| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 21:25 | |
| damn, ma pean ka neid asju õppima hakkama, kui ma eksamit teha tahan. damn meil oli koordinaatide töö. nagul ihtsalt, oli 3 kohta, pidi koordinaadid panema. vot sellest asjast küll lihtsamaks minna ei saa | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 21:35 | |
| | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 22:30 | |
| Mul on selline halb eelaimndus,et homme tuleb matas tunnikas selle uue osa peale,mida ma ei oska... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/9/2009, 23:04 | |
| meil tuleb reedel KT. geomeetrilised jadad. :/ | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 08:28 | |
| meil tuleb reedel kaa KT matas... Ruutvõrrandid... Oskan täielikult aga olen lihtsalt laisk, et arvutada... Muidu on täielikult kontrolltööde nädal, neid oli juba 5 ja tuleb veel 3. See teeb 8 kontrolltööd nädalas... Maiu...See kontrolltöö halogeenide peale tundub lihtne...(Seal polnud ju muud õppida kui mõisted, ainete omadused, näited ja nende kõikide kasutamine...) Tee ALATI Keemias OMA konspekt(Ütlen seda sellepärast, et mu keemia on 5). Muideks ma õpin peale sellise materiali veel internetist juurde... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 09:44 | |
| mõisteid ei olnudki, ainete omadused, reaktsioonivõrrandid, keemilised ja füüsikalised omadused, kasutusalad, biotoime, tähtsamad ühendid, ühendite omadused, kasutusalad, tähtsus, laboris saamine, leidumine kehas, maal, ainetega reageerimine, kus anumates hoida. vot nii palju oli vaja teada. ja oma konspektist pole kasu, kui ta meile tunnis sellest põhjalikult ei räägi, vaid ütleb, et õppige materjalist. ehk kõik sellest. muidugi ma vastasin neile kordamisküsimustele, kuid töös oli veel rohkem, kui ta seal küsis, ja mul tuli kaks lehekülge puhast teksti sinna vastates. sa oled mis klass? 9? 10? keemia oli LIHTNE siis. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 14:33 | |
| uh, sain inka t66 nelja ja kuulsin asju, millest ma varem pole midagi kuulnud. Nagu n2iteks, et inglise keels on D-t2ht teistsugune jms. Ja mata tunnikas oli 5- , suutsin j2lle mingi jama kokku keerata. Jaa ajaloo 6ps ytles h2sti "nyyd saab siis muinasaeg l2bi" | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 14:43 | |
| XD eelmise sajandi teema - nurgas seismine | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 14:46 | |
| t6epoolest. :) meil k2isid t2na kaks poissi 6unu v6tmas ja j2id tundi hiljaks. Siis kolistasid ukse taga ja 6ps saatis yhe klassivenna vaatama, kes seal on. Klassivend avas ukse ja siis need teised poisid ytlesid automaatselt "Palun vabandust, et tundi hilinesime." K6ik naersid. ^^ | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 19:31 | |
| OMG!!! NII palju?? Hull Puks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/9/2009, 20:15 | |
| Puks, just Puks. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 17:17 | |
| Rääkides Renxi kaheksast tööst.. see nädal on nagu täiesit haige olnud meil. Teisipäeval oli kuus tundi ja neli tööd, et jah nagu.. ja ülejäänutel päevadel vähemalt üks töö. Ma loodan, et see oli ainult erandkorras nii, mitte ei hakkagi olema. aaga, meil keemia õps lubab ka nurka seisma panna kui veel keegi hilineb või kui veel keegi midagi teeb või kui veel.. jne ta on üldse hull killuvend endaarust aaga, siin on kuidagi vaikseks jäänud O.o, või on asi selles et kell on alles viis ? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 17:32 | |
| noh, mind pole siin sellep2rast eriti praegu, et sain t66-6ptuses mingid motiivide "joonised". (issand mulle ei meenu, kuidas neid lehti nimetatakse) Ja nyyd siis heegeldan ja heegeldan. Proovin sealt erinevaid variante, lihtsad on. Meil oli t2na inka 6ps niiii vastik. :// | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 20:23 | |
| argh. fain. ma ei meeldi endiselt ajalooõpsile -.- jälle kt 3. no järgmiseks õpin siis veel rohkem. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 20:28 | |
| Meie ajalooõps on vastik. Ta küsib sult täiesti suvalisel hetkel 6 lehelisest materjalist ühte lauset(mitte mingit tähtsat,täiésti suvalist) ja kui ei oska paneb 1. Pealegi on tema KA meie kõikidest naisõpetajatest koosneva klassi kõige popima poisi fännklubi liige. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 21:07 | |
| XD hah eijah, friike õpetajaid ikka jagub | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 22:10 | |
| aga mul on supppper ajaloo6ps. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/9/2009, 22:19 | |
| veab sul. :/ huuh. kaks aastat veel. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 25/9/2009, 16:55 | |
| Meil on nii haige-peame viiendikega koos käsitöös olema.Üks tüüp hakkas nutma,kui me teda ignoreerisime.Mina ennekõige sellepärast,et ta ütles mulle-vana paks kärnkonn. No hullem annab olla :/ | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/9/2009, 16:53 | |
| haige ^^ 6nneks ei pidanud eile koolis olema. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2009, 13:35 | |
| hah õpetajate päev xd. Terve päev tundides mingi räige sõelumine käis. Üheksandikud, kaheksandikud, paralleelid.. kõik segi omavahel Keegi ei esitanud enda õigeid nimesid.. no.. segadus valitses Viimases tunnis vaatasime lihtsalt A-rühma kooli ühest vähestest telekatest | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|