Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
Pealkiri: The Last Song 11/3/2010, 23:22
Hehe.. Keegi läheb seda filmi vaatama kui see tuleb?
Raamatut olete lugenud? "The Last Song" By Nicholas Sparks.
Oijah, ma arvan, et tehti viga, kui peaosasse valiti Miley Cyrus. See teeb selle filmi pmst Disney filmiks. Mulle vähemalt tundub nii. Sparksi raamatutest on ju ennemgi filme tehtud nt: A walk to remember, The Notebook. Need kaks olid küll vägahead filmid. Kohutavalt meeldivad mulle. Ja nüüd.. Rikutakse The Last Song ära.. Lihtsalt.. Vaatama ma lähen seda ikka. Aga see tundub kuidagi nii Disney, Miley pärast..
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:32
trailer mulle meeldib ja ma loodan, et on hea film. kindlasti tahan ära vaadata.
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:38
Mulle ka trailer meeldib. Miley ainult seal ei meeldinud. : D Kas nad kedagi paremat ei leidnud? Aga.. kunagi tahan kindlasti ära vaadata. Kinno ma ilmselt ei lähe. Millal see muidu sinna tuleb?
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:40
eestisse tuleb seitsmendal mail, aga ameerikasse minu meelest varem juba.
FlyWithMe Juudijõulupuu
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:41
USA's hakkab 31.märtsist jooksma, Eesti kinodesse jõuab 7.mail.
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:48
Hah, siis võib see jõuda netti isegi enne kui kinno! : D
FlyWithMe Juudijõulupuu
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 17:49
Kindlasti jõuab netti enne kui Eesti kinodesse.
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 20:27
iuuuka, Miley Cyrus. No, ma ilmselt isegi ei vaevu selle googeldamisega :D Aga mõelge kui tore. Filmis on Miley - ehk siis kogu tema ÜLIKÕVA repertuaar on lubatud ;D See mis seal treileris käis.. Ma kuulen seda ja kohe tuleb VenetianPrincessi paroodia selle kohta pähe. Ütleme nii, et shit happens. Järjekordne teismelisedraama, jääb vaatamata.
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 22:07
Aga kusjuures, mulle see Hannah Montana Movie (vms) täitsa meeldis. Vahelduseks on tore selliseid disneykaid vaadata.
kcissy Võsaspets
Pealkiri: Re: The Last Song 12/3/2010, 22:17
minu meelest see Hanna Montana film oli jah täitsa hea. see polnudki niiväga hull. samas see sari ei ole vaadatav
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 17:27
Hannah Montana oli just hästi selline.. ebaloogiline (ja ma ei saa ikkaveel selle peategelasekuti ÜLIMADALAST häälest üle. Ma pidin omale joogi kurku ajama, kui ma seda esimest korda kuulsin), aga see on.. noh, Nicholas Sparks, see ei tohiks ebaloogiline olla. Eniveis.. ma arvan, et.. Noh, see, nagu Mämmu ütles, et tema ülikõva repertuaar on kindlasti garanteeritud, on suht nõme. Mind tegelt ei häiri väga, et seal Miley on, aga kui seda nüüd nii kõvasti koguaeg üle korrata ja kui seal need lood on, siis on see tõesti natuke ülepingutatud. Tahaks filmi näha, filmi enda pärast, mitte Miley. Niietjah.. mul laeb praegu.
..kuigi, kui nüüd aus olla, siis ma ei tea isegi millest see räägib.
kcissy Võsaspets
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 17:32
mina lugesin natukene aega tagasi raamatu läbi ning ma kardan, et sellega sattusid ka minu ootused äärmiselt kõrgele. ma olen tuhandeid kordi juba seda filmi üritanud tõmmata/internetist vaadata, kuid kõik on äärmiselt kehva kvaliteediga. Aga padjanägu, kui sellel sinu omal on mingi normaalne kvaliteet, siis anna märku
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 17:37
Ma ei saa aru, miks kõik Mileyt vihkavad. Ise ei ole eriti kunaig selliste vihkamis asjadega kaasa läinud. See oleks nagu moes vms. Kavatsen kindlalt seda filmi vaadata. Ammu ootan juba.
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 17:53
Ei ole, suht sitt kvaliteet on. Või õigemini vääääga sitt.
Ja see pole nagu me vihkaks teda.. õigemini noh, mõned võibolla kindlasti vihkavad, aga lihtsalt.. Ta tõepoolest jätab natuke Disney mulje.. Aga see on tõesti häiriv, et kui tahad teada, kas on hea film, siis kommentaaridest saab aint kahte välja lugeda: Miley on nii lahe, film on nii lahe või et Miley on nii nõme, film on nii nõme. Oleks tahtnud nagu.. erapooletut arvamust, mis Mileyst väga ei sõltu. Aga nüüd näen ise ära. Ja siiamaani on küll täiesti hea olnd. Kuigi näoilmeid selle kvaliteediga küll väga näha pole.
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 18:00
No Ines Kui minu jaoks on Miley ebasümpaatne, siis ei saa ka film hea olla. Kui film sisaldab Mileyt või Paris Hiltonit või mõnda muud kohutavat kohutavat Ameerika tõusikut - ma lihtsalt ei vaata. Ma tean juba ette, et ma ei kannata neid. Ma ei taha neid näha. Ma ei taha nende laule kuulda Filmi kohta ma ei tea, aga ma tean, et Miley mulle ei meeldi
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 18:03
Tegelt ma saan aru.. Mul on niimoodi sellee.. tegelt ma ei tea ta nime, aga kui keeg on näinud siis "Leap year/Liigaasta", seal oli see.. naispeategelane. Ja "Julia and Julies" pidavat ta kaa olema. Film iseenesest võis tore olla, aga mulle ei meeldind (Leap yeari mõtlen siis). Lihtsalt selle näitleja pärast. Vot. Aga Miley vastu pole mul niiväga midagi, et mulle film meeldida ei saaks.
Spoiler:
Dad: "Does my smile look creepy?!" Son: "Well.. yeah, kinda." - Will: "Seriously, i'm not hitting on you.. I'm actually engaged to be married." - Son *vaatab binokliga kuti poole, kes eemal istub*: "How long do you think he will stay?" Dad: "I don't know. Why don't you go ask him?" Son: "He's not my boyfriend, he's hers." Miley: "HE'S NOT MY BOYFRIEND EITHER!"
HAAHAA xd. Hea film, vaadake kindlalt.
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 18:46
Hahahaa. Ma ei tea, kas ma just Smiley-Miley'ga seda näha tahaksin aga see raamat võiks küll olemas olla -.-
Pealkiri: Re: The Last Song 23/4/2010, 19:30
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow. That's all i can say. A big woow.
MINGE VAATAMA!
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: The Last Song 24/4/2010, 16:10
Määä, *kahtleb*. See, et see kuradima Miley Cyrus on seal, on juba suur put off.
Audrey Queen B ehk ADMIN
Pealkiri: Re: The Last Song 25/4/2010, 10:01
kcissy kirjutas:
mina lugesin natukene aega tagasi raamatu läbi ning ma kardan, et sellega sattusid ka minu ootused äärmiselt kõrgele. ma olen tuhandeid kordi juba seda filmi üritanud tõmmata/internetist vaadata, kuid kõik on äärmiselt kehva kvaliteediga. Aga padjanägu, kui sellel sinu omal on mingi normaalne kvaliteet, siis anna märku
On sul see raamat olemas?
kcissy Võsaspets
Pealkiri: Re: The Last Song 25/4/2010, 10:37
mul on tõmmatud see raamat
Audrey Queen B ehk ADMIN
Pealkiri: Re: The Last Song 25/4/2010, 10:46
Kas sa seda mulle saata ei saa?
kcissy Võsaspets
Pealkiri: Re: The Last Song 25/4/2010, 10:50
ikka saan. aga hangi endale selle lugemiseks microsoft reader. ja kuhu ma selle sulle saadan?
Audrey Queen B ehk ADMIN
Pealkiri: Re: The Last Song 25/4/2010, 11:05
ma panen mäluka peale ehk... Kui suur see on?
kcissy Võsaspets