| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24Grape. Everleigh Karolin Griffu. FlyWithMe Tärru. Tricia Espada black Tuki Karro Kärolyn Emma Pingu kcissy Keku padjanägu, [h] ayy2757 NeX Maiu Laaneoja GossipGirl Audrey Keiti Pizza 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/4/2010, 21:45 | |
| Homme saab minna Katiga sööma,nii ootan,üleelmine reede oli ülim,u.45 minutit istusime Hessis ja lihtsalt rääkisime,nii mõnus rääkida temaga,sest ta mõtleb nagu mina,mitte nagu enamus,kellega ma suhtlen. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/4/2010, 21:58 | |
| ewwwwww, ma passisin ükskord sõbrannaga hessis, kuni ta sõi. enam ei lähe. pointlessssssssssssssss :D | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/4/2010, 22:03 | |
| Come on,me sõime mingi 10 minutiga ära,ülejäänud aeg ajasime juttu. Igatahes,praegu pokker jälle. Panin kõik mängu ja kaotasin. Feil. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/4/2010, 22:06 | |
| no julla seeeest sõi mingi veerand tundi vähemalt, ta... misiganes asi see oli, mida ta sõi, tuli hiljem alles kohale. kiirtoidukohad on suht feilid. nende asemel võiksid olla need chinakad jmt kohad, eat-all-you-can restoranid, nagu londonis! :D igal pool. kõik suht 90% veganid, 100% vegetarianid :D | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/4/2010, 22:16 | |
| Kõigi maitse on erinev Minu polest võiks juba Pärnu Mac valmis olla. ega ma tihti ei külastaks aga vahel küll võib ju... | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/4/2010, 13:36 | |
| seal polnudki enne? :D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/4/2010, 14:41 | |
| oh, saaremaal pole ju ühtegi mäkki mingi aasta tagasi said nad esimese hessi sinna | |
|
| |
ayy2757 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 198 Age : 30 Asukoht : Tallinn/Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/4/2010, 16:19 | |
| Pole mäkki juba aasta aega jõudnud. Täitsa uhke olen enda üle Uuh, ootan tänast õhtut juba :) | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/4/2010, 16:22 | |
| ma ei käi sellistes kohtades üldse.. või tegelt valetan, 13.november käisin viimati aga noh, üldiselt harva | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 03:49 | |
| Selle kohta ütlen ma, et ma olen ka üle pika aja siin tagasi. Ja kellaaja kohta ma ka ei kommenteeri. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 09:53 | |
| tohoh, seda ma aei teadnudki. aga ega ei huvita ka ses suhtes väga mäkk või hess, üks ja sama mu jaoks, ja ei käi kummaski tänane päev saab vägev tulema :D:D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 12:21 | |
| mina istun täna kodus ja hoian last pärast VIST läheme ka vanaema juurde, aga see pole üldse kindel. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 12:56 | |
| Pärnusee tuleb Mäk. ARK'i lähedale. (kui teate kus see on) Neil oli mingi värk, et linnadesse kus üle 50 000 inimese ei ela nad Mäki ei tee, kuid arvestades seda, et üks Mäk on Riias ja järgmised alles Tallinnas, siis noh... Pärnus võiks ju ka olla. Ja pm see jääb vist Via Baltica äärde vms. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 14:22 | |
| ei, Riia ja Tallinna vahel on Tartu kaa Mäkk on rõve rõve rõve koht Hess on natuke normaalsem, aga siiski ilgerõveväka. Vb aastas korra satun nendesse jubedatasse kohtadesse. Enamasti olen pigem näljas Aga Hessist ostan ma jäätist, kui juurde satun Hessi jäätis on kõige parem. Vahvel on ülikrõbe. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 14:36 | |
| mulle absoluutselt hess ei meeldi. mäkk on veel okei, aga hess... mkm. mulle meeldib kõike rohkem see mcflurry (kui seda nii kirjutatakse). väga superhea aga mäkki satun ma siis, kui kõht on tühi, pea ideedest tühi (kuhu sööma minna) ja noh, see jääb ju virusse minnes tee peale. niisiis ma ikka käin seal, aga mitte iga päev, vaid vahest harva, kui enne trenni kõht kohutavalt tühi ja ei taha jälle pagaripoistesse minna | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 14:53 | |
| Ma käisin viimati mäkis eelmine aasta mingi.. Mai mäleta, mis kuupäeval. See oli Otsa kooli lõpetamine. Käisin Sandra lõpetamisel aga buss tuli mega vara ja siis läksime Estonia juurde sinna mäkki. Noh õigem oleks öelda, viru väravate juurde. Aga no see oli Estoniale väga lähedal. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/5/2010, 16:52 | |
| Nya, mina olen üleüldse sellel aastal hessist ja mäkist eemal hoidnud - ei meeldi mulle see koht. Pigem lähen ja ostan virust midagi head süüa selle asemel, et maksan 50.- mingi vastiku eine eest, mida ma nagunii ära ei jõua süüa. Mul ju barbiekõht xD |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/5/2010, 00:01 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/5/2010, 00:18 | |
| mulle ei meeldi väga kumbki .. võin sama toidu ka kodus valmis teha ja see tuleb kaks korda maitsvam ja tervislikum. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/5/2010, 00:45 | |
| ega see ongi nii, et mõnele meeldib seal tehtud rohkem, mõnele meeldib enda tehtud rohkem.. (ma hea meelega söön tegelikult seal tehtud värke ka, sest mulle maitseb selline toit, aga lihtsalt ma ei satu sellistesse kohtadesse eriti tihti ja just sellepärast, et toit on suht ebatervislik igast "burgeriputkad" mulle ei meeldi ka) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/5/2010, 11:31 | |
| Suvel sõbrantsiga ostsime Endla teatri juures olevast putkast burksi. Kõht oli õudsalt tühi :) Bussi väljumiseni oli paar mintsa. Igatahes oli üsna lõbus süüa burksi, hoida teise käega juukseid kinni (et need burgerisse ei lendaks) ja jooooooooooooooooosta | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/5/2010, 12:41 | |
| Ota wtf, black sa käid Solarise lähedal kuskil koolis w? |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |