MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
Grape.
Everleigh
Karolin
Griffu.
FlyWithMe
Tärru.
Tricia
Espada
black
Tuki
Karro
Kärolyn
Emma
Pingu
kcissy
Keku
padjanägu, [h]
ayy2757
NeX
Maiu Laaneoja
GossipGirl
Audrey
Keiti
Pizza
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorTeade
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 11:26

Ma saan iga vaadatud mängu eest 10 krooni. Isal on mingi lollakas tabel, mida ta tahab, et ma täidaksin, aga selle peale ta ei tule, et netist saab ka vaadata, kes kui palju väravaid lõi Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 11:54

Wäoww, täiesti masendav, et The Big Bang Theory uus hooaeg tuleb alles septembris. -,- Aga mulle jõudis eile kohale, et True Bloodil on uus season! Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 14:23

Sa saad raha selle eest, et sa jalgpalli vaatad? omg. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 14:45

yep, muidu ma poleks nõus oma aega selle peale raiskama Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 15:41

Weird. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 18:32

no, ma nõuaks rohkem, kui 10 krooni xd
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 18:35

Ma ei saa aru, kuidas keegi üldse vaevuks maksma.. kui sa ei taha vaadata, miks see siis nii oluline on? Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 19:24

hm, mu isale on see sellepärast oluline, et ta ise päevaseid mänge ei näe, aga ta tahab teada, mis seal toimus Very Happy
Tagasi üles Go down
ayy2757
Kuri põhjapõder(???)
ayy2757

Female Postituste arv : 198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 20:29

oh jummel Very Happy mul võiks ka selline süsteem olla, et saan jalgpalli vaatamise eest raha Very Happy Jalgpalli vaatan muidu ju hea meelega.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 20:43

Mähh,mu isal puhkus praegu,tahaks ka jalka vaatamise eest raha saada Crying or Very sad Aga mulle täitsa meelbib vaadata,enamus mänge olen vaadanud. Football rocks!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 20:56

mõnda mängu võib ju vaadata koos mõne inimesega, kellega väga igavatel hetkedel jutustada saab Very Happy Aga kui kõikki vaadata... Terve kuu läheb kaotsi Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 20:59

Ei lähe..Ainult 3 mängu päevas ju Very Happy AGa selles suhtes sattus see MM halvale ajale,et mu isa just abiellus ja juba järgmisel päeval olime meie tema juures ja kõik jalgpalli vaatamas. Nii et mesinädalate asemel on jalka. Very Happy Vaene Birgit. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 21:04

mul jäi siis täna päeval üks mäng vaatamata, aga selle üle ma küll ei virise (kuigi lõppseisu vaadates ja saades teada, et Uus-Meremaa värav löödi kolmandal lisaminutil siis...), sest ma ei oodanud sellest väga huvitavat mängu.. ja see on siiamaani ainuke vaatamata jäänud mäng. lisaks, täna õhtul on brasiilia. ja üleüldse kokkuvõttes hoian pöialt üleni hispaaniale.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 21:11

Seda mängu ma ka ei vaadanud,trenn oli ja pealegi ei saa kumbki edasi,seega suht mõtetu. Aga minul on esmaspäeval Hispaania mängu ajal esinemine. Crying or Very sad Nii kahju,ma muidu Hollandi poolt,aga Hispaaniat toetan ikka ka, kasvõi selle pärast et flamencot tantsin. Aga ma ei saa aru,miks kõik Saksamaad fännavad,nagu ainult selle pärast,et nad nii head on,minu arust on nõme kui sa toetad kedagi ainult selle pärast,et on võimalus,et ta võitjaks tuleb. Aga minu hiljutine jalka¹okk:Paraguay lõi nItaaliale värava!! Itaalia ei lase ju kunagi nõrgematel meeskondadel endale väravat lüüa,Itaalia võidab ju peaegu alati 2:0. Lõpuks jäi mäng küll viiki,aga Itaalia seisukohast on see,et nad Paraguayle kaotusseisus olid ikka väga halb.
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 22:13

ma suutsin oma treenerit veenda, et tänase mängu ajal (Elevandiluurannik vs. Portugal) ei oleks trenni. Selle asemel on neljapäeval samal ajal... Huvitav, kes siis mängivad?

Aga Brasiilia ei ole ikkaveel ühtegi väravat löönud ja 43. minut on juba.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 22:23

Jah,täiesti amazing,et ikka veel 0:0 Aga ma arvan,et nüüd hakkab Brasiilia korralikult mängima,sest nad said aru,et Korea ei ole mingi mõtetu tiim,vaid tõitsa tõsine vastane,nad tõesti ülehindasid ennast. Igatahes võiks ETV terved mängud kodulehele üles panna,ainult väravad on,sest mul on nii reedel kui neljapäeval trenn. Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

Female Postituste arv : 101

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 22:25

isa vedas minuga kihla, et brasiilia lööb esimese viie minuti jooksul värava ja et esimene poolaeg lõpeb Brasiilia 2:0 Põhja-Korea.
kokkuvõtvalt on ta mulle 30 krooni sees Razz
mitte et see palju oleks, üritasin ta käest 100 krooni välja meelitada, aga ei õnnestunud kahjuks.
no raha seegi :)
mis te arvate, kuidas mäng lõpeb?
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 22:54

kui brasiilialastel võimalus tuleb, siis löövad veel ühe värava, muidu väga ei ürita, aga palli kergelt just korele ka ei anna.
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 22:57

ma ei oskagi ennustada väga, arvatavasti üks neist lööb ühe värava, aga ainult ühe.
kumb võistkond, ei tea öelda, neil on mõlemal nii erinev tehnika, aga põhimõtteliselt ma olen Põhja-Korea poolt, isa rääkis et neil oli ilge pinge, et nad ilmtingimata PEAVAD võitma.
vms.

EDIT:
nüüdseks on seis juba Brasiilia 2:0 Põhja-Korea, niiet noh, eks need Põhja-Korealased proovisid :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime15/6/2010, 23:41

Põhja - Koreaga oli jah mingi värk, et neil näidatakse mängu ainult sellisel juhul, kui nad võidavad või viiki jäävad, mis minu meelest oli veidi liiga suur eesmärk.
Brasiilia esimene värav oli suht napikas Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime16/6/2010, 01:19

Tra, esimene poolaeg oli ikka täielik.. ulme. Mul oli selline tunne, et MIDA need braziiliapoisid seal üldse teevad - NIII halvasti mängisid, söötsid täiesti imelikes oludes, raskelt mööda ja otse vastastele. Esimene poolaeg oli ikka jube küll..
Teist vaatasin aint poole silmaga. Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime16/6/2010, 11:06

Mina olin ka Põhja-Korea poolt,algus arvasin küll,et Brasiilia võidab 3:0,aga nad nii ülehindasid ennast ja Põhja-Korea oli hästi hea kaitses,aga kui juba selle esimese värava said,siis said lõpuks brasiilased ka mängu käima. Esimene värav oli küll ülikena. Sellise nurga alt sisse...Maicon on ikka päris geenius. Very Happy Aga noh,Korea sai lõpuks ka värava,mis on tegelt väga hea,sest ma loodan,et Brasiilia saab aru,et nad ei ole nüüd NII palju teistest üle,et saaksid täiesti lõdvalt mängida.

Ja ma lugesin,et Somaalias löödi kahel inimesel pea maha,sest nad vaatasid jalka MMi. Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime16/6/2010, 12:18

issand, kui räme. Sad
see kõik toimus LAV-is eks?
ma olen kuidagi ajast maas.

Portugali-Elevandiluu ranniku mäng oli kuidagi mõttetu, täna vaatasin kordust ja ma ei tea...
Cristiano sebis endale kollase kaardi kohe alguses ja... kuidagi ei edenenud see mäng kohe üldse. lootsin rohkemat Portugalilt. Cristianole tantsimis-võimalust ka eriti ei antud ja... ei teagi mida arvata.

milline mäng teie lemmik oli? Razz
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime16/6/2010, 13:58

mu lemmik oli arvatavasti Põhja-Korea & Brasiilia mäng, sest seda ma jälgisin kõige tähelepanelikumalt.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime16/6/2010, 19:47

OMG,Hispaania KAOTAS ¹veitsile!! affraid Täiesti uskumatu,Torres oli ka tavapärasest halvem täna.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 34 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 34, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next