| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24Grape. Everleigh Karolin Griffu. FlyWithMe Tärru. Tricia Espada black Tuki Karro Kärolyn Emma Pingu kcissy Keku padjanägu, [h] ayy2757 NeX Maiu Laaneoja GossipGirl Audrey Keiti Pizza 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 11:54 | |
| Wäoww, täiesti masendav, et The Big Bang Theory uus hooaeg tuleb alles septembris. -,- Aga mulle jõudis eile kohale, et True Bloodil on uus season! |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 14:23 | |
| Sa saad raha selle eest, et sa jalgpalli vaatad? omg. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 14:45 | |
| yep, muidu ma poleks nõus oma aega selle peale raiskama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 15:41 | |
| Weird. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 18:32 | |
| no, ma nõuaks rohkem, kui 10 krooni xd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 18:35 | |
| Ma ei saa aru, kuidas keegi üldse vaevuks maksma.. kui sa ei taha vaadata, miks see siis nii oluline on? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 19:24 | |
| hm, mu isale on see sellepärast oluline, et ta ise päevaseid mänge ei näe, aga ta tahab teada, mis seal toimus | |
|
| |
ayy2757 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 198 Age : 30 Asukoht : Tallinn/Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 20:29 | |
| oh jummel mul võiks ka selline süsteem olla, et saan jalgpalli vaatamise eest raha Jalgpalli vaatan muidu ju hea meelega. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 20:43 | |
| Mähh,mu isal puhkus praegu,tahaks ka jalka vaatamise eest raha saada Aga mulle täitsa meelbib vaadata,enamus mänge olen vaadanud. Football rocks! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 20:56 | |
| mõnda mängu võib ju vaadata koos mõne inimesega, kellega väga igavatel hetkedel jutustada saab Aga kui kõikki vaadata... Terve kuu läheb kaotsi | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 20:59 | |
| Ei lähe..Ainult 3 mängu päevas ju AGa selles suhtes sattus see MM halvale ajale,et mu isa just abiellus ja juba järgmisel päeval olime meie tema juures ja kõik jalgpalli vaatamas. Nii et mesinädalate asemel on jalka. Vaene Birgit. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 21:04 | |
| mul jäi siis täna päeval üks mäng vaatamata, aga selle üle ma küll ei virise (kuigi lõppseisu vaadates ja saades teada, et Uus-Meremaa värav löödi kolmandal lisaminutil siis...), sest ma ei oodanud sellest väga huvitavat mängu.. ja see on siiamaani ainuke vaatamata jäänud mäng. lisaks, täna õhtul on brasiilia. ja üleüldse kokkuvõttes hoian pöialt üleni hispaaniale. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 21:11 | |
| Seda mängu ma ka ei vaadanud,trenn oli ja pealegi ei saa kumbki edasi,seega suht mõtetu. Aga minul on esmaspäeval Hispaania mängu ajal esinemine. Nii kahju,ma muidu Hollandi poolt,aga Hispaaniat toetan ikka ka, kasvõi selle pärast et flamencot tantsin. Aga ma ei saa aru,miks kõik Saksamaad fännavad,nagu ainult selle pärast,et nad nii head on,minu arust on nõme kui sa toetad kedagi ainult selle pärast,et on võimalus,et ta võitjaks tuleb. Aga minu hiljutine jalka¹okk:Paraguay lõi nItaaliale värava!! Itaalia ei lase ju kunagi nõrgematel meeskondadel endale väravat lüüa,Itaalia võidab ju peaegu alati 2:0. Lõpuks jäi mäng küll viiki,aga Itaalia seisukohast on see,et nad Paraguayle kaotusseisus olid ikka väga halb. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 22:13 | |
| ma suutsin oma treenerit veenda, et tänase mängu ajal (Elevandiluurannik vs. Portugal) ei oleks trenni. Selle asemel on neljapäeval samal ajal... Huvitav, kes siis mängivad?
Aga Brasiilia ei ole ikkaveel ühtegi väravat löönud ja 43. minut on juba. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 22:23 | |
| Jah,täiesti amazing,et ikka veel 0:0 Aga ma arvan,et nüüd hakkab Brasiilia korralikult mängima,sest nad said aru,et Korea ei ole mingi mõtetu tiim,vaid tõitsa tõsine vastane,nad tõesti ülehindasid ennast. Igatahes võiks ETV terved mängud kodulehele üles panna,ainult väravad on,sest mul on nii reedel kui neljapäeval trenn. | |
|
| |
accident Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 101 Age : 28 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 22:25 | |
| isa vedas minuga kihla, et brasiilia lööb esimese viie minuti jooksul värava ja et esimene poolaeg lõpeb Brasiilia 2:0 Põhja-Korea. kokkuvõtvalt on ta mulle 30 krooni sees mitte et see palju oleks, üritasin ta käest 100 krooni välja meelitada, aga ei õnnestunud kahjuks. no raha seegi :) mis te arvate, kuidas mäng lõpeb? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 22:54 | |
| kui brasiilialastel võimalus tuleb, siis löövad veel ühe värava, muidu väga ei ürita, aga palli kergelt just korele ka ei anna. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 22:57 | |
| ma ei oskagi ennustada väga, arvatavasti üks neist lööb ühe värava, aga ainult ühe. kumb võistkond, ei tea öelda, neil on mõlemal nii erinev tehnika, aga põhimõtteliselt ma olen Põhja-Korea poolt, isa rääkis et neil oli ilge pinge, et nad ilmtingimata PEAVAD võitma. vms.
EDIT: nüüdseks on seis juba Brasiilia 2:0 Põhja-Korea, niiet noh, eks need Põhja-Korealased proovisid :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/6/2010, 23:41 | |
| Põhja - Koreaga oli jah mingi värk, et neil näidatakse mängu ainult sellisel juhul, kui nad võidavad või viiki jäävad, mis minu meelest oli veidi liiga suur eesmärk. Brasiilia esimene värav oli suht napikas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/6/2010, 01:19 | |
| Tra, esimene poolaeg oli ikka täielik.. ulme. Mul oli selline tunne, et MIDA need braziiliapoisid seal üldse teevad - NIII halvasti mängisid, söötsid täiesti imelikes oludes, raskelt mööda ja otse vastastele. Esimene poolaeg oli ikka jube küll.. Teist vaatasin aint poole silmaga. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/6/2010, 11:06 | |
| Mina olin ka Põhja-Korea poolt,algus arvasin küll,et Brasiilia võidab 3:0,aga nad nii ülehindasid ennast ja Põhja-Korea oli hästi hea kaitses,aga kui juba selle esimese värava said,siis said lõpuks brasiilased ka mängu käima. Esimene värav oli küll ülikena. Sellise nurga alt sisse...Maicon on ikka päris geenius. Aga noh,Korea sai lõpuks ka värava,mis on tegelt väga hea,sest ma loodan,et Brasiilia saab aru,et nad ei ole nüüd NII palju teistest üle,et saaksid täiesti lõdvalt mängida. Ja ma lugesin,et Somaalias löödi kahel inimesel pea maha,sest nad vaatasid jalka MMi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/6/2010, 12:18 | |
| issand, kui räme. see kõik toimus LAV-is eks? ma olen kuidagi ajast maas. Portugali-Elevandiluu ranniku mäng oli kuidagi mõttetu, täna vaatasin kordust ja ma ei tea... Cristiano sebis endale kollase kaardi kohe alguses ja... kuidagi ei edenenud see mäng kohe üldse. lootsin rohkemat Portugalilt. Cristianole tantsimis-võimalust ka eriti ei antud ja... ei teagi mida arvata. milline mäng teie lemmik oli? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/6/2010, 13:58 | |
| mu lemmik oli arvatavasti Põhja-Korea & Brasiilia mäng, sest seda ma jälgisin kõige tähelepanelikumalt. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/6/2010, 19:47 | |
| OMG,Hispaania KAOTAS ¹veitsile!! Täiesti uskumatu,Torres oli ka tavapärasest halvem täna. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|