| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 01:14 | |
| | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 01:43 | |
| Ma võin ka lobiseda siin suht. | |
|
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 02:05 | |
| Ma kaalun, kas hakata juba praegu kirjutama uut Chu's Fate osa | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 02:27 | |
| Heh, praegune kell ei häiri mu kirjutamist . Aga jah, ma ei viitsi lõbustada, kuna ma praegu ise vaatan animet | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 02:49 | |
| Mai saa midagi parata Animed on suur osa minu elust | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 03:45 | |
| multifilmid, mismuu ?
mulle meeldisid kaa muumid, kui ma viiene olin. ära muretse madis, küll sa sellest välja kasvad.. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 12:11 | |
| midaiganes .. ma vaatan ka simpsoneid mõnikord , kas ma olen titt kohe ? | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 12:22 | |
| Anime ja multifilm ei ole sama. Aga seda küll, et muumid on ka anime. Lihtsalt see on suunatud lastele. >_>
Anime on hea! | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 12:42 | |
| Muumid ei ole anime. Muumid on tulnud kohe välja inglise keeles. Oleks ta jaapani keeles saadaval, oleks ta animatsioon. Anime on jaapani poolt siiski loodud ja see on väga erinev multikatega. Multikad on lastele, animed on palju vanematele ka mõeldud :). Ma tean minust väga palju vahemad ja nad ka vaatavad neid . | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 13:37 | |
| Ma ei tee ka sageli multikatel ja animel vahet aga olen kindel et "Sakura võlukaart" on anime. Mulle meeldib |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 16:00 | |
| muumitrollid on ju mingite japside värk? :O Muumid ruulivaaad | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 16:25 | |
| Muumid pole minu arvates anime Mai tea, aga mis kinnitab, et see pole anime, on see et see pole episoodidega. Tal on nagu tavalistel multikatel, et sa võid vaadata neid mistahes järjekorras, et vaadat ühe, siis teise ja siis jälle võid selle ühe vaadata, erilist vahet pole. Animes on kõik episoodides, et ühele osale on järg, mis räägib järgmisest osast, nagu järjekad . | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 16:55 | |
| Muumid on anime. Jaapanlaste tehtud, nii joonistus kui hääl, eestis ja mujal maailmas lihtsalt dubleering peale ja korras.
Näteks Batmani uus film on ka jaapani anime, kuid Ameeriklased võtavad kogu au endale.
Ja anime on vahel isegi parem, kui Holliwoodi filmid. Neid on absoluutselt igas ¾anris ja igale maitsele. Armastan!
EDIT: Anime ei ole ainult episoodidena. Palju on lihtsalt filme (Nagu "Minu naaber Tototo", "Final Fantasy VII: Advent Children" ning palju muud. On lihtsalt animefilmid ning ka episoodiline anime, millest võib teha filme või OVAsid või siis lihtsalt episoodiliseks jätta. ^^) | |
|
| |
Gerda Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 7 Age : 32
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:16 | |
| Ojaa, anime ei ole ainult episoodidena. Leidub küllalt üheosalisi animesid. Ja muumid on anime! Ja Sakura võlukaart on ka. Ja anime ei ole ainult vanematele. Animet tehakse igale vanusegrupile. Nt. Sailor Moon ja Muumid on lastele, Naruto ja Bleach natuke vanematele ja sellise sügavama sisuga animed vanematele. Ausõna, mitte keegi kunagi ei tea, mis asi anime on. -.- | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:40 | |
| NOVOT Igatahes, mina olen vb kolme nelja animet näinud Neid ei ole lihtsalt kusagil otsinud ka pole ja ausaltkaa. Ma ei saa jaapani keelest aru xd. Ja nii suur mu animeisu ka ei ole, et ma inglisekeelt tõlkima peaks. Nõutänkzz Edit: Eitea jah. Mina olin ka mitteteadjate killast no, noh.. Pm teadsin, a midagi uut selles tekstis mis te ajasite oli ;D Aga mitteteadjatele ongi teadjad, kes olukorda seletavad | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:48 | |
| Njah, mida iganes . Igastajes... Sa ei peagi jaapani keelt oskama, vaatad animeid subriitritega. Kui sa ingliskeeles ei oska lugeda, siis on see jah su probleem . Minu arvates saan tänu animedele palju targemaks, kuna ma õpin suur osa ingliskeelest sealt. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:55 | |
| Jaapani keele õppimine ja selgekssaamine on suur osa minu tuleviku eesmärgist, samuti ka Jaapanisse minemine. Anime abil õpib inglise ja jaapani keelt natuke küll. (: Jaapani keel on ülimõnus! Sellepärast mulle dubleerimine ei meeldi. | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:57 | |
| Ma vihkan dubleerimist. Need inimesed tuleks ülesse puua, kes tubleerivad animeid . Anime jaapani keeles on maailma priimam asi . Ma armastan nende sõnu ja ma saan juba osadest sõnadest aru, nii et tegevuse järgi ja paari sõna järgi ma saaksin aru, mis umbkautselt toimub . | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 17:59 | |
| Ilma subideta muusikalis kasulik asi, kui mõnestki asjast aru saad. Las dubleerivad, kui tahavad. Mina otsin vaatamiseks subidega variandi lihtsalt. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 18:07 | |
| ohmu Ma oskan inglise keelt, tainas xd Lihtsalt minujaoks pole asi seda väärt Ma ei pea silmas, et ma arvutitaga istun ja higistan tõlkimisvaludest Gossip Girli ja muid seriaale ikka vaatan ju Aga minu unistus on hiinakeel selgeks saada ja Hiina minna | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 18:19 | |
| Mulle meeldis ka kunagi Hiina hullemalt. Aga jaapan on parim. Pluss see, et animetest on üldiselt kerge aru saada ning kuna pilt ees jookseb, siis pole mingit vaeva, et ka ebaselged kohad selgeks saada. | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 18:21 | |
| Nõustun Espadaga :). Ma õpiks vabatahtlikult selle eestis selgeks . Neid Jaapani-eesti või Jaapani-inglise õppeõpikuid on küll ja küll :). Peab ainult raha kulutama ja selle muretsema... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 19:15 | |
| Ma olin kunagi ilgem Ouran High School Host Club´i fänn... Suht mõnus oli ja kaksikud olid eluägedad... Üldiselt on animed jumala mõnusad ja ega mangade lugemisestki ära ei ütle. ^^ Paari sõna oskan siiamaani... Ohayo vms oli tere. Kawaii oli vist armas... Mmm. Mushimushi oli tervitus läbi telefoni vist.. Orsmth. Tglt on animed väärt kraam. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 19:17 | |
| Kawaii on jeps armas. | |
|
| |
Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/8/2008, 19:21 | |
| Itadakimas ^^ Aitäh toidu eest baka - idioot u maju - kas sa? (vist oli) Noh, siis on veel sõnasid, mis mul praegu kohe ei meenu . Kui animes kuulen, siis meenub kohe . | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|