Cliodna Hallaline
Postituste arv : 64 Age : 31
| Pealkiri: Me kõik sünnime kurtidena. 5/3/2010, 03:25 | |
| *muigab* Ma pole kaua, väga kaua luuletusi kirjutanud. Ma eelistan tavaliselt riimis luulet, aga õigeid riime on nii raske leida, seega see siin on...noh...osaliselt riimis, võiks öelda, kuigi enamike ridade puhul seisneb ,,riim'' lõppsilpide kokkukõlal. Kas kellelgi on kunagi olnud tunne...et maailm on külm...et lärm, see lärm, mis on sinu mõtted, teiste ootused, karjumine ja rääkimine, sinu unistused, lootused, igatsused mis iial tõeks ei saa, et kõik see taustakära käib üle jõu?
Mul on teile üks väike uudis ME KÕIK SÜNNIME KURTIDENA!
Meenutades möödund aegu Tunnen nutumaitset suus Aeg, mis vaiksem on kui praegu Olin väiksem mitte suur
Nüüd vaid kõrge lärmilaine Uputab mind merena Tunnen kuidas jätkub paine Voolab läbi verena
Mäletan veel aegu kaugeid Mil mul sära silmis veel Kodukünkaid, hästi laugeid Helki kastemärjal teel
Mehed tapsid linnud ära Ära mind sai sunnitud Kodukünkaid halliks massiks Traktoriga künnitud
Linnamüra, autotolm koos Rahva võltsi naeruga Halli massi ainus soov on Mulle pähe kaevuda!
Meeled valmind Eesti süldist Patriootlik mulamuld! Selles hinges sõda raugeb Hingemaailm ka vajab und
Päevast päeva aina ägan Lapsepõlve tagasi Tolmustatud silmasära Vabadust ja vaikusi
Süda vettind, mädanenud Hoitud õrna keha sees Olen pingul, kibestunud Mida teha kära ees?
Pole lootust et maailm näiteks Haletsusest annaks käe Ühe väikse soovi täiteks - Tahan et ma kurdiks jääks!
Meel karjub inimesena Hingekeeled kiunuvad Hinge kakofoonia vaikib Pisaraveed langevad
Ajavoolud sadu päevi Raskelt õlul kulgevad Tundeveed ja soolajõedki Aastatega sulgevad
Maailm vaid tõukleb, torgib, äsab Peitu püüan pugeda Eiran kuni vaikus langeb Ingli puudutusena
Ingel vaatab mulle silmi Käed ta paneb ümber ning Embab kõiki eksind hingi Lausub, hellitades mind:
,,Kalleid vanu aegu taga Kunagi ei saa Uusi mälestusi aga Tuleb kuhjaga
Tunned kuidas ringi ringi Ringi ringi viib su tee Tammud kaua kuni mingi Jõud su hoogu peatab ees
See, mu armas, on vaid vale Mis meel on sulle ette toond Tõesti tühi, härdalt hale Tõde varjav nukrusloor
Tegelt elu pole muud kui Radadeta võsamaa Kuhu kannatlikkusega Oma teed pead rajama
Ava silmad, tütar, vaata Seira, silma, mis sa näed? Aateid, raskusi ja taaka Armas tütar, haara käest.
Nüüd, laps, kõrvad kikki aja Kuula, mida pole näind Üksgi silm kuid mida vajab Iga hing kes ilmas käind
Kui hoidnud käsi kõrvadel Ja soovinud vaid elu Kui peitud hirmust müra ees Siis kaotad maailma ilu
Iga inimene sünnib Siia ilma kurdina Elu kakofooniast rütmi Leidma tuleb õppima
Hellitatud on su hing sest Kuulad liiga pinksalt ja Maine elu on ju vaid kest Parem seda nautida!’’
Nende sõnadega ingel Kadus, siis ma mõistsin, miks Kakofooniahelid hingel Muutund on gregoorianiks
Minu elu, minu tahe Mõtlen musikaalsusest Ma olin tema kätevahel Hirmust ülesaamiseks. | |
|
WorldIsYours Juubilar
Postituste arv : 150 Age : 32 Asukoht : Seal, kus juhtub:)
| Pealkiri: Re: Me kõik sünnime kurtidena. 5/3/2010, 13:47 | |
| sügavamõtteline. Mulle meeldis väga:) | |
|
Cliodna Hallaline
Postituste arv : 64 Age : 31
| Pealkiri: Re: Me kõik sünnime kurtidena. 5/3/2010, 15:12 | |
| Ma tänan. =) Ma otsin ikka mõnedes kohtades paremaid riime ja sõnastusi, aga ma usun et see jääb üldjoontes samasuguseks. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Me kõik sünnime kurtidena. | |
| |
|