MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

Kooolkooolkooool. - Page 17 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:09

12. oligi ammujuba ära, kõigil nagu, aga meil lõppeb sitaks varem ära kool, ajee:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:16

Lõbus Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:17

lucky... *whistle* Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:18

noh, meil on viimane nädal üritusi täis topitud. Meil üldse kihvt kool, kihvtid õpsid, jube lahe on koolis käia, kui ise hästi käitud teistega.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:20

veab teil. ma niiii tahaks juba ära lõpetada selle kooli -.- kaks aastat veel, no fakk! Very Happy
peab mingeid mõttetuid aineid õppima.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:22

elad üle :)
Kunagi tahad nagunii tagasi kooli...
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:23

järelvastamised...
ma saan mata kolme kuna ma ei viitsi seal käija...muidu oleks viis...
lol!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:25

tegelikult tahaksin ma, et ülikool ka läbi oleks, saaks tegeleda tõsiselt selliste asjadega, mis huvi pakuvad. finally! näeksin kõik toredad roomajad (loodetavasti) ära, kes Eestis kodudes elutsevad ja pesitsevad Cool that would be a paradise. saaks koju ka võtta mõned. mmm..... Brachypelma smithi, here i come! in few years Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:29

Renx kirjutas:
järelvastamised...
ma saan mata kolme kuna ma ei viitsi seal käija...muidu oleks viis...
lol!

Oskaks ma ka matemaatikat... Ainuke aine, mida vihkan! Kolme saan kätte ja rohkemat ei tahagi :)
Ma ei suuda üldse otsustada mida edasi teha... Kas minna disaini õppima või psühholoogiat.. kirjandust? AJAkirjanikuks..?
Valik on liiga-liiga suur...
Peale keskat õpin igatahes prantsuse, hispaania ja soome keele selgeks.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:53

tahaks ladina keelt osata Very Happy
matemaatika mulle meeldib. praegu on eriti lihtne osa ka. eelmise töö sain max punktid. kuigi teine kursus oli mul 3, aga ülejäänud ikka 4/5. mõnest teemast ei saanud üldse aru. need sin(2)alfa+cos(2)alfa=1 ja need ruudud ja tangensid ja kotangensid. nii palju valemeid. õõh.
õnneks saan keemiat palju rakendada (H)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:54

Mul läheb süda pahaks kui mõtlen homsele mata kontrolltööle...

Aga ma olen riigikaitses, kuid tegelikult peaksin olema huminitaaris, sest mul on keelte peale annet Very Happy

Järgmine aasta tuleb meile huminitaar tagasi ja siis on filmikunst ka tunnina sees!!!!!!! cheers
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:56

meil võiks olla keemia praktiline tund. saksa keele asemel näiteks tongue
would love it Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:57

Rägitakse, et kui inglisekeelt oskad hästi hakkab saksa keel ka vaikselt tulema Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 20:59

mulle ei meeldi juba õpetaja. seriously, ma õpiks pigem norra keelt Very Happy ja inglise keelt annab meil usakas, kes arvas, et stared kirjutatakse kahe r'iga Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 21:00

Palju õnne :) Very Happy
BNorra keelt õpiks mina ka juba nüüd... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime19/5/2009, 21:10

rootsi keelt mu õde oskab mu õde. ja see on nii ebaaus, kui ta rootsi keeles räägib ja keegi aru ei saa Very Happy

aga nüüd tahaks ma isegi vene keelt osata Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 17:16

Teate kui lahe tutikas meil oli :))
Alguses läksime kooli, halastamatult täiega pritsisime:D siis dire võttis püssid käest ära:S:S
Peale aktust andis tagasi, siis läks edasi pritsimiseks:D tegime paar pilti ja värki ja kõndisime kambaga lasteaeda. Käisime seal ringi, kõik ohkisid et kui suuuureks me oleme kasvanud. Läksime lasteaia saali ja tantsisime ja laulsime väikestegea koos. Siis läksime kiikuma ja värki. Siis käisime kambakesi kirikus suitsul, peale seda läksime Konsasse, siis läksime volle platsile, siis uuesti konsasse, ostsime süüa ja läksime istusime tee äärde muruplatsile maha ning istusime ja sõime ja tegime hullupööra pilte!:))) ÜLIÄGE
Olgu teile siis öeldud, et meil käib paraleelides 37 õpilast ja 30 olid kindlasti koguaeg koos :))
Paraleelklass läks Selina juurde, aga nad tulevad Kitu juurde ka ilmselt. Meie läheme Kristiine juurde grillima nüüd varsti :)
VÕTKE OMA TUTIKAST VIIMAST JA ÄRGE DIRET KUULAKE:DD
Tagasi üles Go down
Superstar
Naljatila
Superstar

Female Postituste arv : 92

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 18:01

Oeh.. see kool on üks tüütu asi. Täna oli inka eksam, suht lihtne ja ma loodan, et mul läks hästi. Mata eksami sain ka nelja, hea seegi. Very Happy Vähemalt eksameid rohkem pole see aasta. Cool Alles 3. Juuli hakkab vaheaeg. -.- Ma üldse ei viitsi enam koolis käia, nii tüütuks on ära läinud (mitte, et mulle on kunagi kool meeldinud, aga nüüd on eriti hull) aga noh, tuleb ära kannatada. Laughing
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/-Broken
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 19:14

Alles kolmandal juulil? Gosh.., kus koolis sa küll käid??? Surprised
Tagasi üles Go down
Superstar
Naljatila
Superstar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 19:30

Audrey kirjutas:
Alles kolmandal juulil? Gosh.., kus koolis sa küll käid??? Surprised

Ühes jubedas koolis, kus on jubedad kaasõpilased ja veelgi jubedamad õpetajad. Very Happy
Ups, kas ma ütlesin Juulil? Shocked Vabandust.. my bad. x_x Ma mõtlesin tegelikult Juunit. Vabandust.. Very Happy
Aga noh, vähemalt ma sain inka eksami viie. Tore kuulda, aga tegelt ma üldse ei imesta, see oli nii lihtne eksam ju, pigem nagu kontrolltöö või midagi. Laughing
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 19:35

Inglise keel ongi muide lihtne...
Kui sul on just keelte peale annet.
Ma hakkan vaikselt prantsuse keelt õppima. (Tahan lihtsalt...) Very Happy
Tagasi üles Go down
Superstar
Naljatila
Superstar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 19:37

Eks ta ole jah. Very Happy
Prantsuse keelt? Vinge. Mulle on ka alati see keel meeldinud, aga hetkel pean ma hakkama saama oma saksa keelega. Sest järgmine aasta tuleb meile ajaloo õpetaja tunde võibolla andma.. ja noh.. ta pole just kõige leebem õpetaja, nagu meie praegune saksa õps on. x_x
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 19:40

Hmm, kuid räägitakse seda, et kui õpid keelt mitme erineva õpetaja käe all on see hea. Noh, sest iga õpetaja õpetab omamoodi.
Minul näiteks on juba 7 inglisekeele õpetaja :)
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 20:04

jamh... mul on teine...esimesest ma midagi ei mäleta...
Igastahes sellel,kes praegu on...jätab hääldus natuke soovida...ja vahel tuleb teda prandada...mitte küll reeglite peale mõeldes...kogemused loevad...
Tegelt on mul olnud koguaeg 2 inka õpsi...teine on internetXD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime21/5/2009, 20:23

Mul on old 4 inka õpsi. Very Happy
Huvikoolis 1-4 klass, siis koolis pool kolmandat klassi - jäi rasedaks, siis teda asendas üks natukene aega ja tuli uus õps. Aa. 5 õpsi. Eelmisest aastast jälle uus. Very Happy
Inkaga mul suht pohh, kui vahetuvad. Very Happy
Aga vene õpsi vahetumine oleks kuritegu!
Parim õps hetkel lihtsalt. Very Happy

Täna oli matemaatika proovieksam. Loodan parimat, kuigi vormistus läks rohkem kui metsa poole. Very Happy

Meile taheti tutikat teha, kuid "see pole meie kooli traditsioon". Ja vsjoo.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 17 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next