| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:10 | |
| ma tahaks niii väga minna, aga kui sõbrannad räägivad, et pärast väike loore käib igalpool kannul.. no siis ajab hirmu nahka ka onju... samas, ta lubas ju, et tuleb kasvõi hiiumaale mulle järgii, et lihtsalt üks päev minuga koos olla. a, ja ta on seda sorti kutt, kes tahab välja teha ja kingitusi osta, aga ma lihtsalt ei salli seda! |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:13 | |
| Vähhe suva mis nad arvavad Kuula südame järgi ;D Aga nooh,mulle ka ei meeldi,et kogu aeg kingitakse asju.. Lase end üks päev vähemalt poputada, mõne kuti poolt. (: peaasi,et saad temaga olla,so romantic ju. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:15 | |
| Njaa, sa jälle see, kes mu südame rahulikuks teeb:D aga kui teised hakkavad jälle rääkima, et ei tea, kas ikka on hea mõte, siis hakkab jälle peksma, et äkki ikka polegi hea mõte... no fak... |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:22 | |
| Atääh : D ole rahulik.(: Kuule,sa mõtled üle,liialt. Äkki nad ei mõtle nii.Ära võta nende arvamust liiga südamesse. Mine sinna selle kuti juurde,lase lõdvaks ja naudi päeva toreda poisiga. Kõik kutid ei ole pervood. Mine sinna..:) Mõtle,sul harukordne võimalus,kooliajal veel olla temaga.(: | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:29 | |
| õige mõte. raisk ma armastan sind! |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 17:30 | |
| Mine ikka. | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
ThatsMe Tsiklimees
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 18:00 | |
| võta heaks ;D Enivei,kui sa tahad räägi,kui ei taha,ütle et ei räägi Robin kena ;D Hea sonks (Y) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 18:11 | |
| Meil hästi huvitav vestlus olnud siiamaani - Robin - Mis muidu teed?Masetsed`? Loore - Puid lõhun Robin - Kuidagi raske tunne pole? Loore - Sa mõtled, et nagu gaasid? (natuke mitte teie jaoks juttu) Loore - Ma olen lihtsalt suure dilemma ees. Võib tegelikult ka öelda, et on jah kuidagi vaimselt raske... Õlad on ka haiged, ehk siis füüsiliselt on niisama valus... Robin - Mis dilemma sul on?
Kuula seda lugu "Dilemma",mis minu ajal nii popp oli ja äkki su mure laheneb. Loore - Isiklik asi, ma arvan, et sa ei peaks seda teadma. Vaevalt, et sind huvitab ka...
See oli lahe lugu. Nelly ja keegi veel... Robin - Mind huvitavad alati teiste probleemid.Kui need on piisavalt suured,siis ma võin mõelda,et küll mul on ikka vedanud,sellist probleemi polegi. Loore - Ma olen just asja enda jaoks sirgeks mõelnud ( enne oli see väga kõver ) ja ma kardan, et sa ajaksid selle jälle vussi...
Vot. Nii et ma otsustasin, et ma ei räägi talle. Ma ei viitsi jälle paanitsema ja üle mõtlema hakata, täpselt nii, nagu sa kallis naabersaarlane, enne ütlesid... |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 20:57 | |
| Kas sa oled seda poissi enne näinud? Või kohe tormad temajuurde niisama? Ma ei tea, pea ees vette hüpata ei ole ka hea mõte...Kui vana ta on? Räägi rohkem temast | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 21:00 | |
| Ma mingi mitumitu lehte eespool muide rääkisin Ta on 18 |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 21:04 | |
| Okei oota ma pean vaatama siis Edit: Lugesin. Niisiis - sa oled temaga ühe korra kokku saanud, nagu ma aru sain. "lai voodi" ei tõota midagi head tegelikult Ja arvestades ta vanust, on ta kogenud ja nii....Seega võib arvata, et ta ootab sinult sedasama. Tead, ma ei oskagi öelda. Enda kogemused näitavad, et midagi hullu ei juhtu...Aga inimesed on totaalselt erinevad | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 21:12 | |
| ma olen 15, mida ta minust ikka oodata oskab:D tegelt ta rääkis niisama oma korterist... aga ja, fain. |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 21:15 | |
| Väljendasin end vist valesti Ma lihtsalt kardan, et ta ei arvesta sellega ja nõuab juba alguses Nojah, siis küll, kui ta korterit kirjeldas Muidu oleks kahtlane : "Tule külla, ma elan üksi, mul on lai voodi...." :D Aga einoh, kui sa usaldad teda ja enda sisetunnet, siis muidugi mine :)! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2008, 21:22 | |
| Usaldan küll ja. Ja ta tundub selline olevat, kellele loeb naise arvamus. Ta on lubanud mulle muidugi mingi 100 kordi helistada ja helistanud siis peale mu sõnumi kätte saatmist, kus on kirjas umbes, et on ikka kõik korras, et sa ühendust ei võta või ära anna katteta lubadusi... Siis ta helistab ja räägib. Muidu tal nagu polekski meeles. Nüüd tuleb siis katse. kui ta siiamaani mu sõnumite pärast on helistanud, siis vaatab, mis nüüd saab, kui ma tõsiselt pingutan temaga mitte ühendust võtta. Mu sõnumid või tummakad on talle siiamaani meelde tuletanud minu enda olemasolu. Kui ma neid ei saada või ei tee, vaatame, kas ta siis ka mäletab, et maolemas olen (although ta pidi mind iga öö unes nägema...) Ja kui ta ei helista, on selge, et ma ei saa tema juurde minna... |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 09:32 | |
| See on hea mõte...Loodan, et kõik ikka hästi läheb...:) | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 15:40 | |
| Loore,Tubli tüdruk,võttis mõistuse pähe ;D Edu sulle Kas keegi teab kus Kärolyn (kellyx12) on? (: Pole temast viimastel päevadel kuulnud ega rääkinud. Enivei,kui keegi räägib temaga,öelge Et kas ta palun kobiks msn-i ja räägiks? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 16:05 | |
| Eile polnud minul (Ja ülejäänud Järvamaal) netti ja üleeile olin ma liiga masenduses, et netti kebida. Muide, ma mõtsin juba, et peaks spetsiaalselt selleks reidi tegema et Robiniga vestelda. Mulle nii meeldib siuke iseloom nagu temal on. Siuke mulonteistearvamusestpohhui ja sarkasm ja iroonia muidugi. Kust sa tead teda muidu? Ja hetke teemasse minnes, kutid üldjuhul on sellised, kes tõepoolest unustavad helistada. Aga mõne päeva möödudes talle peaks ikka kohale jõudma jah, et midagi on valesti kui sa temaga ühendust ei võta. Ja mina soovitaks minna. Sa jääksid seda esiteks kahetsema kui sa ei läheks. Ja pealegi, see laia voodi värk on mingi niisama meeste huumor ma arvan. Ja kui ta ka midagi üritab siis jalaga tou teadküllkuhu ja pistad karjuma. Ta elab ju korteris for god sake. Keegi ikka kuuleb. | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 16:20 | |
| Oh.. sa oled lõpuks olemas | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 16:47 | |
| Ma tean teda täpselt selle sama asja pärast, et me oleme sarnased. Vahest kirjutame kirju. Hästi lahe poiss! Mul tuli meelde praegu, et ta vv on ka selles foorumis! Njaa. Eile ma muidugi ei suutnud katsega veel alustada, kuna ma olin kuri. Saatsin siis talle sõnumi - "Ma olen su kõnet oodanud mitmeid tunde ja iseenda kangekaelsusest sulle end mitte meelde tuletanud. Nüüd ma saadan sõnumi, et sa teaksid, et ma lähen magama, sest olen väsinus ootamas... Head ööd!" Selle peale ta muidugi helistas ja ütles, et ei ole mind unustanud, vaid et ta tegi mingeid töögraafikuid ja värke. Okei, fain, ta sai andeks. Ta küsis, et kas ma ikka lähen tema juurde, ma ütlesin, et ei tea. Ta küsis ,et miks, et kas ma kardan teda vm? Ma ütlesin, et pm jah. Ja siis ta ütles, et ta annab mulle täiesti oma toa ja selle toa võtme ja ma saan ukse seestpoolt lukku keerata ja rahulikult magada. Ja ta oli nõus kasvõi 5 aastat ootama, et lihtsalt mu kaisus saada magada... Vot. Nüüd mul sai õnneks kõneaeg otsa ja ma pean lihtsalt ootama, millal ta mulle helistada kavatseb (või ei kavatse) ja enam ei saa ma õnneks talle siis meelde ka end tuletada! Suutsin ühe sõbranna põhimõtteliselt ära nüüd rääkida, et ta mind toetaks. Ta arvamus loeb mulle hästi palju... |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 16:55 | |
| Heh, aga jah. Kaisa aka Cipzu aka SahhMatt on küll siin jah. Aaga..kui ta lausa oma toa sulle annab ja värki siis pole midagi hullu ju. Võti põiki ette ja. Mina soovitan kindlalt minna. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 17:01 | |
| huh, olete suutnud mu maha rahustada Nüüd jääb veel ainult oodata, et Rainer helistab ka mulle :) |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 17:05 | |
| - Lammas kirjutas:
- a:D
oioi nüüd sa saad küll peksa:D
Mul pole muidu hiidlaste vastu midagi:D aga ühe kindla vastu on:S:D
Minu või? |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 17:11 | |
| Karjub üle foorumi: "Loore rahunes lõpuks maha ja võttis aru pähe,Suur apalus meile" Okey,nali. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/9/2008, 17:12 | |
| Nope:D kui laagris käisin seals siis oli üks nõme tädi:D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|