MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutorTeade
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

Kooolkooolkooool. - Page 32 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 19:50

kohvi sirvite? wtf? Very Happy

mida sa matas spikerdad? valemid on nii lihtsad ju, ülejäänu tuleb ise mõelda. kui teil just täpsed ülesanded kordamiseks ette ei anta?
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 19:55

Kohvi sirvimine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD Oh My goshhhh.
JOOME kohvi.

Ja kunagi järelvastamises, semestri viimases kahes tunnis, võttis ta õpikust ülesanded ja me siis pinginaabri hakkasime naerma, sest me olime neid ammu-ammu koos klassis lahendanud ja need olid vihikus olemas.

Aga jah... Meie õps on üsna vana mees ja poistega räägib mida ta omal ajal tundides tegi Very Happy Siinkohal seda ära ei märgikski...
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:04

XD

sul on täna hea päev ma vaatan Very Happy õigekirja koha pealt Very Happy hajameelne! someone's in love Rolling Eyes

meil on sleline neljakümnendates naine, teab, mida teeb. saab selgeks küll :) meil lithsalt vahel nii tore klass, kes lihtsalt ei mõika Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:08

Someone's in love?

Mhhh, Don't know!!!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:13

come on! ofc u do Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:14

Maybe... Lalalaaa :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:21

offtopic! Very Happy

olguolgu. tegelt keemia on huvitav Very Happy jah. loen praegu oma entsüklopeediat. kell on pool üheksa varsti. blah. mates ja vene keeles on ka veel õppida -.-
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:24

Ma sain oma mate tehtud Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 20:25

easyyyyyy Very Happy mul on ka lihtne teema. peaaegu Very Happy vahel tuleb veidi pikemalt mõtelda Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 21:20

Mul on ka lihtne osa mates.
Homme tuleb lugemistest!! Appi!! Teadmiseks,mul on ainult pool raamatut loetud,niiet jah...Very Happy
Ma lähen nüüd lugema.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 21:28

mul ennegi nõnda olnud Very Happy saanud ka lugemata hakkama. aga üks õhtu istusingi poole ööni üleval ja lugesin raamatu läbi :)
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 21:38

Nojah,varem tehti meil selliseid 20-minuti kontrolle,aga nüüd kestavad need lausa kaks tundi.
Aga jah,õnnetuseks on see pool 300 lehekülge. cheers
Jah..
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime21/9/2009, 21:45

ma ei teagi, kui paks see raamat oli, mis ma lugesin.. sigaigav igatahes oli. oma 200lk kindlasti.
meil otseselt lugemiskontrolle väga tihti polegi, enamasti peame sigapalju tsitaate raamatust lihtsalt otsima -.- mis on bloody boring and pointless! goosh!
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 14:42

Meil on 16.okt raamatu vastamine.
Iga yks valib ise raamatu, mis on v2hemalt 100lk ja siis jutustab seda klassi ees.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 15:24

meil oli täna (lugemiskontroll)
mul polnud loetud aga nelja saan kindlalt kätte, vbl viie.

üldiselt saba meil suht läbi ajatud, kui loetud pole aga mõnusam on kui loetud on. Saab nagu paremini igasugu võrdlusi tuua jms.

meil on kõigepealt, et.. 'millal tegevus toimub, kes peategelased on ja kus tegevus toimub ?' siis lühike sisukokkuvõte (kümme kava punkti), siis valid neli tegelast, täpsustad, tood seoseid, räägid mis kus ja kes ja kuidas nad millegiga seotud on (näiteks üksteisega), siis võtad ühe kindla tegelase, täidad tema põhjal kaks ülesannet ära (elu eesmärgid, kuidas saavutas ja muu selline staff), siis üks tabel, mis meil igas töös on (antakse teemade valik (valida võib ühe), ja siis seal on neli kasti. ühes on kirjas 'probleemi olemus', teises 'probleem tekkis..', kolmandas 'probleemi tagajärjed' ja neljandas 'probleemi võimalikud lahendused' ja siis peab selle täitma teose põhjal ära). vott..

ja siis üks lõik sinu enda arvamusest janii.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 16:12

Me peame mingi kokkuv6tte moodi asja lugemisp2evikusse tegema. Ja meil on seal vist sellised asjad: pealkiri: (kuna me loeme ju erinevaid raamatuid) autor:, sisu:, tegelased: ja enda arvamus: :)
Aga teistele peame lihtsalt sisust pikemalt r22kima.
Meil pole juba mitu aastat kohustusliku kirjandust olnud.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 16:34

Noh,meil oli kümme küsimust,kus sa pidid kirjeldama tegelasi jne.
Alguses tegin hästi põhjalikult,aga kui ma seda peale tunde lõpetasin,siis tegin küll nii kiiresti kui võimlalik. Mingi nelja veab välja,ma arvan.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 16:45

Ma eelistaks seda varianti ^^
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 18:29

Meil ka need lugemispäevikud nüüd.Aga natuke ebaaus,kuna poisid võivad ajakirju lugeda ning neil läheb kiiremini...
Muidu meil ,,Kuidas elad,Ann" oktoobriks vaja läbi saada.Ma olin hullõnnelik,kui õpetaja nimekirja ette luges ning selle raamatu nimetas. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 18:40

Meil on küll kohustuslik kirjandus..
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 19:09

Mul oli siis täna matas jadade peale töö...
Hea tunne on- Sain vist positiivse hinde Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 19:50

mul oli keemias töö. ja kurat, see kord läks küll puks üle piiri. ma arvan, et ma saan kolme. tähendab, ma loodan, et ma saan positiivse hinde, sest see, mida ta teada tahtis.. täiesti lõpp. kes tahab, siis ma võin materjale näidata, mille KÕIGE peale töö tuli. ta lithsalt eeldaski, et me õpime tema 13lehelisest materjalist KÕIK ASJAD PÄHE! absull kõik!
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 20:54

Näita pliis!
Ja mina sain täna 3-,niiet..
Unhappy day for me,too!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 20:59

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime22/9/2009, 21:13

Väga armas temast :)

Ma sain geo töö 5-e! Maad on nagu... so easy..
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 32 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next