MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+22
Liina
Prince Kirameki
Disaster
Sümmeetria
Explode
spring
Pharaoh
SixxBitch
Gerda
Espada
Lammas
Elven
GossipGirl
Kärolyn
Tärru.
swessu
Diana.
nasicc
Krissu
Astrid.
Pingu
padjanägu, [h]
26 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 01:14

Minaviitsin ka (H)
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 01:43

Ma võin ka lobiseda siin suht. Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 02:05

Ma kaalun, kas hakata juba praegu kirjutama uut Chu's Fate osa Razz
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 02:27

Heh, praegune kell ei häiri mu kirjutamist Wink.

Aga jah, ma ei viitsi lõbustada, kuna ma praegu ise vaatan animet Wink
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 02:49

Mai saa midagi parata Razz

Animed on suur osa minu elust Wink
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 03:45

multifilmid, mismuu ?

mulle meeldisid kaa muumid, kui ma viiene olin. ära muretse madis, küll sa sellest välja kasvad..
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 12:11

midaiganes .. ma vaatan ka simpsoneid mõnikord , kas ma olen titt kohe ?
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 12:22

Anime ja multifilm ei ole sama. Aga seda küll, et muumid on ka anime. Lihtsalt see on suunatud lastele. >_>

Anime on hea!
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 12:42

Muumid ei ole anime. Muumid on tulnud kohe välja inglise keeles. Oleks ta jaapani keeles saadaval, oleks ta animatsioon.

Anime on jaapani poolt siiski loodud ja see on väga erinev multikatega.

Multikad on lastele, animed on palju vanematele ka mõeldud :). Ma tean minust väga palju vahemad ja nad ka vaatavad neid Razz. geek
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 13:37

Ma ei tee ka sageli multikatel ja animel vahet Razz aga olen kindel et "Sakura võlukaart" on anime. Mulle meeldib bounce
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 16:00

muumitrollid on ju mingite japside värk? :O
Muumid ruulivaaad Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 16:25

Muumid pole minu arvates anime Razz

Mai tea, aga mis kinnitab, et see pole anime, on see et see pole episoodidega. Tal on nagu tavalistel multikatel, et sa võid vaadata neid mistahes järjekorras, et vaadat ühe, siis teise ja siis jälle võid selle ühe vaadata, erilist vahet pole.

Animes on kõik episoodides, et ühele osale on järg, mis räägib järgmisest osast, nagu järjekad Razz.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 16:55

Muumid on anime. Jaapanlaste tehtud, nii joonistus kui hääl, eestis ja mujal maailmas lihtsalt dubleering peale ja korras.

Näteks Batmani uus film on ka jaapani anime, kuid Ameeriklased võtavad kogu au endale.

Ja anime on vahel isegi parem, kui Holliwoodi filmid. Neid on absoluutselt igas ¾anris ja igale maitsele. Armastan!

EDIT: Anime ei ole ainult episoodidena. Palju on lihtsalt filme (Nagu "Minu naaber Tototo", "Final Fantasy VII: Advent Children" ning palju muud. On lihtsalt animefilmid ning ka episoodiline anime, millest võib teha filme või OVAsid või siis lihtsalt episoodiliseks jätta. ^^)
Tagasi üles Go down
Gerda
Teise astme kurjuse abiline
Gerda

Female Postituste arv : 7

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:16

Ojaa, anime ei ole ainult episoodidena. Leidub küllalt üheosalisi animesid.
Ja muumid on anime! Ja Sakura võlukaart on ka.
Ja anime ei ole ainult vanematele. Animet tehakse igale vanusegrupile. Nt. Sailor Moon ja Muumid on lastele, Naruto ja Bleach natuke vanematele ja sellise sügavama sisuga animed vanematele.
Ausõna, mitte keegi kunagi ei tea, mis asi anime on. -.-
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:40

NOVOT Very Happy
Igatahes, mina olen vb kolme nelja animet näinud Very Happy Neid ei ole lihtsalt kusagil otsinud ka pole ja ausaltkaa. Ma ei saa jaapani keelest aru xd. Ja nii suur mu animeisu ka ei ole, et ma inglisekeelt tõlkima peaks. Nõutänkzz

Edit: Eitea jah. Mina olin ka mitteteadjate killast no, noh.. Pm teadsin, a midagi uut selles tekstis mis te ajasite oli ;D Aga mitteteadjatele ongi teadjad, kes olukorda seletavad Razz
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:48

Njah, mida iganes Very Happy.

Igastajes... Sa ei peagi jaapani keelt oskama, vaatad animeid subriitritega.

Kui sa ingliskeeles ei oska lugeda, siis on see jah su probleem Very Happy.

Minu arvates saan tänu animedele palju targemaks, kuna ma õpin suur osa ingliskeelest sealt.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:55

Jaapani keele õppimine ja selgekssaamine on suur osa minu tuleviku eesmärgist, samuti ka Jaapanisse minemine.
Anime abil õpib inglise ja jaapani keelt natuke küll. (: Jaapani keel on ülimõnus! Sellepärast mulle dubleerimine ei meeldi.
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:57

Ma vihkan dubleerimist. Need inimesed tuleks ülesse puua, kes tubleerivad animeid Twisted Evil .

Anime jaapani keeles on maailma priimam asi cheers . Ma armastan nende sõnu ja ma saan juba osadest sõnadest aru, nii et tegevuse järgi ja paari sõna järgi ma saaksin aru, mis umbkautselt toimub Razz.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 17:59

Ilma subideta muusikalis kasulik asi, kui mõnestki asjast aru saad.
Las dubleerivad, kui tahavad. Mina otsin vaatamiseks subidega variandi lihtsalt. Wink
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 18:07

ohmu Very Happy
Ma oskan inglise keelt, tainas xd
Lihtsalt minujaoks pole asi seda väärt Razz Ma ei pea silmas, et ma arvutitaga istun ja higistan tõlkimisvaludest Razz Gossip Girli ja muid seriaale ikka vaatan ju Very Happy
Aga minu unistus on hiinakeel selgeks saada ja Hiina minna Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 18:19

Mulle meeldis ka kunagi Hiina hullemalt. Very Happy
Aga jaapan on parim. Pluss see, et animetest on üldiselt kerge aru saada ning kuna pilt ees jookseb, siis pole mingit vaeva, et ka ebaselged kohad selgeks saada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 18:21

Nõustun Espadaga :).

Ma õpiks vabatahtlikult selle eestis selgeks Razz.

Neid Jaapani-eesti või Jaapani-inglise õppeõpikuid on küll ja küll :). Peab ainult raha kulutama ja selle muretsema...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 19:15

Ma olin kunagi ilgem Ouran High School Host Club´i fänn... Very Happy
Suht mõnus oli ja kaksikud olid eluägedad... Very Happy
Üldiselt on animed jumala mõnusad ja ega mangade lugemisestki ära ei ütle. ^^
Paari sõna oskan siiamaani... Very Happy
Ohayo vms oli tere. Very Happy
Kawaii oli vist armas... Very Happy
Mmm. Mushimushi oli tervitus läbi telefoni vist.. Very Happy
Orsmth.

Tglt on animed väärt kraam. Wink
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 19:17

Kawaii on jeps armas. Razz
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime9/8/2008, 19:21

Itadakimas ^^ Aitäh toidu eest
baka - idioot
u maju - kas sa? (vist oli)

Noh, siis on veel sõnasid, mis mul praegu kohe ei meenu Razz. Kui animes kuulen, siis meenub kohe Very Happy.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 39Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next