MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meie Juttude kogumik!

Go down 
+16
Murtagh
GossipGirl
Prince Kirameki
Espada
Pingu
Cliodna
NamNami
black
Hellla
Maiu Laaneoja
Pizza
Audrey
Keku
Tärru.
Karro
Tuki
20 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

Meie Juttude kogumik! - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime27/9/2010, 19:55

maarvan,et kui ka saame kirjastuse siis selle pealt mingit teenimist ei toimu Very Happy Siiski, enne enda eksemplaride küsimist on vaja materjalid kokku koguda. Nii, et tööle kõik Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime28/9/2010, 17:28

No kuna kirjutajaid palju on siis äkki.. ee.. 10 krooni saab heal juhul?Very Happy Aga ei tea, kuidas selle tasuga on. Vaevalt see kogumik müüdiedetabeleid vallutama hakkab. Aga siiski, asi on põhimõttes!:)
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

Female Postituste arv : 207

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime29/9/2010, 11:04

otseloomulikult;D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime29/9/2010, 21:25

Phew. Ma arvan, et kuna minu saadetud materjal oli mingi 1000 sõna ja kergelt peale, siis ma kirjutan veel midagi juurde. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime30/9/2010, 10:27

Aga palun:D
Mulle ikka meeldiks, kui saaks nende olnud võistluste esikolmikud ka sisse panna.. või kasvõi esikoha. Need on ikkagi head olnud ju.
Tagasi üles Go down
WorldIsYours
Juubilar
WorldIsYours

Female Postituste arv : 150

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime13/10/2010, 23:08

Kohe mitu juttu saab kirjutada? Üldse, palju sinna juba kirjutatud on? :)
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime14/10/2010, 10:24

Ma eelmisel lehel tegin väikse kokkuvõte, palju mul inimesi/lk juba on.
Ja no 2500 piires ükskõik mida:D ütlen jälle, vaadake oma varasem looming üle, kindlasti on seal midagi head:)
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime17/10/2010, 18:48

saatsin!!!!!
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime17/10/2010, 19:05

Ma saadaks hea meelega oma Atlantise-lühijutu, aga see ületab limiidi rohkem kui tuhande sõnaga...oeh, peab vist midagi muud välja mõtlema Laughing
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime17/10/2010, 19:15

Aga Tuki, küsi nendelt võitjatelt Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime17/10/2010, 20:17

Hmm, ma võiksin saata oma krimka-lühijutu... Ja saadangi. Mis siis, et see on suht lühike. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime18/10/2010, 17:31

Ee, Pingu, jah ma küsin. Vaheajal:D Kui mul ühe bitc.hi nahutamise kõrvalt aega jääb xD
Saatke aga saatke:)
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime31/10/2010, 21:01

ma saadaks veel, üks tore jutt valmis aga liiga pikaks läks, miks 1200 piirang, kui mitu juttu võib ka saata?
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime1/11/2010, 16:37

2500 on piirang. Muidu ehk mõne jutud moodustavad pool kogumikust:D Juttude piiri vist ei sea.
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime5/11/2010, 08:33

ahjaa 2500, sri, mõtlen üht, kirjutan teist:S
Tagasi üles Go down
Hellla
Naerupall
Hellla

Female Postituste arv : 11

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime14/12/2010, 20:51

Kaugel see asi on?
On kokku ka juba midagi pandud? :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/Hellla-
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime16/12/2010, 22:54

Just. *torkab Tukit* Kuidas kogumik edeneb?
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime21/12/2010, 13:30

Ma usun, et aega on piisavalt olnud.. need, kes veel tahavad saata, neil on aega uue aasta alguseni. Siis ma panen selle kokku ilusti ja hakkan õnne katsuma:)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime19/2/2011, 15:02

*torkab Tukit uuesti* Ma olen niisama uudishimulik ja küsin, et kuidas kogumikul läheb? Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime15/3/2011, 16:30

Seni pole veel edu olnud, aga ma ei anna alla:)
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime26/4/2011, 17:01

Mul on uudiseid, aga mitte selliseid, mis lakke paneks hüppama.
Olles saatnud mitmele kirjastusele kirja ja faili, sain ma lõpuks ka ühelt vastu. Kirjastus Tänapäev, millele ma küllaltki lootust panin.

Toon ka kirjast välja lõigu.

Tsiteerin: :

Paraku on jutukogudega hetkel nii, et need pole eriti populaarsed ja seetõttu pole väga lootust, et inimesed neid ostaksid ja me lõpetaksime olulise miinusega... nii et soovitan esialgu pakkuda mõnele kirjandusajakirjale (näiteks Värske Rõhk), kui midagi pikemat juba valminud, eks siis või uuesti vaadata.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime28/4/2011, 16:25

Kas sa Märteri kirjastust proovisid? Seal peaksid olema hakkajad noored inimesed Wink
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime29/4/2011, 08:37

värske rõhk ei võtnud minu kahte juttu nii et mina olen neisse lootuse kaotanud
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime5/8/2011, 20:55

Seoses Raudwaraga, siis Martin iseenesest küsis mult minu romaani käsikirja, et seda üle vaadata, kas sobiks kirjastada, seega on mõtet nendega küll kontakteeruda.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime31/8/2011, 22:40

Kulge, minumeelest pole üldse mõtet lasta seda kirjastusel köita. Me ei ole ju raha teenimisest huvitatud? Teeme parem nii, et üks meist laseb nad ise ära köita ja siis saab osta. Nt võiks huvitatud inimesed tellida ja siis lõpuks saab lasta neid vastavalt teha. Hind oleks kaa normaalsem, sest makstaks enamvähem aint trükikulude eest. Kirjastustel on õigus - keegi ei taha neid osta Very Happy Olgem ausad. Aga omavahel oleks see küll armas (:
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meie Juttude kogumik!   Meie Juttude kogumik! - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meie Juttude kogumik!
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Meie juttude kogumik VOL 2
» Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri