| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 19:50 | |
| kohvi sirvite? wtf? mida sa matas spikerdad? valemid on nii lihtsad ju, ülejäänu tuleb ise mõelda. kui teil just täpsed ülesanded kordamiseks ette ei anta? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 19:55 | |
| Kohvi sirvimine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD Oh My goshhhh. JOOME kohvi. Ja kunagi järelvastamises, semestri viimases kahes tunnis, võttis ta õpikust ülesanded ja me siis pinginaabri hakkasime naerma, sest me olime neid ammu-ammu koos klassis lahendanud ja need olid vihikus olemas. Aga jah... Meie õps on üsna vana mees ja poistega räägib mida ta omal ajal tundides tegi Siinkohal seda ära ei märgikski... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:04 | |
| XD sul on täna hea päev ma vaatan õigekirja koha pealt hajameelne! someone's in love meil on sleline neljakümnendates naine, teab, mida teeb. saab selgeks küll :) meil lithsalt vahel nii tore klass, kes lihtsalt ei mõika | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:08 | |
| Someone's in love?
Mhhh, Don't know!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:13 | |
| come on! ofc u do | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:14 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:21 | |
| offtopic! olguolgu. tegelt keemia on huvitav jah. loen praegu oma entsüklopeediat. kell on pool üheksa varsti. blah. mates ja vene keeles on ka veel õppida -.- | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 20:25 | |
| easyyyyyy mul on ka lihtne teema. peaaegu vahel tuleb veidi pikemalt mõtelda | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 21:20 | |
| Mul on ka lihtne osa mates. Homme tuleb lugemistest!! Appi!! Teadmiseks,mul on ainult pool raamatut loetud,niiet jah... Ma lähen nüüd lugema. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 21:28 | |
| mul ennegi nõnda olnud saanud ka lugemata hakkama. aga üks õhtu istusingi poole ööni üleval ja lugesin raamatu läbi :) | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 21:38 | |
| Nojah,varem tehti meil selliseid 20-minuti kontrolle,aga nüüd kestavad need lausa kaks tundi. Aga jah,õnnetuseks on see pool 300 lehekülge. Jah.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2009, 21:45 | |
| ma ei teagi, kui paks see raamat oli, mis ma lugesin.. sigaigav igatahes oli. oma 200lk kindlasti. meil otseselt lugemiskontrolle väga tihti polegi, enamasti peame sigapalju tsitaate raamatust lihtsalt otsima -.- mis on bloody boring and pointless! goosh! | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 14:42 | |
| Meil on 16.okt raamatu vastamine. Iga yks valib ise raamatu, mis on v2hemalt 100lk ja siis jutustab seda klassi ees. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 15:24 | |
| meil oli täna (lugemiskontroll) mul polnud loetud aga nelja saan kindlalt kätte, vbl viie.
üldiselt saba meil suht läbi ajatud, kui loetud pole aga mõnusam on kui loetud on. Saab nagu paremini igasugu võrdlusi tuua jms.
meil on kõigepealt, et.. 'millal tegevus toimub, kes peategelased on ja kus tegevus toimub ?' siis lühike sisukokkuvõte (kümme kava punkti), siis valid neli tegelast, täpsustad, tood seoseid, räägid mis kus ja kes ja kuidas nad millegiga seotud on (näiteks üksteisega), siis võtad ühe kindla tegelase, täidad tema põhjal kaks ülesannet ära (elu eesmärgid, kuidas saavutas ja muu selline staff), siis üks tabel, mis meil igas töös on (antakse teemade valik (valida võib ühe), ja siis seal on neli kasti. ühes on kirjas 'probleemi olemus', teises 'probleem tekkis..', kolmandas 'probleemi tagajärjed' ja neljandas 'probleemi võimalikud lahendused' ja siis peab selle täitma teose põhjal ära). vott..
ja siis üks lõik sinu enda arvamusest janii. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 16:12 | |
| Me peame mingi kokkuv6tte moodi asja lugemisp2evikusse tegema. Ja meil on seal vist sellised asjad: pealkiri: (kuna me loeme ju erinevaid raamatuid) autor:, sisu:, tegelased: ja enda arvamus: :) Aga teistele peame lihtsalt sisust pikemalt r22kima. Meil pole juba mitu aastat kohustusliku kirjandust olnud. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 16:34 | |
| Noh,meil oli kümme küsimust,kus sa pidid kirjeldama tegelasi jne. Alguses tegin hästi põhjalikult,aga kui ma seda peale tunde lõpetasin,siis tegin küll nii kiiresti kui võimlalik. Mingi nelja veab välja,ma arvan. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 16:45 | |
| Ma eelistaks seda varianti ^^ | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 18:29 | |
| Meil ka need lugemispäevikud nüüd.Aga natuke ebaaus,kuna poisid võivad ajakirju lugeda ning neil läheb kiiremini... Muidu meil ,,Kuidas elad,Ann" oktoobriks vaja läbi saada.Ma olin hullõnnelik,kui õpetaja nimekirja ette luges ning selle raamatu nimetas. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 18:40 | |
| Meil on küll kohustuslik kirjandus.. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 19:09 | |
| Mul oli siis täna matas jadade peale töö... Hea tunne on- Sain vist positiivse hinde | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 19:50 | |
| mul oli keemias töö. ja kurat, see kord läks küll puks üle piiri. ma arvan, et ma saan kolme. tähendab, ma loodan, et ma saan positiivse hinde, sest see, mida ta teada tahtis.. täiesti lõpp. kes tahab, siis ma võin materjale näidata, mille KÕIGE peale töö tuli. ta lithsalt eeldaski, et me õpime tema 13lehelisest materjalist KÕIK ASJAD PÄHE! absull kõik! | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 20:54 | |
| Näita pliis! Ja mina sain täna 3-,niiet.. Unhappy day for me,too! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 20:59 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN