MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+20
Pingu
Karro
FlyWithMe
Emma
Pizza
Espada
Keiti
Sümmeetria
Tuki
ayy2757
NeX
black
Kärolyn
padjanägu, [h]
Griffu.
Keku
WorldIsYours
kcissy
Maiu Laaneoja
Audrey
24 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorTeade
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 19:58

Miks kõik kuskil ära on? I need support~!
Anyway, mul on kuidagi müsteeriliselt igav siin. Palju asju teha, aga midagi ei viitsi ja kõik on kadunud.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 19:59

Maiu, kui koju jõuan siis teen.. no nii laupäeval Very Happy A muidu käe peal on :p
Aga lumi on jaa mõnus.. aga jah.. sulamine -.-
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:00

Mu saapad lasevad vett läbi ja kummikuid pole jõudnud veel osta. -.-
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:02

mul lasevad ka saapad läbi ja ikka täiega Very Happy ma tulen koju, võtan saapad ära ja astun kaks sammu oma tuppa ning mu sokid jätavad märjad jäljed põrandale Very Happy lõbus Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:03

Tuttav lugu. Aga mul õnnestub alati kummikud ära lõhkuda Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:05

Grr, ma armastan talve, aga kuskilt läheb ka piir. täiesti võimatu on väljas käia, kõikjal on lörts. -,-
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:07

ma ei armasta talve, vaid pigem vihkan seda. aga ma vihkan seda ka, et nt täna kui ma koju tulin, siis oli seal kõnniteel üks väga nõme märg ja libe koht ning ma peaaegu kukkusin sinna kümnesentimeetrisesse loiku sisse Neutral
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:10

vässu, nii vässu ei saa olla. xD
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:16

millest siis, Maiu? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:26

esiteks ei saanud öösel korralikult magada Very Happy siis jooksin koju (öösel sõbranna juures), tegin kaerahelbeputru. pool pistsin käbe sisse, poole panin maasikamoosiga segamini karpi kaasa. käbe trolli peale ja koplisse trumm-it'i trenni. FB's oli just eile uus wall'i postitus, et lisatrenn kella ühest. Jäin ~5min hiljaks. Ootame pool tundi neljakesti Francois'd, hakkame umbes kolm veerand tantsima. peatselt ühines veel üks inimene. õppisime uut rütmi. ligi 3h Very Happy alguses tegime liikumist across the hall, pärast isegi trummide peal Very Happy ja siis mängisime, hüppasime, kargasime... sest see liikumine oli suht selline ja kuna on brasiilia rütmid, on liikumine eriti tähtis Very Happy siis oli nö õige trenniaeg, sadas pidevalt rahvast juurde. hüppame edasi. tantsime, tantsime, tantsime. reggae rütmile ka liikumine juurde ja veel tantsime. kell neli olid juba jalad läbi, trenn kestis kuueni Very Happy käed olid kergelt läbi, rääkimata jalgadest xd ma ei taha teada, mis me siis teeme, kui päris trummid vööle saame xD
ja siis sai kell kuus, trolli peale, teise trolli peale ja trenni! jess, saab veel pinksi ka mängida Very Happy:D et jalad on tõesti surnud. käed ka. väsind. vässuvässuvässu.
huh. hea, et söök kaasas oli. Francois'l ka Very Happy vaatas, mida hekki ma söön. proovis, ei maitsenud Very Happy eesti toit siiski.... grr. endal oli mingi vapiano salat Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:52

No tere.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:53

hei siin ka Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:56

kõlab nagu väga väsitav päev Very Happy
aga ma käisin ikka Westholmis katsetel ning ma ei saa üle sellest, et need nii kerged olid Very Happy ja 32. punktid on mul ka nüüd teada. mata oli 10, esta 10 ja inka 9 (need suhteliselt lähedal maksimumile, kui mitte isegi maksimumid Very Happy)
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 20:59

Kcissy, sa olid Westholmi katsetel? Very Happy
LOL, ma ka! xD
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:01

oli küll väsitav xD praegu pugin mingeid jääke, mis meil kodus on xD kõht tühitühitühi Very Happy:D

oh teid üheksandikke Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:02

Oh meid üheksandikke, indeed.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:06

WHoo, ma lähen 28-ndal Inglismaale juba. Ja meie tegevusplaani sain ka hiljuti kätte^^ Aga see reis on paras rahakotikiller.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:06

yep Very Happy
mis korrusel sa katseid tegid? (ma ei küsi klassi, sest ma niikuinii ei tea enda oma Very Happy)

mis teed inglismaal?
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:08

Ee... Esimene korrus.
See oli muusikaklassis Very Happy
Sa?
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:20

teisel korrusel mingis vene keele klassis (või vähemalt nii oli ukse kõrvale kirjutatud) Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:26

Mm... kas ma nägin sind aulas?
Ütleks, et olin üks nendest, kes seisid akna juures. Olin üleni musta riietatud.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/3/2010, 21:52

ma ei kujuta ettegi Very Happy ma istusin kuskil seal paremal pool ja seal keskel kuskil (paremal pool kui aula uksest sisse tulla) Very Happy vb ma nägin sind, aga ma ei osanud isegi mõelda, et seal võib olla veel keegi, keda ma tean Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime25/3/2010, 16:05

Korraks sain ma olla õnnelik, oi oi oi kui õnnelik, lausa käed värisesid. xD
*randooom*
Ma ei viitsiiii Ugala noortestuudiosse minna. xD Ma pean täna enda osa näidendist lavastama ja see pole üldse äge, olgugi, et ma saan käsutada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime25/3/2010, 16:12

kus on Audrey, on mu küsimus?
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime25/3/2010, 16:19

Kus üldse kõik on?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next