MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters | |
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 14:44 | |
| Noh, kui ma oleks tahtnud, siis leini sind päästnud poleks. Aga ma ei tea... Ei julge mõeldagi. :S Nii sitt sellepärast olla... Igast jubedad võimalused käivad peast läbi... Andra soovitas sõnum saata, et mina saan taga ju läbi, aga ma ei taha torkida... Mitte veel. Ehk homme peale tundi saame rääkida natukene... kui ta kooli tulebki. Õhhh. Andra pani nii jubeda võimaluse pähe (et Kaiga midagi) ja ma lihtsalt... Siiamaani kulm kortsus ja nii retsilt mures pole juba mingi ... mitu kuud vähemalt olnud.:/ | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 14:47 | |
| Ega jah, imelik on see lugu küll. Vahtra oli surmtõsine noh. Aga loodame siis et ta tuleb kooli. | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 14:49 | |
| Branduuu ehk Ann kirjutas täna vahetundide ajal vahel enda juttu. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 14:56 | |
| Juhuuuu. Ja loodame... :/ Kuigi Vahtra kogu aeg surmtõsine, va siis, kui Kait mõne õnnestunud naljaga maha saab. | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 15:20 | |
| NIIISIIIIIIIS ! (sorri, kui teil mingi teema käsil oli, ma hakkan muljetama nüüd .D)
saksa keel võrdub ARMASTUUS Inglise keel võrdub üks tund on sama raske, kui terve eelmine aasta kokku -.-
täpsemalt siis - saksa keele õps on venelane üldiselt, siuke blond tsikk ülipikkade roosade kunstküüntega ma (ja tänu sellele ka paljud teised) arvasin, et ta on mingi illllgem bimbo ja värki, aga tegelt oli ta sajaga normaalne vägavägaväga mõnus õps on suudab niimoodi tundi teha, et ei hakka igav ega tüütu ega siiber vot ! ta isegi ei üritanud kohe esimesel tunnil meile sõnu pähe taguma hakata, ei teinud eessõnadest juttu ega tahtnud, et me mingit erilist võimekust üles näitaksime. alustas tavalistest lausetest janii, ja ütles, et oleks TORE, kui me saaksime järgmiseks korraks neli küsimust ja neli vastust ära õppida xD (L)^^
Inkas tuli uus õps, kes on meie kooli lõpetand ja talle endale andis inkat meie eelmine õps -.- niisiis, tegi meile 25 minutit selgeks, et iga tund tuleb töö, ja tema valida on lihtsalt see, et MIS töö. et siis valikud - suuline, etteütlus, test, sõnade töö. lavli onju ? täielik MÕRRRRRRD selline ! -.- kuigi alguses tundus ta oma oranzide juustega päris normaalne :/ idioot selline.
geograafia tuleb tüütu. õps on suht normaalne, aga aine on täielik igavuse allikas mind ilgelt huvitab kaa kaardi lugemine onju^^
keka on nii nagu alati - padu vihmaga kolme kilti jooksma, nii meie õpetajalik
ilus päev oli ! ma jooksen musakooli nüd xD | |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 15:38 | |
