MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
Grape.
Everleigh
Karolin
Griffu.
FlyWithMe
Tärru.
Tricia
Espada
black
Tuki
Karro
Kärolyn
Emma
Pingu
kcissy
Keku
padjanägu, [h]
ayy2757
NeX
Maiu Laaneoja
GossipGirl
Audrey
Keiti
Pizza
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 20:40

padjanägu, [h] kirjutas:
Mul.. homme on niiöelda tunnid, kuhu peaks vist kohale kaa minema, kuna muidu saan klassijuhatajalt topeltpeapesu

See motiveerib xD Very Happy Mul homme 20 minutit tunnid ja vahepeal on õpikuta ära andmine mis võtab alati tohutult aega Very Happy:D
Täna olid kaa 20 mintsa tunnid..
Vene keeles oli meid mingi viis tükki ja õpetaja rääkis, kui halvasti suvetööga on Very Happy
Kekas polnud kellelgi riideid.
Füsas vaatasime "pean saama Eurovisioonile muidu suren"
Ja edasi tuli tutiaktuse proov Very Happy Teoreetiliselt oleks me pidanud peale proovi tundidesse minema, aga me istusime seal ja kuulasime muusikat, kuni aktus algas Very Happy

Nii, et kolm tundi ja metsikult niisama passimist. Successful day Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 20:54

Me vaatasime ka seda Eurovisooni teemat. Sõjaväelasega. Naeris isegi Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:01

aja, ma panin ka vihmametsad Very Happy:D:D pärast vaatasin sellest kordamisvihikust, et äkki oli hoopis tundra? oli see tundra? ma ei tae, ma ei saanud aru, seal olid mustvalged pildid. Very Happy

ja seal lamba- ja veisekasvatuse juurde panin ma suht sama teksti Very Happy
ja kasvuhooneefekt ei ole ainult taimedele vajalik. mida need lõvid ja teised soojakliimaloomad ja muud organismidki -18 kraadi juures teeksid? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:20

Oh, see oli üsna keeruline Very Happy Aga no tundras ei saa olla punane muld ju? (Meil oli värviline pilt, viimasel lehel 1. ülesanne)

Aga jah.

Hea, et see õudud läbi on. Tulemustega läheb kuni jaanipäevani aega -.-
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:22

eiei, ma tean küll SEDA pilti, düüd, kõigil oli samasugune Very Happy ma räägin, et kordamisvihikus oli mustvalge ja arusaamatu.

SEE õudus jah, 2 hullemat veel ees.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:23

tundras on küll punast mulda.. ju
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:27

MUL MITTE! Very Happy

Aga tegelt ma NIIIIII ootan homset.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:43

Punamullad on vihmametsades. Seal on üldse kõige kiirem mullaelustik, kõik mis maha kukub haaratakse kohe taimede poolt kasutusse. Väga väheviljakad mullad jasealsed mullad ei sobi maa harimiseks, kui võtta maha puud tekib suur erosioon. Sealsed mullad on vanimad, kuni 10m.

Gleistumine on iseloomulik tundra vööndile. Mulda tekivad rohekad-sinakad-hallid laigud, mis on väheviljakad ja halvasti vett läbilaskvad. Tekivad kuna tundras on aastaläbi niiske, põhjavesi on kõrgel, igikeltsa leidub ja aurumine on väga väike. Mullas leidub rauaühendeid ja mikroorganismid kasutavad rauaühenditest ära hapniku. Tekkivad rauaühendid reageerivad mulla mineraalidega ja tekibki gleistumine.

success!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:47

I can huray too? Very Happy
LOLz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:49

hurray*, yes u may.
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:51

Ma ei taha homme kooli minna.
Eesti keele konsultatsioon on nagunii mõttetuks muutumas sest meile taoti kõik asjad pähe, mis vähegi vajalikud. Tegime proovieksami ülesanded mitu korda üle ja mul on niigi kõik suhteliselt peas.
Ainus asi, mis mulle muret tekitab, on matemaatika, kuigi ma olen hakanud seda ka natuke mõistma...

See tähendab, et tere õhtust.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:52

YAY Very Happy

Ise mõtlen siin, et äkki sain kolme, pärast näiteks neli Very Happy Haha Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:54

Ma langesin pärast proovieksamit paanikasse.
Seal oli kirjas "Kirjand" ja ma kirjutasin lühijutu. No come on, 40 punkti ju! Ja ma ei saanud selle vea pärast magada põhimõtteliselt kogu öö ja siis kui ma kooli tulin, ütles õpetaja, et ma tegin tublisti, et kirjutasin sellise kirjandi. Põhimõtteliselt oli ta väga üllatunud kui ma vabandasin ja küsisin, et kas tohib selle ümber teha. Raske feil, kuid siiski... Ainult 2 punkti jäi siis 40 puudu, :]
Memo to myself: Ära lange paanikasse Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:56

ma ei taha HINDELE üldse mõelda. punktid on olulisema dju.
ja kuidas jaanipäevaks, paljudel on mingi 21,22 juba lõpetamine, seks ajaks peab olema kõik parandatud ja hinded teada ju, et saaks tunnistused anda.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 21:58

Meil on lõpetamine 18. juunil.
Kohe pärast jaanipäeva pean ärkama kell 5 selle jaoks, et kooli ette jõuda ja sealt siis bussiga Riiga. Mõttetu reis, kahetsen, et üldse nõustusin ja niisuguse summa maksin. Ema uuris asja ja teate - seal saab ainult hommikul süüa. Jah, olgu, ma tõesti suudan sellega üle elada. Pole toidust suures erutuses, kuid ma pole kuigi suur reisija tüüpi. Vähemalt ma ei tunne Läti vastu mingisuguseid huve.
Ning üldiselt on minul kõik ära planeeritud suveks. Isegi töökoht. :]
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 22:09

Mnjaa Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime1/6/2010, 22:11

:)
Mul on nüüd vist kõik öeldud...
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:29

Mul ka terve suvi täis.. Vabatahtlik, tööl, lõpetamistel, vabatahtlik, Võrus, sünnipäevadel, Väike-Maarjas, jne.. Suht tihe tuleb. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:34

mul on just terve suvi nii mõttetu Very Happy mitte midagi pole teha. nüüd tekkis mõte, et rääkida isa pehmeks, äkki ta tahaks viia meid vennaga kuhugi surfama nädalaks või kaheks Very Happy aga muidu olen ma vist suht 90% suvest linnas, ülejäänud ehk vanaema juures või siis kuskil ringi rändamas eestis. mõttetu suvi tuleb. tõsiselt Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:39

Mul ka mõttetu suvi Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:41

Mul oli eelmine suvi suuuht mõttetu.. kuigi tegelt, mitte väga. Sai ikka kanuutatud ja.. ja puha. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:45

Fotograafia on tore. Ja ma avastasin selle alles hiljaaegu.

Muidugi on telefoniga piltide kvaliteet pisut kehvem, kuid mind rahuldab ka see kõige hullem, milleks ma võimeline olen. Vähemalt praegu.

https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/282ets2.jpg, ehk siis telefoniga tehtud pildike, mis on mul nüüdseks ka taustapildiks :)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:46

see on töödeldud või.. ei ole?
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:47

Hämmastavalt ilus igatahes..
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime2/6/2010, 15:48

padjanägu, [h] kirjutas:
see on töödeldud või.. ei ole?

Ei ole.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next