MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kooolkooolkooool. - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime7/10/2009, 20:06

Okei. See oli ajuvaba.
Wink
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime7/10/2009, 20:48

ahha, ja p2rast s6imas klassijuhataja selle klassi6e l2bi. Umbes et, "POLE M6TET TULLA SYYDISTAMA TEISI, KUI SA T2PSELT ARU EI SAA." Naljakas oli.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime7/10/2009, 20:50

Hahaa Very Happy Paras :)

Issand kui õel ma olin... Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime7/10/2009, 20:52

aga see ongi ju paras. :)

eba6iglane , teised saavad homme bowlingusse ja mina koos kolm tydruku ja poistekarjaga pean koolis olema. Sad
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime9/10/2009, 19:49

karma, ja ska¾uu.

aga mul.. hmm. mis mul täna koolis oli.. bioloogia töö. ajasin seal nii ajuvabad asjad sassi -.- nagu kirjutasin oligosahhariidide näited polüsahhariididele ja vastupidi. no crap! ja kui ma ei eksi, siis renaturatsiooni definitsiooni kirjutasin denaturatsiooni alla. i suck.

aga meie kultuuriloo tund läheb nii huvitavaks. praegu räägime platonist. sokrates oli enne teema Very Happy ja sofistid. mõnus harituse tunne tuleb seal alati peale Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime9/10/2009, 22:07

me õppisime eelmine aasta platonit ja sokratest, ei tundund eriti huvitav (aa) Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime9/10/2009, 22:10

ma arvan, et meil on veidi teine lähenemine Very Happy et sokratest süüdistati noorsoo rikkumises, mõisteti surma ja et platon sellest üldse oma lähenemise saigi ja nii.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime9/10/2009, 22:16

ma tean jah, et ta sellepärast surma mõisteti, aga see läheb kuidagi nii kokku selle vanaaja 'rutiiniga', seal koguaeg tapeti ja tehti lollusi (mitte, et praegu ei tehtaks Very Happy)
aga noh, tegelikult ma arvan, et ma ei suudaks iialgi arvata, et ajaloo tund on huvitav, õpetaja hääl või olek on selles tunnis täpselt sellised, et kui sa ei pinguta, tundub ta jutt sulle kohe suminana ja kui sa pingutad, et kuulata, siis 10 minuti pärast raputad sa ikkagi pead ja mõtled, et millest see õpetaja nüüd just rääkiski?
nii et, ikkagi ei meeldi see teema Very Happy Platon oli oma vaadetelt minumeelest natuke.. ülbe kah Very Happy noh, et filosoofid peaksid võimul olema, kuigi selles oli omajagu loogikat, ikkagi, Sokrates tundus natuke reaalsem Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime9/10/2009, 22:26

no ma ei tea, mulle on üldse kogu selle vana-aja homoseksuaalsus ka vastumeelne. haiged tüübid ikka. mulle sofistid ei meeldi. ja Protagoras ka mitte. Gorgiase tõestused oma peamisele väitele, esimesed kaks vähemalt on väga ebaloogilised. paras talle Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime10/10/2009, 12:30

ma ei oska mitte muhvigi sellest rääkida XD

OO, päike paistab Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime10/10/2009, 21:51

x'D ma ei mäleta ajaloost ka mitte midagi, et oleksime tast rääkinud Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime11/10/2009, 22:25

ajalugu on .. igav.

homme seitse tundi. Pole see aasta veel kordagi seitsmes tunnis olnud. xD Ma lihtsalt ei viitsi esmasp2eviti koolis k2ia. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime11/10/2009, 22:34

m. olgu. mul on ka seitse tundi. teiseks kohale. viimased on veebidisainid. html'i õpimeeee!!!! :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime11/10/2009, 22:37

einohh, veab.
mul ei too homne mingit lohutust.
kui ma just juhuslikult oma lemmik6psi ei n2e. Ta asendas meil inka6psi yksp2ev. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime16/10/2009, 21:37

homme keemiaviktoriinile. masendavalt palju materjali on kordamiseks antud :/
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime16/10/2009, 22:28

meil on kaa lemmikõps üks tüüd, kes asendas inkat.. ainult, et ta ei tööta õpetajana ja oli meil aint üheks päevaks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime16/10/2009, 22:56

ahha, meil ei t66ta ka see 6ps enam 6petajana. :)
on koolis mingi muu t2htisnina.
kunagi andis ajalugu meile. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime17/10/2009, 13:54

mul on esmaspäeviti 6 tundi (11. klassis eksole Wink )
Tunnid juba pool kaks läbi.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime17/10/2009, 14:27

mul on 5/7. teiseks kooli. reedeti on ainult 6. ehk aina lebomaks läheb mu meelest koolis Very Happy enam pole isegi koolikotti vaja. kõik mahub õlakotti ära :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime17/10/2009, 17:18

ma käin koguaeg käekottidega jne.. koolis. Viimati kasutasin koolikotti äkki 6-ndas klassis?
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime18/10/2009, 11:39

Mina k2in nende kotidega, mida saab risti yle 6la panna. vms. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime18/10/2009, 11:45

õlakott, mul on ka selline Very Happy mõnus ja mugav, mahutab ka palju Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime18/10/2009, 11:48

just!
alati mahuvad k6ik asjad 2ra.
ja neid saab kaunistada ka paremini, kui teisi kotte. :)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime18/10/2009, 13:56

ma kasutan koolikotti.. mis oli vist tegelt mingis spordipoes matkamiskoti otstarbel müügil. Very Happy Aga noh, mul ei mahuks asjad mitte KUNAGI õlakotti ära, no way. Nagu, irisel (blackil) on kaa koolikott ja kui ma seda vahest lahti tegema ja midgai otsima pean sealt, on mul alati NII hea meel, et mul normaalse suurusega kott on, sest tema oma on NIII väike, et seal on kõik nii kokku surutud ja.. pssh. Ma jään vist elu lõpuni koolikottide/seljakottide juurde. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime21/10/2009, 16:43

Mul on mingi hull suur õlakott, ruumi jääb ülegi ^^
Aga niii hea on olla, kui veerandihinded on väljas. Ma lihtsalt pidin seda ütlema Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next