| Pirates of the Caribbean | |
|
+6Tricia Keku Pingu kcissy Keiti FlyWithMe 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 20:31 | |
| Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl Zanr: Fantaasia/Seiklus Stuudio: Walt Disney Pictures (2003) Pikkus: 2 tundi 13 minutit Lavastaja: Gore Verbinski Riik: USA
Osades: Johnny Depp ("Kokaiin") Orlando Bloom ("Sõrmuste Isand: Sõrmuse Vennaskond") Keira Knightley ("Tribla nagu Beckham") Geoffrey Rush ("Shine")
Tegevus toimub 17. sajandi Kariibi merel, mida valitsesid mereröövlid ja koloniaalvallutajad. Seiklus algab kui vaimudest piraatide kapten Barbarossa (Geoffrey Rush) röövib kohaliku kuberneripreili Elizabeth Swanni(Keira Knightley), keda asuvad jälitama tema austaja Will Turner (Orlando Bloom) ja härrasmeespiraat Jack Sparrow (Johnny Depp). Ei Will ega Jack ei tea, et nende vastased on surematud vaimud, kes kannatavad needuse all. Needusest aitaks vabaneda Elizabethi veri ja kaelakee.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Zanr: Fantaasia/Seiklus Stuudio: Warner Bros. (2006) Pikkus: 2 tundi 10 minutit Lavastaja: Gore Verbinski ("Ring") Riik: USA
Osades: Johnny Depp ("Rühm") Orlando Bloom ("Taevane kuningriik") Keira Knightley ("Kuningas Aartur") Geoffrey Rush ("Kalapoeg Nemo")
Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) on piraat, kellel elus eriti ei ole vedanud, sest peale muude hädade on tal ka verevõlg "Lendav Hollandlane" kapteni Davey Jonesi ees ning kui ta sellest ei vabane, siis langeb ta igavese needuse alla. Elizabeth (Keira Knightley) ja Will (Orlando Bloom) ei ole just kõige õnnelikumad, kui Jack tõmbab ka neid oma hädadesse.
Pirates of the Caribbean: At World's End Zanr: Fantaasia/Komöödia/Seiklus Stuudio: Walt Disney Pictures (2007) Pikkus: 2 tundi 50 minutit Lavastaja: Gore Verbinski Riik: USA
Osades: Johnny Depp ("Charlie ja ¹okolaadivabrik") Orlando Bloom ("Elizabethtown") Keira Knightley ("Uhkus ja eelarvamus") Chow Yun-Fat ("Tiiger ja draakon") Bill Nighy ("Ühe skandaali märkmed") Geoffrey Rush ("Shakespeare in Love")
Kassahiti kolmandas osas on Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) ning kapten Barbossa (Geoffrey Rush) kolmekesi teel maailma äärealale: eksootilisse Singapuri, et päästa kapten Jack Sparrow (Johnny Depp). Astudes vastu ohtudele nagu Lord Cutler Beckett, Davy Jones ja Admiral James Norrington pole kaalul mitte aint meie kangelaste elud, vaid kõigi vabadust armastavate piraatide tulevik.
Super filmid. Mis muud ma öelda oskan. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 20:53 | |
| Jah, tõeliselt vägevad filmid.. Ja kõik näitlejad on taas erakordselt kenad (ps: ma just ükspäev mõtlesin, miks seda teemat veel tehtud pole ) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 21:21 | |
| ohh.. ma armastan neid filme. kõik näitlejad on super ning kogu see tegevus. peale nende filmide vaatamist mõtlen ma alati, et miks ma piraat ei võiks olla? ja miks ma ei võiks sellisel ajastul elada? | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 21:22 | |
| Ma tahaks neljandat osa juba nähaaaaaaa. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 21:26 | |
| Ma ka.. Ja ajastu on tõesti vägev.. Ning Keira on täpselt sellise kehaga, kellele sobivad uhked kleidid.. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 21:29 | |
| Jah.. Keira on sinna ossa õige valik. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 11/3/2010, 21:30 | |
| ma kardan, milline see neljas osa võib tulla. sest nagu ma aru olen saanud, siis orlando ja keira seal enam ei mängi ja see tegevus hakkab vist kah natukene ära pöörama. loodetavasti ei muutu see film lihtsalt mõttetuks rahaauguks, kus tehaks osa osa järgi, et lihtsalt raha teenida | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 12:37 | |
| ma olen ka kuulnud, et Keirat ja Orlandot seal enam ei näe.. :/ | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 14:35 | |
| jah, ainult Jack Aga samas... tema pärast me ju kariibikaid vaatamegi Mina vaatan. I don't give a damn about Keira kuigi nad võiks ära lõpetada, mitte venitada seda mingiks politseiakadeemia sarnaseks asjaks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 14:51 | |
| Noh, Jack on muidugi parim, aga siiski võiksid nad kõik seal olla.. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 17:44 | |
| Ooh, mulle meeldivad ka need väga-väga-väga! Ma ei teagi, milline kõige rohkem.. Kolmas vb, see oli kõige.. naljakam? : D Igatahes, misasja: kui uus osa tuleb, ei mängigi seal Bloom? Siis poleks see enam õige Kariibimere piraadidki! Ma ainult tema pärast vaatakski seda. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 17:53 | |
| ma vaatan seda, sest Keira, Johnny ja Orlando on suurepärane tiim | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 18:26 | |
| Minu lemmik osa oli esimene.. Ja minu meelest on nad ka kolmekesi koos super, kuidagi veider on, kui kahte neist enam ei ole... *judistab õlgu* | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 18:27 | |
| Seda muidugi, kcissy. Seda hullem, kui kõike neid enam seal koos pole! | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 18:41 | |
| ma isegi ei oska öelda, milline osa mu lemmik on. esimest olen ma nii palju näinud, teist ka suhteliselt, aga võib-olla kolmas on kõige parem. samas on need kõik lihtsalt parimad. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 18:43 | |
| Ma olen kõiki osasid meeletult palju näinud. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 20:19 | |
| Esimene oli tõsiselt hea Klassika. Teine oli juba suht nõme, aga vägalõbus :) Kolmas oli väääga segane Ma vaatan seda ja vaatan aga kõik ajavad seal enda asja ja vahetavad pooli ja.. tihti pääsen ma sellest lihtsalt peavaluga :D Minu meelest oli teine kõige nõrgem. no, muidugi seal oli see locketi laul, mis mind siiamaani huvitab Aga Jack tuli niiiii hilja sisse Üldse oli ta kuidagi abitu. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 20:47 | |
| Ma kujutan neljandat isegi juba natuke ette. Bloom'i ja Keirat pole enam ja ma olen hästi õnnelik. Depp on üksinda ja ainult mulle. Ta on otseselt maailma parim näitleja.
Ja esimene oli täiesti kindlalt parim. Esimesed filmid ongi tavaliselt parimad ja raamatud on ka. See on alati nii, et viimased tehakse ainult selleks, et pappi saada ja neid ei tehta üldse nii hoolega. Ja Keira võttis viimases osas otseselt liiga palju Deppilt üle näitlemise osas ja ei mänginud oma tegelast piisvalt hästi välja seetõttu. Mis paljuski rikkus filmi. | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 22:36 | |
| Depp on parim (lll)
Ma kusagilt kuulsin, et kavandatud oli nii, et peategelane on Will (Orlando), kuid Depp mängis oma osasse nii hästi sisse, et vaatajad ise praktiliselt tegid temast peategelase, kuigi tegelikkuses pidi Jack olema kõigest mingi hull piraat, kes Willi isaotsingutel ette jääma hakkab.
Ma isiklikult ARMASTAN totaalselt neid filme, kunagi ei saa nende vaatamisest küllalt, suvel sai neid nii palju vaadatud ning igakord olid uued naljakad kohad ning uued kohad, millest erinevad inside paroodiad tulid, nagu teise osa lõpp..
Aga kas see ei pidanud mitte triloogiaks jäämagi? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 22:46 | |
| raha tuli ikka niipalju, et tuli veel pumbata | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 22:55 | |
| Selles uudises olen mina küll maha jäänud või lihtsalt vahepeal kurti mänginud.
Eieiei, jumala meeldiv teada, et edasi tuleb, peaasi, et nad seda liiga.. ma ei teagi.. ei teeks. Sellele pole nagu õiget sõna, või ma lihtsalt ei oska seda leida, mida ma öelda tahan, aga ma loodan, et te saate aru. Sparrow ja Depp (nad on siiski üks ja sama, kuid ma pean mõlemad nimed välja ütlema) on alati geniaalsed, kuid kui muu asi liiga .. selleks.. muutub, siis vajub kogu asi ära.
Ega ma ise ka ei tea, mida ma ajan.. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 22:58 | |
| just täpselt Nagu politseiakadeemia Kunagi olid esimesed kaks osa nii ülikõvad et tuli veel viis järge teha. mitte, et mulle kunagi politseiakadeemia meeldinud oleks XD Aga... just täpselt selliseks äraleierdatud asjaks hakkab see asi muutuma. Kui lõpetada ära siis, kui on kõige lõbusam on alati mälestused paremad :) | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 12/3/2010, 23:15 | |
| novot Ja järgmine osa? Järgmine osa on kõik hoopis teistmoodi. Kahtlemata on see ka ülikõva, aga mitte päris see | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean 14/3/2010, 10:00 | |
| Depp on nendes filmides lihtsalt g-e-n-i-a-a-l-n-e | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Pirates of the Caribbean | |
| |
|