MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:10

ma tahaks niii väga minna, aga kui sõbrannad räägivad, et pärast väike loore käib igalpool kannul.. no siis ajab hirmu nahka ka onju...
samas, ta lubas ju, et tuleb kasvõi hiiumaale mulle järgii, et lihtsalt üks päev minuga koos olla. a, ja ta on seda sorti kutt, kes tahab välja teha ja kingitusi osta, aga ma lihtsalt ei salli seda!Very Happy
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:13

Vähhe suva mis nad arvavad Very Happy
Kuula südame järgi ;D
Aga nooh,mulle ka ei meeldi,et kogu aeg kingitakse asju..
Lase end üks päev vähemalt poputada, mõne kuti poolt. (:
peaasi,et saad temaga olla,so romantic ju.
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:15

Njaa, sa jälle see, kes mu südame rahulikuks teeb:D aga kui teised hakkavad jälle rääkima, et ei tea, kas ikka on hea mõte, siis hakkab jälle peksma, et äkki ikka polegi hea mõte... no fak...
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:22

Atääh : D
ole rahulik.(:
Kuule,sa mõtled üle,liialt.
Äkki nad ei mõtle nii.Ära võta nende arvamust liiga südamesse.
Mine sinna selle kuti juurde,lase lõdvaks ja naudi päeva toreda poisiga.
Kõik kutid ei ole pervood.Very Happy
Mine sinna..:) Mõtle,sul harukordne võimalus,kooliajal veel olla temaga.(:
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:29

õige mõte. raisk ma armastan sind! Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:30

Mine ikka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 17:34

Very Happy ja robin nüüd muidugi ( robin17 reidist, keda kõike ta kritiseerinud pole ) tahab, et ma talle oma murest räägiksin, ja ma olen jumala kindel, et ta räägiks mulle ka midagi rasedusest ja ilmselt ka vägistamisest Very Happy
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 18:00

võta heaks ;D
Enivei,kui sa tahad räägi,kui ei taha,ütle et ei räägi Very Happy

Robin kena ;D Hea sonks (Y)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 18:11

Meil hästi huvitav vestlus olnud siiamaani -
Robin -
Mis muidu teed?Masetsed`?
Loore -
Puid lõhun
Robin -
Kuidagi raske tunne pole?
Loore -
Sa mõtled, et nagu gaasid?
(natuke mitte teie jaoks juttu)
Loore -
Ma olen lihtsalt suure dilemma ees. Võib tegelikult ka öelda, et on jah kuidagi vaimselt raske... Õlad on ka haiged, ehk siis füüsiliselt on niisama valus...
Robin -
Mis dilemma sul on?

Kuula seda lugu "Dilemma",mis minu ajal nii popp oli ja äkki su mure laheneb.
Loore -
Isiklik asi, ma arvan, et sa ei peaks seda teadma. Vaevalt, et sind huvitab ka...

See oli lahe lugu. Nelly ja keegi veel...
Robin -
Mind huvitavad alati teiste probleemid.Kui need on piisavalt suured,siis ma võin mõelda,et küll mul on ikka vedanud,sellist probleemi polegi.
Loore -
Ma olen just asja enda jaoks sirgeks mõelnud ( enne oli see väga kõver ) ja ma kardan, et sa ajaksid selle jälle vussi...

Vot. Nii et ma otsustasin, et ma ei räägi talle. Ma ei viitsi jälle paanitsema ja üle mõtlema hakata, täpselt nii, nagu sa kallis naabersaarlane, enne ütlesid...
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 20:57

Kas sa oled seda poissi enne näinud? Või kohe tormad temajuurde niisama? Very Happy Ma ei tea, pea ees vette hüpata ei ole ka hea mõte...Kui vana ta on? Räägi rohkem temast Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 21:00

Ma mingi mitumitu lehte eespool muide rääkisin Very Happy
Ta on 18
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 21:04

Okei oota ma pean vaatama siis Very Happy

Edit: Lugesin. Niisiis - sa oled temaga ühe korra kokku saanud, nagu ma aru sain. "lai voodi" ei tõota midagi head tegelikult Very Happy Ja arvestades ta vanust, on ta kogenud ja nii....Seega võib arvata, et ta ootab sinult sedasama. Tead, ma ei oskagi öelda. Enda kogemused näitavad, et midagi hullu ei juhtu...Aga inimesed on totaalselt erinevad Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 21:12

ma olen 15, mida ta minust ikka oodata oskab:D tegelt ta rääkis niisama oma korterist... aga ja, fain.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 21:15

Väljendasin end vist valesti Very Happy Ma lihtsalt kardan, et ta ei arvesta sellega ja nõuab juba alguses Very Happy Nojah, siis küll, kui ta korterit kirjeldas Very Happy Muidu oleks kahtlane : "Tule külla, ma elan üksi, mul on lai voodi...." Very Happy:D Aga einoh, kui sa usaldad teda ja enda sisetunnet, siis muidugi mine :)!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime8/9/2008, 21:22

Usaldan küll ja. Ja ta tundub selline olevat, kellele loeb naise arvamus. Ta on lubanud mulle muidugi mingi 100 kordi helistada ja helistanud siis peale mu sõnumi kätte saatmist, kus on kirjas umbes, et on ikka kõik korras, et sa ühendust ei võta või ära anna katteta lubadusi...
Siis ta helistab ja räägib. Muidu tal nagu polekski meeles. Nüüd tuleb siis katse. kui ta siiamaani mu sõnumite pärast on helistanud, siis vaatab, mis nüüd saab, kui ma tõsiselt pingutan temaga mitte ühendust võtta. Mu sõnumid või tummakad on talle siiamaani meelde tuletanud minu enda olemasolu. Kui ma neid ei saada või ei tee, vaatame, kas ta siis ka mäletab, et maolemas olen (although ta pidi mind iga öö unes nägema...)
Ja kui ta ei helista, on selge, et ma ei saa tema juurde minna...
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 09:32

See on hea mõte...Loodan, et kõik ikka hästi läheb...:)
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 15:40

Loore,Tubli tüdruk,võttis mõistuse pähe ;D
Edu sulle Wink

Kas keegi teab kus Kärolyn (kellyx12) on? (: Pole temast viimastel päevadel kuulnud ega rääkinud.
Enivei,kui keegi räägib temaga,öelge Et kas ta palun kobiks msn-i ja räägiks? Razz
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 16:05

Eile polnud minul (Ja ülejäänud Järvamaal) netti ja üleeile olin ma liiga masenduses, et netti kebida.

Muide, ma mõtsin juba, et peaks spetsiaalselt selleks reidi tegema et Robiniga vestelda. Very Happy Mulle nii meeldib siuke iseloom nagu temal on. Siuke mulonteistearvamusestpohhui ja sarkasm ja iroonia muidugi. Very Happy Kust sa tead teda muidu?

Ja hetke teemasse minnes, kutid üldjuhul on sellised, kes tõepoolest unustavad helistada. Aga mõne päeva möödudes talle peaks ikka kohale jõudma jah, et midagi on valesti kui sa temaga ühendust ei võta. Ja mina soovitaks minna. Sa jääksid seda esiteks kahetsema kui sa ei läheks. Ja pealegi, see laia voodi värk on mingi niisama meeste huumor ma arvan. Ja kui ta ka midagi üritab siis jalaga tou teadküllkuhu ja pistad karjuma. Very Happy Ta elab ju korteris for god sake. Very Happy Keegi ikka kuuleb. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 16:20

Oh.. sa oled lõpuks olemas Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 16:47

Ma tean teda täpselt selle sama asja pärast, et me oleme sarnased. Vahest kirjutame kirju. Hästi lahe poiss! Mul tuli meelde praegu, et ta vv on ka selles foorumis! Very Happy

Njaa. Eile ma muidugi ei suutnud katsega veel alustada, kuna ma olin kuri. Saatsin siis talle sõnumi - "Ma olen su kõnet oodanud mitmeid tunde ja iseenda kangekaelsusest sulle end mitte meelde tuletanud. Nüüd ma saadan sõnumi, et sa teaksid, et ma lähen magama, sest olen väsinus ootamas... Head ööd!"
Selle peale ta muidugi helistas ja ütles, et ei ole mind unustanud, vaid et ta tegi mingeid töögraafikuid ja värke. Okei, fain, ta sai andeks. Ta küsis, et kas ma ikka lähen tema juurde, ma ütlesin, et ei tea. Ta küsis ,et miks, et kas ma kardan teda vm? Ma ütlesin, et pm jah. Ja siis ta ütles, et ta annab mulle täiesti oma toa ja selle toa võtme ja ma saan ukse seestpoolt lukku keerata ja rahulikult magada. Ja ta oli nõus kasvõi 5 aastat ootama, et lihtsalt mu kaisus saada magada...
Vot. Nüüd mul sai õnneks kõneaeg otsa ja ma pean lihtsalt ootama, millal ta mulle helistada kavatseb (või ei kavatse) ja enam ei saa ma õnneks talle siis meelde ka end tuletada!
Suutsin ühe sõbranna põhimõtteliselt ära nüüd rääkida, et ta mind toetaks. Ta arvamus loeb mulle hästi palju...
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 16:55

Heh, aga jah. Kaisa aka Cipzu aka SahhMatt on küll siin jah. Very Happy

Aaga..kui ta lausa oma toa sulle annab ja värki siis pole midagi hullu ju. Very Happy Võti põiki ette ja. Very Happy Mina soovitan kindlalt minna. Wink
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 17:01

huh, olete suutnud mu maha rahustada Very Happy Nüüd jääb veel ainult oodata, et Rainer helistab ka mulle :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 17:05

Lammas kirjutas:
a:D
oioi nüüd sa saad küll peksa:D

Mul pole muidu hiidlaste vastu midagi:D aga ühe kindla vastu on:S:D

Minu või?Very Happy
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 17:11

Karjub üle foorumi: "Loore rahunes lõpuks maha ja võttis aru pähe,Suur apalus meile" Very Happy
Okey,nali. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime9/9/2008, 17:12

Nope:D kui laagris käisin seals siis oli üks nõme tädi:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 25 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 25, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next