| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+20Pingu Karro FlyWithMe Emma Pizza Espada Keiti Sümmeetria Tuki ayy2757 NeX black Kärolyn padjanägu, [h] Griffu. Keku WorldIsYours kcissy Maiu Laaneoja Audrey 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 19:58 | |
| Miks kõik kuskil ära on? I need support~! Anyway, mul on kuidagi müsteeriliselt igav siin. Palju asju teha, aga midagi ei viitsi ja kõik on kadunud. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:00 | |
| Mu saapad lasevad vett läbi ja kummikuid pole jõudnud veel osta. -.- | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:02 | |
| mul lasevad ka saapad läbi ja ikka täiega ma tulen koju, võtan saapad ära ja astun kaks sammu oma tuppa ning mu sokid jätavad märjad jäljed põrandale lõbus | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:05 | |
| Grr, ma armastan talve, aga kuskilt läheb ka piir. täiesti võimatu on väljas käia, kõikjal on lörts. -,- |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:07 | |
| ma ei armasta talve, vaid pigem vihkan seda. aga ma vihkan seda ka, et nt täna kui ma koju tulin, siis oli seal kõnniteel üks väga nõme märg ja libe koht ning ma peaaegu kukkusin sinna kümnesentimeetrisesse loiku sisse | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:10 | |
| vässu, nii vässu ei saa olla. xD | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:16 | |
| millest siis, Maiu? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:26 | |
| esiteks ei saanud öösel korralikult magada siis jooksin koju (öösel sõbranna juures), tegin kaerahelbeputru. pool pistsin käbe sisse, poole panin maasikamoosiga segamini karpi kaasa. käbe trolli peale ja koplisse trumm-it'i trenni. FB's oli just eile uus wall'i postitus, et lisatrenn kella ühest. Jäin ~5min hiljaks. Ootame pool tundi neljakesti Francois'd, hakkame umbes kolm veerand tantsima. peatselt ühines veel üks inimene. õppisime uut rütmi. ligi 3h alguses tegime liikumist across the hall, pärast isegi trummide peal ja siis mängisime, hüppasime, kargasime... sest see liikumine oli suht selline ja kuna on brasiilia rütmid, on liikumine eriti tähtis siis oli nö õige trenniaeg, sadas pidevalt rahvast juurde. hüppame edasi. tantsime, tantsime, tantsime. reggae rütmile ka liikumine juurde ja veel tantsime. kell neli olid juba jalad läbi, trenn kestis kuueni käed olid kergelt läbi, rääkimata jalgadest xd ma ei taha teada, mis me siis teeme, kui päris trummid vööle saame xD ja siis sai kell kuus, trolli peale, teise trolli peale ja trenni! jess, saab veel pinksi ka mängida :D et jalad on tõesti surnud. käed ka. väsind. vässuvässuvässu. huh. hea, et söök kaasas oli. Francois'l ka vaatas, mida hekki ma söön. proovis, ei maitsenud eesti toit siiski.... grr. endal oli mingi vapiano salat :D | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:52 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:53 | |
| hei siin ka | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:56 | |
| kõlab nagu väga väsitav päev aga ma käisin ikka Westholmis katsetel ning ma ei saa üle sellest, et need nii kerged olid ja 32. punktid on mul ka nüüd teada. mata oli 10, esta 10 ja inka 9 (need suhteliselt lähedal maksimumile, kui mitte isegi maksimumid ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 20:59 | |
| Kcissy, sa olid Westholmi katsetel? LOL, ma ka! xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:01 | |
| oli küll väsitav xD praegu pugin mingeid jääke, mis meil kodus on xD kõht tühitühitühi :D oh teid üheksandikke :D:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:02 | |
| Oh meid üheksandikke, indeed. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:06 | |
| WHoo, ma lähen 28-ndal Inglismaale juba. Ja meie tegevusplaani sain ka hiljuti kätte^^ Aga see reis on paras rahakotikiller. |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:06 | |
| yep mis korrusel sa katseid tegid? (ma ei küsi klassi, sest ma niikuinii ei tea enda oma ) mis teed inglismaal? | |
|
| |
| |
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:20 | |
| teisel korrusel mingis vene keele klassis (või vähemalt nii oli ukse kõrvale kirjutatud) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:26 | |
| Mm... kas ma nägin sind aulas? Ütleks, et olin üks nendest, kes seisid akna juures. Olin üleni musta riietatud. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/3/2010, 21:52 | |
| ma ei kujuta ettegi ma istusin kuskil seal paremal pool ja seal keskel kuskil (paremal pool kui aula uksest sisse tulla) vb ma nägin sind, aga ma ei osanud isegi mõelda, et seal võib olla veel keegi, keda ma tean | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/3/2010, 16:05 | |
| Korraks sain ma olla õnnelik, oi oi oi kui õnnelik, lausa käed värisesid. xD *randooom* Ma ei viitsiiii Ugala noortestuudiosse minna. xD Ma pean täna enda osa näidendist lavastama ja see pole üldse äge, olgugi, et ma saan käsutada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/3/2010, 16:12 | |
| kus on Audrey, on mu küsimus? | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/3/2010, 16:19 | |
| | |