| Step Up | |
|
+5Viinamari nasicc Pingu kcissy FlyWithMe 9 posters |
Autor | Teade |
---|
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Step Up 12/3/2010, 18:40 | |
| Step Up Zanr: Draama/Romantika Stuudio: Summit Entertainment (2006) Pikkus: 1 tund 38 minutit Lavastaja: Anne Fletcher Riik: USA
Osades: Channing Tatum ("She´s the Man") Jenna Devan ("Rütm kisub kaasa") Damaine Radcliff ("Glory Road") Rachel Griffiths ("Mulla all")
Igaüks meist väärib võimalust, et järgneda enda unistustele, aga mõndadel inimestel on selleks vaid üks võimalus. Tyler Gage (Channing Tatum) on mässumeelne noormees Baltimore´i halva kuulsusega linnaosast. Tema sooviks on võimalus, et ühel päeval sellest kõigest eemale pääseda. Nora (Jenna Dewan) on privilegeeritud baleriin, kelle suurimaks peavaluks on sobiva partneri leidmine oma näidisesinemise jaoks. Saatuse tahtel noored kohtuvad ja Nora otsustab enda probleem lahendada Tyleri abil. Sädemeid lendab ning Tyler saab aru, et see esinemine võib olla tema shanss saavutada kõik, millest ta eales unistanud on.
Step Up 2: The Streets Zanr: Draama Stuudio: Summit Entertainment (2008) Pikkus: 1 tund 38 minutit Lavastaja: Jon Chu Riik: USA
Osades: Briana Evigan ("Bottoms Up") Robert Hoffman ("Dirty Dancing: Havana Nights") Will Kemp ("Van Helsing")
Pärast seda, kui mässuline tänavatantsija Andie (Briana Evigan) saab sisse mainekasse Marylandi Kunstikooli, püüab ta sealsesse seltskonda kõigest jõust sisse sulada, säilitades samal ajal sidemed oma senise eluga. Ühendades jõud kooli kuumima tantsija Chase’iga (Robert Hoffman), moodustavad nad oma klassi äratõugatutest rühma, millega osaleda Baltimore’i põrandaaluses tantsulahingus “The Streets”. Nii saab Andie võimaluse viia ellu oma unistus, ehitades samas silda kahe täiesti erineva maailma vahele.
Teine osa meeldib mulle rohkem. Aga mõlemad on vägahead. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Step Up 12/3/2010, 18:43 | |
| ohhh... ma lihtsalt armastan neid filme. kõik need tantsud... *unistab* ma lihtsalt sooviks tantsida nagu nemad. mulle meeldis vist esimene osa natukene rohkem, sest Nora oli rohkem selline "minu teema" aga teise osa lõputants oli... wow.. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Step Up 12/3/2010, 20:21 | |
| mulle meeldis kaa esimene rohkem, kuigi mulle ei meenu sellest mitte üks tseen Teine oli igatahes väheke feik Mitte tantsud... Algus oli imelik. Peale seda videotegemist(mis oli lihtsalt ülivõimas) olid nad nii iiveldamaajavalt jubedad näitlejad, et.. prsh Esimesed 10 minutit võiks ikka natuke paremad olla, et edasi kaa vaadataks | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Step Up 12/3/2010, 22:05 | |
| Esimene film ei meeldinud kohe üldse. Vaatasin ja kerisin.... Prsh. Teine on nagu eeeeluhea. Jälle üks filmidest, mida mingi aeg nii palju vaadatud, et sõna-sõnalt võis tulevase fraasi ära öelda. Aga esimesed kümme minti on jah sel pain vaadata. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: Step Up 5/4/2012, 19:59 | |
| Ma olen ainult teist osa näinud essat pole | |
|
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Step Up 30/8/2012, 13:51 | |
| olen esimest ja teist mõlemat näinud. ja seda kolmandat ka olen näinud. need kõik on minuarust suht head (: | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Step Up 30/8/2012, 18:15 | |
| Kõik osad ära nähtud. Kaks viimast kinos vaadatud. Väga meeldis. Esimene osa oli kõige parem, teine osa oli... nii ja naa, kolmas ja neljas olid suhtelised head. Neljandas filmis ei meeldinud mulle esimene tants, kus see plika nö key tantsija oli. See oli vist filmis teine või kolmas tants. Aga üldiselt on need filmid ühed parimad. Kõikides filmidest võib vigu ja asju leida, mis ei meeldi Seega jahm. Liked it. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Step Up 30/8/2012, 20:10 | |
| Teine film on kõige parem. Tantsu mõttes, loo mõttes... | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Step Up 31/8/2012, 11:14 | |
| Mulle meeldib ka teine film kõige rohkem, kuigi kolmas oli ka päris hea, aga veidi jäi alla teistele. Neljas ei meeldinud üldse eriti. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Step Up | |
| |
|
| |
| Step Up | |
|