| IKSDEE. That is all I have to say. Aga muljetaks siis oma päevast ka. Esta: Suht norm isegi, minig eesmärgid ja asjad panime tahvlile kirja ja siis õpikud saime kätte. Kelle ei helisenud nii et tund algas mingi 5 minti hiljem ja lõppes 5 minti varem. Keemia: Bööö... igav. Me Mariliga hakkasime tunni alguses juba töövihikut täitma ja siis kui tunni lõpus öeldi teistele et alustage koduse tööga, milleks oligi tv, pakkisime me oma asjad kokku ja hakkasime lobisema. Ühiskond: See aine mulle ei meeldi. POLIITIKA, no kamoon. Seal ka suht lobisesime. Õps tegi kohe tunni alguses selgeks et tema arvab et me oleme juba suured ja tema meid keelama ei hakka nii et kujutate ette mis sellest sai. Inka: See aine on lihtne. Naerda sai. Õps on ka siuke pohhuist juba ja laseb mul teha, mida ma vähegi tahan. Peaasi et ma teisi väga ei sega. Ma võin klassis ringi ka jalutada tunni ajal, sest ma lihtsalt oskan kõike. Tegin töövihikut hoopis ja naersin mingite piltide üle. Keka: LEBOOOO, naersin nende üle ja olin kohtunik. Pärast kõik kummardasid minu ees Ok, nad tegid tegelt seljalihaseid aga no see nägi välja nagu ma kummardaks. Saida pidas mingi kõne ka et kohtunikele vastu ei vaielda ja neamd ruulivad ja värki. Siis ma olin suht kahjurõõmus. Beo: see tund on alati sakkinud. Meie klass oli isegi vaikne ja Savo oli siis ka veits talutavam. Aga no, ta ütles et meil on iga osa kohta filmid olemas ja neid hakkame vaatama. Ja osade hulka kuulub rasedus ja kõik sellele eelnev ja järgnev. Need filmid saavad huvitavad olema. Nils juba ütles et tema tahab sünnituse kohta filmi vaadata. No kamoon. Filmis Kõht ette väitas korraks sünnitust ja see oli juba piisavalt jube. Siis teine esta jäi ära. Ma parem ei hakka mõtlemagi miks. Kogu 9b kamandati üles vene ukse taha. Läksime klassi, seal oli tund sees. Siis istusime vabadele kohtadele ja õps jaotas õpikud ja töövihikud laiali. KOJUUU!! Vot siuke päev siis. Vahetunnis sai naerda. Setu läks minust mööda, ütles Tsau. Ta on väääga pikk. Ma siis ajasin pea kuklasse ja ütlesin tsau vastu, pärast kõik naersid tükk aega selle üle. Ja Leiniga tantsisime seal nii et Hendrik ja Setu naersid. Hendriku ees nüüd mark maani. Savi ju, et ta Laura vend on. Ja savi et ma juba kinni olen. Ikka on mark. Setu juba teab kui pöörane ma olen. Tema ees pole hullu. | |
| | | ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 16:20 | |
| Olal-laa.. Täna oli nii tore ja puha 8.10 kunst.. Õpetaja seletas,kuidas ta meid hindama hakkab.. suht igav oli.. Pidime joonistama mingeid inimesi,nagu jälle meiE ühel klassi poisil läks teema vasakusse pildi joonistamisega.. vahetund oli suht lühike.. Saime teada,et meie klassis on ainukesena kaamera klassis,mitte ühelgil teises klassis pole.. Yeah.. we are bad (hh) Ajalootunnis näitasid poisid,et neil on kenamad proteesid kui meie õpsil,tehti paberist hambad ette ja mindi klassi ette näitama.. Meie raunole visati tatikuule kahjuks ta ei teadnud et need olid täis tatistatud ,ta võttis need tugevasti kätte ja.. viskas tagasi Vahetunnis läksime eks-klassijuhataja juurde,ta kantseldas pisikesi. Saime kuulsust juurde (hh) oi,meid kiideti xd.. igatahes jõlkusime õpsil sabas,kuni ta ütles: õnneks,tunnikell muudes tundides irwasime ja tegime endal margi täis. klst¹isime ka jubedalt. kooli lõpus läksime meie vanasse klassi,kus nüüd on esimene klass.. Ja sodisime selle täis,erinveate tervituste ja jobude tekstitega.. läksin koju ja käisin käntsa porilompi.. Lõpuks: I feel good,na-na-naa.. Ma olen väsinud,surmani,sest ma olen 3 ööpäeva peale maganud kokku 12 tundi we? saime hulga õpsi,keda vihale ajada | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 16:34 | |
| Oeh. Ma kahetsen tänast tegevust vist kooliaasta lõpuni. Absoluutselt KÕIKIDELE asjadele peale vihikute jõupaberid ümber. Asjade äratundmine saab jama olema. Esta oli mõnus jah tglt... Kõik said jälle minu pärast suutäie naerda. XD "Kes peab lugemispäevikut?" Mul ainsana käsi püsti. "Mitu raamatut lugesite? Nii palju sõrmi?" Mingi paar inimest peale minu tõstsid mingi max 2 sõrme püsti, ma tõstsin mõlema käe sõrmed ja mainisin, et väheks jäi. Vene - noh, Nuki nagu Nuki ikka. :DAga venes pole vähemalt kunagi igav, kuigi ta üks kardetumaid õpse vist. :DAga ma armastan neid tunde. Mis sest, et meil vist juba järgmine tund tuleb töö. XD Alustame tuupimist esimeses tunnis ja isegi viimases teeme veel retsilt tööd. Füüsika - hah. Igav. Ma olin terve tunni omas mullis. (A) Muusika - laulmine. Õps nuttis seal natukene. Noh, pisaraid pold, aga kurtis, et koorilaulule pole tundi määratud ja ähvardas vist koolist ära minna, kui ei tule jms. Kaspar ja Riivo jälle lollitasid ja Kait sai sõimuja kõikidel peale õpsi oli hea tuju. Ajaloos rääkisime ja oli väike kordamine. Esta jäi ära. Phh. Rets jooks kohtadele oli... No ja siis muidugi need igavahetunnised lollitamised ja naljad ja naermised. ^^ (Y) | |
| | | Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 16:48 | |
| Ma olen hullult masekas.
Sitt tunniplaan, sitad klassikaaslased, sitaks palju tunde.
e - 7 t - 8 k - 7 n - 6 r - 8
Täna oli juba 8 :S
Essa tund oli geograafia. Sai hakkama. Rääkisime asjad ära. Uurisime võimlat, mis oli klassideks tehtud.
Tessa oli ajalugu. Sai õpsiga vesteldud ja reisist räägitud, kuhu ma ei lähe.
kossa oli tavaline igav. Õpetaja andis õpikud ära ja kolis töövihikute jama ajama. Tunni lõpuks jõudis tagasi...
nessa oli mata. Mingi mutt tuli koori asju rääkima. Hui viitsin koori laulma minna. Lõpus klassijuhataja rääkis mata lõpus midagi ja saatis meid koos eksami lehtedegam inema
vissa oli parem. Laagus rääkis nii mõndagi, sai irvitada ja kuulata laagust.
kussa oli enesetapp. Vene keel on maailma nõmedam ja igavam tund. pidime jälle niipalju kirjutama, et käed valutasid. Ma tänasin jumalat, kui tund sai läbi...
sessa oli piin. Jälle ajalugu... Õpetaja rääkis essast maailmasõjast ja siis pidime nii palju kirjutama, et käed valutasid. Lisaks olin tunni lõpus magama jäänud ja oleks koguaeg midagi vihiku kirjutamise maha maganud. Nagu nii väsind olin päevast juba.
Füssas pidas õps pika loengu maha. Alguses kuulasin, tunni lõpus vist juba magasin. Peale seda ruttasin koju ja siin ma nüüd olen. Ma olen haigelt väsinud. Homme peab Starterit vahetunnis ostma, et päeva vastu pidada... | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 17:02 | |
| Suht tsill nagu. ä. oli... ph. esimene tund oli inglisekeel. õpetaja oli vist hulluks läinud, kuna ta käskis meil mõelda välja soovid ja panna need kotti (lihtsalt soovid). pärast lasi osadel võtta sealt need soovid ja ette lugeda... veits raske kujutletavat soovi ette lugeda, või miis? Teine tund oli ajalugu, no fain, magasime seal suht... Kolmas oli matemaatika, irnusime ja tsillisime ja täitsime tv-d ja värki. Sis tuli bioloogia, minepekki kus sai naerda, sadam on lahe õpetaja . Füssas, jälle sadamaga, jälle lahe. viies oli keka. mängisime rahvastepalli. enne mängu algust võtsime oma võisa kokku ja ma rääkisin siis plaani - "kaid ja tropid välja.. jaaa bobi ka!" ja siis kõik koos ÕU! (selgituseks siis, et Kai on siis mu paraleelklassiõde Jaanika Sadam ja tropp on paraleelklassiõde Getrin Utrop Bobi on uus klassiõde, tegelt on ta Anne-Mall). Kaotasime, aga vahet pole. Geograafia. Igav ja mõttetu tund. täitsime tv-d, proovisin hästi tubli olla. Mul õpitud nüüd ja koristan trepihalli ära ja siis olen lihtsalt lahe;). A, ma suutsin muidugi uute 10 eest endal margi ka maha teha. Läksin 10 klassi ja vaatasin, et majandusjuhataja ehk Pärnamaa, ehk buldog oli seal. vaatas mind nii, et mis mure on. ma siis karjun üle klassi, et tulin uute inimestega tutvust tegema, see jobu muidugi ei kuulnud. ütlesin siis, et nevermind:D ja läksin oma klassi, istusin laua peale. siis tuli kaimas ja ütles, et ta tuli ka uute õpilastega tutvust tegema:D siis ma ähvardasin selle koera kõrvalklassist ära tappa, ta ei saanud aru ,kes see koer on :d lõpuks tegime talle selgeks, et pärnts on koer. A, mate tunnis õp rääkis midagi lipakatest. ja pärnamaa kõndis just siis mööda, kui peep kõndis ukse poole ja ütles - lipakas:D |
| | | Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 17:15 | |
| Madis ära nuta Sul vähemalt ON puhvet See kuri nägu oli meie kooli jobudele :D:D Igatahes, minupäev kaa siis Hommikul kui kohale jõudsin, meenutati mulle umbes kaheksa korda, et vahetusjalatsid peavad olema. Ma olin enda tervsuvi pesemata täiiesti sitaste tossudega XD Siis peitsin neid, kui mõni kontrollmööda vantsis Igatahes: Ajalugu - suht normaalse koha sain Õpetaja ähvardas, et paneb mingi munapea mulle kõrvale o.O Muidu oli kõik LIIIGA tüüpiline. Nagu mittemidagi poleks vahepeal olnud . Loodame, et Eestikeeles saab vähemalt mingite suvekirjandite peal vireleda Bioloogia - viimane pink, aknaääres (h). Suht äge õps on. Mul nüüd koguni KAKS meesõpsi.^^ äää.... tore tund hakkab vist olema, sest meil ei ole sinna midagi peale vihiku ja pastaka vaja XD Geograafia - okei. See oli alles mutt XD Kui tema suu lahti teeb, see enam kinni ei lähe Äkki olen mina tulevikus samasugune? . Igatahes... ta rääkis 40 minutit jutti mingit värki California vahetusõpilastest, kes talle mingit vulkaanikivimitvõi miskit sellist saasta saatsid. "on nagu plastmass, aga tegelt ongi kohe kivi!" See on ainuke asi mis mul sõnasõnalt meeles (H). Ta rääkis nii kiiresti ja kohearusaada, et mõttetut juttu XD Inglise keel - Leek jäi alles YAYY Ta lubas, et see aasta tuleb raskemvärk. Eelmine aasta olid sellised asjad esimeses unitis, et oli pilt ja sa pidid seda sõna teadma.^^ suht nagu.. "a doll" "a balloon". Selline asi ajab närvi mustaks (6) Ja oli ikka mingi jama seal XD "Dogs are barking" -.- Matemaatika - TÄPSELT Sama mis eelmine aasta. Ja üleeelmine! Me läheme klassi(täna otsisime kohti kaa) võtame asjad välja ja õps hakkab karjuma meie peale. "KAUA VEEL!? JUBA KAKS MINUTIT ON TUNNIAEGALÄINUD! MA PEAN PEALE SEDA TUNDI SÖÖKLASSE MINEMA! KAUA VÕIB! Ja nüüd võtke lahti õpik, ülesanne 1." Täiesti jube moor ;/ SÖÖGIVAHETUND! Te ei kujuta ette, kuidas ma nälgisin seal. Ma sõin elus esimest korda koolis kaks portsu sööki.. Alguses kühveldasin enda taldrikku makarone täis ja siis võtsin veel tagant kokkaeitede juurest juurde :D 12.55. on söögivahetund -.- Me oleme viimased, kes kasutavad ööklat. Masendav värk Vene keel - Mul oli igav ja mul oli hirm XD See on täpseltsama mis muidutoimub Teised nagu teevad midagi, a mai saa muttigi aru ja siis on hirm, et äkki küsitakse mult, et kuidas on "kümme" Help me... Muidu oli samaa Muusika - SEE on kaa samasugune nagu varem õpetaja laulab enda jubeda lambahäälega mingeid imelikke laule ja klass ajab oma asju. viimases reas olen (H) Seesamune loll kool on meile valinud õpiku, mille kõik 90 kroonieest ostma peavad ja see on TV ja õpik koos. Seitsmendas ja kaheksandas klassis kasutame seda. MA EI SAA ARU, KUI LOLLID NEED ÕPIKUTEGIJAD ON NO! Kuidas nad aru ei saa, et koolikotid on RASKED! Ja nad teevad kahe aasta õpikud ühest tükis -,- No kammoon. Ma ei saa seda isegi pooleks lõigata, sest lõpus on ju noodijoonestikud, mida irmsasti kasutama peab. Pealeselle on see mingi lollaka A3 formaadiga ka veel Ja siis sain vabaaaks (H). Tegin endale linnas uue õpilaspiletipildi. Mis on... zomg kole JA vaatasin just ära GG uue hooaja esimese osa (l) parimno Blair on niiiikenaa | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 17:44 | |
| Oeh , kuna kõik räägivad siin enda päevast, siis ma räägin ka. Mul oli täna ainult 5 tundi ja kella üheksaks pidin kooli minema. Inimeseõpetus - kõik said alles täna teada, et meil see tund sellel aastal. Mingi umbes terve klass arvas, et geo tuleb, aga siis pärast saime teada, et inimeseõpetus. Õps rääkis inimese arenemisest ja kasvamisest jne. Ajalugu - Kuna ajaloo õps on mu klassijuss, siis umbes 15 mintsa oli meil klassijuhataja tund. Ja siis pidime vihikusse kirjutama märksõnu ja tuletama meelde nende märksõnade abil eelmise aasta materjali. Ma ei mäletanud mitte midagi. Matemaatika - Kordamine. A naerda sai ka vist. xd Muusika - Õps rääkis kooli juubelist ja et mis sellel päeval toimub, kui koolil sünna on. Siis laulsime laulikust laule. Maasik ütles, et neljapäevaks peab 2 laulu peas olema. Õõõh. :S Eesti keel - Täitsime tv'd. Panime päevikusse kirja, millal on eesti keel ja millal on kirjandus. Homme on 7 tundi. ;/ 1. füüsika 2. keemia 3. geograafia 4. kirjandus 5. inglise keel 6. matemaatika 7. bioloogia Ma vihkan kolmapäeva !! Mingi kõige raskemad tunnid no. | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 17:48 | |
| Ebaaus -.- Viiiistundi! | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 17:54 | |
| Haha. Mul reedel viis tundi. ^^ Mõnnaaaa. Homme 7. Aga ei ole hullud tunnid. Vist. *toob päeviku* Kunst, ühiskond, esta, ühiskond, bio, mata, mata. Ohh. Jumala lohv päev. Kärka rääkis biost head asja. Aideem... meie bio tunnid ei saa normaalsed olema enam. (Mitte, et nad enne old oleksid. ) | |
| | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:10 | |
| Vene keel on nii õudne :/ Ma ei oska nagu absoluutselt mitte midagi. Tekib küsimus, et kuidas ma sellega üldse nii kaugele olen jõudnud... Tõesti, ma olen saksa keelt õppinud ainult aasta ja oskan seda ka rohkem kui vene keelt, mida olen õppinud 5 aastat | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:20 | |
| Vene keel ongi väärakalt raske. Pm.. sa saad reegli selgeks, aga tulevikus see küll ei meenu xD See tempo on haiglaselt kiire | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:31 | |
| nh kuna kõik räägivad siis minakaaminakaa:D meil oli 7 tundi aga n esimene tund oli vaba niiet kell 4 lõpetasime. ja mul õnnestus hiljaks ka jääda kuigi hakaksin varem minema kodust kui tavaliselt:Desimene tund oli keemia. uus õps ja õnneks palju normaalsem kui eelmine hilinemise peale ütleb lihtsalt okei:D Aga nh muidugi saime kohe kodutöö ja kirjutasime 3 lk:S Siis oli muusika...ma arvasin et mul pole muusika töövihikut niiet kirjutasin kõik lünkteksti paberile ja siis pärast avastasin tv..niiiii tore:d Siis oli venku:S kohe õps mind piinama tõlkimiste ja igast reeglitega mida mai teadud muidugi:D ja omme töö:S:S Siis oli mata. Võlma on õps... pool tudi ta rääkis sellest et matemaatika on see aasta raskem ja me peame kiiresti õppima. Taskuarvutitest rääkis vist ka midagi:D nh ja siis võttis ühe ülesande mida me eelmine aasta vist õppisime aga nh muidugi ei osanud:D Siis oli füssa... õps muidugi kohe õiendama et kuidas me ei mäleta seda ja seda ja seda ja et järgmine tund on töö:S Siis olid kaks kekat...õues... vihma sadas ja staadion oli läbi vettinud ja me pidime mingi tund aega erinevaid asju jooksma ja siis veel jalgpalli mängima.. eriti tore oli see et mina pidin väravas olema ja väravas oli muidugi suuuuuuur lomp kus sees ma seisin:D:D | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:38 | |
| Homme on muusikaõpetus siis esimene tund, siis tuleb VENE KEEL (õuuudne), eesti keel, matemaatika, inglisekeel ja kunsta (ei tea kes sinna kohale küll läheb? ) suth lihtne päev, peale seda ilmselt klassiga otse noortekasse;). |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:40 | |
| | |
| | | Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:40 | |
| Ausalt öelda on mul koolist juba siiber xD, kas te tõesti ei tahaks selle jaoks eraldi teemat teha? | |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:43 | |
| Kusjuures, see on päris hea mõte aga see ei läheks kuidagi foorumi üldise teemaga kokku. Ja siukseks lobaks vabateema ongi ju. | |
| | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 18:44 | |
| Küll see koolipalavik kõigil paari päevaga üle läheb | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 19:02 | |
| aga tehke teema, kui tahate Vaba teema alla võivad kõik täiesti lampi teemasid teha ju ;P | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 19:11 | |
| mul homme sis..
venekeel, - laavlaav saab esimese tunni rahulikult magada, või naerda, lobiseda ja niisama pullida õpsiga ildu visata XD ajalugu, - õps plärab midagi, mina teen töövihikut, tunnis saab kodutöö tehtud. igav ühesõnaga (kurb on see, et ta lubas et see aasta peame rohkem jutustama -.-)^^ inka, - ma lihtsalt ei ela seda üle. ma pean TERVE AASTA seda tundi kannatama !! mkm, ei lähe läbi. ja meil on veel inka tt aasta lõpus :S ainus tund, mida ma TÕSISELT ei oota sellelt aastalt. õps on ikka täielik lehm. mata, - nii nagu alati, (loe: mulle raske) bio - esimest korda see tund, õpetajat kaa ei tea..'
nupalun^^ aga ma ootan LOTAT meil pidi mingi tuus õps tulema nalja pidi saama ja värki khuuul
-
minu pärast tehke ma hakkaks igapäev seal rahulikult muljetama järjekordsest mööda läind koolipäevast xD | |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/9/2008, 19:14 | |
| Mai hakka igaks juhuks, see läheb tõesti paari päevaga üle nkn. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
| | | | vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |