MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 14:44

Noh, kui ma oleks tahtnud, siis leini sind päästnud poleks. Very Happy

Aga ma ei tea... Ei julge mõeldagi. :S Nii sitt sellepärast olla... Igast jubedad võimalused käivad peast läbi... Andra soovitas sõnum saata, et mina saan taga ju läbi, aga ma ei taha torkida... Mitte veel. Ehk homme peale tundi saame rääkida natukene... kui ta kooli tulebki.
Õhhh. Andra pani nii jubeda võimaluse pähe (et Kaiga midagi) ja ma lihtsalt... Siiamaani kulm kortsus ja nii retsilt mures pole juba mingi ... mitu kuud vähemalt olnud.:/
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 14:47

Ega jah, imelik on see lugu küll. Vahtra oli surmtõsine noh. Aga loodame siis et ta tuleb kooli.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 14:49

Branduuu ehk Ann kirjutas täna vahetundide ajal vahel enda juttu. Razz
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 14:56

Juhuuuu. Very Happy

Ja loodame... :/
Kuigi Vahtra kogu aeg surmtõsine, va siis, kui Kait mõne õnnestunud naljaga maha saab. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 15:20

NIIISIIIIIIIS Very Happy ! (sorri, kui teil mingi teema käsil oli, ma hakkan muljetama nüüd .D)

saksa keel võrdub ARMASTUUS Very Happy
Inglise keel võrdub üks tund on sama raske, kui terve eelmine aasta kokku -.-

täpsemalt siis -
saksa keele õps on venelane üldiselt, siuke blond tsikk ülipikkade roosade kunstküüntega Very Happy ma (ja tänu sellele ka paljud teised) arvasin, et ta on mingi illllgem bimbo ja värki, aga tegelt oli ta sajaga normaalne Very Happy vägavägaväga mõnus õps on Very Happy suudab niimoodi tundi teha, et ei hakka igav ega tüütu ega siiber Very Happy vot Very Happy ! ta isegi ei üritanud kohe esimesel tunnil meile sõnu pähe taguma hakata, ei teinud eessõnadest juttu ega tahtnud, et me mingit erilist võimekust üles näitaksime. alustas tavalistest lausetest janii, ja ütles, et oleks TORE, kui me saaksime järgmiseks korraks neli küsimust ja neli vastust ära õppida xD
(L)^^

Inkas tuli uus õps, kes on meie kooli lõpetand ja talle endale andis inkat meie eelmine õps -.-
niisiis, tegi meile 25 minutit selgeks, et iga tund tuleb töö, ja tema valida on lihtsalt see, et MIS töö. et siis valikud - suuline, etteütlus, test, sõnade töö. lavli onju ? täielik MÕRRRRRRD selline ! -.-
kuigi alguses tundus ta oma oranzide juustega päris normaalne :/
idioot selline.

geograafia tuleb tüütu. õps on suht normaalne, aga aine on täielik igavuse allikas Very Happy mind ilgelt huvitab kaa kaardi lugemine onju^^

keka on nii nagu alati - padu vihmaga kolme kilti jooksma, nii meie õpetajalik Very Happy

ilus päev oli ! Very Happy
ma jooksen musakooli nüd xD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 15:38

IKSDEE. That is all I have to say. Very Happy

Aga muljetaks siis oma päevast ka.

Esta: Suht norm isegi, minig eesmärgid ja asjad panime tahvlile kirja ja siis õpikud saime kätte. Kelle ei helisenud nii et tund algas mingi 5 minti hiljem ja lõppes 5 minti varem.

Keemia: Bööö... igav. Me Mariliga hakkasime tunni alguses juba töövihikut täitma ja siis kui tunni lõpus öeldi teistele et alustage koduse tööga, milleks oligi tv, pakkisime me oma asjad kokku ja hakkasime lobisema.

Ühiskond: See aine mulle ei meeldi. POLIITIKA, no kamoon. Seal ka suht lobisesime. Õps tegi kohe tunni alguses selgeks et tema arvab et me oleme juba suured ja tema meid keelama ei hakka nii et kujutate ette mis sellest sai. Very Happy

Inka: See aine on lihtne. Naerda sai. Õps on ka siuke pohhuist juba ja laseb mul teha, mida ma vähegi tahan. Peaasi et ma teisi väga ei sega. Ma võin klassis ringi ka jalutada tunni ajal, sest ma lihtsalt oskan kõike. Very Happy Tegin töövihikut hoopis ja naersin mingite piltide üle.

Keka: LEBOOOO, naersin nende üle ja olin kohtunik. Pärast kõik kummardasid minu ees Very Happy Ok, nad tegid tegelt seljalihaseid aga no see nägi välja nagu ma kummardaks. Saida pidas mingi kõne ka et kohtunikele vastu ei vaielda ja neamd ruulivad ja värki. Siis ma olin suht kahjurõõmus. Very Happy

Beo: see tund on alati sakkinud. Meie klass oli isegi vaikne ja Savo oli siis ka veits talutavam. Aga no, ta ütles et meil on iga osa kohta filmid olemas ja neid hakkame vaatama. Ja osade hulka kuulub rasedus ja kõik sellele eelnev ja järgnev. Very Happy Need filmid saavad huvitavad olema. Nils juba ütles et tema tahab sünnituse kohta filmi vaadata. No kamoon. Very Happy Filmis Kõht ette väitas korraks sünnitust ja see oli juba piisavalt jube. Very Happy

Siis teine esta jäi ära. Ma parem ei hakka mõtlemagi miks. Kogu 9b kamandati üles vene ukse taha. Läksime klassi, seal oli tund sees. Siis istusime vabadele kohtadele ja õps jaotas õpikud ja töövihikud laiali. KOJUUU!! Vot siuke päev siis.

Vahetunnis sai naerda. Very Happy Setu läks minust mööda, ütles Tsau. Ta on väääga pikk. Ma siis ajasin pea kuklasse ja ütlesin tsau vastu, pärast kõik naersid tükk aega selle üle. Ja Leiniga tantsisime seal nii et Hendrik ja Setu naersid. Very Happy Hendriku ees nüüd mark maani. Savi ju, et ta Laura vend on. Very Happy Ja savi et ma juba kinni olen. Ikka on mark. Very Happy Setu juba teab kui pöörane ma olen. Very Happy Tema ees pole hullu. Very Happy
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 16:20

Olal-laa.. Täna oli nii tore ja puha Very Happy

8.10 kunst..
Õpetaja seletas,kuidas ta meid hindama hakkab..
suht igav oli..
Pidime joonistama mingeid inimesi,nagu jälle meiE ühel klassi poisil läks teema vasakusse pildi joonistamisega.. Very Happy

vahetund oli suht lühike..
Saime teada,et meie klassis on ainukesena kaamera klassis,mitte ühelgil teises klassis pole.. Yeah.. we are bad (hh)

Ajalootunnis näitasid poisid,et neil on kenamad proteesid kui meie õpsil,tehti paberist hambad ette ja mindi klassi ette näitama.. Meie raunole visati tatikuule Very Happy kahjuks ta ei teadnud et need olid täis tatistatud ,ta võttis need tugevasti kätte ja.. viskas tagasi Very Happy

Vahetunnis läksime eks-klassijuhataja juurde,ta kantseldas pisikesi. Saime kuulsust juurde (hh) oi,meid kiideti xd.. igatahes jõlkusime õpsil sabas,kuni ta ütles: õnneks,tunnikell Very Happy

muudes tundides irwasime ja tegime endal margi täis. klst¹isime ka jubedalt.

kooli lõpus läksime meie vanasse klassi,kus nüüd on esimene klass.. Ja sodisime selle täis,erinveate tervituste ja jobude tekstitega..

läksin koju ja käisin käntsa porilompi..

Lõpuks: I feel good,na-na-naa.. Ma olen väsinud,surmani,sest ma olen 3 ööpäeva peale maganud kokku 12 tundi we?

saime hulga õpsi,keda vihale ajada Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 16:34

Oeh. Very Happy
Ma kahetsen tänast tegevust vist kooliaasta lõpuni. Very Happy Absoluutselt KÕIKIDELE asjadele peale vihikute jõupaberid ümber. Very Happy Asjade äratundmine saab jama olema. Very Happy

Esta oli mõnus jah tglt... Very Happy Kõik said jälle minu pärast suutäie naerda. XD "Kes peab lugemispäevikut?" Mul ainsana käsi püsti. Very Happy "Mitu raamatut lugesite? Nii palju sõrmi?" Mingi paar inimest peale minu tõstsid mingi max 2 sõrme püsti, ma tõstsin mõlema käe sõrmed ja mainisin, et väheks jäi. Very Happy

Vene - noh, Nuki nagu Nuki ikka. :DAga venes pole vähemalt kunagi igav, kuigi ta üks kardetumaid õpse vist. :DAga ma armastan neid tunde. Very Happy Mis sest, et meil vist juba järgmine tund tuleb töö. XD Alustame tuupimist esimeses tunnis ja isegi viimases teeme veel retsilt tööd. Very Happy

Füüsika - hah. Very Happy Igav. Very Happy Ma olin terve tunni omas mullis. (A)

Muusika - laulmine. Õps nuttis seal natukene. Noh, pisaraid pold, aga kurtis, et koorilaulule pole tundi määratud ja ähvardas vist koolist ära minna, kui ei tule jms. Kaspar ja Riivo jälle lollitasid ja Kait sai sõimuja kõikidel peale õpsi oli hea tuju. Very Happy

Ajaloos rääkisime ja oli väike kordamine. Very Happy

Esta jäi ära.

Phh. Rets jooks kohtadele oli... Very Happy
No ja siis muidugi need igavahetunnised lollitamised ja naljad ja naermised. ^^ (Y) Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 16:48

Ma olen hullult masekas.

Sitt tunniplaan, sitad klassikaaslased, sitaks palju tunde.

e - 7
t - 8
k - 7
n - 6
r - 8

Täna oli juba 8 :S

Essa tund oli geograafia. Sai hakkama. Rääkisime asjad ära. Uurisime võimlat, mis oli klassideks tehtud.

Tessa oli ajalugu. Sai õpsiga vesteldud ja reisist räägitud, kuhu ma ei lähe.

kossa oli tavaline igav. Õpetaja andis õpikud ära ja kolis töövihikute jama ajama. Tunni lõpuks jõudis tagasi...

nessa oli mata. Mingi mutt tuli koori asju rääkima. Hui viitsin koori laulma minna. Lõpus klassijuhataja rääkis mata lõpus midagi ja saatis meid koos eksami lehtedegam inema

vissa oli parem. Laagus rääkis nii mõndagi, sai irvitada ja kuulata laagust.

kussa oli enesetapp. Vene keel on maailma nõmedam ja igavam tund. pidime jälle niipalju kirjutama, et käed valutasid. Ma tänasin jumalat, kui tund sai läbi...

sessa oli piin. Jälle ajalugu... Õpetaja rääkis essast maailmasõjast ja siis pidime nii palju kirjutama, et käed valutasid. Lisaks olin tunni lõpus magama jäänud ja oleks koguaeg midagi vihiku kirjutamise maha maganud. Nagu nii väsind olin päevast juba.

Füssas pidas õps pika loengu maha. Alguses kuulasin, tunni lõpus vist juba magasin. Peale seda ruttasin koju ja siin ma nüüd olen. Ma olen haigelt väsinud. Homme peab Starterit vahetunnis ostma, et päeva vastu pidada...
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 17:02

Suht tsill nagu. ä. oli... ph.

esimene tund oli inglisekeel. õpetaja oli vist hulluks läinud, kuna ta käskis meil mõelda välja soovid ja panna need kotti (lihtsalt soovid). pärast lasi osadel võtta sealt need soovid ja ette lugeda... veits raske kujutletavat soovi ette lugeda, või miis?

Teine tund oli ajalugu, no fain, magasime seal suht...

Kolmas oli matemaatika, irnusime ja tsillisime ja täitsime tv-d ja värki.

Sis tuli bioloogia, minepekki kus sai naerda, sadam on lahe õpetaja Wink.

Füssas, jälle sadamaga, jälle lahe.

viies oli keka. mängisime rahvastepalli. enne mängu algust võtsime oma võisa kokku ja ma rääkisin siis plaani - "kaid ja tropid välja.. jaaa bobi ka!" ja siis kõik koos ÕU!Very Happy (selgituseks siis, et Kai on siis mu paraleelklassiõde Jaanika Sadam ja tropp on paraleelklassiõde Getrin Utrop Very Happy Bobi on uus klassiõde, tegelt on ta Anne-Mall). Kaotasime, aga vahet pole.Very Happy

Geograafia. Igav ja mõttetu tund. täitsime tv-d, proovisin hästi tubli olla.

Mul õpitud nüüd ja koristan trepihalli ära ja siis olen lihtsalt lahe;).

A, ma suutsin muidugi uute 10 eest endal margi ka maha teha. Läksin 10 klassi ja vaatasin, et majandusjuhataja ehk Pärnamaa, ehk buldog oli seal. vaatas mind nii, et mis mure on. ma siis karjun üle klassi, et tulin uute inimestega tutvust tegema, see jobu muidugi ei kuulnud. ütlesin siis, et nevermind:D ja läksin oma klassi, istusin laua peale. siis tuli kaimas ja ütles, et ta tuli ka uute õpilastega tutvust tegema:D siis ma ähvardasin selle koera kõrvalklassist ära tappa, ta ei saanud aru ,kes see koer on :d lõpuks tegime talle selgeks, et pärnts on koer.
A, mate tunnis õp rääkis midagi lipakatest. ja pärnamaa kõndis just siis mööda, kui peep kõndis ukse poole ja ütles - lipakas:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 17:15

Madis ära nuta Very Happy Sul vähemalt ON puhvet Mad Very Happy See kuri nägu oli meie kooli jobudele Very Happy:D:D

Igatahes, minupäev kaa siis Razz
Hommikul kui kohale jõudsin, meenutati mulle umbes kaheksa korda, et vahetusjalatsid peavad olema. Ma olin enda tervsuvi pesemata täiiesti sitaste tossudega XD Siis peitsin neid, kui mõni kontrollmööda vantsis Very Happy
Igatahes: Ajalugu - suht normaalse koha sain Very Happy Õpetaja ähvardas, et paneb mingi munapea mulle kõrvale o.O Muidu oli kõik LIIIGA tüüpiline. Nagu mittemidagi poleks vahepeal olnud . Very Happy Loodame, et Eestikeeles saab vähemalt mingite suvekirjandite peal vireleda Very Happy

Bioloogia - viimane pink, aknaääres (h). Very Happy Suht äge õps on. Mul nüüd koguni KAKS meesõpsi.^^ äää.... tore tund hakkab vist olema, sest meil ei ole sinna midagi peale vihiku ja pastaka vaja XD

Geograafia - okei. See oli alles mutt XD Kui tema suu lahti teeb, see enam kinni ei lähe Very Happy Äkki olen mina tulevikus samasugune? affraid . Igatahes... ta rääkis 40 minutit jutti mingit värki California vahetusõpilastest, kes talle mingit vulkaanikivimitvõi miskit sellist saasta saatsid. "on nagu plastmass, aga tegelt ongi kohe kivi!" See on ainuke asi mis mul sõnasõnalt meeles (H). Ta rääkis nii kiiresti ja kohearusaada, et mõttetut juttu XD

Inglise keel - Leek jäi alles cheers YAYY Very Happy Ta lubas, et see aasta tuleb raskemvärk. Eelmine aasta olid sellised asjad esimeses unitis, et oli pilt ja sa pidid seda sõna teadma.^^ suht nagu.. "a doll" "a balloon". Selline asi ajab närvi mustaks (6) Ja oli ikka mingi jama seal XD "Dogs are barking" -.- Very Happy

Matemaatika - TÄPSELT Sama mis eelmine aasta. Ja üleeelmine! Me läheme klassi(täna otsisime kohti kaa) võtame asjad välja ja õps hakkab karjuma meie peale. "KAUA VEEL!? JUBA KAKS MINUTIT ON TUNNIAEGALÄINUD! MA PEAN PEALE SEDA TUNDI SÖÖKLASSE MINEMA! KAUA VÕIB! Ja nüüd võtke lahti õpik, ülesanne 1." Shocked Täiesti jube moor ;/

SÖÖGIVAHETUND! Te ei kujuta ette, kuidas ma nälgisin seal. Ma sõin elus esimest korda koolis kaks portsu sööki.. Alguses kühveldasin enda taldrikku makarone täis ja siis võtsin veel tagant kokkaeitede juurest juurde Very Happy:D 12.55. on söögivahetund -.- Me oleme viimased, kes kasutavad ööklat. Masendav värk Very Happy

Vene keel - Mul oli igav ja mul oli hirm XD See on täpseltsama mis muidutoimub Very Happy Teised nagu teevad midagi, a mai saa muttigi aru ja siis on hirm, et äkki küsitakse mult, et kuidas on "kümme" affraid Help me... Very Happy Muidu oli samaa Very Happy

Muusika - SEE on kaa samasugune nagu varem Very Happy õpetaja laulab enda jubeda lambahäälega mingeid imelikke laule ja klass ajab oma asju. viimases reas olen (H) Seesamune loll kool on meile valinud õpiku, mille kõik 90 kroonieest ostma peavad ja see on TV ja õpik koos. Seitsmendas ja kaheksandas klassis kasutame seda. MA EI SAA ARU, KUI LOLLID NEED ÕPIKUTEGIJAD ON NO! Kuidas nad aru ei saa, et koolikotid on RASKED! Ja nad teevad kahe aasta õpikud ühest tükis -,- No kammoon. Ma ei saa seda isegi pooleks lõigata, sest lõpus on ju noodijoonestikud, mida irmsasti kasutama peab. Pealeselle on see mingi lollaka A3 formaadiga ka veel silent

Ja siis sain vabaaaks (H). Tegin endale linnas uue õpilaspiletipildi. Mis on... zomg Very Happy kole Very Happy

JA vaatasin just ära GG uue hooaja esimese osa (l) Razz parimno Very Happy Blair on niiiikenaa Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 17:44

Oeh , kuna kõik räägivad siin enda päevast, siis ma räägin ka. Very Happy
Mul oli täna ainult 5 tundi ja kella üheksaks pidin kooli minema.

Inimeseõpetus - kõik said alles täna teada, et meil see tund sellel aastal. Mingi umbes terve klass arvas, et geo tuleb, aga siis pärast saime teada, et inimeseõpetus. Õps rääkis inimese arenemisest ja kasvamisest jne.

Ajalugu - Kuna ajaloo õps on mu klassijuss, siis umbes 15 mintsa oli meil klassijuhataja tund. Ja siis pidime vihikusse kirjutama märksõnu ja tuletama meelde nende märksõnade abil eelmise aasta materjali. Ma ei mäletanud mitte midagi. Very Happy

Matemaatika - Kordamine. A naerda sai ka vist. xd

Muusika - Õps rääkis kooli juubelist ja et mis sellel päeval toimub, kui koolil sünna on. Siis laulsime laulikust laule. Maasik ütles, et neljapäevaks peab 2 laulu peas olema. Õõõh. :S

Eesti keel - Täitsime tv'd. Panime päevikusse kirja, millal on eesti keel ja millal on kirjandus.

Homme on 7 tundi. ;/
1. füüsika
2. keemia
3. geograafia
4. kirjandus
5. inglise keel
6. matemaatika
7. bioloogia

Ma vihkan kolmapäeva !! Evil or Very Mad Mingi kõige raskemad tunnid no.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 17:48

Ebaaus -.-
Viiiistundi! Shocked
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 17:54

Haha.
Mul reedel viis tundi. ^^
Mõnnaaaa. Very Happy

Homme 7. Very Happy Aga ei ole hullud tunnid. Vist. Very Happy *toob päeviku* Kunst, ühiskond, esta, ühiskond, bio, mata, mata. Ohh. Jumala lohv päev. Very Happy

Kärka rääkis biost head asja. Very Happy Aideem... meie bio tunnid ei saa normaalsed olema enam. Very Happy (Mitte, et nad enne old oleksid. Very Happy )
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:10

Vene keel on nii õudne :/ Ma ei oska nagu absoluutselt mitte midagi. Tekib küsimus, et kuidas ma sellega üldse nii kaugele olen jõudnud...
Tõesti, ma olen saksa keelt õppinud ainult aasta ja oskan seda ka rohkem kui vene keelt, mida olen õppinud 5 aastat Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:20

Vene keel ongi väärakalt raske.
Pm.. sa saad reegli selgeks, aga tulevikus see küll ei meenu xD
See tempo on haiglaselt kiire Neutral
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:31

nh kuna kõik räägivad siis minakaaminakaa:D
meil oli 7 tundi aga n esimene tund oli vaba niiet kell 4 lõpetasime. ja mul õnnestus hiljaks ka jääda kuigi hakaksin varem minema kodust kui tavaliselt:Desimene tund oli keemia. uus õps ja õnneks palju normaalsem kui eelmine hilinemise peale ütleb lihtsalt okei:D
Aga nh muidugi saime kohe kodutöö ja kirjutasime 3 lk:S Siis oli muusika...ma arvasin et mul pole muusika töövihikut niiet kirjutasin kõik lünkteksti paberile ja siis pärast avastasin tv..niiiii tore:d
Siis oli venku:S kohe õps mind piinama tõlkimiste ja igast reeglitega mida mai teadud muidugi:D ja omme töö:S:S
Siis oli mata. Võlma on õps... pool tudi ta rääkis sellest et matemaatika on see aasta raskem ja me peame kiiresti õppima. Taskuarvutitest rääkis vist ka midagi:D nh ja siis võttis ühe ülesande mida me eelmine aasta vist õppisime aga nh muidugi ei osanud:D
Siis oli füssa... õps muidugi kohe õiendama et kuidas me ei mäleta seda ja seda ja seda ja et järgmine tund on töö:S
Siis olid kaks kekat...õues... vihma sadas ja staadion oli läbi vettinud ja me pidime mingi tund aega erinevaid asju jooksma ja siis veel jalgpalli mängima.. eriti tore oli see et mina pidin väravas olema ja väravas oli muidugi suuuuuuur lomp kus sees ma seisin:D:D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:38

Homme on muusikaõpetus siis esimene tund, siis tuleb VENE KEEL (õuuudne), eesti keel, matemaatika, inglisekeel ja kunsta (ei tea kes sinna kohale küll läheb?Very Happy)
suth lihtne päev, peale seda ilmselt klassiga otse noortekasse;).
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:40

Päris head koolipäevad on siin kõigil ikka Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:40

Ausalt öelda on mul koolist juba siiber xD, kas te tõesti ei tahaks selle jaoks eraldi teemat teha? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:43

Kusjuures, see on päris hea mõte aga see ei läheks kuidagi foorumi üldise teemaga kokku. Ja siukseks lobaks vabateema ongi ju. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 18:44

Küll see koolipalavik kõigil paari päevaga üle läheb Basketball
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 19:02

aga tehke teema, kui tahate Very Happy
Vaba teema alla võivad kõik täiesti lampi teemasid teha ju ;P
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 19:11

mul homme sis.. Very Happy

venekeel, - laavlaav Very Happy saab esimese tunni rahulikult magada, või naerda, lobiseda ja niisama pullida Very Happy õpsiga ildu visata XD
ajalugu, - õps plärab midagi, mina teen töövihikut, tunnis saab kodutöö tehtud. igav ühesõnaga (kurb on see, et ta lubas et see aasta peame rohkem jutustama -.-)^^
inka, - ma lihtsalt ei ela seda üle. ma pean TERVE AASTA seda tundi kannatama !! Shocked mkm, ei lähe läbi. ja meil on veel inka tt aasta lõpus :S ainus tund, mida ma TÕSISELT ei oota sellelt aastalt. õps on ikka täielik lehm.
mata, - nii nagu alati, (loe: mulle raske)
bio - esimest korda see tund, õpetajat kaa ei tea..'

nupalun^^ Very Happy
aga ma ootan LOTAT Very Happy meil pidi mingi tuus õps tulema Very Happy
nalja pidi saama ja värki Very Happy khuuul cheers

-

minu pärast tehke Very Happy
ma hakkaks igapäev seal rahulikult muljetama järjekordsest mööda läind koolipäevast xD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime2/9/2008, 19:14

Mai hakka igaks juhuks, see läheb tõesti paari päevaga üle nkn. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 19 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Next