Tennu Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 105 Age : 30 Asukoht : In the middel of somewhere[i]
| Pealkiri: Tennu mõttekatked 1/3/2010, 21:53 | |
| *Harva sattunud mõni luuletus juttude sekka, oli hetke ajendil
Murdunud mask
Kas tead sa ise ka, kes oled ja kes olema peaksid? läinud sul jalge alt nähtavalt maa, tahan, et lihtsalt teaksid. Kus jäänud on tema? See soe mälestus mõtetest? Ta asemel sina, Külm jää laavakividest. Saoled kui pisik, Tema mõistuse soppides, keegi kolmas isik, ta ajusid kloppinud. Ühiste mälestuste häbiplekk oled raskete järsakutel murdunud pole. Koos veedetud aeg pole kunagi sama sul polegi aega et lõppeks see jama. Ta teadis alati mis tähendab mure sinu sõnades järgi sellest ära ei sure? Vihjete lausumine lõppenud juba, peaks ju ütlema otse, kuid sõnad ei luba. Näole kasvanud mask, mis võtab ta üle võimust ja kogu see jutupask kogu see olukordade lõimus eitoo tagasi teda, seega küsin ma viimast korda, kas tead, kes oled ja tahad seda?
Viimati muutis seda Tennu (15/9/2013, 18:31). Kokku muudetud 1 kord | |
|
Tennu Suur ja laisk lohe
| Pealkiri: Re: Tennu mõttekatked 10/12/2011, 19:34 | |
| Võõras
Oled sa siin, mu väike unelm? Otsides sind ma silmad sulen. Oled nii lähedal, samas nii kaugel ja su mässumeelsus iial ei rauge.
"Tule siia!" sosistan vaikselt. Miks oled jäänud järsku nii paikseks? Ma ootuses loodan, et mitte kaua, torgid mu hinge läbi jäise saua.
Maas on killud, kuid ma ei purune. Sinu mälestus iial ei unune. Kus oled Sa, tundmatu võõras? Kas kadusid päiksega, mis väljas lõõmas?
Hingan sisse Su magusat hõngu, meie pusas eluteed iial ei lõngu. Jään ootama sind, mu hägune rüütel, just nagu põlev tikk kütuse süütel. | |
|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tennu mõttekatked 10/12/2011, 22:14 | |
| Mmmm, Tennu, mulle meeldivad!!! :)
| |
|
Tennu Suur ja laisk lohe
| Pealkiri: Re: Tennu mõttekatked 11/3/2012, 22:00 | |
| Jääkülm tuli
Musterdatud sõnad läinud, vaikusse haarates. Kõrvetaval jääl ma käinud, armistunult kukkudes.
Ümberringi kajab vaikus, nõuab sõnu karjuda. Jälgi jättes lumi kaikus, ise tahtes mõelda.
Halastust siit oodates, süümepiinu kummutan. Kaugusesse piiludes, mälestusi summutan.
Lennanud kõik mõtted ära, kaotsi läinud niidijupid. Kadunud ka päikse sära, sõnadega mida trükin. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tennu mõttekatked | |
| |
|