuks tõesti villand must. Kodus ei viitsi ju vapsee midagi teha. (A) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:13 | |
| Jajah, viimase veerandi lõpus kutsus mu enda kõrvale: No ma ju ei saa sulle viit panna. Sul pole ühtegi lõpetatud tööd. Ega sa väga ei pahanda kui ma sulle nelja panen?
IRW! Ei tead, ma lähen lasen kuuli pähe nüüd omale. Kamoon mutt, osta aju omale. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:15 | |
| novot selline jutt on kõigeparem, xD Aga see on nii ufo mõtte, et homme ärkan 6.45 ja lähen kooooli! EESTI KEELDE! Eino what? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:16 | |
| Mina ärkan 7.08. 05 liiga vara ja 10 liiga hilja. Ja siis pooleks vean end Kätu juurde. Lähme kooli ja võtame kartsas talutavad kohad. XD | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:18 | |
| Mu mobla pläriseb kell 7:05 mis tähendab et umbes pooleks olen ma ärkvel. Ja siis millalgi avastan et kell on nii palju ja torman kooli. Siis alles panen tähele et tunni alguseni on 15 minutit aega. Ja nii iga hommik. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:20 | |
| Esimene koolinädal on kõigehullem. Kohtade võtmine Ei saa endale lubada ühtki hilinemist | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:21 | |
| Jupp. Meil muidugi juba ära ka jagatud, kus tunnis kes kellega istub. Ja see, kas istume neljastesse või kahestesse. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:22 | |
| Haah, mai tea kellega ma istungi, te juba krabate kohti. Muig... Issaaaaaaaand. Sille sõnavara jääb külge. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:26 | |
| Muig. Estas me istume Andra ja Kätuga neljasesse, ja mina otsa peale, kuna ma lihtsalt ei salli nende rääkimisi. Tahaks keskenduda. Inkas istun ma Tuuliga. Venes Kätuga, Tuuli ja Andra meie taga. Matemaatikas istume Kätuga Andra ja Lii ees või taga. Füssas tahame endale viimast rida kuuekesi. (Lii, mina, Andra, Kätu, Tuuli, Gerda. ) Keemias kätuga, Andra Liiga. Siis tuuli ja Gerda seal kokku. Ajaloos neljane. Seal ma olen Kätu kõrval, teisel pool ehk Tuula. Jne . | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:40 | |
| Hm, mul on päris keeruline - kuna kool remondis ja kõik tunnid ühes klassis, siis ma istun kõik tunnid.. mm Keitiga. Just. Ja vene keeles istun Kadiga. Ja muusikas võibolla Bobiga. Siuke värk ongi. Hetkel proovin kuidagi Õpilasomavalitsust koolis ikkagi tööle saada. Meil huvijuht on bit doomed, loll või nii. Ja räägin eelmisel aastal ÕOV juhiga, et võiks teha mingi sellise triki, et Helja ei saaks üldse meile midagi öelda, mida teha või mitte. Et oleks ainult ÕOV. isehakanud kooliesindajad võimidagi, et kõik oleks õpilaste algatustel, ja kui meil vaja oleks, siis küsiks juhtkonnalt abi... Edit : Helen ütleb (19:49): sa sobid juhiks juba selle poolest ma saan aru aga minul lihtsalt ei ole mingit tahtmist seda asja ajada enam.. kunagi oli, aga enam ei tunne mingit rõõmu, ainult nagu kohustus. ma ei oskagi seletada. ei taha üldse tegemist teha aga ma usun et teisi ikka on kerli, grets, miina, jaana, annika, gerda... ma vaatan kui sellest kuidagi juttu tuleb Miiiismõõõtes nagu, millest me räägime, mina ja juhiks? eluunistus juu!! |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 19:51 | |
| Meid on klassis paaritu arv. Tüdrukuid no Ja maffiakas on kaa paaritu arv Ma uhkelt üksiinddaaa ;D Mittemidagi pole selle vastu. Niikuinii istun enda sõprade juurde ju ;D Vägev.^^ :D | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 20:24 | |
| Mu klassis on hmm, umbes 29 tüdrukut ja 7 poissi, nii et t¹ikipower omab. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 20:34 | |
| Ooeh , ma unustasin õpsilt küsida, et mis vahetunni ajal meil söögiaeg on . :/ | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 20:38 | |
| meil on mingi 19 tüdrukut ja 10 poissi. meil on 29 õpilast xD. Ahjaa ja ma ei tea veel, kus kuhu hakkan istuma. Enamasti üksinda ma arvan... kui võimalik.. Meil oli täna aint klassijuhataja ja aktus (õues) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 20:44 | |
| Aga meil oli saalis sest saal oli uus:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/9/2008, 20:47 | |
| Meil iga ilmaga õues vist. Aga ma vaatan Tõehetke. Deem, see tädi käib närvidele. See vastus... on... tõde. Ilgelt pikkade vahedega. õhh. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |