MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
Grape.
Everleigh
Karolin
Griffu.
FlyWithMe
Tärru.
Tricia
Espada
black
Tuki
Karro
Kärolyn
Emma
Pingu
kcissy
Keku
padjanägu, [h]
ayy2757
NeX
Maiu Laaneoja
GossipGirl
Audrey
Keiti
Pizza
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime29/4/2010, 21:45

Homme saab minna Katiga sööma,nii ootan,üleelmine reede oli ülim,u.45 minutit istusime Hessis ja lihtsalt rääkisime,nii mõnus rääkida temaga,sest ta mõtleb nagu mina,mitte nagu enamus,kellega ma suhtlen. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime29/4/2010, 21:58

ewwwwww, ma passisin ükskord sõbrannaga hessis, kuni ta sõi. enam ei lähe. pointlessssssssssssssss Very Happy:D
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime29/4/2010, 22:03

Come on,me sõime mingi 10 minutiga ära,ülejäänud aeg ajasime juttu.
Igatahes,praegu pokker jälle. Panin kõik mängu ja kaotasin. Feil. Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime29/4/2010, 22:06

no julla seeeest sõi mingi veerand tundi vähemalt, ta... misiganes asi see oli, mida ta sõi, tuli hiljem alles kohale. Very Happy
kiirtoidukohad on suht feilid. nende asemel võiksid olla need chinakad jmt kohad, eat-all-you-can restoranid, nagu londonis! Very Happy:D igal pool. kõik suht 90% veganid, 100% vegetarianid Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime29/4/2010, 22:16

Kõigi maitse on erinev Very Happy Minu polest võiks juba Pärnu Mac valmis olla. ega ma tihti ei külastaks aga vahel küll võib ju... Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 01:01

Pärnusse tuleb mäk? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 13:36

seal polnudki enne? Very Happy:D
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 14:41

oh, saaremaal pole ju ühtegi mäkki Very Happy mingi aasta tagasi said nad esimese hessi sinna Very Happy
Tagasi üles Go down
ayy2757
Kuri põhjapõder(???)
ayy2757

Female Postituste arv : 198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 16:19

Pole mäkki juba aasta aega jõudnud. Täitsa uhke olen enda üle Very Happy

Uuh, ootan tänast õhtut juba :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 16:22

ma ei käi sellistes kohtades üldse..
või tegelt valetan, 13.november käisin viimati Very Happy
aga noh, üldiselt harva Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime30/4/2010, 21:19

Mäk peaks hetkel olema aint Tallinnas ja Tartus. Very Happy Tallinnas peaks mingi viis tki olema ja Tartus üks. ja mujal eestis ei peaks ühtegi olema. to Maiu Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 03:49

Selle kohta ütlen ma, et ma olen ka üle pika aja siin tagasi. Very Happy Ja kellaaja kohta ma ka ei kommenteeri. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 09:53

tohoh, seda ma aei teadnudki. aga ega ei huvita ka ses suhtes väga Very Happy mäkk või hess, üks ja sama mu jaoks, ja ei käi kummaski Very Happy

tänane päev saab vägev tulema Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 12:21

mina istun täna kodus ja hoian last Very Happy pärast VIST läheme ka vanaema juurde, aga see pole üldse kindel.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 12:56

Pärnusee tuleb Mäk. ARK'i lähedale. (kui teate kus see on)
Neil oli mingi värk, et linnadesse kus üle 50 000 inimese ei ela nad Mäki ei tee, kuid arvestades seda, et üks Mäk on Riias ja järgmised alles Tallinnas, siis noh... Pärnus võiks ju ka olla. Ja pm see jääb vist Via Baltica äärde vms.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 14:22

ei, Riia ja Tallinna vahel on Tartu kaa Very Happy
Mäkk on rõve rõve rõve koht Very Happy
Hess on natuke normaalsem, aga siiski ilgerõveväka.
Vb aastas korra satun nendesse jubedatasse kohtadesse. Enamasti olen pigem näljas Very Happy
Aga Hessist ostan ma jäätist, kui juurde satun Very Happy Hessi jäätis on kõige parem. Vahvel on ülikrõbe.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 14:36

mulle absoluutselt hess ei meeldi. mäkk on veel okei, aga hess... mkm. mulle meeldib kõike rohkem see mcflurry (kui seda nii kirjutatakse). väga superhea Very Happy

aga mäkki satun ma siis, kui kõht on tühi, pea ideedest tühi (kuhu sööma minna) ja noh, see jääb ju virusse minnes tee peale. niisiis ma ikka käin seal, aga mitte iga päev, vaid vahest harva, kui enne trenni kõht kohutavalt tühi ja ei taha jälle pagaripoistesse minna Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 14:53

Ma käisin viimati mäkis eelmine aasta mingi.. Mai mäleta, mis kuupäeval. Very Happy See oli Otsa kooli lõpetamine. Käisin Sandra lõpetamisel aga buss tuli mega vara ja siis läksime Estonia juurde sinna mäkki. Noh õigem oleks öelda, viru väravate juurde. Very Happy Aga no see oli Estoniale väga lähedal. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime1/5/2010, 16:52

Nya, mina olen üleüldse sellel aastal hessist ja mäkist eemal hoidnud - ei meeldi mulle see koht. Pigem lähen ja ostan virust midagi head süüa selle asemel, et maksan 50.- mingi vastiku eine eest, mida ma nagunii ära ei jõua süüa. Mul ju barbiekõht xD
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 00:01

Mäk on normaalne, väga mõnus peale kooli v niisama sõpradega läbi astuda (mcflurry tõesti väääga hea Very Happy armastan), kuigi praegu see konkureerib väga tihedalt lidoga, mis on koolist pm üle tee ja mis on poole odavam. Very Happy
aga hess ei meeldi mulle üldse, jube koht, jube toit. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 00:18

mulle ei meeldi väga kumbki ..
võin sama toidu ka kodus valmis teha ja see tuleb kaks korda maitsvam ja tervislikum. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 00:34

tervislikum tuleb kindlasti, aga kas just samamaitsev Very Happy (see oli mu enda kohta, mitte sinu Very Happy xd).
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 00:45

ega see ongi nii, et mõnele meeldib seal tehtud rohkem, mõnele meeldib enda tehtud rohkem.. Very Happy (ma hea meelega söön tegelikult seal tehtud värke ka, sest mulle maitseb selline toit, aga lihtsalt ma ei satu sellistesse kohtadesse eriti tihti ja just sellepärast, et toit on suht ebatervislik igast "burgeriputkad" mulle ei meeldi ka)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 11:31

Suvel sõbrantsiga ostsime Endla teatri juures olevast putkast burksi. Kõht oli õudsalt tühi :) Bussi väljumiseni oli paar mintsa. Igatahes oli üsna lõbus süüa burksi, hoida teise käega juukseid kinni (et need burgerisse ei lendaks) ja jooooooooooooooooosta Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/5/2010, 12:41

Ota wtf, black sa käid Solarise lähedal kuskil koolis w?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next