| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 19:50 | |
| | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 19:52 | |
| Mina olen ka häpppiii . :) Ma olen TERVE . Kolmapäeval on hommikul spordipäev ja ülejäänud päev VABA ! Varsti on minu sünnnnipäääev. * yaay * Elora peab enda sünnat laupäeval . ^^ jneeeeeeeeeeeee. a teate mis halb on ? täna oli bios TK ja ma ei osanud mitte sittagi . ( sorri siukse sõna pärast ) jaa selle nädala jooksul on veel vähemalt 5 KT'd , lahe eks ? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 19:58 | |
| Ohjaa Ma jätkan siis xD Ma armastan enda kodu(L) Peret(L) Sõpru(L) Trennis sai täna isegi midagi TEHTUD (LLL) Ma olen missikaalus ja pikkuses xDXD(LLLLLL) Kaal on langenud (L) Oiblät Jõulud lähenevad XD ja koolilõpp hakkab ka paistma :D (ma olen optimistlik xD Naiivne lausa xD) Kõik siiamaani olnud TK-d on neljad olnd, mitte kahed xD(mida ma alguses arvasin) Mul on sünna tulekul(Jaanuaris xD) - Maril kaa Ahjaa. Kas ma juba mainisin... et INES TULEB :D:D Minu usku inimesi on niipalju.^^ Mul läheb koolishästi ja kõik on niiiiii great Ma sain enda pead pesta ja mul on mu sokolaad (L) Mul on enda tuba ja armas väikevend(LLL), kes igast ägedaid asju teeb Mul on armas kass, kes eile mu jalgadepeale magama tuli ja maailma on õnnistatud niivõrd hottide inimolevustega nagu: Brad Pitt, Chace Crawford ja Ed Westwick ja kindlasti mitte Daniel Radgliffe XDXD (PARANDAN KIRJAVIGA *RADCLIFFE)Ma olen terve, mul ei ole rahandusprobleeme xD Ma hakkasin hindama kõikkeee mis mul on (: Positiivselt Mul on kodu, söök, riided(krdima ilusad pealesellexD) ja mul on iseloom (h)
Viimati muutis seda Pingu (15/9/2008, 20:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 20:14 | |
| Kirjaviga :) See kirjutatakse Radcliffe, mitte Radgliffe. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 20:15 | |
| Ära aja lolli^^ xD (Mäletad XD?)
-
jah, Mämmu ! õpi oma iidolite nimesid kirjutama xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 20:17 | |
| Ära aja lolli jah XD 23 on ikka väääga hale number..^^ Ohjaa. Ma arrrmastan Dan-i(l) ja ma arrrmastan Koit Toomet kaa :D Tegelikult olen ma ju üldse üks naughti lesbian võimis?XD Etnagu. Lindsay my love :D | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 20:50 | |
| Ma olen küll väga UNHAPPY... Neetud Pärnu maantee remondi pärast ei tule kraanist vett ...ja tüübid, kellele kaevata saaks, on minu familiyast juba nii tüdinud, et viskavad toru hargile. Ilus, ilus elu on Tallinnas Noooooot! xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 21:04 | |
| hah xd aga ma avastasin siin, et Linkin Park - Bleed it out, on mingi lõikujate song :D | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 21:20 | |
| Mul pole üldse tore elu. Ja ma ei viitsi isegi seletada, miks | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/9/2008, 22:04 | |
| Aeh. Elu on ilus. ^^ Ma siis loen mõned asjad ette. Klassivanem, üle poolte klassi häälte oli mulle. Ja see tähendab, et ma saan oma mõtteid kergemini teostada. Ma olen üks neljast inimesest kooli peale, kellele kool teeb välja 1000.- koolituse Pärnus. Veel pole ajakava saanud, aga see lihtsalt PEAB vinge olema. (Kuna asi vaid 1 päev.) Ma sain endale lõpuks ometi tujusõrmuse. Ma lähen lähikuudel Andraga Estoniasse Tuhkatriinut ja Vanemuisesse me veel ei tea mida, vaatama. Suure tõenäosusega tuleb Twilight Eesti kinodesse. Arvatavasti, kui ma tahan, saan ma Soome keelt õppima hakata. ^^ Järgmisest kuust algavad uuesti T.O.R.E. ja ka see eneseväljendusring vms. Mul on olemas tuhat head sõpra, kes on mulle alati olemas ja mis peamine - kelle elus on kõik okei hetkel. Va Tuula, aga tal on alati midagi... Natuke antibiotsi ja on jälle mõned päevad jalul. :) Koolis läheb üleüldse kõik lihtsalt megahästi! Isegi matemaatikas juba kaks viit. :O Ja mul on tunne, et tänane keemia töö tuli mul suht puhas viis. (H) Ja MG edeneb jõudsalt. Jne jne jne. Edit: Ahjaaa. Meeleheitel koduperenaised ka järgmisest nädalast. (L) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 13:11 | |
| seoses sellega, keegi oskab öelda millal Inetu Betty hakkab olema / käib ? | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 13:15 | |
| Oii Sille, ma kadestan sind | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 15:36 | |
| Ei oska. Aga jah, Merili... ma vist kadestaks ka. (A) Kuigi need asjad jälle vaikselt igapäevaseks muutumas. Mitte, et ma nende üle tänulik poleks. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 16:30 | |
| Hah. Agaa :D:D häid uudiseid ikka sajab no GG C-l e. Ed Westwickil on bändd XD Appi, kui ägee :D Nii weird on teda väljaspool C rolli näha | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 16:49 | |
| Fox Life'i pealt Betty teine hooaeg jookseb... Kolmapäeviti kell 21.00 peaks olema...kuigi võis ka 21.50 olla. Igatahes, seda, mitmes osa seal juba praegu on, ma ei tea | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 17:10 | |
| Haha ma olen perenaiste viimase hooaja peaaegu lõpuni näinud:D mingi üks või kaks osa veel:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 17:41 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 18:05 | |
| ohissand :d BP on kõige igavam sari sarjade ajaaloos : | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 18:27 | |
| uupsnoh xD Ma olen korrektne inimene lihtsalt (h) Tähestiku järjekorrass xD | |
|
| |
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 18:56 | |
| Aga mina ei lähe homme kooli. Mina lähen homme kella 9'ks pirita metsa. ^^ kell 9.30 on start ja siis peab 6,5 km kõndima ja vahepeal võib joosta . 1,5h on aega . ja need kes tahavad joosta 6,5 km , siis neil on kell 9 start | |
|
| |
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/9/2008, 19:57 | |
| jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. | |
|
| |