| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 00:29 | |
| hmh:D tahaks kaa... aga ei kella kaheksaks ja veel kaheksa tundi kaa:D lihtsalt jube:D a ma vaatan igast asju ette:D või nh paari asja olen vaadanud:D aga jh pb on jama:D esimene hooaeg oli talutav... teine oli jama...kolmast ei vaata.... ja neljast ei kavatse ka vaadata:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 06:56 | |
| Hah. Ma tean tänu Loorele ju Ameerika Supermodellide 10? hooaja lõppu kah. Aga juhuuu. Loore pärast on mul raudselt kõri valus jälle. :DTglt varsti näeme, kas see on see tavaline kui kurk vms või olen haige. (Latte saab valmis ) Aga alati on nii, et kui ma Loore salli paar päeva niisama kandnud, olen peale seda haige. :/ Mingi needuse panid peale?! Edit: Ahhaa! Vedas sul! Tulise olluse joomine aitas. Jama... nüüd pole ettekäänet seda koolis kanda... Edit: Nii armas... Ellika ütles just, et ma näen välja nagu lammas. XD (õhtul juuksevahtu ja siis tukk pea peale nagu... kokku keerata vms. Nüüd on mul tukk totaalselt lokkis. ) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 08:08 | |
| Palun laske maha mind. Ma unustasin ära, et teiseks tunniks peab minema....Ärkasin ikka 6:15, tegutsesin hullult kiirelt ja 7:40 olin Kadi maja ees. Ja mida tema mulle ütles? ,,Mis sa siin teed, meil teiseks tunniks ju", ja siis ma tahtsin surra. Ma olin NII vaevaliselt end täna voodist välja vedanud, ma oleks TUND AEGA rohkem saanud magada :S Ahhhhh, *tapab end ära kohe* | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 08:34 | |
| Merili , sa oled tubli ! | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 15:03 | |
| 6:15 äratus? O__O Ei no hea siis, et ma 8.30 ärkan (ja tavaliselt magan siis ka edasi mingi 15-30min veel). No mul hakkavad tunnid 8.30 ja ma lähen kooli 5min ka, aga ikkagi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 15:17 | |
| Ma ärkan pool või kolmveerand seitse see aasta. Jõuaksin lõdvalt ka 7.25 ärgates valmis, aga ma ju netipede... Ja enne kooli nii hea nt Andraga igast asju arutada. Mis kodutööd olid, mis tehtud, mida oskasid, mida ei osanud, mida ekool head näitas jms. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 15:20 | |
| Ma jõuaks kell 7 ärgates ka valmis, kui ma hüpersuperkiirelt voodist kohe välja hüppaks, riided selga ajaks, sööks jne. Aga ma olen liiga väsinud, et nii teha hommikul Niiet 6:15...ja voodist väljas olen ma alles 6:30 Ja siis ajan riideid selga 6:50-ni....jne | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 15:26 | |
| Mul on äratus 7.00 ja ma tõusen voodist 7.15 ja 7.30 olen ma juba uksest väljas | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 15:37 | |
| Mina olen uksest väljas 7.51 ja koolis 7.57. Minuti pealt kõik välja arvestatud. (H) Kooli suhtes olen ma alati süsteemi armastanud. Aga homme esimene vaba... magadaaa! Edit: Kusjuures, Loore... Ma tsillasin natukene eelmises snlhmnis. Tahtsin üht su juttu lugeda. Nagu mäletasin, et oli üks jutt eelmise suve kandist, aga pold... Ise kujutasin ette? Igastahes. See on sentimentaalne sall mul. XD Kogu aeg meenub midagi minevikust. Head ja halvad asjad. Ja siis ma nüüd olen viimased ... paar minti mõelnud sellele, kuidas osad sõprused käivad läbi tulest ja veest, ning jäävad püsima, nagu see keevitaks kaht hinge kokku. Et misiganes tülid meil pole ka olnud... Ja mitte ainult meil. Nt mina ja Andra - suht hea ja vist kõige retsim näide. Et mida iganes ka ei juhtu, ikka jääb üldiselt sõprus sellele kõigele peale. (: Ja muutub lisaks kõigele veel tugevamaks. :) Ja siis teised... Need jätavad tule vahele ja hüppavad kohe vette, kus nad ära upuvad. Ohjah... Tglt ma nüüd lähen vist õhtul selle salliga Andra juurde kah, mis sest, et seal alati nagu saunas. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 17:55 | |
| Aokei. Aga selle salliga on armusuhe. NIiiiiii armastan seda nh. Kätlini tehtud prossi panin ka peale. (H) Ja näen nüüd numpsik välja. (H) | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 17:57 | |
| Kell 7.00 ärkan ülesse tavaliselt. 7.05 voodist ülesse. Seejärel ridesse jne.. ning 7. 35 olen kodunt väljas. (: | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 18:01 | |
| ma ärkan kell 6.45 (H) Ja kell 7.30 pean Mariga ristis kokku saama, aga me hilineme alalõpmata xDJa kuna kumbki ei taha seal külmetades oodata,siis ilmume me mõlemad kohale mingi kümme minutit hiljem ja jookseme kooli xD Vot nii ägedad oleme:D | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 18:09 | |
| heh:D aww tore siis kui se sall veel soe on:D
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 18:19 | |
| Mismõttes soe? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 18:30 | |
| Noh et ei muutu pika aja peale külmemaks:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 18:33 | |
| Muig. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 20:54 | |
| xD Ma jäin täna ilma mütsita käies vahele...ja sallita...ja kinnasteta. Selle peale tegi vanaema kõva häält ja ema keeldus kommenteerimast, nii et jah. Hästi läheb... Ootan juba põnevusega, millal järgmine külmetus tuleb. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 21:04 | |
| ma pean veel esijalgu aint salli kandma Müts ja kindad kunagi hiljem XD Aga ma ei kurda. Mu sall on vägahott :D Õigemini on see siidirätik, aga huu keers? Mütsi ma ei taha kanda Ma arvan, et see aasta on kapuuts, mitte see pruun murumüts xD Jaaa kkindad. Oimul on neid palju - kahjuks on kõik väikesed aga ma kannan neid ikkagi XD Nii, et peagi marsin enda täpilise salli ja kinnastega ringi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 21:40 | |
| Mul on kuskil mingid sinised fliisist kindad. Ja siis talvel kannan Loore tehtud (jälle XD ) kindaid. (L) Salli ma hetkel ei kanna pidevalt, aga praegu käisin nii õues, et kandsin... Aga mütsi see aasta ma kavatsen kanda... Kõikvõimalike hädadega nii ära hirmutatud... Ajukelmepõletik jms. Ja talvel mütsi mitte kandmine on ainus asi, mis mulle ühe korraliku nohu suudab kaela tuua, nii et... jamh. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 21:46 | |
| Hehe:D Mina on ka selle ajukelmepõletikuga hirmutatud:D aga et sa teaks se on viiruslik mitte mingi tekkiv lihtsalt:D aga nh tglt mu ema hirmutas mind sellega et meie selle remondimehe naine viidi just sellega haiglasse ja ma olin kaa haige niite jh:D päris hirmus:D
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 21:55 | |
| Siis ma kardan ainult nohu. | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2008, 22:32 | |
| Mul on nohu ja see ei lähe ära, ükskõik palju ma seda ravin :S
OMG, apppii, ma tahtsin enda kataloogi, kus kõik mu kirjutatud jutud on, ära peita (et kui ctrl+f -ga seda otsid, siiis ei leia), aga ma tegin kuidagi nii, et see täiesti ära kadus. PAANIKA! omgomgomg, mul oli seal miljon juttu ja tuleproov'i uus osa ka peaaegu valmis. omgomgomg, ma ei tea kui see nüüd ära kadus. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/9/2008, 07:49 | |
| Ma küll ei saa aru, mida sa teha üritasid, aga kasuta otsingut. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/9/2008, 15:06 | |
| äkki käsi libises ja sa tõstsid selle mõne teise kausta sisse? ma läpparis kaotasin väägapalju kaustu ära nii xd | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|