| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:09 | |
| 12. oligi ammujuba ära, kõigil nagu, aga meil lõppeb sitaks varem ära kool, ajee:D |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:16 | |
| Lõbus | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:17 | |
| lucky... *whistle* | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:18 | |
| noh, meil on viimane nädal üritusi täis topitud. Meil üldse kihvt kool, kihvtid õpsid, jube lahe on koolis käia, kui ise hästi käitud teistega. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:20 | |
| veab teil. ma niiii tahaks juba ära lõpetada selle kooli -.- kaks aastat veel, no fakk! peab mingeid mõttetuid aineid õppima. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:22 | |
| elad üle :) Kunagi tahad nagunii tagasi kooli... | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:23 | |
| järelvastamised... ma saan mata kolme kuna ma ei viitsi seal käija...muidu oleks viis... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:25 | |
| tegelikult tahaksin ma, et ülikool ka läbi oleks, saaks tegeleda tõsiselt selliste asjadega, mis huvi pakuvad. finally! näeksin kõik toredad roomajad (loodetavasti) ära, kes Eestis kodudes elutsevad ja pesitsevad that would be a paradise. saaks koju ka võtta mõned. mmm..... Brachypelma smithi, here i come! in few years | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:29 | |
| - Renx kirjutas:
- järelvastamised...
ma saan mata kolme kuna ma ei viitsi seal käija...muidu oleks viis... Oskaks ma ka matemaatikat... Ainuke aine, mida vihkan! Kolme saan kätte ja rohkemat ei tahagi :) Ma ei suuda üldse otsustada mida edasi teha... Kas minna disaini õppima või psühholoogiat.. kirjandust? AJAkirjanikuks..? Valik on liiga-liiga suur... Peale keskat õpin igatahes prantsuse, hispaania ja soome keele selgeks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:53 | |
| tahaks ladina keelt osata matemaatika mulle meeldib. praegu on eriti lihtne osa ka. eelmise töö sain max punktid. kuigi teine kursus oli mul 3, aga ülejäänud ikka 4/5. mõnest teemast ei saanud üldse aru. need sin(2)alfa+cos(2)alfa=1 ja need ruudud ja tangensid ja kotangensid. nii palju valemeid. õõh. õnneks saan keemiat palju rakendada (H) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:54 | |
| Mul läheb süda pahaks kui mõtlen homsele mata kontrolltööle... Aga ma olen riigikaitses, kuid tegelikult peaksin olema huminitaaris, sest mul on keelte peale annet Järgmine aasta tuleb meile huminitaar tagasi ja siis on filmikunst ka tunnina sees!!!!!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:56 | |
| meil võiks olla keemia praktiline tund. saksa keele asemel näiteks would love it | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:57 | |
| Rägitakse, et kui inglisekeelt oskad hästi hakkab saksa keel ka vaikselt tulema | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 20:59 | |
| mulle ei meeldi juba õpetaja. seriously, ma õpiks pigem norra keelt ja inglise keelt annab meil usakas, kes arvas, et stared kirjutatakse kahe r'iga | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 21:00 | |
| Palju õnne :) BNorra keelt õpiks mina ka juba nüüd... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/5/2009, 21:10 | |
| rootsi keelt mu õde oskab mu õde. ja see on nii ebaaus, kui ta rootsi keeles räägib ja keegi aru ei saa aga nüüd tahaks ma isegi vene keelt osata | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 17:16 | |
| Teate kui lahe tutikas meil oli :)) Alguses läksime kooli, halastamatult täiega pritsisime:D siis dire võttis püssid käest ära:S:S Peale aktust andis tagasi, siis läks edasi pritsimiseks:D tegime paar pilti ja värki ja kõndisime kambaga lasteaeda. Käisime seal ringi, kõik ohkisid et kui suuuureks me oleme kasvanud. Läksime lasteaia saali ja tantsisime ja laulsime väikestegea koos. Siis läksime kiikuma ja värki. Siis käisime kambakesi kirikus suitsul, peale seda läksime Konsasse, siis läksime volle platsile, siis uuesti konsasse, ostsime süüa ja läksime istusime tee äärde muruplatsile maha ning istusime ja sõime ja tegime hullupööra pilte!:))) ÜLIÄGE Olgu teile siis öeldud, et meil käib paraleelides 37 õpilast ja 30 olid kindlasti koguaeg koos :)) Paraleelklass läks Selina juurde, aga nad tulevad Kitu juurde ka ilmselt. Meie läheme Kristiine juurde grillima nüüd varsti :) VÕTKE OMA TUTIKAST VIIMAST JA ÄRGE DIRET KUULAKE:DD |
|
| |
Superstar Naljatila
Postituste arv : 92 Age : 30 Asukoht : Kambja
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 18:01 | |
| Oeh.. see kool on üks tüütu asi. Täna oli inka eksam, suht lihtne ja ma loodan, et mul läks hästi. Mata eksami sain ka nelja, hea seegi. Vähemalt eksameid rohkem pole see aasta. Alles 3. Juuli hakkab vaheaeg. -.- Ma üldse ei viitsi enam koolis käia, nii tüütuks on ära läinud (mitte, et mulle on kunagi kool meeldinud, aga nüüd on eriti hull) aga noh, tuleb ära kannatada. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 19:14 | |
| Alles kolmandal juulil? Gosh.., kus koolis sa küll käid??? | |
|
| |
Superstar Naljatila
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 19:30 | |
| - Audrey kirjutas:
- Alles kolmandal juulil? Gosh.., kus koolis sa küll käid???
Ühes jubedas koolis, kus on jubedad kaasõpilased ja veelgi jubedamad õpetajad. Ups, kas ma ütlesin Juulil? Vabandust.. my bad. x_x Ma mõtlesin tegelikult Juunit. Vabandust.. Aga noh, vähemalt ma sain inka eksami viie. Tore kuulda, aga tegelt ma üldse ei imesta, see oli nii lihtne eksam ju, pigem nagu kontrolltöö või midagi. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 19:35 | |
| Inglise keel ongi muide lihtne... Kui sul on just keelte peale annet. Ma hakkan vaikselt prantsuse keelt õppima. (Tahan lihtsalt...) | |
|
| |
Superstar Naljatila
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 19:37 | |
| Eks ta ole jah. Prantsuse keelt? Vinge. Mulle on ka alati see keel meeldinud, aga hetkel pean ma hakkama saama oma saksa keelega. Sest järgmine aasta tuleb meile ajaloo õpetaja tunde võibolla andma.. ja noh.. ta pole just kõige leebem õpetaja, nagu meie praegune saksa õps on. x_x | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 19:40 | |
| Hmm, kuid räägitakse seda, et kui õpid keelt mitme erineva õpetaja käe all on see hea. Noh, sest iga õpetaja õpetab omamoodi. Minul näiteks on juba 7 inglisekeele õpetaja :) | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 20:04 | |
| jamh... mul on teine...esimesest ma midagi ei mäleta... Igastahes sellel,kes praegu on...jätab hääldus natuke soovida...ja vahel tuleb teda prandada...mitte küll reeglite peale mõeldes...kogemused loevad... Tegelt on mul olnud koguaeg 2 inka õpsi...teine on internetXD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/5/2009, 20:23 | |
| Mul on old 4 inka õpsi. Huvikoolis 1-4 klass, siis koolis pool kolmandat klassi - jäi rasedaks, siis teda asendas üks natukene aega ja tuli uus õps. Aa. 5 õpsi. Eelmisest aastast jälle uus. Inkaga mul suht pohh, kui vahetuvad. Aga vene õpsi vahetumine oleks kuritegu! Parim õps hetkel lihtsalt. Täna oli matemaatika proovieksam. Loodan parimat, kuigi vormistus läks rohkem kui metsa poole. Meile taheti tutikat teha, kuid "see pole meie kooli traditsioon". Ja vsjoo. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|