| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24Grape. Everleigh Karolin Griffu. FlyWithMe Tärru. Tricia Espada black Tuki Karro Kärolyn Emma Pingu kcissy Keku padjanägu, [h] ayy2757 NeX Maiu Laaneoja GossipGirl Audrey Keiti Pizza 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 20:40 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- Mul.. homme on niiöelda tunnid, kuhu peaks vist kohale kaa minema, kuna muidu saan klassijuhatajalt topeltpeapesu
See motiveerib xD Mul homme 20 minutit tunnid ja vahepeal on õpikuta ära andmine mis võtab alati tohutult aega :D Täna olid kaa 20 mintsa tunnid.. Vene keeles oli meid mingi viis tükki ja õpetaja rääkis, kui halvasti suvetööga on Kekas polnud kellelgi riideid. Füsas vaatasime "pean saama Eurovisioonile muidu suren" Ja edasi tuli tutiaktuse proov Teoreetiliselt oleks me pidanud peale proovi tundidesse minema, aga me istusime seal ja kuulasime muusikat, kuni aktus algas Nii, et kolm tundi ja metsikult niisama passimist. Successful day | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 20:54 | |
| Me vaatasime ka seda Eurovisooni teemat. Sõjaväelasega. Naeris isegi | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:01 | |
| aja, ma panin ka vihmametsad :D:D pärast vaatasin sellest kordamisvihikust, et äkki oli hoopis tundra? oli see tundra? ma ei tae, ma ei saanud aru, seal olid mustvalged pildid. ja seal lamba- ja veisekasvatuse juurde panin ma suht sama teksti ja kasvuhooneefekt ei ole ainult taimedele vajalik. mida need lõvid ja teised soojakliimaloomad ja muud organismidki -18 kraadi juures teeksid? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:20 | |
| Oh, see oli üsna keeruline Aga no tundras ei saa olla punane muld ju? (Meil oli värviline pilt, viimasel lehel 1. ülesanne) Aga jah. Hea, et see õudud läbi on. Tulemustega läheb kuni jaanipäevani aega -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:22 | |
| eiei, ma tean küll SEDA pilti, düüd, kõigil oli samasugune ma räägin, et kordamisvihikus oli mustvalge ja arusaamatu. SEE õudus jah, 2 hullemat veel ees. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:23 | |
| tundras on küll punast mulda.. ju | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:27 | |
| MUL MITTE! Aga tegelt ma NIIIIII ootan homset. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:43 | |
| Punamullad on vihmametsades. Seal on üldse kõige kiirem mullaelustik, kõik mis maha kukub haaratakse kohe taimede poolt kasutusse. Väga väheviljakad mullad jasealsed mullad ei sobi maa harimiseks, kui võtta maha puud tekib suur erosioon. Sealsed mullad on vanimad, kuni 10m.
Gleistumine on iseloomulik tundra vööndile. Mulda tekivad rohekad-sinakad-hallid laigud, mis on väheviljakad ja halvasti vett läbilaskvad. Tekivad kuna tundras on aastaläbi niiske, põhjavesi on kõrgel, igikeltsa leidub ja aurumine on väga väike. Mullas leidub rauaühendeid ja mikroorganismid kasutavad rauaühenditest ära hapniku. Tekkivad rauaühendid reageerivad mulla mineraalidega ja tekibki gleistumine.
success! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:47 | |
| I can huray too? LOLz | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:49 | |
| | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:51 | |
| Ma ei taha homme kooli minna. Eesti keele konsultatsioon on nagunii mõttetuks muutumas sest meile taoti kõik asjad pähe, mis vähegi vajalikud. Tegime proovieksami ülesanded mitu korda üle ja mul on niigi kõik suhteliselt peas. Ainus asi, mis mulle muret tekitab, on matemaatika, kuigi ma olen hakanud seda ka natuke mõistma...
See tähendab, et tere õhtust. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:52 | |
| YAY Ise mõtlen siin, et äkki sain kolme, pärast näiteks neli Haha | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:54 | |
| Ma langesin pärast proovieksamit paanikasse. Seal oli kirjas "Kirjand" ja ma kirjutasin lühijutu. No come on, 40 punkti ju! Ja ma ei saanud selle vea pärast magada põhimõtteliselt kogu öö ja siis kui ma kooli tulin, ütles õpetaja, et ma tegin tublisti, et kirjutasin sellise kirjandi. Põhimõtteliselt oli ta väga üllatunud kui ma vabandasin ja küsisin, et kas tohib selle ümber teha. Raske feil, kuid siiski... Ainult 2 punkti jäi siis 40 puudu, :] Memo to myself: Ära lange paanikasse | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:56 | |
| ma ei taha HINDELE üldse mõelda. punktid on olulisema dju. ja kuidas jaanipäevaks, paljudel on mingi 21,22 juba lõpetamine, seks ajaks peab olema kõik parandatud ja hinded teada ju, et saaks tunnistused anda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 21:58 | |
| Meil on lõpetamine 18. juunil. Kohe pärast jaanipäeva pean ärkama kell 5 selle jaoks, et kooli ette jõuda ja sealt siis bussiga Riiga. Mõttetu reis, kahetsen, et üldse nõustusin ja niisuguse summa maksin. Ema uuris asja ja teate - seal saab ainult hommikul süüa. Jah, olgu, ma tõesti suudan sellega üle elada. Pole toidust suures erutuses, kuid ma pole kuigi suur reisija tüüpi. Vähemalt ma ei tunne Läti vastu mingisuguseid huve. Ning üldiselt on minul kõik ära planeeritud suveks. Isegi töökoht. :] | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 22:09 | |
| Mnjaa | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2010, 22:11 | |
| :) Mul on nüüd vist kõik öeldud... | |
|
| |
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2010, 15:34 | |
| mul on just terve suvi nii mõttetu mitte midagi pole teha. nüüd tekkis mõte, et rääkida isa pehmeks, äkki ta tahaks viia meid vennaga kuhugi surfama nädalaks või kaheks aga muidu olen ma vist suht 90% suvest linnas, ülejäänud ehk vanaema juures või siis kuskil ringi rändamas eestis. mõttetu suvi tuleb. tõsiselt | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2010, 15:45 | |
| Fotograafia on tore. Ja ma avastasin selle alles hiljaaegu. Muidugi on telefoniga piltide kvaliteet pisut kehvem, kuid mind rahuldab ka see kõige hullem, milleks ma võimeline olen. Vähemalt praegu. https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/282ets2.jpg, ehk siis telefoniga tehtud pildike, mis on mul nüüdseks ka taustapildiks :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2010, 15:46 | |
| see on töödeldud või.. ei ole? | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2010, 15:47 | |
| Hämmastavalt ilus igatahes.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2010, 15:48 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- see on töödeldud või.. ei ole?
Ei ole. | |
|
| |