| The Imaginarium of Doctor Parnassus | |
|
+3padjanägu, [h] Keiti FlyWithMe 7 posters |
Autor | Teade |
---|
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 19:58 | |
| "Doktor Parnassuse Imaginaarium" on fantaasiaküllane lugu, mis räägib loob doktor Parnassusest ja tema erakordsest Imaginaariumist - rändav etendus, kus publik saab osaks vastupandamatule otsusele: kas valida valgus ja rõõm või pimedus ja süngus. Doktor Parnassus oskab juhtida teiste inimeste fantaasiat, aga tegelikkuses on ta neetud tumeda saladusega. Kaua aega tagasi tegi ta kihlveo saatanaga, Mr Nickiga, kus ta võitis surematuse. Palju sajandeid hiljem leidis doktor Parnassus oma elu armastuse ja tegi saatanaga uue lepingu - ta vahetas oma surematuse nooruse vastu, tingimustel, et tema esmasündinud laps, saades 16. aastaseks, kuulub Mr Nickile. Kui aga tema tütar Valentina hakkab lähenema sellele vanusele, üritab doktor Parnassus teha kõik, et tema tütart ei tabaks jube saatus ja parandada vead, mis ta minevikus tegi.
Osades: Johnny Depp ("Sleepy Hollow") Heath Ledger ("The Dark Knight") Jude Law ("Cold Mountain") Colin Farrell ("Alexander") Christopher Plummer ("Twelve Monkeys") Lily Cole ("St. Trinian's") jt.
Zanr: Fantaasia/Seiklus Stuudio: Sony Pictures Classics (2009) Pikkus: 2 tundi 2 minutit Lavastaja: Terry Gilliam Riik: Prantsusmaa/Kanada/UK
Oijah, HEATH, oi issand, mulle niiiiiiii meeldis seee film, eriti Heath, tõseist nagu. Oeh, viimane Heath'i roll oli ka see üldse.
Aga olete näinud ? Kuidas meeldis? | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:01 | |
| Kahjuks ei ole näinud.. aga ma PEAN seda vaatama... HEATH - HEATH - HEATH ja JHONNY ja LILY... Ei OLE võimalik, et kõik ilusad inimesed kokku juhtunud on... | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:11 | |
| Hehe, mul oli ka segadus hetkeks isegi. Aga võtsin neti lahti ja kõik oli selge. Ja jah, peamine põhjus miks ma seda vaatama läksin oli HEATH <3 Aga see oli hea film ka täitsa. Mulle meeldis/meeldib edasi ka. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:12 | |
| A mismõttes see Heathi viimane roll on? Ta ei osale rohkem filmides orsmt? | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:13 | |
| Ta suri 2008 aasta jaanuari kuus ravimite üledoosi. : ( Ja see jäi tema viimaseks filmiks. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:20 | |
| Ma nutsin sellepärast | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:22 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 11/3/2010, 20:23 | |
| *kergitab lõbustatult Inese poole kulme* Kus sa ka elad... Jube mõttetu film. Üldse ei meeldinud. Mäletan, et astusin kinosaalist välja täieliku ükskõiksuse ja jälestusega. Mitte midagi head pole öelda, (A) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 12/3/2010, 19:15 | |
| Õõ. Ma ei oska selle filmi kohta eriti midagi tarka öelda. Täiesti külmaks jättis. |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 12/3/2010, 20:15 | |
| Ma pean häbiga tunnistama, et ma ei saanud sellest filmist uffigi aru Võibolla oli asi selles, et ma vaatasin seda bussis.. Võibolla selles, et see oligi selline twisted | |
|
| |
Stardoll 200 posti tüüd
Postituste arv : 203 Age : 28 Asukoht : Seal kus sind ei ole!!!
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 21/6/2010, 19:02 | |
| Ma olen seda näinud ja mulle väga meeldis. Eelkõige vaatasin seda muidugi Healthi pärast, ja nüüd sellele mõeldes, et see oli ju ta viimane film. Aga hea film oli minu arust ja hinne oleks 9/10, sest põnevust oli natuke vähe. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 24/6/2010, 20:02 | |
| Ma sattusin kaa siia teemasse tagasi.. ja ma ei oska midagi öelda, sest kui ta 2008 suri, miks see film siis alles nüüd välja anti? ja kas see heath on see kes mängis mingi 10 põhjust sind vihata vms? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 24/6/2010, 22:26 | |
| Jah. See sama Heath. Ja ma ei tea... vbl sp, et sellist tedious filmi annab ikka kokku miksida? (A) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 25/6/2010, 18:40 | |
| Ooojaa. | |
|
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus 30/8/2012, 13:58 | |
| olen näinud ja väga meeldis kahju et see Heathi viimaseks rolliks jäi, aganoh, elab üle (: | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Imaginarium of Doctor Parnassus | |
| |
|
| |
| The Imaginarium of Doctor Parnassus | |
|