| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+20Pingu Karro FlyWithMe Emma Pizza Espada Keiti Sümmeetria Tuki ayy2757 NeX black Kärolyn padjanägu, [h] Griffu. Keku WorldIsYours kcissy Maiu Laaneoja Audrey 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:16 | |
| Which reminds me,et ma pole ühtegi South Parki osa näind. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:17 | |
| LOL mul tuli meelde panna uus osa tõmbama, eile tuli välja, loodetavasti neljateistkümnes hooaeg!!! :D: :D | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:17 | |
| ma pole ka ühtegi näinud | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:19 | |
| juhuu... mul saab varsti referaat valmis ainult viimased kaks lõiku veel tõlkida ja ta on viimaks surnud aga siis tuleb veel kujundus ja veel kord läbi lugeda... :/ täna öösel me vist ei maga (mina, kuna ma teen referaati ja ema, kuna ma teen seda tema toas ja tema arvutis ) ma tean, et ma oskan teemasse rääkida aga ma lihtsalt pidin seda jagama kõigiga | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:21 | |
| selleks chat ongi tunnen su emale kaasa õnneks jään ma kaheks päevaks üksinda! yay | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:24 | |
| Veab. Mina magasin täna mingi..5 tundi? Minusugusele unimütsile,kes tavaliselt 9 tundi täis saab,oli hommik päris vastik. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:30 | |
| ma ka eriti kaua ei maganud, aga pärast viimase raamatu lõpetamist on mul tunne, et miks kurat ma üldse NII kaua magan ja normaalne, mul on ees silt, et south park tuleb välja kolmapäeviti, ja ma lähen otsima, kus on -.- täna on family guy ja the cleveland show aeg : | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:33 | |
| kes on kuningas? jaa... mina olen. (printsess tegelikult, aga keda huvitab ) ma panin just punkti oma referaadile ja nüüd üritan mälupulga arvutiga ühendada, et vormistama saaks hakata mul ei tulnud eile õhtul üldse und. ma lihtsalt vahtisin lakke ning mõtlesin ja unistasin ja vahtisin lakke ja soovisin, et mu läpakas poleks remondis | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:35 | |
| lol! ja mina eile õhtul mõtlesin erinevaid vastuseid, mida võiks kelly mult küsida intervjuu ajal siis segunesid mõtted sellega, et mida hommikul kooli kaasa söögiks võtta ja riieteni ma ei jõudnudki xD | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:37 | |
| ma mõtlesin seda kah, et mida võidakse vestluselt küsida (juhul, kui ma GAG-i sisse saan , aga see pole väga tõenäoline). ja siis ma ei suutnud välja mõelda, mis mu jutus edasi juhtuma hakkab. vist peab jälle natukene kustutama ja uuesti kirjutama jne | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:40 | |
| comeo n, ma olen jumala kindel, et sa saad sisse. muideks, küsisin tõniselt just, et kas ta ka tegi. siis seletas, et kuna vabariiklikus sai nii hea koha, ei teinud, aga ta tahtis teada, mis seal siis sees oli ja keegi ei olnud nõus talle rääkima xD lol! | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 21:54 | |
| mul oli ühel klassivennal ka nii, et sai lihtsalt edasi vestlusvooru. aga tegelikult olid need katsed tõsiselt rasked ning ma tõesti ei usu, et ma sinna sisse saan. aga ma nii tahan ja neljapäeva öösel ma niikuinii nutan (kas õnnest, et ma sain sisse või kurbusest, kuna ma ei saanud ) tead, ma pidasin oma vennale nädala eest kõne (peale katseid), et miks tulevad mingid suvakad sinna proovima (katsetel oli ju üle 800 osaleja) ja siis saavad lihtsalt sisse, kuna on nii õnnelikud. aga samas on need, kes tõesti võitlevad elu eest, et oma kooli jääda ning need ei saa isegi vestlusele mul oli tuju ikka väga null | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:06 | |
| kuidas siis nii? (viimane lõik) kui see sinu jaoks raske oli, siis tõesti, ma arvan, et teiste jaoks ka, seega ära põe, vaid looda :D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:17 | |
| ohjahh.. *pobiseb vaikselt endale* tuleb loota, tuleb loota, kõigil läks kindlasti palju hullemini kui mul, jah, läks, ei... vähemalt olen ma vist suht kindlalt 32. sees kuigi väga ei kisu sinna kooli | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:22 | |
| lol varsti saab teada! saab teada. hoian endiselt pöialt | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:31 | |
| jep. kolmapäeva öösel vastu neljapäeva ma ka ei maga. järelikult saab ennast reedel välja magada ehk homme õhtul kah. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:35 | |
| reede vaba õnneks chill :D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:38 | |
| mõnus saab hommikul jälle üles ärgata ja The Vampire Diariesi vaatama hakata ei peagi ära kannatama, et kool läbi saaks ma nakatasin oma venna ka nende vaimustusse aga ta alles üheksanda osa juures, või kümnenda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 22:40 | |
| nagu mul kõikide sarjadega. alustasin nt supernaturali ja true bloodi eveliniga koos vaatama, lõpuks olin mina sarjaga lõpetanud, tema esimese seasoni poole peal xD | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 23:19 | |
| see väga tavaline ju eriti kui mind näiteks huvitab see rohkem kui seda, kellega koos ma seda vaatama hakkasin issand, ma ei oska midagi sissejuhatusse ja kokkuvõttesse kirjutada miski ei kõla õigesti | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 23:26 | |
| hah, tüüpiline ma mõtlen käbe mõned küsimused välja ja siis pessu ja magama. no time to study. teehee | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 23:33 | |
| ma pole homseks midagi peale referaadi õppinud. pole nagu aega olnud aga ma üritan ka tuttu kobida võimalikult kiiresti | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/3/2010, 23:50 | |
| nonii, töögraafikud saabusid. ma saan tööd teha, yay! :d nii saan veel kokku raha, et omale dreadsid pähe teha ;D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/3/2010, 00:13 | |
| tubli head ööd nüüd :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/3/2010, 14:44 | |
| Woo, ema käis poes ja tõi mulle neid pestosid mida ma tahtsin. <3 Ja veel mango-chilli kastme ka. ^^ |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|